Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

View attachment 381874
جالب بود
مخصوصا زمانی که سویچ میکنه بین انیمیشن انیمه واز لحاظ فنی خیلی خوبه
داستان هم در نوع خودش جالبه و از اون داستان های تکراری قهرمانی هم تا حدودی دوری کرده
من اصلا به خاطر پرش هاش سر کلیف هنگر ها اصلا حال نکردم ...

مثل اینکه تاناکا مایومی اعلام کرده به زودی بازنشسته میشه ... هر چند که واقعا امیدوارم شایعه باشه ، هیچ چیز فاجعه بار تر از این نمیتونه برای انیمه رخ بده ... صدا پیشه جایگزین که حماقت محضه .. تنها راه حل کمک گرفتن از هوش مصنوعیه ‌..

مثل اینکه تاناکا مایومی اعلام کرده به زودی بازنشسته میشه ... هر چند که واقعا امیدوارم شایعه باشه ، هیچ چیز فاجعه بار تر از این نمیتونه برای انیمه رخ بده ... صدا پیشه جایگزین که حماقت محضه .. تنها راه حل کمک گرفتن از هوش مصنوعیه ‌..
یعنی اگه خبر واقعی باشه دومین خبر بد میشه برا فن های وان پیس (خبر بد اول هم مردن خود استاده زبونم لال :D ) ، اما از حق نگذریم آدم باورش نمیشه این انرژی تو دوبله مال یه فرد ۷۰ ساله باشه ، واقعا آفرین داره
البته چن وقت پیش گفته بود که بعد از تموم شدن انیمه بازنشسته میشه ، احتمالا همونه
گفته بود هر بار که اودا رو میبینه، اودا بهش میگه ۱۰ سال دیگه وان پیس تمومه

یعنی اگه خبر واقعی باشه دومین خبر بد میشه برا فن های وان پیس (خبر بد اول هم مردن خود استاده زبونم لال :D ) ، اما از حق نگذریم آدم باورش نمیشه این انرژی تو دوبله مال یه فرد ۷۰ ساله باشه ، واقعا آفرین داره
البته چن وقت پیش گفته بود که بعد از تموم شدن انیمه بازنشسته میشه ، احتمالا همونه
گفته بود هر بار که اودا رو میبینه، اودا بهش میگه ۱۰ سال دیگه وان پیس تمومه
اودا ۲۰ ساله داره میگه ۵ سال دیگه وان پیس تموم میشه ... بعد ایده های و ارک های جدید هی میان ... یادش بخیر سال ۲۰۱۷ـ۲۰۱۸ که اودا باز ادعا کرد که تا ۵ سال دیگه داستان تموم میشه امیر @Akiba خیلی جدی اصرار داشته که آره همین تاریخ که این میگه تموم میشه ...درحالی که مشخص بود خیلی راه مونده تا آخر وان پیس

همین الآنم که دیگه میشه آخر جاده رو دید ... نمیشه مطمئن بود که تا ۵ سال دیگه تموم میشه

اودا ۲۰ ساله داره میگه ۵ سال دیگه وان پیس تموم میشه ... بعد ایده های و ارک های جدید هی میان ... یادش بخیر سال ۲۰۱۷ـ۲۰۱۸ که اودا باز ادعا کرد که تا ۵ سال دیگه داستان تموم میشه امیر @Akiba خیلی جدی اصرار داشته که آره همین تاریخ که این میگه تموم میشه ...درحالی که مشخص بود خیلی راه مونده تا آخر وان پیس

همین الآنم که دیگه میشه آخر جاده رو دید ... نمیشه مطمئن بود که تا ۵ سال دیگه تموم میشه
من؟
من هر موقع که خبر تموم شدن وان پیس اومده گفتم هنوز خیلی چیزا مونده که جمع بندی بشه و تو این یکی دو آرک و Sagaیی که میگه تموم نمیشه:دی

آره گفتم حقایق وان پیس بالاخره داره بر ملا میشه، و خط پایان رو از دور میشه دید، ولی همیشه اینم گفتم این 5سال و 3سالی که میگه جمع نشدنیه :D

دیگه گستردگی دنیای وان پیس مشخصه، و جمع شدنش حتی به سبک بلیچ که تفنگ بزارن رو سر مانگاکا هم شدنی نیست! هیچ جوره نیست:دی

میتونی لینک منبع رو بزاری؟

چون آخرین خبر همون اینکه بعد تموم شدن وانپیس بازنشسته‌ بشه.

خُبه خُبه! کلاه‌حصیری‌ها خوب تاپیک رو دست‌تون گرفتین ها!:D
------------
این ویدیوی پایینی رو ببینین، نوستالژی یقه‌تون کنه!

این کارتون رو صداوسیما با اسم «ماجراهای دانی»، «سفرهای دانی» یا «داستان‌های دانی» پخش کرده بود (حالا ندومبه کدوم درسته! هرکی یه چیزی می‌گه. یه اثر ترسناک و چندش عروسکی هم با همین عنوان هست که یه چیز دیگه‌س و تولید داخله). اسم اصلیش The Many Dream Journeys of Meme / Mīmu Iro Iro Yume no Tabi بود که تو بعضی کشورها هم با نام Discoveries Unlimited رفت رو آنتن.

شخصا تا همین دیروز که تو اینستا دیدمش و اشک تو چشام حلقه زد، اصلا یادم رفته بود همچین انیمه‌ای وجود داره. فکر کنم به‌جز دهه ۷۰ دیگه تی‌وی نذاشتش.
از کارهای خوب اون زمان، پخش اون اتوبوس مدرسه گولاخ و انیمه‌هایی مثل ایشون بود که کلی چیز-میز علمی یادمون داد که جای دیگه یاد نمی‌گرفتیم.

چقدر ویدیو از دوبله‌ش کمه :(
این یکیش:

اینم یکی از اپنینگ و اندینگ‌های ژاپنیش:

با این یکی:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• bezad
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or