Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان کی انیمه ی وان پیس رو دیده!!!=))
من بالاخره تصمیم گرفتم تا ببینمش:d...
ولی میخواستم یه خورده باهاش آشنا شم...
مثلا" کلا" داستانش از اول تا آخر(؟؟) یه چیز هست؟؟
یا داستان های مختلفی میاد و تموم میشه؟؟:-/
کلا" هم میشه با کیفیت 720p و انکود شدش رو پیدا کرد؟؟کسی تورنتش رو داره؟؟ حداقل 1-700 ؟؟

دوستان کی انیمه ی وان پیس رو دیده!!!=))
کلا" هم میشه با کیفیت 720p و انکود شدش رو پیدا کرد؟؟کسی تورنتش رو داره؟؟ حداقل 1-700 ؟؟
بهترین توضیح همین تصویر پایینی هست!!:d
gfzyneas6208wmos2nha.png

ممکنه یکی رو تو قسمت 10 دید بازم ممکنه تو ادامه داستان ازش خبری بگیری و همه تو این انیمه در حال ماجراجویی خودشون هستن!!

دوستان کی انیمه ی وان پیس رو دیده!!!
=))

اولین چیزی که لازم بدونی اینکه که وان پیس بیشتر رو ماجراجویی و طنز تمرکز داره و از نظر مبارزه ساده و تکراری هست
اما از نظر داستان تنوع عالی داره و هر ارک درباره ی یه موضوع جدید فضای جدید و دشمنای جدید هست
اگه فری تیل رو دیده باشی دقیقا از وان پیس تقلید کرده اما وان پیس داستان خیلی پیجیده و منسجم تری داره

فقط بازم اینم بگم انتظار مبارزه ای های خفن مث نارتو بلیچ ازش نداشته باش :d

@m.a.t

والا چی بگم، محمدعلی....اگه وان پیس و ناروتو رو مانگاها حساب نکنم....خیلی کم مانگا خوندم...یه مقدار Vagabond خوندم که شاهکار بودش...Shigurui رو کامل خوندم...حال کردم باهاش و....
و خوب، هنوز خیلی عقبم تو مانگا خوندن :d

@سوم:
نمیدونم چرا اصلاً نمیتونم این One-Punch Man رو درک کنم...

@پنجم:
محمدعلی، با احساساتم بازی کردی :d

من با مانگا حساب نکردن وان پیس و ناروتو بسیار موافقم:دی... الآن امیر آکیبا میاد ما رو می خوره:دی

جدای از اون به نظرم بد نیست کارهای خاصی مثل Bastard یا Trace رو امتحان کنی. البته اولی هنوز اول راهه و کلاً 17-18 قسمتش اومده. ولی دومی

یکی از بهترین چیزهایی ـه که تا حالا خوندم Trace بوده. شخصیت های اصلی سری اولش اینا بودن:
یه نوجوان زندانی، یه مرد میانسال افسرده، یه دختر پولدار بیش فعال
یه دزد بانک خسته، یه آدمکش احساساتی، یه مرد زخم خورده، یه دختر پنچر
یه پسر روانی! و کلی آدم خمود و ملنگ دیگه. بعد این رو بذار توی یه فضاسازی فانتزی و نوجوانانه که هم کمدی ـه و هم تراژدی!
-------------
فصل دومش ماجرای یه معتادـه!

فصل سوم هم که هیچی نمی تونم ازش بگم:دی
داخل اسپویل فقط معرفی شخصیت هاست. چیزی از داستان لو نمیره.
--------------
در مورد وان پانچ من فکر کنم میشه اون رو مثل یه تشک نرم در نظر بگیری. نباید بهش فکر کنی باید ولو بشی و ازش لذت ببری:دی
مثال بیخودی بود اما برای انیمه ی چتی مثل وان پانچ من فکر نمی کنم بشه دیدگاه بهتری پیدا کرد:دی
--------------

@شماره 5:
همیشه با مولان مشکل داشتم. به نظرم مسخره بود. اما این کلیپ چشمم رو به دنیا باز کرد.:دی

- - -ویرایش - - -

برای من سخته که اعتراف کنم که انیمش خوبه :d چون بالاخره انیمه ایه که آکیبا خیلی منتظرش بود و ازش تعریف میکرد و 99 درصد انیمه هایی که آکیبا تعریف میکنه وضعیت "بسیار . . . " دارن :d

من خودم شاید از اینکه انتظار زیادی ازش نداشتم و اینجوری ظاهر شد خوشم اومد هرچند هنوزم میگم قسمت اولش چرت تمام بود :d

ولی بازم به هر حال بهترین انیمه فصل برام Noragamiیه ^^ هرقسمت داره میترکونه از ثانیه اول تا آخر هر قسمتش پر هیجانه
درسه امیر آکیبا سلیقه بی نهایت ضایعی داره، اما وان پانچ من واقعاً کار قشنگی ـه. وقتی مانگاش شروع شد (خودم اون طرف مانگاش رو تبلیغ کردم:دی)
همه اش فکر می کردم چه طوری می خواد از چنین داستان یک خطی یه کار بلند در بیاره که تکراری نشه.
اما الآن بعد از این همه قسمت حتی یک لحظه هم تکراری نداشته که نشون میده نویسنده(هاش) کار بلد هستن.

