Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این ژاپنی ها انگار از زندگیشون راضی نیستن اینقدر ایسکای می سازن. انتظار دارن در زندگی بعدی به خوشبختی برسن طرف یک بدبخت بی چاره و تنها و.... یکهو می ره دنیای دیگه پر از وایفو :D .امیدوارم تناسخ واقعی باشه و همه در زندگی بعدی به دنیایی پر از وایفو بریم.
حالا که حرف از ایسکای شد این eminence in shadow کسی دنبال می کنه ؟ کار جالب و متفاوتیه و پر از وایفو :D این شخصیت اصلی خیلی جالبه دنباله سینمایشم تایید شد.
نکته خوبی رو گفتی؛ حالا از کار کردن زیادشونه یا خیلی قانونمند بودن‌شونه یا هرچی، انگار دیگه این دنیا برای خیلی‌هاشون جوابگو نیست
آی، گفتی :-bd:D (حالا از شانس من دیدی یهو افتادم تو یه دنیا پرِ نایفو!)
اون eminence in shadow رو راستش خیلی وقته می‌خوام دنبال کنم، ولی یادم می‌ره :| بس که انیمه رو هم تلنبار شده:(

از 2010 sep تا الان دارم انیمه نگا میکنم....اگه بهم بگم بهترین انیمه ـت چیه...به جرات میتونم بگم که Clannad هستش...توی این چند سال خیلی انیمه دیدم ولی هنوز هیچ کدوم ـشون نتونسته جای احساسی که به Clannad رو دارم...رو بتونه بگیره و یا حتی تکرارش کنه....دیونه ی ناگیسا ـم

View attachment 324515View attachment 324517

دوبلورش می-چان رو خیلی دوست دارم...کارش توی Clannad حرف نداره...

P.S
امیرآکیبا :D

توی یکی دو صفحه قبل یه 8bit ازش گذاشتم...خیلی خوش ساخت هستش...(پیوست ـش کردم)
به به! صفحه MAL خلیل-ساما 😍
و اینکه: آقا قصد جسارت نداشتم. این‌طوری‌که شما می‌گی، رسما با احساسات آدم بازی می‌کنه. فقط کاش سبک طراحیش هم راه می‌اومد باهامون
مرسی به دوبلورش👏
پ.ن: 😅😁
------------------
واقعا خوش‌ساخته. یه‌جوری حس نوستالژی می‌ده که انگاری جدی‌جدی قدیما همچین بازی یا دموی ۸ بیتی‌ای وجود داشته👌

..
یه انیمه معمولی Slice of Life مدرسه ای با چندتا کانوجو میخوام...

یه انیمه معمولی ،sol مدرسه ای با چند تا کانوچو میخوای بعد هنوز شاهشون رو ندیدی,😑🤣 حداقل من تو لیستت ندیدم

anime-review-k-on-season-1-2009.jpg
MV5BZDM5YzJiMzAtNTIwZS00YjIzLTg3MGYtYmNlZmVjNjMxMmI3XkEyXkFqcGdeQXVyMTA0OTc2NzQ@._V1_.jpg
.......
بعدم لیست هولدت رو دیدم قلبم به درد اومد ... همین الان برو فصل اول ۸۶ رو باز بینی کن .. بعد سریع پشتش فصل دوم رو ببین ... پشتش magi رو شروع کن ... بعد houseki no Kuni رو بزن بر بدن ... بعدم برو سراغ Ghost in the shell و بعدش از انیمه دیدن بازنشست شو😂

طبق رسم قدیمی تاپیک نظرم رو درباره ی یه سری از انیمه های این فصل که دیدم رو بگم

همه رو 1 قسمت بیشتر ندیدم...

140799.jpg
Solo Leveling
چیز زیادی از مانگاش نمیدونم...تا این حد که یکی از بهترین های کره ای هستش...
قسمت اولش شروع ـش با یه داستان خیلی معمولی بود و هیچ ایده ای درباره ـش ندارم....و از دوبلورهاش انتظار خیلی زیادی ندارم...الا مثل Sousou no Frieren منو غافلگیر کنن.
ولی از موسیقی کار انتظار خیلی زیادی دارم...میخوام WTF باشه، چون هیروکی ساوانو روی اون کار میکنه.

