Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
GEGi3QJawAAI9LZ.jpg

خبر خوب
اونم چه خبری

سری مونوگاتاری قراره امسال با فصل جدید Off and Monster Season برگرده \:D/\:D/

این دو تا کتاب ادامه Zoku Owarimonogatari اند که انیمه اش 5 سال پیش تو سال 2019 پخش شد
و حالا بعد 5 سال قراره سری دوباره با هدایت استدیوی Shaft برگرده

خب فریرن-ساما هم رسیدم به پخش هفتگی. حقیقتش همین الان ازم بپرسن یه انیمه‌ی پرفکت نام ببر سریع همین فریرن رو میگم. چقدر همه چیز این انیمه بی‌نقص و با کیفیته. همه چیز به جا. لحظه‌ای چیزای اضافه و بیخودی نداره. تک‌تک شخصیتای انیمه فوق‌العادن. با همشون خیلی سریع و راحت ارتباط میگیری. خود فریرن که بی‌نظیره. بعد با فرن ترکیب شد و شخصیتش خیلی بهتر شکوفا شد. خود فرن هم عالیه. واقعا یکی از بهترین ترکیبای دنیای انیمه هستن. فلش‌بک‌ها کوتاه ولی شدیدا زیبا. خیلی خوب باعث میشن هیمل و هایتر و آیزن رو بهتر بشناسی و تاثیری که روی فریرن گذاشتن رو ببینی. وُیس اکتینگ‌ها در بالاترین سطح. چقدر قشنگ و آروم و خووبه صدای فریرن یا حتی فرن. کلا یکی از خوبیای این انیمه اینه که خیلی اون هیاهو و شلوغی بیشتر انیمه‌های امروزی رو نداره. در کل واقعا کار لذبتخش و خفنیه. تمام جوایزی که برد واقعا حقش بود. در کنار خاطرات داروساز شاید بشه گفت بهترین کارای جدید پاییز/زمستون هستن.

خب فریرن-ساما هم رسیدم به پخش هفتگی. حقیقتش همین الان ازم بپرسن یه انیمه‌ی پرفکت نام ببر سریع همین فریرن رو میگم. چقدر همه چیز این انیمه بی‌نقص و با کیفیته. همه چیز به جا. لحظه‌ای چیزای اضافه و بیخودی نداره. تک‌تک شخصیتای انیمه فوق‌العادن. با همشون خیلی سریع و راحت ارتباط میگیری. خود فریرن که بی‌نظیره. بعد با فرن ترکیب شد و شخصیتش خیلی بهتر شکوفا شد. خود فرن هم عالیه. واقعا یکی از بهترین ترکیبای دنیای انیمه هستن. فلش‌بک‌ها کوتاه ولی شدیدا زیبا. خیلی خوب باعث میشن هیمل و هایتر و آیزن رو بهتر بشناسی و تاثیری که روی فریرن گذاشتن رو ببینی. وُیس اکتینگ‌ها در بالاترین سطح. چقدر قشنگ و آروم و خووبه صدای فریرن یا حتی فرن. کلا یکی از خوبیای این انیمه اینه که خیلی اون هیاهو و شلوغی بیشتر انیمه‌های امروزی رو نداره. در کل واقعا کار لذبتخش و خفنیه. تمام جوایزی که برد واقعا حقش بود. در کنار خاطرات داروساز شاید بشه گفت بهترین کارای جدید پاییز/زمستون هستن.
نمیدونم Pluto رو دیدی یا نه...اونم خیلی کار قوی بود.

نمیدونم Pluto رو دیدی یا نه...اونم خیلی کار قوی بود.

اتفاقا تو لیست هستش

ضمن اینکه فصل اول Made in Abyss رو هم تموم کردم تو این مدت. بحثش بود توی تاپیک و چندتا از بچه‌ها خیلی تعریفشو کردن، گفتم شروعش کنم ببینم چیه. چقدر قشنگه این انیمه ولی چرا اینقدر فاکد آپه! خیلی غمگین و تاریک و تلخه فضاش. اما واقعا عالی ساختنش. کرکترا و آرتش و انیمیشن و داستان و همه چیز خیلی خووبه. همین روزا میرم واسه ادامش تا ببینم چطور پیش میره داستانش. خیلی خوب کنجکاو نگه میدارن مخاطب رو. ولی دو قسمت پایانی فصل اول دیگه اوجش بود. زیادی دردناک و ناجور بود همه چی! در کل خوشحالم که دیدمش. عجیبه تا همین چند وقت پیش اسمی ازش نشنیده بودم.

