Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Leviathan منهوا خیلی خوبیه در کنار داستان خوب آرت پر جزئیاتی داره (با شناختی که از سلیقه بچه ها دارم احتمالا خیلی ها خوششون بیاد).
اگر کار ملایم تری خواستید منهوا جدید نویسنده اش Oh! Dangun رو پیشنهاد میدم، طراحی پیش از حد خوب و رنگی داره 3 چپتر فقط اومده.

@m.a.t شیخ خبری شده؟ چرا هرچی ما می‌خونیم رو دارن معرفی میکنن؟ حس میکنم کم کاری کردیم.
کم کاری در دوران معاصر رو قبول دارم:دی

ولی مثلا در مورد Trace از ۱۴ سال پیش در حال قلم فرسایی بودم که البته اون قلم فرسایی‌ها دیگه در صحنه اینترنت موجود نیست و خب بعد از ۱۴ سال، فقط یک نفر رو دیدم که Trace خونده.
ولی معرفی شدن To Not Die دیگه برام عجیب بود:دی

می‌ترسم کار به معرفی اون چیزهایی که مهدی می‌خونه هم بکشه:دی

دوستان کسی اینجا انیمه Haikyuu رو دیده?
من الان میخوام از یک مووی بگیرم گیج شدم کلا بزارید ببینم درست میگم:
انیمه 4 فصل داره
فصل یک و دو هرکدوم 25 قسمت داره
فصل سوم 10 قسمته به اسم "Haikyuu!! Karasuno Koukou vs. Shiratorizawa Gakuen Koukou"

فصل چهارم 25 قسمته که توی 2 بخش منتشر شده به اسم "Haikyuu!! To the Top" که بخش اول 13 قسمت و بخش دوم هم 12 قسمت باید باشه
درست اینا?

دوستان کسی اینجا انیمه Haikyuu رو دیده?
من الان میخوام از یک مووی بگیرم گیج شدم کلا بزارید ببینم درست میگم:
انیمه 4 فصل داره
فصل یک و دو هرکدوم 25 قسمت داره
فصل سوم 10 قسمته به اسم "Haikyuu!! Karasuno Koukou vs. Shiratorizawa Gakuen Koukou"

فصل چهارم 25 قسمته که توی 2 بخش منتشر شده به اسم "Haikyuu!! To the Top" که بخش اول 13 قسمت و بخش دوم هم 12 قسمت باید باشه
درست اینا?

بله درست گفتی

فصل اول Haikyuu!! سال 2014 و 25 قسمت
فصل دوم Haikyuu!! Second Season سال 2015 تا 2016 و 25 قسمت
فصل سوم Haikyuu!! Karasuno Koukou vs Shiratorizawa Gakuen Koukou سال 2016 و 10 قسمت
فصل چهارم پارت اول Haikyuu!! To the Top سال 2020 و 13 قسمت
فصل چهارم پارت دوم Haikyuu!! To the Top سال 2020 و 12 قسمت

فیلم هاش رو درست یادم نیست که کدومشون خلاصه انیمه هستش و کدومشون داستان داره...شاید هم همشون خلاصه باشه، درست یادم نیست، آرشیو ـم هم پوکید که برم چک کنم

181945l.jpg
Jumyou wo Kaitotte Moratta. Ichinen ni Tsuki, Ichimanen de
Three Days of Happiness

داستان:
مانگا از روی یه novel ساخته شده و داستان درباره ی یه پسر بدبخت بدون انگیزه که توی بحران شخصیت ای خودش دست پا میزنه هستش....که یک روز برای تامین پول غذاش مجبور میشه که بره کتاب هاش و مجموعه CD های موسیقی ـش رو به کتاب فروشی محله بفروشه

صاحب کتابفروشی یه پیره مرد ـه که حال روز داغون پسره رو میبینه....بهش میگه راست و دروغ ـش رو نمیدونم...ولی شنیدم که موسسه ای هست که باقیمونده ی عمر انسان ها رو میخره، شنیدم که پول خوبی هم میدن.! خلاصه طرف آدرس رو به پسره میده....پسره هم چند ساعتی ول میچرخه و خیابون گردی میکنه، آخرش تصمیم میگیره که یه سر به این موسسه بزنه....و بقیه ی ماجرا

نظرشخصی:
مانگای بدی نبودش...خوب بودش روند داستان و شخصیت ها و پیشرفت داستان متوسط بودش....در کل از دور که بخوام نگاش کنم...ازش راضی بودم ولی در حد لول خواسته های من نبودش...سیاهی توی داستان برای من خیلی کم بودش.

P.S
خیلی دوست دارم یه کاری بخونم در حد Oyasumi Punpun...ولی حیف هر چی میگردم پیدا نمیکنم :)

279488l.jpg
The Horizon

داستان مانگا:
داستان درباره ی جنگ و سرزمین هایی که درگیر اون شدن هستش....در یکی از این حملات، پسر بچه ای که شخصیت اصلی داستان هستش مادرش رو از دست میده و مجبور میشه از شهر فرار کنه و به تنهایی به دل جاده بزنه...بعد از چند روز سر درگمی به صورت اتفاقی با دختر بچه ای که همسن خودشه آشنا میشه و داستان همسفری این دو بچه شروع میشه....