140799.jpg
Yubisaki to Renren
اصولاً برخلاف امیرآکیبا که با yaoi راحت کنار میاد...من حتی نمیتونم حضور بیشتر از 2 سه تا پسر رو توی داستان تحمل کنم....چه برسه اینکه بی-شونن باشه.
توی پست قبل گفتم...طراحی ـشون یه طوری که سر و کله ـشون خیلی بزرگه و از مانیتور میخاد بزنه بیرون...رنگ آمیزی اون رو هم دوست نداشتم.

سبک انیمه بجای رومنس اگه Moe بودش...من بیشتر دوست داشتم :p

فعلاً تا 3 قسمت ادامه ـش میدم...ببینم چی میشه

140799.jpg
Mashle S2
اصلاً نمیدونم چرا این دیدم....فاز ـم چی بود خدا میدونه...فصل اولش رو هم به زور تموم کرد...یه ریتم باطل و خسته کننده داره

140799-jpg.324532

Sasaki to Pii-chan
همه مدل ایسکای دیده بودیم....جز اینطوری که طرف بین دنیاها راحت سویچ کنه
فعلاً بخاطر دوبلورهای شاخی که داره...دنبالش میکنم

140799.jpg
Dungeon Meshi
همیشه طراحی Trigger رو دوست داشتم...و توی کلاس دیگه ـن بخصوص دوبله هاشون همیشه توی یه سطح بالاتره.
داستان هم معمولی و هم بامزه هستش و اینکه 24قسمته خیلی خوبه

من که از همین قسمت اولش...ازش راضی ـم

140799.jpg
Mahou Shoujo ni Akogarete
مرده شور خودتون ایده هاتون رو ببره

140799.jpg
Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata
تنها امیدی که به دیدن ادامه ی انیمه، جنبه ی کمدی اون هستش....و گرنه 2زار ارزش دیدن نداره.

140799.jpg
Ao no Exorcist: Shimane Illuminati-hen
هیچ ایده ای ندارم...فصل 1ـش رو فک 13 سال پیش و فصل دومش رو 7 سال پیش دیدم...اینها هم بدون یک فلش بک ساده داستان رو شروع کردم...هیچی نفهمیدم کی به کی هستش :p

140799.jpg
Dosanko Gal wa Namara Menkoi
خیلی خوشم نیومد....شخصیت دختره زیادی جول پسره شده....اینگار توی شهر ـشون پسر ندیدن...هیچ چیز داستان برام جذابیت نداره و فقط بخاطر صدای Ayane Sakura این قسمت رو دیدم.

140799.jpg
Isekai de Mofumofu Nadenade suru Tame ni Ganbattemasu
نمیدونم چرا من باید با این همه سن...همچین چیزی رو تا آخر نگا کنم...:D
ازتون نمیگذرم.....اون 20 دقیقه وقت ـم رو پس بدید :p

درآپ

140799.jpg
Akuyaku Reijou Level 99
خدا شاهده نصف ـش رو بیشتر ندیدم...بستم ـش و پاکش کردم

140799.jpg
Mato Seihei no Slave
خدا ازتون نگذره برای چی باید این همه دوبلور خوب توی همچین اشغالی باشه....خو من الان باید چی کار کنم :)
بازم مرده شورتون ببرن

140799.jpg
Ishura
داستان برام یه طوری بود که انگار از وسط انیمه شروع کردم....نمیدونم بقیه هم همین حس رو داشتن یا نه.
ولی در کل شروع خوبی داشت...و فعلاً ادامه ـش میدم

140799.jpg
Himesama "Goumon" no Jikan desu
ناموساً چرا اخه.....یعنی ایده قحطی بود

درآپ

140799.jpg
Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru
به خدا فقط بخاطر عکس ـش دانلودش کردم...تا دیدم گفتم اخ جون، انیمه ی مدرسه ای....ولی زهی خیال باطل....بازم داستان مائو و پادشاه شیاطین :-&
درآپ میشه

140799.jpg
Kekkon Yubiwa Monogatari
بسه دیگه...چقدر ایسکای داریم این فصل...هیچ خوشم نیومد.
درآپ میشه

140799.jpg
Nozomanu Fushi no Boukensha
تا اسکلت ـه رو دیدم...ALT+F4 زدم....:D

140799.jpg
Urusei Yatsura
انیمه ی که خیلی منتظرم که این فصل بیاد...فصل دوم Urusei Yatsura هستش
یه دریا دوبلور خوش صدا داره :D و خیلی خوش ساخت و فان هستش.

