@مـانگا...چند هفته ای سرم خلوته....حتماً میرم روش کار میکنممن با مانگا حساب نکردن وان پیس و ناروتو بسیار موافقم... الآن امیر آکیبا میاد ما رو می خوره
جدای از اون به نظرم بد نیست کارهای خاصی مثل Bastard یا Trace رو امتحان کنی. البته اولی هنوز اول راهه و کلاً 17-18 قسمتش اومده. ولی دومی
یکی از بهترین چیزهایی ـه که تا حالا خوندم Trace بوده. شخصیت های اصلی سری اولش اینا بودن:
داخل اسپویل فقط معرفی شخصیت هاست. چیزی از داستان لو نمیره.یه نوجوان زندانی، یه مرد میانسال افسرده، یه دختر پولدار بیش فعال
یه دزد بانک خسته، یه آدمکش احساساتی، یه مرد زخم خورده، یه دختر پنچر
یه پسر روانی! و کلی آدم خمود و ملنگ دیگه. بعد این رو بذار توی یه فضاسازی فانتزی و نوجوانانه که هم کمدی ـه و هم تراژدی!
-------------
فصل دومش ماجرای یه معتادـه!
فصل سوم هم که هیچی نمی تونم ازش بگم
--------------
در مورد وان پانچ من فکر کنم میشه اون رو مثل یه تشک نرم در نظر بگیری. نباید بهش فکر کنی باید ولو بشی و ازش لذت ببری
مثال بیخودی بود اما برای انیمه ی چتی مثل وان پانچ من فکر نمی کنم بشه دیدگاه بهتری پیدا کرد
--------------
@شماره 5:
همیشه با مولان مشکل داشتم. به نظرم مسخره بود. اما این کلیپ چشمم رو به دنیا باز کرد.
@وان پانچ من...Ok با همین فرمون ـی که دادی، میرم جلو :d
درسه امیر آکیبا سلیقه بی نهایت ضایعی داره
X2
:d
- - -ویرایش - - -
یه انیمه ای بود که دختره رنگی بود و بقیه جاها خاکستری و کلا جنگ بود و یه سری روباتا بودن تو جنگ که معلوم میشه توشون آدم هست، اون اسمش چی بود؟
انیمه قدیمی ـه، جدیده، مال فصل های پیشه...!؟
هر چی فک کردم، حتی تو درآپ شده هام هم چیزی خاطرم نیومد |: