Ecthelion
کاربر سایت
آقا اینقدر از کارای این هنرمندا میذارید کردیت هم بدید. https://x.com/khyleri
این چه کابوسی بود من دیدم؟
این چه کابوسی بود من دیدم؟
به جمع منتظران خوش آمدیسلام
آقا ما diamond no ace تموم کردیم فقط این چرا نصفه تموم شد؟
قرار نیست فصل جدید ساخته بشه؟
تروخدا یه چی معرفی کنید تموم شده باشه اینجوری من کف میکنمبه جمع منتظران خوش آمدی
فعلا که هیچ خبری نیست
حالا برو هاجیمه نو ایپو رو هم ببین، و بعدش Slam Dunk ، تا دو تا کار خفن دیگه هم به لیستت اضافه بشن که هیچوقت ادامه نگرفتن
اینا کارای خفنین تموم نشدن و این رو اعصابه، ولی واقعا خفنندتروخدا یه چی معرفی کنید تموم شده باشه اینجوری من کف میکنم
۹۰ درصد انیمه ها تموم نمیشن، وقتی هم تموم میشن اکثرا از پایانش ناراضینتروخدا یه چی معرفی کنید تموم شده باشه اینجوری من کف میکنم
Kuroko no basket دیدم یه ماه افسرده بودم که تموم شداینا کارای خفنین تموم نشدن و این رو اعصابه، ولی واقعا خفنند
Kuroko no Basket ببین تموم شده، اینم کار خوب و پر هیجانیست
حالا برو هاجیمه نو ایپو رو هم ببین، و بعدش Slam Dunk ، تا دو تا کار خفن دیگه هم به لیستت اضافه بشن که هیچوقت ادامه نگرفتن
Kuroko no basket دیدم یه ماه افسرده بودم که تموم شد
چرا واقعا تمومشون نمیکنن خب؟
مانستر هم همونه ، اگر وسطاش خوابتم نگیره در نهایت پیش خودت میگی همین بود!؟من تو کل 8 قسمتی که داشتم میدیدم دیگه داستان برام مهم نبود فقط میخواستم بدونم این تلفظ اسمش چیه!!!
انیمه Monster در حده Pluto هستش یا خفن تره؟ چون واقعا اونجوری که از Pluto تعریف میکردن، به نظرم قوی نبود. یه انیمه متوسط رو به پایین بود.
مقصد بهانه است سفر آرزوی ماست۹۰ درصد انیمه ها تموم نمیشن، وقتی هم تموم میشن اکثرا از پایانش ناراضین
۱۰-۱۵ سال پیش این حرف رو میزدی، شب یه سری نینجا میومدن توی اتاق خواب... نصیحتت میکردن.مانستر هم همونه ، اگر وسطاش خوابتم نگیره در نهایت پیش خودت میگی همین بود!؟
در حد ی انیمه خوب و ی بار مصرف بری سراغش چیز بیشتری گیرت میاد ، اما با هایپ بری سراغش ضدحال میخوری