اگر مشکلی توی انیمه هست(مثل همین قسمت اول) از سازنده های انیمه است.:دی
------------
نوراگامی رو هنوز ندیدم. جزو انیمه هایی بود که می دونستم خوبه و فقط از انیمه های پاییز اونایی رو دیدم که احتمال دراپ شدن داشتن:دی
@m.a.t
مسئول روابط عمومی باش دیگه >:)

+ مرد تک مشتی خیلی هم خوبه! >:) عالیه اصلا >:)
انیمه های پیشنهادی من از انیمه های شما بهتره :p

نیستم:>
-------
برو بابا.:p

• Like
Reactions: eeeeee
این قسمت هم عالی بود و لذت بردیم ولی به نظرم قسمت قبلی بیش از حد خوب بود :d

کازوما مرد :(( یعنی چی :( شخصیت به این خوبی کلا هر شخصیت که خوشم میاد دارن میمیرن اون از سوزوها اینم از این بعد این یوکینه نصف میشه و هیچیش نمیشه هیچ , طبق قانون بلیچ پاور اپ هم میشه :|:d

یاتو هم که وحشی نشد:d

یعنی یوکینه زنده است و پاور اپ شد... چه سوپرایزی :-o:d با اینکه قسمت عالی بود ولی چند جا خیلی کلیشه ای بود نه اینکه بد باشه از قضا خیلی هم عالی درست کرده بودن ولی قابل حدس بود :d مثلا اونجا که هیوری گفت من یاتو رو متوقف میکنم :-j بعد یه جوری داشت با کازوما میومد ادم فکر میکنه این قطب اصلی جنگه 8-|:d

ولی بیشترین قسمت که واقعا متنفر شدم اون جایی بود که هیوری اسم یاتو صدا زد :| یکی نیست به این بگه بیا برو بخواب فردا مدرسه داری بزار بزنه بکشتش اصلا به تو چه اخه 8-|:d

یعنی این بانو نورا صداشم لذت بخشه :x اون لحظه ای که با یاتو حرف میزد بهترین لحظه این قسمت بود :bighug::d

ولی خوب میگم بازم با همه اینها قسمت فوق العاده ای بود و خیلی لذت بردم :d یعنی اون جایی که یاتو زد بیشامون رو با شمشیر چقدر فوق العاده بود لذت فروانی بردم :> بیشامون هم که کلا هیچی... :d ولی مبارزش با یاتو مخصوصا اونجایی که وحشی شده بود فوق العاده بود

بعد یه سوال این 13 قسمت کلا ارک بیشامون یا این ارک تموم میشه و ارک جدیدی هم هست؟ چون این دیگه فکر نمیکنم این داستان بیشتر از دو قسمت طول بکشه :d

ولی بازم این جا خیلی خوندم ارک بیشامون بهترین ارک مانگاست ولی انصافا فصل اول اون داستان رابو به نظرم بهتر از این بیشامون بوده :d

این قسمت هم عالی بود و لذت بردیم ولی به نظرم قسمت قبلی بیش از حد خوب بود :d

کازوما مرد :(( یعنی چی :( شخصیت به این خوبی کلا هر شخصیت که خوشم میاد دارن میمیرن اون از سوزوها اینم از این بعد این یوکینه نصف میشه و هیچیش نمیشه هیچ , طبق قانون بلیچ پاور اپ هم میشه :|:d

یاتو هم که وحشی نشد:d

یعنی یوکینه زنده است و پاور اپ شد... چه سوپرایزی :-o:d با اینکه قسمت عالی بود ولی چند جا خیلی کلیشه ای بود نه اینکه بد باشه از قضا خیلی هم عالی درست کرده بودن ولی قابل حدس بود :d مثلا اونجا که هیوری گفت من یاتو رو متوقف میکنم :-j بعد یه جوری داشت با کازوما میومد ادم فکر میکنه این قطب اصلی جنگه 8-|:d

ولی بیشترین قسمت که واقعا متنفر شدم اون جایی بود که هیوری اسم یاتو صدا زد :| یکی نیست به این بگه بیا برو بخواب فردا مدرسه داری بزار بزنه بکشتش اصلا به تو چه اخه 8-|:d

