Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بین این همه ایسکای و کارای عجیب غریب این فصل، انیمه‌ی کاملا نرمال و آدمیزادی Yubisaki to Renren رو از دست ندید :D چیزی نمیگم ازش چون خودم کاملا ندانسته و بی‌اطلاع رفتم سراغش و دوسش داشتم. کار آروم و جالب و قشنگی هستش. دوس دارم ببینم چطور پیش میبرنش. خلاصه که بذاریدش تو لیست.

سولو لولینگ هم قسمت اولش اوکی بود. یادمه هایپ خیلی زیادی داشت و باید دید که چطور پیش میره.

Sasaki to Pii-Chan هم دیدم اینم خوب بود. جالبه که هر قسمت ۴۵دقیقس.

اومدم بگم monster فقط برا من خیلی پرش زمانی تو داستان داره یا برا شما ام داشته؟ :D
قسمت 10 رسیدم
هیچوقت نفهمیدم این انیمه کجاش جذاب بود که این همه خاطرخواه داره...
بدمنی که نهایتا زورش به نابود کردن یه محله برسه قراره دنیا رو تکون بده ، و تعلیقی که همیشه منتظری اتفاق بیفته و هیچوقت نمیاد
جزو وقت تلف کن ترین انیمه هاییه که دیدم...

بدمنی که نهایتا زورش به نابود کردن یه محله برسه قراره دنیا رو تکون بده ، و تعلیقی که همیشه منتظری اتفاق بیفته و هیچوقت نمیاد
به قدری واسم جذاب بود که نتونستم تحملش کنم و با شیفت دیلت از این شاهکار قدردانی کردم.

جان جدتون مانها/مانهوا هم بخونید.

به قدری واسم جذاب بود که نتونستم تحملش کنم و با شیفت دیلت از این شاهکار قدردانی کردم.

جان جدتون مانها/مانهوا هم بخونید.

من الان قسمت 16 ام حالا اونقدرم بد نیست دیگه :D یکم ریتمش کنده ولی داستانش تا الان بد نبوده :-"

من الان قسمت 16 ام حالا اونقدرم بد نیست دیگه :D یکم ریتمش کنده ولی داستانش تا الان بد نبوده :-"
به شایعات توجه نکن!

من فکر میکنم بعد از Heath Ledger در دارک نایت، ویلین این انیمه تنها ویلینی باشه که دیدم عمق تاریکی بشریت رو به نمایش میزاره!

خلاصه کار خیلی خفنی رو داری نگاه میکنی.:دی

چقدر خوب بود Inu-Ou. یه انیمه سینمایی موزیکال که شدیدا سورپرایزم کرد دیشب! اولش خیلی ساده شروع میشه اما هر چی میاد جلوتر، کلا شکلش عوض میشه. حتما ببینیدش. خیلی حال میده همینجوری یه چیزی دانلود میکنی و اینقدر میچسبه :D

Hime-sama Goumon no Jikan desu هم دومین کار این فصله که غذا توش نقش اصلی رو داره. ازون کارای احمقانه و بامزس. نمیدونم تا کی میخوان به خلق این ایده‌ها و غافلگیر کردن ملت ادامه بدن :D

من دلیل این هیت ورزی به مانستر رو تیک تاک، یوتیوب شورتز و نمیدونم حتی دیمن اسلیر و ... میدونم :-"

والا هنوزم بین اکثریت انیمه ها و مانگاها تکه و در کل خیلی کمن کارهایی که داستان پردازیشون به اندازه مانستر قوی باشه.

