Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ما رو باش دنبال سایت انیمه‌ای پالایش‌نشده (!) بودیم.
همون انیمه‌لـیست هم خسته شد و گفت فعلا دیگه آدرس پیل‌نشده نمی‌ده (البته به‌رسم معمول، سرور دانلود بازه ظاهرا)
الان آیوفیلم هم برا من بدون پیل‌بان نمیاد8-|

تو این چند روز نشستم zom 100 دیدم بد نبود اونقدرم خوب نبود
منم دیدمش بد نبود. زامبی میخوای Highschool of the Dead رو ببین هم هیجانش زیاده و هم پر از سکانس های زیباس >:)
................................

Nisekoi: False Love رو دیدم فصل اول عالی بود ولی فصل 2 افت کرد و تا آخرم نساختنش نامردا
این چیتوگه هم خیلی دوست داشتنی بود

undefined - Imgur.gif

ولی مادرش >:)>:)

سلام
تو این چند روز نشستم zom 100 دیدم بد نبود اونقدرم خوب نبود :D
حالا یه قسمت Monster گرفتم یه قسمتم jujutsu kaisen
کدومو شروع کنم؟ :D

زام ۱۰۰ به نظرم شروع خیلیییی خوبی داشت اما هر چی رفتیم جلو افت کرد خصوصا ۳ قسمت آخر که بعد یه وقفه‌ی خیلی طولانی منتشر شد. عجیب لوس و بیمزه شد همه چی. فکر کنم بعد مشکلات و تاخیری که دچارش شدن، فقط خواستن تمومش کنن بره.

میبینم که پارو از انیمه ورزشی فراتر گذاشتی :D

زام ۱۰۰ به نظرم شروع خیلیییی خوبی داشت اما هر چی رفتیم جلو افت کرد خصوصا ۳ قسمت آخر که بعد یه وقفه‌ی خیلی طولانی منتشر شد. عجیب لوس و بیمزه شد همه چی. فکر کنم بعد مشکلات و تاخیری که دچارش شدن، فقط خواستن تمومش کنن بره.

میبینم که پارو از انیمه ورزشی فراتر گذاشتی :D
یعنی فصل بعد دیگه نداره ؟

آره دیگه میخوام یه انیمه باز حرفه ای بشم :D من مشکلم با زبانش بود ولی خب خداشکر دیگه حال شده کم مونده تو خونه ژاپنی حرف بزنم :-" :D

بدترین اتفاق برای ادمی اینه که صبح هزارتا کار داشته باشه و شب خوابش نبره. و میدونید چی میتونه اون شب رو بدتر بکنه ، اینکه به یه انیمیشن سریالی خیلی خوب بر بخوره که دیگه حتی اگه خوابش هم بیاد تا صبح دست از انیمیشن دیدن بر نداره! بله دوستان برم قسمت ۴ام Blue Eye Samurai رو ببینم.
حیف که روش صدای ژاپنی نیس...

یعنی فصل بعد دیگه نداره ؟

آره دیگه میخوام یه انیمه باز حرفه ای بشم :D من مشکلم با زبانش بود ولی خب خداشکر دیگه حال شده کم مونده تو خونه ژاپنی حرف بزنم :-" :D

ادامه که میتونه داشته باشه ولی فعلا چیزی نگفتن تا جایی که میدونم

به نظرم میتونی ۲تا انیمه کنار هم ببینی ولی خب با سبکای مختلف. مثلا الان مانستر داری میبینی، ۲تا انیمه میگم کنارش ببین. Usagi Drop و Barakamon. کم‌کم با سبکای مختلف هم آشنا میشی و میبینی که عجب دنیاییه این انیمه :D