نظرشخصی:
تا الان مانهوا نخونده بودم و این اولین تجربه ی من بودش...میتونم بگم که تجربه ی چندان بدی نبودش...بخصوص تم داستان ـش رو دوست داشتم...ولی شخصیت های اصلی و فرعی به اندازه ی کافی پُختگی لازم رو نداشتن و سر سری ازشون عبور میکردن.
داستان پتانسیل خوبی داشت که دردناک تر باشه...ولی بازم متاسفانه نتونست اون چیزی که من دوست داشتم رو بهم بده....شاید مشکل از من باشه :D

Untitled.jpg
اگه بخوام با Grave of the Fireflies مقایسه ـش کنم...با این وجود که خشونت توی Grave of the Fireflies کمتر بودش، ولی از نظر شخصیت پردازی و پایان بندی، تاثیر خوبی داشت....ولی The Horizon نتونست مثل اون برام باشه.

ولی در کل راضی ـم، زیاد نباید از 18 چپتر، سخت گرفت.

P.S
@Z-fan

ولی خب شاید بعداً در مورد دو تا شاهکار به نام های Bastard و Sweet Home بنویسم و بگم Mystery خون ام هم چجوری تامین شده

سلام :)
این Bastard بدرد من میخوره که بیارمش؟

-----ویرایش-----

@m.a.t
داشتم پست های قدیمی تر تاپیک رو میگشتم....بر خوردم به این

بعد از 9 سال....بازم بهم پیشنهادش میدی :D....چیزی که میخوام توش هست؟

آخرین ویرایش:
View attachment 326745
The Horizon

داستان مانگا:
داستان درباره ی جنگ و سرزمین هایی که درگیر اون شدن هستش....در یکی از این حملات، پسر بچه ای که شخصیت اصلی داستان هستش مادرش رو از دست میده و مجبور میشه از شهر فرار کنه و به تنهایی به دل جاده بزنه...بعد از چند روز سر درگمی به صورت اتفاقی با دختر بچه ای که همسن خودشه آشنا میشه و داستان همسفری این دو بچه شروع میشه....

نظرشخصی:
تا الان مانهوا نخوده بودم و این اولین تجربه ی من بودش...میتونم بگم که تجربه ی چندان بدی نبودش...بخصوص تم داستان ـش رو دوست داشتم...ولی شخصیت های اصلی و فرعی به اندازه ی کافی پُختگی لازم رو نداشتن و سر سری ازشون عبور میکردن.
داستان پتانسیل خوبی داشت که دردناک تر باشه...ولی بازم متاسفانه نتونست اون چیزی که من دوست داشتم رو بهم بده....شاید مشکل از من باشه :D

View attachment 326750
اگه بخوام با Grave of the Fireflies مقایسه ـش کنم...با این وجود که خشونت توی Grave of the Fireflies کمتر بودش، ولی از نظر شخصیت پردازی و پایان بندی، تاثیر خوبی داشت....ولی The Horizon نتونست مثل اون برام باشه.

ولی در کل راضی ـم، زیاد نباید از 18 چپتر، سخت گرفت.

P.S
@Z-fan

سلام :)
این Bastard بدرد من میخوره که بیارمش؟

-----ویرایش-----

@m.a.t
داشتم پست های قدیمی تر تاپیک رو میگشتم....بر خوردم به این

بعد از 9 سال....بازم بهم پیشنهادش میدی :D....چیزی که میخوام توش هست؟
عجب زیر خاکی‌هایی رو آوردی بالا:دی

من هنوز توی سبکی که Bastard ارائه کرد، چیزی بهتر از اون نخوندم:دی
به عنوان یه وبتون که در نمایش خشونت هم محدودیت‌هایی انگار دارن. فوق العاده است.

بعد از اون Sweet Home رو نویسنده نوشت که عالی بود و ولی به پای Bastard نمی‌رسید و چون موضوع کمتر حساسیت برانگیزی داشت، دو فصل سریال هم ازش ساختن که من ندیدم و علاقه‌ای هم ندارم ببینم:دی هر چند که میگن سریالش خوبه.

و بعد هم یه منهوای دیگه به اسم Shotgun Boy نوشته که از ژانر اسرارآمیز و ترسناک به سمت اکشن متمایل شده اما اونم چیز خوبیه:دی

در پایان باید بگم کماکان خوندن Bastard رو توصیه می‌کنم. بعیده کسی اهل Mystery باشه و ناراضی از این منهوا بشه.

یه سوال راجع به nyaa دارم
وقتی تو جزئیات کیفیت مینویسه BD منظورش بلوری دیسک هست یا bdrip؟ :-?
اگه دقیق میخای:
باید ببینی توضیحات خود تورنت که فن-ساب نوشته، چی گفته...و یا از سایت anidb.net برای مقایسه کیفیت های مختلف استفاده کنی

سللام
دو تا انیمه تو گوگل دیدم که نمراتشون بالاست.
Summertime Rendering
Link Click
جدید هم هستند؛ مال همین دو سه سال اخیر.
ارزش دیدن دارن؟

سامرتایم رندرینگ خیلی خوبه ببین حتما.
اون یکی رو ندیدم.

سللام
دو تا انیمه تو گوگل دیدم که نمراتشون بالاست.
Summertime Rendering
Link Click
جدید هم هستند؛ مال همین دو سه سال اخیر.
ارزش دیدن دارن؟
Summertime Rendering عالیه! داستان یک فصل بیشتر نیست.
اگر خوشت اومد Re:Zero هم رو ببین، خیلی از اون الهام گرفته.:دی
#ستاد تبلیغات Re:Zero:دی
---
این Pluto هم از کار های خفن امسال بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or