یعنی این بانو نورا صداشم لذت بخشه :x اون لحظه ای که با یاتو حرف میزد بهترین لحظه این قسمت بود :bighug::d

ولی خوب میگم بازم با همه اینها قسمت فوق العاده ای بود و خیلی لذت بردم :d یعنی اون جایی که یاتو زد بیشامون رو با شمشیر چقدر فوق العاده بود لذت فروانی بردم :> بیشامون هم که کلا هیچی... :d ولی مبارزش با یاتو مخصوصا اونجایی که وحشی شده بود فوق العاده بود

بعد یه سوال این 13 قسمت کلا ارک بیشامون یا این ارک تموم میشه و ارک جدیدی هم هست؟ چون این دیگه فکر نمیکنم این داستان بیشتر از دو قسمت طول بکشه :d

ولی بازم این جا خیلی خوندم ارک بیشامون بهترین ارک مانگاست ولی انصافا فصل اول اون داستان رابو به نظرم بهتر از این بیشامون بوده :d
واقعا یعنی ادم نبود باید کازوما میمرد :| ؟ یوکینه رو هم که انتظارش میرفت به طرز مسخره ای برگرده ! اگه قسمت بعد کازوما برنگشت دراپش میکنم :|!

@بالاییا

واقعا به نظرتون کازوما مرد الان؟ شرط میبندم قسمت بعد احیا میشه از شینکیه مقدسم یه چی اون ور تر میره :d کلا توو اینجور انیمه ها خیلی بعیده یه کرکتر اصلی بمیره خیالتون راحت.

توی گوگل اسمش رو سرچ کردم، عکس دومی این بود:

http://statici.behindthevoiceactors.com/behindthevoiceactors/_img/franchises/695.jpg

خیلی بولد توی عکس نوشته منُ نبین:دی

یعنی قحطی انیمه بود اینو نگاه کردی ؟
باو فقط 1 رو دیدم (اونم به زور!) و به قدری بی سر و ته بود که هیچی ازش نفهمیدم و به وان پیس گروییدم:دی اصلا نفهمیدم هدف اصلی سازنده از خلق این انیمه چی بود و ایضا خود انیمه چه هدفی رو دنبال میکرد. این رو به همراه چندتا انیمه دیگه با هم گرفتم و این یکی فاجعه از آب در اومد:دی

باو فقط 1 رو دیدم (اونم به زور!) و به قدری بی سر و ته بود که هیچی ازش نفهمیدم و به وان پیس گروییدم:دی اصلا نفهمیدم هدف اصلی سازنده از خلق این انیمه چی بود و ایضا خود انیمه چه هدفی رو دنبال میکرد. این رو به همراه چندتا انیمه دیگه با هم گرفتم و این یکی فاجعه از آب در اومد:دی

سازنده کلاً هدفی نداشته، مثل خیلی دیگه از انیمه‌های اقتباسی
Index یا اسم اصلیش Toaro Majutsu no Index یکسری لایت ناول خیلی معروف هست که دو فصل داره و فصل اول 22 جلد کتابه.... بدون شک یکی از بهترین لایت‌ناول‌های ژاپنی که تا حالا منتشر شده همین Index‍ه
از پلات اصلی داستان گرفته تا روایت و شخصیت‌ها و مبارزات و... همشون عالی‌ان. جزییات بیداد میکنه، اصلاً یک چیزی میگم و یه چیزی میشنوی‌ها! :d

انیمه بخاطر ریتم خرکی و تندی که داره علاوه بر اینکه اصلاً و ابداً در سطح کتابها نیست بلکه به طرز احمقانه‌ای خیلی از شخصیت‌ها به دلیل نامعلومی دچار دگردیسی شخصیتی شدن!! :|
خیلی از مسائل مهم بازگو نمیشه و کلاً خیلی تفاوتها با کتابها داره.
در کل اینکه انیمه‌اش افتضاحه ولی کتابها جزو بهترین‌ها هستن (مثل اکثر عناوین اقتباسی از روی کتاب)... اینم بگم که فن‌های سری (از جمله من) اساساً انیمه رو توهین به کازوما کاماچی (نویسنده کتابها) میدونن.
بنظرم Index از اون کارایی هست که فقط باید کتاب و نوشته باشه... بخاطر جزییات خیلی زیاد و شخصیت‌پردازی نقش اصلی داستان به هیچ وجه نمیشه یه مدیای تصویری خوب از توش در آورد.

یه انیمه ای بود که دختره رنگی بود و بقیه جاها خاکستری و کلا جنگ بود و یه سری روباتا بودن تو جنگ که معلوم میشه توشون آدم هست، اون اسمش چی بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or