m.a.t
کاربر سایت
یه چیزی شبیه گیجیهیتو میگه به نظرمیکی به ما بگه تلفظ اسم شخصیت اصلی انیمه Pluto چی بود؟!!!
تلفظ اصلیش هم گِزِشت ـه.
یه چیزی شبیه گیجیهیتو میگه به نظرمیکی به ما بگه تلفظ اسم شخصیت اصلی انیمه Pluto چی بود؟!!!
حالا جلوتر که بری روابط عاطفی راینر و ارن هم میبینیدوستان من به صورت رگباری سه فصل attack on titans رو دیدم دارم زبان اصلی میبینیم چون انبمه زبان اصلی لذت بخش تر هست فقط بعد از سه فصل حس میکنم یکم بار احساسیش کمه ایا واقعا کلا روابط عاطفی عمیق بین شخصیتها هست و نشون داده میشه یا من دارم نسخه سانسور شده نگاه میکنم خودم خبر ندارم؟ چون من که چیزی تا الان ندیدم
نه دنبال روابط و رومنس نیستم فقط صرفا نگران این بودم نسخه سانسور شده دانلود کرده باشم و رکب خورده باشممگه روابط عاطفیی هم داشت؟
اینارفقط زور میزدن زنده بمونند بدبختا، وقت این چیزا نبود
برای روابط عاطفی هم نمیدونم تا چه حد منظورته، ولی خوب شینگکی کلا نداره...
باید بری سراغ سبک های رومنس
اگرم به سبک غربی بخوای که هر قسمت بپرن در آغوش هم، اونم انیمه های معمول نداریم
تو انیمه ها زور بزنند قسمت آخر، بعد X فصل، بوسه ای بر پیشانی فرد مورد نظر بزنند (اگر تو خواب و یا بیهوشی طرف نباشه همینم )
من تو کل 8 قسمتی که داشتم میدیدم دیگه داستان برام مهم نبود فقط میخواستم بدونم این تلفظ اسمش چیه!!!یه چیزی شبیه گیجیهیتو میگه به نظرم
تلفظ اصلیش هم گِزِشت ـه.
معروفترین آثار اوراساوا، Monster و 20th Century Boys هستن.من تو کل 8 قسمتی که داشتم میدیدم دیگه داستان برام مهم نبود فقط میخواستم بدونم این تلفظ اسمش چیه!!!
انیمه Monster در حده Pluto هستش یا خفن تره؟ چون واقعا اونجوری که از Pluto تعریف میکردن، به نظرم قوی نبود. یه انیمه متوسط رو به پایین بود.