Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این دو تا کارکترهاش، بچه‌اند.
خوشم نمیاد. مخصوصا اون اولی. الان تو گوگل سرچ کردم.
پس میرم سراغ مانستر.
ممنون! :D
اون Made in Abyss خیلی دارکه خیلیا :evil: مخصوصا فصل دو به نظرم باید انیمه باز باشی که بری سمتش و خوشت بیاد.

==================

دوستان این جادو ها و قدرت های شخصیت های Jujutsu Kaisen رو متوجه شدین؟ دیگه داره از دست در میره ، یعنی هر شخصیتی از راه می رسه میاد میگه فلان تکنیک نیاز به این 3000 حرکت داره و کار هر کسی نیست بعد نفر روبرویی مثل آب خوردن انجام میده ، دیگه اصلا معلوم نیست کی چیکارست:D
من فقط متوجه شدم هر شخصیتی به طور تقریبی در چه لول و سطحی هست.

دوستان این جادو ها و قدرت های شخصیت های Jujutsu Kaisen رو متوجه شدین؟ دیگه داره از دست در میره ، یعنی هر شخصیتی از راه می رسه میاد میگه فلان تکنیک نیاز به این 3000 حرکت داره و کار هر کسی نیست بعد نفر روبرویی مثل آب خوردن انجام میده ، دیگه اصلا معلوم نیست کی چیکارست:D
من فقط متوجه شدم هر شخصیتی به طور تقریبی در چه لول و سطحی هست.
قدرت های جوجوتسو هرچیزیه که نویسنده بخواد!:|
توی ادامه اثرم هرچی قانونه برای هرکی که میخواد میشکونه! جالب اینجاست هروقت بخواد هرکرکتری رو که میخواد نرف میکنه، چون قدرت چندتا از کل کست داستان بیشتره.:))

آخرین ویرایش:
قدرت های جوجوتسو هرچیزیه که نویسنده بخواد!:|
توی ادامه اثرم هرچی قانونه برای هرکی که میخواد میشکونه! جالب اینجاست هروقت بخواد هرکرکتری رو که میخواد نرف چون قدرت چندتا از کل کست داستان ببشتره.:))
همون!
به نظرم فصل اول خیلی داستان منطقی تر بود و قدرت شخصیت ها هم بیشتر مشخص بود.

به نظرم جوجوتسو رو اگه هفتگی میدیدی احتمالا حرف داشتی ولی خب وقتی همه قسمتارو پشت هم ببینی و تمومش کنی، دیگه بعد قسمت آخر واقعا حرفی نخواهی داشت برای زدن :D من خودمم چیزی نداشتم بگم حقیقتا! کلا حس ۲گانه‌ای دارم نسبت به فصل بعدیش.

آقا این چه کرمیه افتاده به جون من هر چی انیمه جدید میاد رو باید دانلود کنم ببینم؟ :D الان Mato Seihei no Slave دیدم. خب چرا واقعا؟ این ایده‌هارو از کجاشون در میارن؟ این Sokushi Cheat هم ایسکایه. ۹۰٪ کارا ایسکای شدن :D
این Mato Seihei no Slave همونیه که گیگاگ چند وقت پیش معرفی کرد؟ :-"

این Mato Seihei no Slave همونیه که گیگاگ چند وقت پیش معرفی کرد؟ :-"

خودشه :D نمیدونم این رابطه‌‌‌ی برده و برده‌دار قراره چقدر عجیب بشه تو قسمتای بعدی اما متاسفانه خیلی کنجکاوم که بفهمم اینو :D

Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata خیلی خوب بود :D واقعا خنده‌دار و جالب بود. اینم ایسکای بود ولی خب چه میشه کرد. خوب و متفاوت میسازن آدم همچنان خوشش میاد. وُیس اکتورای خیلی خوبی داره خصوصا یکیشون که عاشق صداشم. همیشه کرکترای باحالی هم بهش میرسه به خاطر جنس صداش.

Nozomanu Fushi no Boukensha هم چیز جالبیه. لااقل ایسکای نبود. یعنی به اون معنی ایسکای نیست ولی خب یکم شبیه هست :D

خاطرات داروساز هم ۱۲ قسمتش رو دیدم و منتظد شروع پارت دوم هستیم. خیلی خیلی خوب و جذاب و قشنگ و دوس داشتنی بود. واقعا خوشحالم ۱۲ قسمت دیگه هم پیش رو داریم.