Attachments

• 140799.jpg
    140799.jpg
    50.4 KB · مشاهده: 245
آخرین ویرایش:

View attachment 324529
Solo Leveling
هر کی گفته منهوای solo leveling یکی از بهترین‌های کره است رو با یه آبدولاچگی بزن نفله کن.
منهوای هیجان انگیزی ـه و قهرمان داستان هم در کل داستان رخ عقاب داره و کسی رو به سبابه خودش هم حساب نمی‌کنه. تنها جذابیتش همینه.

یه انیمه معمولی ،sol مدرسه ای با چند تا کانوچو میخوای بعد هنوز شاهشون رو ندیدی,😑🤣 حداقل من تو لیستت ندیدم

View attachment 324544
View attachment 324545
.......
بعدم لیست هولدت رو دیدم قلبم به درد اومد ... همین الان برو فصل اول ۸۶ رو باز بینی کن .. بعد سریع پشتش فصل دوم رو ببین ... پشتش magi رو شروع کن ... بعد houseki no Kuni رو بزن بر بدن ... بعدم برو سراغ Ghost in the shell و بعدش از انیمه دیدن بازنشست شو😂

86 خودشون گند زدند...با اون وقفه ای که توی فصل دوم زدن.....منم انیمه رو ول کردم و 4قسمت آخر فصل دوم رو ندیدم...هر چند به زور داشتم نگاش میکردم :D
K-ON توی تب On Hold شده هستش تا قسمت 10/13 فصل اول رو دیدم...نمیدونم چی شد که ولش کردم و دیگه هیچ وقت سراغش نرفتم...و گرنه انیمه ی خوبی بودش
Magi هم همینطور 17/25 فصل اولش رو دیدم...فکر کنم درگیر درس و دانشگاه بود وقفه افتاد، ولش کردم...و گرنه کار خوش ساختی بودش
Ghost in the shell توی یه پروژه ی دانلود خیلی سخت تمام سری ها و فیلم سینمایی Ghost in the shell رو با کیفیت خفن اوردم که با بدختی جورشون کردم....فک کنم 3 سال پیش بود که زد و 3 تا هارد 2TB که 80 درصد انیمه هام توش بود در عرض 1ماه پشت سر هم خراب شدن و تمام آرشیو انیمه هام و بالای 200 تا انیمه ی Plan to Watch ـم که با خون دل دانلود کرده بودم همه از بین رفت.
houseki no Kuni حاظرم مانگاش رو بخونم ولی 3D Anime نگا نکنم....خیلی به سختی میتونم 3D Anime نگا کنم.(البته دوست دارم مانگاش رو بخونم ولی وقت ـش رو ندارم)

هر کی گفته منهوای solo leveling یکی از بهترین‌های کره است رو با یه آبدولاچگی بزن نفله کن.
منهوای هیجان انگیزی ـه و قهرمان داستان هم در کل داستان رخ عقاب داره و کسی رو به سبابه خودش هم حساب نمی‌کنه. تنها جذابیتش همینه.

مرده شور Instagram رو ببره...توی Explore هایپ کرده بودن :D و گرنه من از کره ای ها خوشم نمیاد :p

من دلیل این هیت ورزی به مانستر رو تیک تاک، یوتیوب شورتز و نمیدونم حتی دیمن اسلیر و ... میدونم :-"

والا هنوزم بین اکثریت انیمه ها و مانگاها تکه و در کل خیلی کمن کارهایی که داستان پردازیشون به اندازه مانستر قوی باشه.
از دنیایی که توش سریال The Sopranos رو برای نسل جدید با فرمت تیک تاک ریلیز میکنن توقعی نمیشه داشت :-"

ویب ها هم متاسفانه به انیمه های ۱۲-۲۴ اپیزودی بدجور عادت کردن، تحمل چیزی رو ندارن که pacing ش در حد سریال تلویزیونی معمولی باشه و به هر نوع شخصیت پردازی و پلات جانبی از روی عادت میگن فیلر :دی