چطوری چندتا سریالو با هم میبینید.
من تا وقتی ی سریالو تموم نکنم یا تا جایی که مثلاً فصلش تموم بشه نرسم نمیتونم برم سر چیز دیگه.:):)
بس که آدم وسوسه می‌شه بره سراغ انیمه جدید. مثل کارها و پروژه‌های ناتمومی که یهو ول‌شون می‌کنیم بریم دنبال کار و تفریح دیگه
البته همیشه هم جواب نمی‌ده! خودم همینجوری چندتایی می‌بینم و الان یه وضع اسفناکی شده که نگو و نپرس :D:-??مالتی‌ورس شده رسما

بس که آدم وسوسه می‌شه بره سراغ انیمه جدید. مثل کارها و پروژه‌های ناتمومی که یهو ول‌شون می‌کنیم بریم دنبال کار و تفریح دیگه
البته همیشه هم جواب نمی‌ده! خودم همینجوری چندتایی می‌بینم و الان یه وضع اسفناکی شده که نگو و نپرس :D:-??مالتی‌ورس شده رسما

فقط وقتی بالای ۱۰تا انیمه هفتگی برمیداری :D
یعنی قشنگ ۲ ۳روزی گوه‌گیجه میگیری در هفته. حس میکنی از همه کارات جا میمونی به خاطر دیدن انیمه‌ها! ولی خب اینقدر تنوعشون بالاس که خسته نمیشی از دیدن چندتا همزمان.

آقا این انیمه‌ی Mahou Shoujo به صورت کاملا ناخواسته منو وارد دنیای کاملا جدیدی کرد! یعنی دیشب وقتی داشتم قسمت اولش رو میدیدم، کلا چشام زده بود بیرون از چیزی که داشتم میدیدم! یعنی هر چی فتیش داشتن ریختن تو این انیمه :D یکی از عجایب انتخاب انیمه هفتگی اونم بدون هیچ اطلاعی، میشه همینی که من دیدم. از دیشب با خودم دچار تضاد شدم :D

فقط وقتی بالای ۱۰تا انیمه هفتگی برمیداری :D
یعنی قشنگ ۲ ۳روزی گوه‌گیجه میگیری در هفته. حس میکنی از همه کارات جا میمونی به خاطر دیدن انیمه‌ها! ولی خب اینقدر تنوعشون بالاس که خسته نمیشی از دیدن چندتا همزمان.

آقا این انیمه‌ی Mahou Shoujo به صورت کاملا ناخواسته منو وارد دنیای کاملا جدیدی کرد! یعنی دیشب وقتی داشتم قسمت اولش رو میدیدم، کلا چشام زده بود بیرون از چیزی که داشتم میدیدم! یعنی هر چی فتیش داشتن ریختن تو این انیمه :D یکی از عجایب انتخاب انیمه هفتگی اونم بدون هیچ اطلاعی، میشه همینی که من دیدم. از دیشب با خودم دچار تضاد شدم :D
دقیقا! یکم رو بهشون می‌دیم آدم رو می‌گیرن، ول نمی‌کنن! حرکتی که با سریال‌های لایواکشن نمی‌شه زد
اوه اوه! :D می‌فهممت کاکو. لامصبا همیشه هم یه چیزی تو چنته دارن که سال‌ها و دهه‌ها هم از انیمه دیدن بگذره بازم بتونن غافلگیر کننx_x

چطوری چندتا سریالو با هم میبینید.
من تا وقتی ی سریالو تموم نکنم یا تا جایی که مثلاً فصلش تموم بشه نرسم نمیتونم برم سر چیز دیگه.:):)
من درگیر یه سریال میشم دیگه گیمم نمیزنم
lol

من فعلا Dungeon Meshi رو شروع کردم و قسمت اول عالی بود. خیلی بامزه و خوش ساخته تا ببینیم قسمتای بعدش چطوریا میشه. اما مشخصه ازون انیمه‌هاس که تا آخرین قسمت جالب و جذاب میمونه. Mahou Shoujo هم که قبلا گفتم در موردش. اگه میخواین چشم و گوشتون باز بشه، ببینینش :D چهار عدد انیمه دیگه هم دانلود شدن که بعد دیدنشون، اطلاع‌رسانی میکنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or