ce7en44
کاربر سایت
ای بابا، این سومین انیمه امسال هست که منتظر ادامه اش هستم و تاخیر خورده، چرا آخه؟ تازه داشت از قسمت دوم جون میگرفتپخش ادامه انیمه Nier تا اطلاع ثانوی تاخیر خورد.
دلیلش رو کرونا اعلام کردن!
ای بابا، این سومین انیمه امسال هست که منتظر ادامه اش هستم و تاخیر خورده، چرا آخه؟ تازه داشت از قسمت دوم جون میگرفتپخش ادامه انیمه Nier تا اطلاع ثانوی تاخیر خورد.
دلیلش رو کرونا اعلام کردن!
خب شما با یک انیمیشن سریالی مقایسه نکنبر عکس اکثر بچه ها من اصلا نفهمیدم Puss in boots چرا انقدر معروف و محبوب شد
انیمیشن بدی نیست ها، خیلی هم بامزه و فان هست ولی برای من در حد تعریف هایی که ازش میشد نبود.
حالا انیمیشن من زیاد نمیبینم که باهاش مقایسه کنم ولی arcane مثلا، که بخش های اکشن و... هم داشت، چندیدن سر و گردن بالاتر از Puss in bootsـه
+
این چند روز یه سری فیلم های استدیو گیبلی رو دارم دوباره میبینم، عاقا کلا یادم رفته بود princess mononoke بزرگسالانه و خشن تر از بقیه فیلم هاشون هست اون اولاش یهو جا خوردم.
فیلتر یاری نمیکنه برم ببینم و با اطمینان بگم اما فکر میکنم Sermovie لینکهاش رو گذاشته بود.بچه ها این انیمه Junji ito maniac که قرار بود ۳۰ دی بیاد چی شد کسی خبر داره ؟
تیم های ترجمه تو انیمه دشمن خونینمیگم چرا وضع زیرنویس ها اینقدر خرابه؟
نه که کیفیت بد باشه منظور اینه یه انیمه رو 3 تا سایت مختلف زیرنویس میکنن بعد یه انیمه کلا زیرنویس نمیشه یا یکی دیگه رو چند نفر دیگه زیرنویس میکنن و...
تو این بین ممکنه یه انیمه کلا زیرنویس نشه بعد یه انیمه 3 تا زیرنویس عالی داشته باشه یکی بعد 4یا 5 روز بعد انتشار زیرنویس میاد...
ایکاش یه سازماندهی چیزی میشد بیشتر کارها زیرنویس میشدن و جلوی انتشار زیرنویس جداگانه گرفته میشد اینطوری کلی انیمه هر فصل راحت زیرنویس دار میشن!
من که مشکلی ندارم انگلیسی باشه و... دیگه اینقدر انیمه دیدم بعضا ژاپنی رو هم میفهمم ولی واقعا حیف بعضی کارها بدون زیرنویس یا اینقدر زیرنویس هاشون تاخیر داشته باشه و... که از یاد بره و دیده نشه
هیچوقت نفهمیدم هدف از ساخت لایو اکشن چیه