86 خودشون گند زدند...با اون وقفه ای که توی فصل دوم زدن.....منم انیمه رو ول کردم و 4قسمت آخر فصل دوم رو ندیدم...هر چند به زور داشتم نگاش میکردم :D
K-ON توی تب On Hold شده هستش تا قسمت 10/13 فصل اول رو دیدم...نمیدونم چی شد که ولش کردم و دیگه هیچ وقت سراغش نرفتم...و گرنه انیمه ی خوبی بودش
Magi هم همینطور 17/25 فصل اولش رو دیدم...فکر کنم درگیر درس و دانشگاه بود وقفه افتاد، ولش کردم...و گرنه کار خوش ساختی بودش
Ghost in the shell توی یه پروژه ی دانلود خیلی سخت تمام سری ها و فیلم سینمایی Ghost in the shell رو با کیفیت خفن اوردم که با بدختی جورشون کردم....فک کنم 3 سال پیش بود که زد و 3 تا هارد 2TB که 80 درصد انیمه هام توش بود در عرض 1ماه پشت سر هم خراب شدن و تمام آرشیو انیمه هام و بالای 200 تا انیمه ی Plan to Watch ـم که با خون دل دانلود کرده بودم همه از بین رفت.
houseki no Kuni حاظرم مانگاش رو بخونم ولی 3D Anime نگا نکنم....خیلی به سختی میتونم 3D Anime نگا کنم.(البته دوست دارم مانگاش رو بخونم ولی وقت ـش رو ندارم)

مرده شور Instagram رو ببره...توی Explore هایپ کرده بودن :D و گرنه من از کره ای ها خوشم نمیاد :p
بشین ببین هوسکی رو منم به خاطر همین گرافیک و طراحی 3d رغبت نمی‌کردم برم طرفش ....بعد که دیدم پشیمون شدم چرا این همه مدت صبر کردم .. آنقدر که داستان و شخصیت پردازی خوبی داره ... اما انیمیشن عالی هم داره خصوصا تو بعضی جنگ‌هاش .... بعد فقط برو لیست صدا پیشه ها رو ببینین ..ببینم میتونی بی خیال انیمش بشی👑😍

این رو یادش بخیر
سه ماه بعد اومدنش نشستم دیدم
بعد دیدم زیرنویس فارسی نداره

در تمامی مواقع وقتی با همچین پدیده ای روبرو می شدم، انیمه رو با همون زیرنویس انگلیسی می دیدم

ولی Houseki no Kuni فرق داشت
در اقدامی نادر وقتی دیدم انیمه فقط یه قسمتش زیرنویس داره، خودم آستین بالا زدم که زیرنویس اش کنم :دی اولین و آخرین باری بود که زیرنویس می کردم یه انیمه رو :D

HnK با هر متر و معیاری شاهکاره. یکی از بهترین اقتباس هاییه که مانگاش میتونست دریافت کنه، اونم مانگایی که از هر لحاظ خفنه
خلاصه نمیتونم بیشتر از این پیشنهادش کنم

بهترین نیست اما تو تاثیرگذاری قطعاً اوله. بعد ایسکای همین سبک solo بیشتر منهواها رو گرفته کمه کم یه آرت رو کپی میکنن.
به نظرم خوب بتونن در بیارن تو انیمه ها هم جزو لیست must watch بره.

الان هم که Solo Leveling 2 قراره بیاد.
side story (یا epilogue) یه چیزی بین چرت و خوب بود و تیکه های پسرش برای من جزو قسمت های بد بود.
کلیت ماجرا که شیردوشیه (کل فلسفه پورتال رو بردن زیر سوال) ولی با این حال کارای خوبی میشد کرد که نشد.

-----
از فرصت استفاده کنم یه کار دیگه ای هم که تو تایپیک فیلم گفتم معرفی کنم، "Castle".

