Sepi_60
کاربر سایت
مسئله این حرفا نیست. اینها اومدن یه چیزی نشون دادن و به اسم انیمه دارن تحویلش میدن در صورتی که دقیقا کارش همون روتوسکوپیه و هیچ شباهتی به انیمه نداره. صرفا برای سر و صدا کردن و جلب مخاطب دارن از این اصطلاح استفاده میکنن. سوای اون هنوز راست آزمایی روی این برنامه انجام نشده که ببینیم چقدر چیزی که دارن نشون میدن واقعیه و چقدر فیکه.خودمونیم اینکه دیگه چیز جدیدی نیست ،همیشه این بحثها که پیش میاد یک عده احساس خطر میکنن یا بهشون بر میخوره و...
مخصوصا توییتر که دیگه شورش در میارن.
ناسلامتی اینها خودشون انیماتور و VFX کار حرفه این!
من اطلاع کافی ندارم تو زمینه انیمیشن ولی دورادور میدونم همون rotoscope باز هم نیاز به طراحی با دست داره.
اینهم یک وسیلست که در آخر باز باید انیماتور ازش استفاده کنه ولی بحث اصلی اینجا فکر کنم مسئله زمان و هزینست که خب تفاوت داره با روشهای فعلی.
کلا AI داره تو همه زمینه ها رشد میکنه ، از سینما ، موسیقی ، آرت و... گرفته تا الان انمیشن.
بنظرم طرز فکر درست تر این باشه که به عنوان یک ابزار بهش نگاه کرد که میتونه سرعت خیلی از کارها رو افزایش بده و از مقدار هزینه کم کنه.
و خب خروجیش هر چی هم که باشه، هیچ ربطی به انیمیت دو بعدی دستی نداره که اینا دارن یجوری جار میزنن انگار جایگزینش رو اختراع کردن!
در کل نحوه پرزنت کارشون ایراد داره.
پ.ن: من شخصا حالم از روتوسکوپی بهم میخوره بخصوص که 3D هم باشه.