اتفاقا تو لیست هستش

ضمن اینکه فصل اول Made in Abyss رو هم تموم کردم تو این مدت. بحثش بود توی تاپیک و چندتا از بچه‌ها خیلی تعریفشو کردن، گفتم شروعش کنم ببینم چیه. چقدر قشنگه این انیمه ولی چرا اینقدر فاکد آپه! خیلی غمگین و تاریک و تلخه فضاش. اما واقعا عالی ساختنش. کرکترا و آرتش و انیمیشن و داستان و همه چیز خیلی خووبه. همین روزا میرم واسه ادامش تا ببینم چطور پیش میره داستانش. خیلی خوب کنجکاو نگه میدارن مخاطب رو. ولی دو قسمت پایانی فصل اول دیگه اوجش بود. زیادی دردناک و ناجور بود همه چی! در کل خوشحالم که دیدمش. عجیبه تا همین چند وقت پیش اسمی ازش نشنیده بودم.
شاهکاره واقعا!
اون دو قسمت پایانی در مقابل فیلم و بعدش فصل دوم هیچی نیستند.:دی

این Metallic Rouge خیلی انیمه خوبیه. منو یاد کارتونای قدیمی با محوریت رُبات‌ها میندازه. ۲تا کرکتر اصلی که نائومی و خود روج باشن هم خیلی خووبن. خصوصا نائومی که صداگذاریش به عهده‌ی Tomoyo Kurosawa هستش که به شخصه با کرکتر میتسومی از Skip to Loafer میشناسمش. شدیدا صدای پر انرژی و بامزه‌ی داره.

The Wrong Way to Use Healing Magic هم که قبلا گفتم. حضور وُیس اکترسی مثل Atsuko Tanaka برای من کافی بود تا به لیست انیمه‌های هفتگیم اضافش کنم. خود انیمه هم طنز خیلی خوبی داره.

Majo to Yajuu هم فعلا دو قسمت اومده که خوب بودن. اینم ۲تا کرکتر اصلیش خوب و جالبن.

بوچیگیری هم انیمه جالبیه. ازین انیمه‌های شاد و شنگول و احمقانس. پر از رنگای تند و کرکترای عجق وجق. حس و حال خوبی داره :D

آخرین ویرایش:
View attachment 325580

این ۳ تا انیمه ای که این‌جا میگه، چطوره اوصاعشون؟ ارزش دیدن دارن؟ :-?
برن د ویچ کلا 4 قسمته/یا بعضی نسخه هاش یه سینمایی

کار دیگه ای از مانگاکای بلیچ هست
دو قرنه قراره سزی بشه درست حسابی و هیچ خبری نیست:-"
اگر بلیچ دوست داری ببین، خوشت میاد
اگر حال نمیکنی یا بلیچ ندیدی، سراغش نمیخواد بری:-"

دمت گرم.
لایک خالی جوابگو نبود.

Dark lady رو از خیلی وقت پیش دنبال میکردم ولی از این ورژنش خبر نداشتم.

Gosu اگه از bowblade بهتره پس حتما میرم تو کارش.

بقیه رو گذاشتم تو لیست
میخونم و در صورت ضعیف بودن خودتو واسه صندلی داغ آماده کن.

شما لطف کن لابه‌لا هرچی به ذهنت میرسه رو اینجا لیست کن.
خیالت راحت به جز bowblade و gosu بقیه خیلی خوبن (این دوتا هم در حد خودشون سرگرم کننده ان) بعد اینا به قولی داستانشون Origin حساب میشه هرکدوم هم داستان و طراحی های خاصی دارن. درستش اینه آدم 20 تا از این منهواهای گیم و تناسخ بخونه جذب که شد خسته شد بیاد سمت اینا ولی چون خودت دستت تو کاره رفتم سراغ اصل مطلب. یکمی هم سلیقه ای هست. فعلا همینا رو بخون خودش چندوقت زمان میبره..
جدید I Became the Tyrant of a Defence Game و Chronicles of The Martial God's Return رو خوندم هردو قشنگ بودن به خصوص از Martial God خیلی خوشم اومد. خواستی یه نگاه بنداز:-"

Screenshot 2024-01-24 at 15-35-04 I Became the Tyrant of a Defence Game - Google Search.png Screenshot 2024-01-24 at 15-34-52 4__Chornicles_of_Martial_Gods_Return-20-06-2023_11_40_12_PM....png