یه چیز دیگه راجع به این فصل اینه که آدم همه‌ش انیمه‌هاش رو باهم اشتباه می‌گیره (نَگین که من تنها اینجوریم!)
ماشالا همه که از یک کنار ایسکای. بعد تو یکی‌شون طرف رفته به دنیای موازی. تو انیمه دیگه از اون دنیا اومده اینور، بعد یه مدت می‌خواد برگرده. باز تو یه کار دیگه، دوست‌مون همین‌جا راحته و تمایلی به برگشت نداره. تو یکی دیگه‌شون شخصیت اصلی هر روز میره عالم دیگه، بیزنس می‌کنه و برمی‌گرده. یکی هم تو لوپ گیر کرده کلا و معلوم نیست داره می‌ره یا داره میاد! :-?? :D

انیمه Black Lagoon رو شروع کردم.
یه قسمت دیدم. معمولی بود.
بهتر میشه؟
در کل اورریتده ... چند قسمت آخر که میزنه به دشت کربلا ....
..........
تو فصل پاییز انیمه خوب زیاد نداشتیم ...فقط این دو تا نظرم رو جلب کرد ...
kusuriya no hitorigoto
فقط من بودم آنقدر با اوپنینگش حال کردم

Frieren
هم که یه جشنواره موسیقی بود .. با داستان و اتمسفر استثنائی .... اندینگ اولش هم هم که با صدای milet متبرک شده بود ... من از کارای میلت tell me و who I am و us رو خیلی دوست دارم .. ولی ،anytime واقعا به چیز دیگست ...

در کل این فصل پاییز از بهترین فصل ها از نظر اوپنینگ اندینگ بود

مدت ها بود، فصل پشت فصل تموم میشد و هیچ OP/ED منو جذب خودش نمیکرد...هر چی توی هفتگی ها بود رو Skip میکردم
ولی فصل پیش OP ـه kusuriya no hitorigoto خیلی خوب و هر هفته گوشش میکردم...الان هم که OP ـش عوض شده، دانلودش کردم و برای خودش گوشش میکنم.

به غیر از این، دوتا ED ـه دیگه رو فصل پیش دوست داشتم....یکی ED ـه Dr.Stone New World S2 خیلی قشنگه....شعرش رو دوست دارم و فضای شادی داره و ED ـه فصل پیش وان پیس آهنگ Raise هم خیلی خوب بودش و ریتم آهنگش رو خیلی دوست داشتم.

++++++++++++++++++

اقا من شاکی ـم... این فصل همش شده ایسکای، ماهو و مائو....خدایش این چه وضعشه دهن ملت رو سابیدید با این داستان هاتون...
یه انیمه معمولی Slice of Life مدرسه ای با چندتا کانوجو میخوام...این چه وضعشه همش شده ماهو...یه چیزی میخوام در حد Hanasaku Iroha، Clannad، Sora yori mo Tooi Basho، Yuru Camp، Super Cub، Amanchu

110636l.jpg 80810l.jpg 111172l.jpg

117231l.jpg 18885l.jpg 89879l.jpg

این فصل فقط یه دونه Yubisaki to Renren داریم که خیلی ازش طراحی اون خوشم نیومده...سر و کله شخصیت ها زیادی بزرگه و این همه مرد توی داستان اعصابم رو خراب میکنه :D

آخرین ویرایش:
مدت ها بود، فصل پشت فصل تموم میشد و هیچ OP/ED منو جذب خودش نمیکرد...هر چی توی هفتگی ها بود رو Skip میکردم
ولی فصل پیش OP ـه kusuriya no hitorigoto خیلی خوب و هر هفته گوشش میکردم...الان هم که OP ـش عوض شده، دانلودش کردم و برای خودش گوشش میکنم.

به غیر از این، دوتا ED ـه دیگه رو فصل پیش دوست داشتم....یکی ED ـه Dr.Stone New World S2 خیلی قشنگه....شعرش رو دوست دارم و فضای شادی داره و ED ـه فصل پیش وان پیس آهنگ Raise هم خیلی خوب بودش و ریتم آهنگش رو خیلی دوست داشتم.

