یکی از بهترینهای دوران، Tower of Godبعد از حدود ۷ ماه وسعت ورزی نویسنده دوباره شروع شد و با اومدن همزمان ۶ قسمت دل دوستداران رو شاد کرد.
هنوز ترجمه رسمی انگلیسی نیومده اما ترجمههای غیررسمی هر ۶ قسمت موجوده
و بهترین نکته هم اینه که از همین ابتدای آرک جدید، ملکه شایسته برج داخلی، میانی و خارجی، راشل-سامای کبیر حضور مقتدر خودش رو در کنار زیبایی نگاه و دل پاکش با شدت به مخاطبین (به قلبشون) فرو میکنه
اومدن دوباره برج خدا نشون داد که چه کار ارزشمندیه در روزگاری که منهوا و مانگای دارای داستان و دنیا سازی بسیار نادر شدن.
با دیدن انیمه میشه داستان رو متوجه شد ؟ یا حتما باید مانگا خوند ؟یکی از بهترینهای دوران، Tower of Godبعد از حدود ۷ ماه وسعت ورزی نویسنده دوباره شروع شد و با اومدن همزمان ۶ قسمت دل دوستداران رو شاد کرد.
هنوز ترجمه رسمی انگلیسی نیومده اما ترجمههای غیررسمی هر ۶ قسمت موجوده
و بهترین نکته هم اینه که از همین ابتدای آرک جدید، ملکه شایسته برج داخلی، میانی و خارجی، راشل-سامای کبیر حضور مقتدر خودش رو در کنار زیبایی نگاه و دل پاکش با شدت به مخاطبین (به قلبشون) فرو میکنه
اومدن دوباره برج خدا نشون داد که چه کار ارزشمندیه در روزگاری که منهوا و مانگای دارای داستان و دنیا سازی بسیار نادر شدن.
همیشه بهترین گزینه خوندن مجدده اما اگر حافظهات فقط به یه تلنگر برای یادآوری نیاز داره، در صفحه زیر اسم آرکها و یه خلاصه حداکثر یک خطی از هر آرک هست:به به وقتشه دوباره آنگویینگ شیم
جایی هست خلاصه داستان رو داشته باشه
از اون آرک سگ های هار (اسم شون رو جدا یادم رفته )تقریبا همه چی یادم رفته... شاید دوباره از همون جا خوندم
منهوا الان توی فصل سومه و انیمه فقط فصل اول رو پوشش میده که کوتاهترین فصل هم هست و ۸۰ قسمتهبا دیدن انیمه میشه داستان رو متوجه شد ؟ یا حتما باید مانگا خوند ؟
این summer عجب انیمه حقی بود هر قسمت قافل گیر میشدی خدارو شکر تو همون فصل اول هم تمومش کردن
عجیب خوشساخت بود سامر. آره انصافا. خودمون اینجا کم داستان و بدبختی داریم؛ اونهم اگه بیشتر از یه فصل میشد دیگه اعصابوروان برامون نمیموند.این summer عجب انیمه حقی بود هر قسمت قافل گیر میشدی خدارو شکر تو همون فصل اول هم تمومش کردن
چیدمان این لیست باید عوض بشه
Dark knight returns part 1 & 2سلام رفقا ، من تاپیک دیگه ای برای سوالم پیدا نکردم متاسفانه پس با اجازتون همینجا میپرسم
اخیرا انیمیشن batman under the red hood رو دیدم و واقعا لذت بردم اتمسفرش ، داستانش ، شخصیت پردازی ، همه چی عالی بود واقعا لذت بردم ازش
خواستم بدونم انیمیشن دیگه ای چه بتمن چه هر یونیورس دیگه ای تو این سبک هستش ؟ که اتمسفرش انقدر قوی باشه ؟ ممنون میشم معرفی کنین بهم
دمتون گرم
Dark knight returns هم دیدم عالی بودDark knight returns part 1 & 2
هم بنظرم از قوی ترین ها هست
Batman the long holoween هم خیلی خوبه
کلا زیاد سراغ دارم ، اینا رو اگه دیدی بگو تا بازم معرفی کنم
بتمن نینجاسلام رفقا ، من تاپیک دیگه ای برای سوالم پیدا نکردم متاسفانه پس با اجازتون همینجا میپرسم
اخیرا انیمیشن batman under the red hood رو دیدم و واقعا لذت بردم اتمسفرش ، داستانش ، شخصیت پردازی ، همه چی عالی بود واقعا لذت بردم ازش
خواستم بدونم انیمیشن دیگه ای چه بتمن چه هر یونیورس دیگه ای تو این سبک هستش ؟ که اتمسفرش انقدر قوی باشه ؟ ممنون میشم معرفی کنین بهم
دمتون گرم
نه خودش دو پارته ، پیش نیاز ندارهDark knight returns هم دیدم عالی بود
لانگ هالووین رو امروز میبینم ، ترتیب خاصی نداره ؟ قبلش فیلم خاصی رو باید دیده باشم ؟