1704974353893.png
راحت میتونم بگم Hidden Gem. یه کار مافیایی گنگستری که هم تو مبارزه خیلی خوب عمل کرده هم توی داستان و شخصیت پردازی.
پدر Kim Shin یه افسر پلیس هست و به یه سری مدارک راجب یه گروه مافیایی دست پیدا میکنه اما قبل از اینکه کاری بتونه انجام بده به قتل میرسه.
سال ها بعد Amur Tiger یا همون Kim Shin از روسیه برمیگرده تا به Castle بزرگترین و قوی ترین باند مافیایی کره جنوبی (و دنیا) نفوذ کنه و انتقام بگیره.
مبارزات خیلی خوبه تنوع زیادی داره قوانین فیزیک رو هم رعایت میکنه. از نقطه قوت های دیگه کار آدم بد ها هستن به خصوص اصلی (و صد البته فرعی ها) !
در کنار اینا از آرت خوبش هم نمیشه گذشت. بخش زیادی از فضای داستانی مدیون آرت هست. فصل اول تقریبا 117 چپتره و فصل دوم تا الان 30 چپتر.
(فصل اول 1-2 چپتر آهنگ داره از اون اصلا غافل نشید)

-
جدیداً یه منهوایی پیدا کردم به اسم "Surviving The Game as a Barbarian" کار بسیار تر تمیز و خوبیه.
داستان یکم شبیه Skeleton Soldier Couldn't ... هست و فیزیک طرف مثل Survival of a Sword King
op نیست، احمق نیست، نابغه هم نیست طنز خوبی داره. خلاصه خوب داره جلو میره slow pace هست فکر کنم تا 500 بره.
داستان هم فکر نکنم نیاز به گفتن باشه از اسمش مشخصه. ارزش امتحان کردن داره.

حالا که حرف از ایسکای شد این eminence in shadow کسی دنبال می کنه ؟ کار جالب و متفاوتیه و پر از وایفو :D این شخصیت اصلی خیلی جالبه دنباله سینمایشم تایید شد.
به نظرم دیگه دوز هارمش خیلی زیادی بالاست و شخصا از تحملم خارجه (البته نزدیکای ده قسمتی تحمل کردم). اکشن و انیمیشنش هم خیلی جالب نبود. در کل جز کول بودن کاراکتر اصلی خیلی نکته مثبتی نداره به نظرم انیمه ش...

بشین ببین هوسکی رو منم به خاطر همین گرافیک و طراحی 3d رغبت نمی‌کردم برم طرفش ....بعد که دیدم پشیمون شدم چرا این همه مدت صبر کردم .. آنقدر که داستان و شخصیت پردازی خوبی داره ... اما انیمیشن عالی هم داره خصوصا تو بعضی جنگ‌هاش .... بعد فقط برو لیست صدا پیشه ها رو ببینین ..ببینم میتونی بی خیال انیمش بشی👑😍
این رو یادش بخیر
سه ماه بعد اومدنش نشستم دیدم
بعد دیدم زیرنویس فارسی نداره

در تمامی مواقع وقتی با همچین پدیده ای روبرو می شدم، انیمه رو با همون زیرنویس انگلیسی می دیدم

ولی Houseki no Kuni فرق داشت
در اقدامی نادر وقتی دیدم انیمه فقط یه قسمتش زیرنویس داره، خودم آستین بالا زدم که زیرنویس اش کنم :D اولین و آخرین باری بود که زیرنویس می کردم یه انیمه رو :D

HnK با هر متر و معیاری شاهکاره. یکی از بهترین اقتباس هاییه که مانگاش میتونست دریافت کنه، اونم مانگایی که از هر لحاظ خفنه
خلاصه نمیتونم بیشتر از این پیشنهادش کنم

درسته که با 3D Anime مشکل بنیادی دارم ولی باید اعتراف کنم که Knights of Sidonia رو خیلی دوست داشتم

53257.jpg 53257.jpg

به زودی شروع ـش میکنم :)
Untitled.png

P.S
ممنون

View attachment 324529
Solo Leveling
قسمت اولش شروع ـش با یه داستان خیلی معمولی بود و هیچ ایده ای درباره ـش ندارم....و از دوبلورهاش انتظار خیلی زیادی ندارم...الا مثل Sousou no Frieren منو غافلگیر کنن.
ولی از موسیقی کار انتظار خیلی زیادی دارم...میخوام WTF باشه، چون هیروکی ساوانو روی اون کار میکنه.

View attachment 324530
Yubisaki to Renren
اصولاً برخلاف امیرآکیبا که با yaoi راحت کنار میاد...من حتی نمیتونم حضور بیشتر از 2 سه تا پسر رو توی داستان تحمل کنم....چه برسه اینکه بی-شونن باشه.
توی پست قبل گفتم...طراحی ـشون یه طوری که سر و کله ـشون خیلی بزرگه و از مانیتور میخاد بزنه بیرون...رنگ آمیزی اون رو هم دوست نداشتم.

