fire emblem
کاربر سایت
Bastard، در عین حال که یه کار رمزآلود و تا حدودی با تم ترسناکه اما یه رمنس خیلی خیلی قویم هست، حداقل برای من بودعجب زیر خاکیهایی رو آوردی بالا
من هنوز توی سبکی که Bastard ارائه کرد، چیزی بهتر از اون نخوندم
به عنوان یه وبتون که در نمایش خشونت هم محدودیتهایی انگار دارن. فوق العاده است.
بعد از اون Sweet Home رو نویسنده نوشت که عالی بود و ولی به پای Bastard نمیرسید و چون موضوع کمتر حساسیت برانگیزی داشت، دو فصل سریال هم ازش ساختن که من ندیدم و علاقهای هم ندارم ببینم هر چند که میگن سریالش خوبه.
و بعد هم یه منهوای دیگه به اسم Shotgun Boy نوشته که از ژانر اسرارآمیز و ترسناک به سمت اکشن متمایل شده اما اونم چیز خوبیه
در پایان باید بگم کماکان خوندن Bastard رو توصیه میکنم. بعیده کسی اهل Mystery باشه و ناراضی از این منهوا بشه.
سلام
سایتی سراغ ندارین batman animated series رو بدون اشتراک برای دانلود گذاشته باشه؟
منم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ولی دوبله انگلیسی با کیفیتی داره.سامورایی چشم آبی دوبله ژاپنی نداره؟
نه متاسفانهسامورایی چشم آبی دوبله ژاپنی نداره؟
سوال اینجاست که چطور تونستی دووم بیاری و نبینی؟همین الان برو به سرعت همه حجم اینترنت رو خرج بلیچ کن.View attachment 327878
این تعریف هایی که از آیزن ساما تو نت دیدم و بانکای های بعضی کاراکتر هاش (مخصوصا همین که ویدیوش رو گذاشتم) داره وسوسه ام میکنه بعد آنگویینگ شدن وان پیس برم سراغ بلیچ.
ولی خب مواردی که از ایچیگو دیدم برام اندازه لوفی و ناروتو جذاب نبوده، یکی از دلایلش واسه شروع نکردن بلیچ خود ایچیگو هست.
اولویت اولم که خب قطعا با رسیدن به پخش هفتگی وان پیسه (الان رسیدم اپیزود ۵۹۱), بعد احتمالا برم سراغ بلیچ.سوال اینجاست که چطور تونستی دووم بیاری و نبینی؟همین الان برو به سرعت همه حجم اینترنت رو خرج بلیچ کن.
بلیچ از ناروتو وانپیس بهتر نباشه قطعا ضعیفتر نیست.
چند قسمت اول رو که رد کنی داستان میوفته تو سراشیبی و بدجوری اوج میگیره.
بلیج پر از شخصیت های نچسبه . از این نظر با اختلاف از تمام انیمه هایی که دیدم جلوتره برای من .View attachment 327878
این تعریف هایی که از آیزن ساما تو نت دیدم و بانکای های بعضی کاراکتر هاش (مخصوصا همین که ویدیوش رو گذاشتم) داره وسوسه ام میکنه بعد آنگویینگ شدن وان پیس برم سراغ بلیچ.
ولی خب مواردی که از ایچیگو دیدم برام اندازه لوفی و ناروتو جذاب نبوده، یکی از دلایلش واسه شروع نکردن بلیچ خود ایچیگو هست.
بلیچ خیلی خوبه فقط بنظرم باید تو قسمت ۳۰۸ تموم میشد و دیگه ادامش نمیدادن.View attachment 327878