fire emblem
کاربر سایت
اگر چهار جلد خوندی و اصلا نگرفته، ولش کن. قطعا تا آخرش یه اتفاقهایی میافته اما جنس اتفاقها همین مدلی ـه که توی ۴ جلد اول یا حتی همون جلد اول رخ میده.دوستان ۴ جلد توکیوغول خوندم و اصلا نگرفتم.
تا آخر با همین فرمون میره یا قراره اتفاق خاصی بیوفته؟
سولو لولینگ هم همینطور؛ خیلی معمولیه و تقریباً همهی ایدههاش دزدی به نظر میاد.
یوتسوبا رو همچنان میخونم و مدت زمانی که میخونمش از عمرم حساب نمیشه. فوقالعادهست.
برای 4 Cut Hero هم همین اتفاق Dungeon Majesty رخ داد. وسط کار نویسنده رفت سربازی. بعد چند سال ادامهاش رو داره مینویسه اما ایده ناب ۶ سال پیش دیگه الان ایده نابی نیست.The Legendary Moonlight Sculptor واقعا غم انگیزه نه یه بار 4-5 دفعه آرت منهوا رو تغییر دادن. آخر سر هم منهدم شد رفت (با همون آرت های آخر هم راضی ام ادامه بدن کار خیلی خوبی بود).
Overgeared هم برام خیلی عجیب بود. چند سال نگه داشته بودم که مثلا یکی از کارهای خفن رو آخر بخونم ولی متاسفانه خیلی کسل کننده و تکراری بود. Hardcore Leveling Warrior یکی دیگه از کارهایی بود که خیلی ناامیدم کرد. به ویژه اینکه فصل اول یکی از بهترین دنیاهای VR رو به نظرم معرفی کرد اما فصل دوم کامل همه رو خراب کرد حتی تا اواسط هم قابل قبول بود .. (راجب این بعداً میگم). Solo در کل قابل قبول و خوبه، بیشتر استدیوها (+ کمی طرفدارا) به گند کشیدن. از هر 10 تا 8 تا کپی آرت هست یا داستان که اگر بین اینا 1-2 تا خوب در اومده باشه. اینکه چقدر انیمه اش موفق بشه بستگی به این داره اون پلان ها و اتفاقات خاص رو چطوری در بیارن.
---
Oh Ju-Yoon به خاطر دل پاکش یه فرصت دوباره پیدا میکنه تا بره یه دنیای دیگه و زندگی کنه اما اونجا تبدیل میشه به یه نوع کرم! پست ترین موجود هرم غذایی و تلاش برای بقا و ماجرای همیشگی... تو این دنیا هر موجود زنده ای یه الماس داخل بدنش داره که یه جورایی روح فرد حساب میشه و قدرت ها و توانایی هایی که داره در اون ذخیره شده و تا زمانی که این الماس از بین نرفته اون فرد میتونه وارد یه بدن جدید بشه و زندگی کنه. چه موجوداتی ؟ زامبی، غول، حیوان، دورف، آدم، فرشته، شیطان، الف، اژدها و ... کافیه شما جسد یکی رو پیدا کنی الماس رو منتقل کنی و تمام! در کسری از ثانیه از زامبی تبدیل میشی به اژدها.
از نکات مثبت منهوا یکی همین الماس ها و استفاده ازشون هست که در نوع خودش جدیده و کارای زیادی باهاش میشه انجام داد. داستان سرعت نسبتاً متوسط و خوبی داره. شخصیت پردازی و world building وسیعی داره (موقع خوندن این یاد Tower افتاده بودم) تا جایی که منهوا پیش میره ما فقط با Underground آشنا میشیم. فقط یه نکته منفی کوچیک داره، اونم اینکه منهوا به F رفته که راجب این دو روایت هست. روایت اول اینکه نویسنده زمان خدمت مقدس سربازیش فرا میرسه و بعد که برمیگرده دیگه داستان از دستش در رفته و خراب میکنه.
روایت دوم این هست که نویسنده که میبینه باید بره سربازی میگه چیکار کنم چیکار نکنم ؟ منهوا رو از همون چپتر 50 میفروشه به یه ناشر چینی، اونا هم داستان رو ... ؟ طبیعتاً ادامه دادن !
شاید فکر کنید خب حتما جای خوبی تموم میشه ؟ خیر داستان نصفه تموم میشه، بعداز اینکه یه سری شخصیت جدید معرفی میکنه و پرده از رازها برمیداره تموم میکنه ! و اینجا که دیگه داری با خودت فکر میکنی از این بدتر نمیشه، گروه ترجمه تیر آخر رو به پیکر نصفه نیمه منهوا میزنه و اصلا بیخیال ترجمه چپتر آخر میشه و به این شکل شما اصلا نمیفهمی چپتر آخر چه شکری خورده میشه.
چرا معرفی کردم ؟ آدم که همیشه نباید کارای خوب معرفی کنه، اینم یه کار بد ! اگر دوست داشتید نهایت تا همون 60 بخونید و اگر مثل من از این ماجراها خبر نداشتید و تا آخر خوندید که ...
در کل اگر ادامه پیدا میکرد یکی از کارهای آینده دار بود.
نتیجه اخلاقی: سربازی در هر جای دنیا خر است.
پایین سمت چپ کدوم انیمه س؟ برا یه دوستی می پرسم