BARDI YA
کاربر سایت
برم Eureka 7 رو Rewatch کنم...
میو...
میو...
کم کاری در دوران معاصر رو قبول دارم
دوستان کسی اینجا انیمه Haikyuu رو دیده?
من الان میخوام از یک مووی بگیرم گیج شدم کلا بزارید ببینم درست میگم:
انیمه 4 فصل داره
فصل یک و دو هرکدوم 25 قسمت داره
فصل سوم 10 قسمته به اسم "Haikyuu!! Karasuno Koukou vs. Shiratorizawa Gakuen Koukou"
فصل چهارم 25 قسمته که توی 2 بخش منتشر شده به اسم "Haikyuu!! To the Top" که بخش اول 13 قسمت و بخش دوم هم 12 قسمت باید باشه
درست اینا?
ولی خب شاید بعداً در مورد دو تا شاهکار به نام های Bastard و Sweet Home بنویسم و بگم Mystery خون ام هم چجوری تامین شده
عجب زیر خاکیهایی رو آوردی بالاView attachment 326745
The Horizon
داستان مانگا:
داستان درباره ی جنگ و سرزمین هایی که درگیر اون شدن هستش....در یکی از این حملات، پسر بچه ای که شخصیت اصلی داستان هستش مادرش رو از دست میده و مجبور میشه از شهر فرار کنه و به تنهایی به دل جاده بزنه...بعد از چند روز سر درگمی به صورت اتفاقی با دختر بچه ای که همسن خودشه آشنا میشه و داستان همسفری این دو بچه شروع میشه....
نظرشخصی:
تا الان مانهوا نخوده بودم و این اولین تجربه ی من بودش...میتونم بگم که تجربه ی چندان بدی نبودش...بخصوص تم داستان ـش رو دوست داشتم...ولی شخصیت های اصلی و فرعی به اندازه ی کافی پُختگی لازم رو نداشتن و سر سری ازشون عبور میکردن.
داستان پتانسیل خوبی داشت که دردناک تر باشه...ولی بازم متاسفانه نتونست اون چیزی که من دوست داشتم رو بهم بده....شاید مشکل از من باشه
View attachment 326750
اگه بخوام با Grave of the Fireflies مقایسه ـش کنم...با این وجود که خشونت توی Grave of the Fireflies کمتر بودش، ولی از نظر شخصیت پردازی و پایان بندی، تاثیر خوبی داشت....ولی The Horizon نتونست مثل اون برام باشه.
ولی در کل راضی ـم، زیاد نباید از 18 چپتر، سخت گرفت.
P.S
@Z-fan
سلام
این Bastard بدرد من میخوره که بیارمش؟
-----ویرایش-----
@m.a.t
داشتم پست های قدیمی تر تاپیک رو میگشتم....بر خوردم به این
Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)
بعد از 9 سال....بازم بهم پیشنهادش میدی ....چیزی که میخوام توش هست؟
اگه دقیق میخای:یه سوال راجع به nyaa دارم
وقتی تو جزئیات کیفیت مینویسه BD منظورش بلوری دیسک هست یا bdrip؟
سللام
دو تا انیمه تو گوگل دیدم که نمراتشون بالاست.
Summertime Rendering
Link Click
جدید هم هستند؛ مال همین دو سه سال اخیر.
ارزش دیدن دارن؟
Summertime Rendering عالیه! داستان یک فصل بیشتر نیست.سللام
دو تا انیمه تو گوگل دیدم که نمراتشون بالاست.
Summertime Rendering
Link Click
جدید هم هستند؛ مال همین دو سه سال اخیر.
ارزش دیدن دارن؟