این گوهرهای کشف نشده‌ای که @XMohsen توی پستش نام برد (به خصوص کارهای nastycat از جمله Trace ها و بعد از اون Cant see... و منهوای نسبتاً کوتاه Sword Sheath Child) رو به هرکس که از منهواهای فست‌فودی زده شده و دنبال تکه‌ای هنر می‌گرده، اکیداً توصیه می‌کنم.
سه تا کاری که اشاره کردم هر سه ترجمه فارسی هم دارن. ترجمه‌ Trace ممکنه با استانداردهای امروزی ترجمه فارسی خوبی نباشه (ترجمه انگلیسیش هم به همین شکل) تا جایی که یادمه اولین وبتون کره‌ای بود که توسط فن‌ها انگلیسی شد و قطعاً اولین وبتون کره‌ای بود که فارسی شد. اما ترجمه Cant see... و Sword خوبن.
پارسال Trace رو خوندم و چون میدونستم خوندی (احتمالا تنها کسی باشی که خونده باشه) دوست داشتم بیام صحبت کنم اما نمیتونستم لاگین کنم. الان هم خیلی جزئیات یادم نمونده همینقدر یادم هست که تا یه مدت هر منهوایی رو نمیتونستم بخونم برام ضعیف و خسته کننده بود. یکی از بهترین کارهایی بود که خوندم آرک دوم بهترین داستان و روایتی بود که دیدم، آرک سوم با اون قصه عاشقانه و آرک پایانی ... بیشترین زمانی که طول کشید یه منهوا رو تموم کنم همین Trace بود. can't see رو فقط 30 چپتر تونستم بخونم فعلا هم فکر نکنم بتونم برم سمتش.
نویسنده انگار یه بار با شخصیت هایی که میسازه زندگی کرده اینقدر که خوب احساسات رو نشون میده دقتی که تو جزئیات داره ..
یه کار جدید هم شروع کرده نمیدونم چطوره

----

top-6-comedy-webtoons-in-my-opinion-v0-8979x27dnsi81.jpg
منهوایی که این سری میخوام معرفی کنم اسمش "مشاوره های عشقی از ارباب بزرگ دوزخ" هست :D تقریبا از اسم و تصویر بالا میشه فهمید با چی طرفید. این آقا پسره (تو تصویر) میخواد به اون دخترخانم ابراز علاقه کنه چیکار کنه ؟ بهتره از کی مشورت بگیره ؟ پدرمادر یا دوست یا متخصص ؟ حتماً یه متخصص ! حالا با کی ؟ یه Duke بیچاره از همه جا بی خبر رو احضار میکنه ! خب قطعاً دوک هیچی راجب "Love Advice" نمیدونه اما کمک های دیگه که میتونه بکنه ؟

Screenshot 2024-01-24 at 16-18-02 love advice from great duke of hell - Google Search.png

بهترین منهوا (کمدی) هست که میتونید بخونید، من بهش میگم گینتاما منهواها. به خاطر طراحی و داستانش معمولا کسی سمتش نمیره و خاک داره میخوره. خیلی جمع و جور هم هست 3 فصل - 139 چپتر داره که تو چندساعت میشه تموم کرد (یه 15-20 چپتر بخونید تمومه).

خلاصه اگر نیاز به مشاوره عشقی دارید بشینید بخونید :D

Last edited by a moderator:
دوستان اگه از تناسخ زده شدید leviathan بخونید.

meomh2nihit91.jpg

نه تنها تناسخ نیست بلکه هیچ شباهتی به solo و بقیه ترندهای روز نداره

سطح آب اقیانوسها بالا اومده و کشورها تبدیل به ناوگانهای به هم چسبیده شدن
ولی مشکل اصلی هیولاهای بزرگ و عجیبی ان که دریاها رو تبدیل به جهنم کردن.

تعریف بلد نیستم ولی خیلی خوبه حتما بخونید.

@XMohsen
بابت قبلیا دمت گرم

دوستان اگه از تناسخ زده شدید leviathan بخونید.

View attachment 325700

نه تنها تناسخ نیست بلکه هیچ شباهتی به solo و بقیه ترندهای روز نداره

سطح آب اقیانوسها بالا اومده و کشورها تبدیل به ناوگانهای به هم چسبیده شدن
ولی مشکل اصلی هیولاهای بزرگ و عجیبی ان که دریاها رو تبدیل به جهنم کردن.

تعریف بلد نیستم ولی خیلی خوبه حتما بخونید.

@XMohsen
بابت قبلیا دمت گرم
خیلی خلاصه بخوای بگی میشه گفت شینگکی روی دریا

در ادامه کمپین ضد تناسخیسم:

To not die
To_Not_Die_(Webtoon)_Season_1_Infobox.png

یه بدبخت کتک خور که راضیه بمیره ولی مدرسه،نره اتفاقی شخص زورگو رو هل میده جلو ماشین و بعدش همه کسش رو میارن جلو چشاش و از مدرسه و خونه زندگیش اخراج میشه.
این دوست آواره و پلشت ما در حالی که کارتون خوابی میکنه کماکان کتک میخوره تا چنتا جوون قبول میکنن در ازای حمالی بهش جای خواب بدن.....

دوستان عزیز قبل اینکه فحش بدید لطفا ۱۰ تا چپتر بخونید و اگه خوب نبود واسم ۳لواط بفرستید.

@zack fair
دقیقا شینگکی رو دریاست ولی چیزی کم نداره و عالی درش آوردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• iisar
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or