توی ذهنم میاد یه چیز دو جمله‌ای در مورد Mato Seihei no Slave نوشته بودم ولی پیداش نمی‌کنم. اگه همونی باشه که فکر می‌کنم نوشتم، نظرم هنوز همونه:>
----
در مورد Made in Abyss ....
قدیما توی AW وقتی یکی می‌خواست مانگایی رو شروع کنه به ترجمه کردن، اول پیام میداد به ادمین‌ها یا مدیرهای بخش مانگا که تایید بگیره. اونا هم می‌خوندن و اگر مساله‌ای نداشت که باعث زندانی‌شدنشون بشه، تایید می‌کردن.
یه نفر یه مانگایی برام فرستاده بود که توش یه سری دختر بودن که با حشرات چیز می‌کردن و بچه‌های دو رگه‌ی حشره-آدم به دنیا می‌آوردن که ریخت‌شون صد رحمت به بازی‌های ترسناک بود و بعد اینا هم همه‌اش در حال چیز کردن با هم یا با دخترهای خوشگل دیگه توی مکان‌هایی مثل مستراح، فاضلاب و ... بودن. از اونجا بود که فهمیدم ژاپن دیگه Beyond Salvation شده و کاری براشون نمی‌شه کرد. خلاصه این فاکدعاپ‌ترین چیزی بوده که توی عمرم دیدم و خوندم و ...
یادم نمیاد کی این رو فرستاده بود اما هرجا که هست خدا لعنتش کنه.

بعد از اون فاکدعاپ‌ترین چیزی که توی زندگیم خوندم Made In Abyss بوده. البته واقعا مقایسه این دو تا مقایسه مشکل داریه. اما به هر حال می‌خواستم مقدار نامتعارف بودن Made In Abyss رو جوری توضیح بدم که در خاطرات بمونه:>

درود؛
من موقع دیدن جوجیتسو کایزن که دو ماه پیش شروعش کردم، هی با خودم میگفتم چقدر شبیه «چینساو من»ـه این کار! که پارسال دیدمش.
جفت‌شون شخصیت اصلی قصه یه پسر نوجوون که عضر یک سازمان مبارزه با هیولا و شیاطین میشه! با یک رئیس جذاب و خیلی قدرتمند!
میدونم پلات خیلی از انیمه‌ها همینه! ولی این دو تا خیلی شبیه همند!
و فصل اول جوجیتسو بیشتر از فصل اول چینساو بهم چسبید و لذت بردم.
یکی از دلایل جذابیت جوجیتسو، حضور سوکوناست به‌نظرم.

بعد از 25 سال، بالاخره انیمه وانپیس وارد Saga پایانی خودش شد. باور اینکه چندسال دیگه وانپیس قراره تمام بشه برام خیلی سخته! امیدوارم بقیه داستان با همین فرمون جلو بره و بهمون شاهکار تحویل بدن.
چقدرم اوپنینگ آرک جدید شاهکار بود، حیف پر اسپویل بود.:))
اومدم بگم monster فقط برا من خیلی پرش زمانی تو داستان داره یا برا شما ام داشته؟ :D
قسمت 10 رسیدم
داستان از یکجا ببعد روند ثابتی رو داره.

بعد از 25 سال، بالاخره انیمه وانپیس وارد Saga پایانی خودش شد. باور اینکه چندسال دیگه وانپیس قراره تمام بشه برام خیلی سخته! امیدوارم بقیه داستان با همین فرمون جلو بره و بهمون شاهکار تحویل بدن.
چقدرم اوپنینگ آرک جدید شاهکار بود، حیف پر اسپویل بود.:))

داستان از یکجا ببعد روند ثابتی رو داره.
نمی‌دونم مانگا رو هم داری آنگوینگ پیش میبری یا نه ولی طوفان واقعی این چند ماه اخیر بوده تو مانگا
اصلا حجم اطلاعاتی که اودا تو این چند وقته داده فوق العاده بوده ، فکر کنم بعد از عمل چشمش احساس کرده که دیگه وقت بازنشستگیه کم کم و همه چیز داره با یه ریتم خوب به انتهای خودش نزدیک میشه
اگر اشتباه نکنم وان پیس اولین انیمه بلندی بود که شروع کردم ، اگر زمانی پایانش رو ببینم مطمعنم احساسی میشم ولی همه ی چیز های خوب یه پایانی خواهند داشت امیدوارم پایانی باشه که شیرینیش تلخیه اتمامشو رو کم کنه

نمی‌دونم مانگا رو هم داری آنگوینگ پیش میبری یا نه ولی طوفان واقعی این چند ماه اخیر بوده تو مانگا
اصلا حجم اطلاعاتی که اودا تو این چند وقته داده فوق العاده بوده ، فکر کنم بعد از عمل چشمش احساس کرده که دیگه وقت بازنشستگیه کم کم و همه چیز داره با یه ریتم خوب به انتهای خودش نزدیک میشه
اگر اشتباه نکنم وان پیس اولین انیمه بلندی بود که شروع کردم ، اگر زمانی پایانش رو ببینم مطمعنم احساسی میشم ولی همه ی چیز های خوب یه پایانی خواهند داشت امیدوارم پایانی باشه که شیرینیش تلخیه اتمامشو رو کم کنه
کیفیت انیمه اینقدر خوبه که دارم اون رو فقط دنبال میکنم.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or