al'ar
کاربر سایت
دمت گرمerased
قبلا پوسترش رو دیده بودم فکر میکردم داستان راجب دو تا بچست
برای همین هیچ وقت سراغش نرفتم!
دمت گرمerased
نمیدونم Pluto رو دیدی یا نه...اونم خیلی کار قوی بود.خب فریرن-ساما هم رسیدم به پخش هفتگی. حقیقتش همین الان ازم بپرسن یه انیمهی پرفکت نام ببر سریع همین فریرن رو میگم. چقدر همه چیز این انیمه بینقص و با کیفیته. همه چیز به جا. لحظهای چیزای اضافه و بیخودی نداره. تکتک شخصیتای انیمه فوقالعادن. با همشون خیلی سریع و راحت ارتباط میگیری. خود فریرن که بینظیره. بعد با فرن ترکیب شد و شخصیتش خیلی بهتر شکوفا شد. خود فرن هم عالیه. واقعا یکی از بهترین ترکیبای دنیای انیمه هستن. فلشبکها کوتاه ولی شدیدا زیبا. خیلی خوب باعث میشن هیمل و هایتر و آیزن رو بهتر بشناسی و تاثیری که روی فریرن گذاشتن رو ببینی. وُیس اکتینگها در بالاترین سطح. چقدر قشنگ و آروم و خووبه صدای فریرن یا حتی فرن. کلا یکی از خوبیای این انیمه اینه که خیلی اون هیاهو و شلوغی بیشتر انیمههای امروزی رو نداره. در کل واقعا کار لذبتخش و خفنیه. تمام جوایزی که برد واقعا حقش بود. در کنار خاطرات داروساز شاید بشه گفت بهترین کارای جدید پاییز/زمستون هستن.
نمیدونم Pluto رو دیدی یا نه...اونم خیلی کار قوی بود.
شاهکاره واقعا!اتفاقا تو لیست هستش
ضمن اینکه فصل اول Made in Abyss رو هم تموم کردم تو این مدت. بحثش بود توی تاپیک و چندتا از بچهها خیلی تعریفشو کردن، گفتم شروعش کنم ببینم چیه. چقدر قشنگه این انیمه ولی چرا اینقدر فاکد آپه! خیلی غمگین و تاریک و تلخه فضاش. اما واقعا عالی ساختنش. کرکترا و آرتش و انیمیشن و داستان و همه چیز خیلی خووبه. همین روزا میرم واسه ادامش تا ببینم چطور پیش میره داستانش. خیلی خوب کنجکاو نگه میدارن مخاطب رو. ولی دو قسمت پایانی فصل اول دیگه اوجش بود. زیادی دردناک و ناجور بود همه چی! در کل خوشحالم که دیدمش. عجیبه تا همین چند وقت پیش اسمی ازش نشنیده بودم.
برن د ویچ کلا 4 قسمته/یا بعضی نسخه هاش یه سینمایی
خیالت راحت به جز bowblade و gosu بقیه خیلی خوبن (این دوتا هم در حد خودشون سرگرم کننده ان) بعد اینا به قولی داستانشون Origin حساب میشه هرکدوم هم داستان و طراحی های خاصی دارن. درستش اینه آدم 20 تا از این منهواهای گیم و تناسخ بخونه جذب که شد خسته شد بیاد سمت اینا ولی چون خودت دستت تو کاره رفتم سراغ اصل مطلب. یکمی هم سلیقه ای هست. فعلا همینا رو بخون خودش چندوقت زمان میبره..دمت گرم.
لایک خالی جوابگو نبود.
Dark lady رو از خیلی وقت پیش دنبال میکردم ولی از این ورژنش خبر نداشتم.
Gosu اگه از bowblade بهتره پس حتما میرم تو کارش.
بقیه رو گذاشتم تو لیست
میخونم و در صورت ضعیف بودن خودتو واسه صندلی داغ آماده کن.
شما لطف کن لابهلا هرچی به ذهنت میرسه رو اینجا لیست کن.
پارسال Trace رو خوندم و چون میدونستم خوندی (احتمالا تنها کسی باشی که خونده باشه) دوست داشتم بیام صحبت کنم اما نمیتونستم لاگین کنم. الان هم خیلی جزئیات یادم نمونده همینقدر یادم هست که تا یه مدت هر منهوایی رو نمیتونستم بخونم برام ضعیف و خسته کننده بود. یکی از بهترین کارهایی بود که خوندم آرک دوم بهترین داستان و روایتی بود که دیدم، آرک سوم با اون قصه عاشقانه و آرک پایانی ... بیشترین زمانی که طول کشید یه منهوا رو تموم کنم همین Trace بود. can't see رو فقط 30 چپتر تونستم بخونم فعلا هم فکر نکنم بتونم برم سمتش.این گوهرهای کشف نشدهای که @XMohsen توی پستش نام برد (به خصوص کارهای nastycat از جمله Trace ها و بعد از اون Cant see... و منهوای نسبتاً کوتاه Sword Sheath Child) رو به هرکس که از منهواهای فستفودی زده شده و دنبال تکهای هنر میگرده، اکیداً توصیه میکنم.
سه تا کاری که اشاره کردم هر سه ترجمه فارسی هم دارن. ترجمه Trace ممکنه با استانداردهای امروزی ترجمه فارسی خوبی نباشه (ترجمه انگلیسیش هم به همین شکل) تا جایی که یادمه اولین وبتون کرهای بود که توسط فنها انگلیسی شد و قطعاً اولین وبتون کرهای بود که فارسی شد. اما ترجمه Cant see... و Sword خوبن.
خیلی خلاصه بخوای بگی میشه گفت شینگکی روی دریادوستان اگه از تناسخ زده شدید leviathan بخونید.
View attachment 325700
نه تنها تناسخ نیست بلکه هیچ شباهتی به solo و بقیه ترندهای روز نداره
سطح آب اقیانوسها بالا اومده و کشورها تبدیل به ناوگانهای به هم چسبیده شدن
ولی مشکل اصلی هیولاهای بزرگ و عجیبی ان که دریاها رو تبدیل به جهنم کردن.
تعریف بلد نیستم ولی خیلی خوبه حتما بخونید.
@XMohsen
بابت قبلیا دمت گرم