سبک انیمه بجای رومنس اگه Moe بودش...من بیشتر دوست داشتم :p

فعلاً تا 3 قسمت ادامه ـش میدم...ببینم چی میشه

View attachment 324531
Mashle S2
اصلاً نمیدونم چرا این دیدم....فاز ـم چی بود خدا میدونه...فصل اولش رو هم به زور تموم کرد...یه ریتم باطل و خسته کننده داره

140799-jpg.324532

Sasaki to Pii-chan
همه مدل ایسکای دیده بودیم....جز اینطوری که طرف بین دنیاها راحت سویچ کنه
فعلاً بخاطر دوبلورهای شاخی که داره...دنبالش میکنم

View attachment 324535
Dungeon Meshi
همیشه طراحی Trigger رو دوست داشتم...و توی کلاس دیگه ـن بخصوص دوبله هاشون همیشه توی یه سطح بالاتره.
داستان هم معمولی و هم بامزه هستش و اینکه 24قسمته خیلی خوبه

من که از همین قسمت اولش...ازش راضی ـم

View attachment 324536
Mahou Shoujo ni Akogarete
مرده شور خودتون ایده هاتون رو ببره

View attachment 324537
Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata
تنها امیدی که به دیدن ادامه ی انیمه، جنبه ی کمدی اون هستش....و گرنه 2زار ارزش دیدن نداره.

View attachment 324538
Ao no Exorcist: Shimane Illuminati-hen
هیچ ایده ای ندارم...فصل 1ـش رو فک 13 سال پیش و فصل دومش رو 7 سال پیش دیدم...اینها هم بدون یک فلش بک ساده داستان رو شروع کردم...هیچی نفهمیدم کی به کی هستش :p

View attachment 324540
Dosanko Gal wa Namara Menkoi
خیلی خوشم نیومد....شخصیت دختره زیادی جول پسره شده....اینگار توی شهر ـشون پسر ندیدن...هیچ چیز داستان برام جذابیت نداره و فقط بخاطر صدای Ayane Sakura این قسمت رو دیدم.

View attachment 324541
Isekai de Mofumofu Nadenade suru Tame ni Ganbattemasu
نمیدونم چرا من باید با این همه سن...همچین چیزی رو تا آخر نگا کنم...:D
ازتون نمیگذرم.....اون 20 دقیقه وقت ـم رو پس بدید :p

درآپ

View attachment 324543
Akuyaku Reijou Level 99
خدا شاهده نصف ـش رو بیشتر ندیدم...بستم ـش و پاکش کردم

View attachment 324546
Mato Seihei no Slave
خدا ازتون نگذره برای چی باید این همه دوبلور خوب توی همچین اشغالی باشه....خو من الان باید چی کار کنم :)
بازم مرده شورتون ببرن

View attachment 324548
Ishura
داستان برام یه طوری بود که انگار از وسط انیمه شروع کردم....نمیدونم بقیه هم همین حس رو داشتن یا نه.
ولی در کل شروع خوبی داشت...و فعلاً ادامه ـش میدم

View attachment 324549
Himesama "Goumon" no Jikan desu
ناموساً چرا اخه.....یعنی ایده قحطی بود

درآپ

View attachment 324550
Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru
به خدا فقط بخاطر عکس ـش دانلودش کردم...تا دیدم گفتم اخ جون، انیمه ی مدرسه ای....ولی زهی خیال باطل....بازم داستان مائو و پادشاه شیاطین :-&
درآپ میشه

View attachment 324551
Kekkon Yubiwa Monogatari
بسه دیگه...چقدر ایسکای داریم این فصل...هیچ خوشم نیومد.
درآپ میشه

View attachment 324552
Nozomanu Fushi no Boukensha
تا اسکلت ـه رو دیدم...ALT+F4 زدم....:D

View attachment 324554
Urusei Yatsura
انیمه ی که خیلی منتظرم که این فصل بیاد...فصل دوم Urusei Yatsura هستش
یه دریا دوبلور خوش صدا داره :D و خیلی خوش ساخت و فان هستش.
ممنون بخاطر لیست کارمون راحت کردی:-bd
هرچی دراپ کردی رو ببینیم و هرچی میبینی رو دراپ کنیم خلاصه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or