++++++++++++++++++

اقا من شاکی ـم... این فصل همش شده ایسکای، ماهو و مائو....خدایش این چه وضعشه دهن ملت رو سابیدید با این داستان هاتون...
یه انیمه معمولی Slice of Life مدرسه ای با چندتا کانوجو میخوام...این چه وضعشه همش شده ماهو...یه چیزی میخوام در حد Hanasaku Iroha، Clannad، Sora yori mo Tooi Basho، Yuru Camp، Super Cub، Amanchu

View attachment 324509View attachment 324510View attachment 324511

View attachment 324512View attachment 324513View attachment 324514

این فصل فقط یه دونه Yubisaki to Renren داریم که خیلی ازش طراحی اون خوشم نیومده...سر و کله شخصیت ها زیادی بزرگه و این همه مرد توی داستان اعصابم رو خراب میکنه :D
ای درود به شرفت! و دمت گرم به‌خاطر تک‌تک انیمه‌هایی که اسم بردی ازشون؛ البته به‌جز Clannad :D
نه آقا، نیای برام! با خود انیمه‌ش مشکل خاصی ندارم. مثل همون Yubisaki to Renren که گفتی، طراحیش برام جالب نیست
پ.ن: کلاناد جزو معدود مواردیه که با امیرآکیبا اتفاق‌نظر دارم :D
در کل اورریتده ... چند قسمت آخر که میزنه به دشت کربلا ....
..........
تو فصل پاییز انیمه خوب زیاد نداشتیم ...فقط این دو تا نظرم رو جلب کرد ...
kusuriya no hitorigoto

Frieren
هم که یه جشنواره موسیقی بود .. با داستان و اتمسفر استثنائی .... اندینگ اولش هم هم که با صدای milet متبرک شده بود ... من از کارای میلت tell me و who I am و us رو خیلی دوست دارم .. ولی ،anytime واقعا به چیز دیگست ...

در کل این فصل پاییز از بهترین فصل ها از نظر اوپنینگ اندینگ بود
اپنینگ Kusuriya no Hitorigoto واقعا محشره. رو پی‌سی و گوشی و MP3-پلیر و هرجایی گیرم اومده گذاشتمش و هی گوش می‌دم بهش :-bd

این ژاپنی ها انگار از زندگیشون راضی نیستن اینقدر ایسکای می سازن. انتظار دارن در زندگی بعدی به خوشبختی برسن طرف یک بدبخت بی چاره و تنها و.... یکهو می ره دنیای دیگه پر از وایفو :D .امیدوارم تناسخ واقعی باشه و همه در زندگی بعدی به دنیایی پر از وایفو بریم.
حالا که حرف از ایسکای شد این eminence in shadow کسی دنبال می کنه ؟ کار جالب و متفاوتیه و پر از وایفو :D این شخصیت اصلی خیلی جالبه دنباله سینمایشم تایید شد.

ای درود به شرفت! و دمت گرم به‌خاطر تک‌تک انیمه‌هایی که اسم بردی ازشون؛ البته به‌جز Clannad :D
نه آقا، نیای برام! با خود انیمه‌ش مشکل خاصی ندارم. مثل همون Yubisaki to Renren که گفتی، طراحیش برام جالب نیست
پ.ن: کلاناد جزو معدود مواردیه که با امیرآکیبا اتفاق‌نظر دارم :D

از 2010 sep تا الان دارم انیمه نگا میکنم....اگه بهم بگم بهترین انیمه ـت چیه...به جرات میتونم بگم که Clannad هستش...توی این چند سال خیلی انیمه دیدم ولی هنوز هیچ کدوم ـشون نتونسته جای احساسی که به Clannad رو دارم...رو بتونه بگیره و یا حتی تکرارش کنه....دیونه ی ناگیسا ـم

61HBzzsl-UL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg 16_mai.jpg

دوبلورش می-چان رو خیلی دوست دارم...کارش توی Clannad حرف نداره...

P.S
امیرآکیبا :D

اپنینگ Kusuriya no Hitorigoto واقعا محشره. رو پی‌سی و گوشی و MP3-پلیر و هرجایی گیرم اومده گذاشتمش و هی گوش می‌دم بهش :-bd
توی یکی دو صفحه قبل یه 8bit ازش گذاشتم...خیلی خوش ساخت هستش...(پیوست ـش کردم)

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or