Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
والا من نفهمیدم منظورشو
ولی خوب خودم از سایت 9 ANIME نگاه کردم به نظرم دوبله اصلی بهتره
ولی خوب بعضیاش زیرنویس چسبیده داره که از اون ور حال نمیکنم کلا خواستم ببینم انیمه رو بچه ها کدوم میبینند اصلی یا DUB
و این که بهترین سایت برای دانلود کجاس که بزرگترین آرشیو داشته باشه؟
و این که 9ANIME دوسایت داره یکیش آخرش TO داره یکی VC کدوم اصلیه؟
بنظرت کسی اینجا با Dub ببینه زنده اش میزاریم؟:D

یه سوال از شما انیمه ببین ها بپرسم
اصلولا انیمه رو به دوبله اصلی میبینن یا انگلیسی
این جز اصول و مبانی مقدس اتاکو هاست... هر کی انیمه رو دوبله غیر ژاپنی ببینه رسما کافر به حساب میاد...

یه سوال از شما انیمه ببین ها بپرسم
اصلولا انیمه رو به دوبله اصلی میبینن یا انگلیسی
بعضی انیمه ها دوبله هاشون واقعا غیرقابل تحمله و تازه بماند چقدر ترجمه هارو تغییر میدن تا توی دوبله قشنگ تر بشه. (یه چیز مثل دوران قدیم خودمون فیلم هارو دوبله فارسی تماشا میکردیم ولی نمیدونستیم ترجمه ها دقیق نیست) مجبورت میکنن زبان اصلی تماشا کنی (البته هستن انیمه هایی که واقعا دوبله خوبی دارن بشخصه دوبله AOT رو خیلی حال میکنم چون هم انگلیسی دیدمش هم زبان اصلی)
به طور کلی بگم هرچی انیمه مورد نظر انیمه قشنگ تری باشه یا شما بیشتر دوستش دارید، زبان اصلی دیدنش واجب تر میشه.

آره مخصوصا اپنینگش :x :
این دختره خیلی سمه . پیجشم ببینی ویدیو های بدتر از اینم واسه اتک یا توکیو غول هم داره :)):))

کلا دوبله دث نوتو مثال زدم چون بقیه انیمه ها دوبلشون فاجعست حتی دوبله های زبونای دیگشونم بده ولی دث نوت خیلی توشون بهتره .

تو چند صفحه اخیر اسم گرند بلو رو دیدم اومدم بگم این انیمه جز بدترین ساخته های دست بشره اخه به چی این میخندین من نمیفهمم
اگر کامل ندیدی و دراپ کردی، فقط قسمت 8 رو ببین، بهترین جوک هارو داشت بنظرم :D

بحث کمدی شدیدا سلیقه‌ای ـه :D

اگر کامل ندیدی و دراپ کردی، فقط قسمت 8 رو ببین، بهترین جوک هارو داشت بنظرم :D

بحث کمدی شدیدا سلیقه‌ای ـه :D
اتفاقا کامل دیدمش نمیدونم چرا برام جالب نیست یه موردی هم هست اینه که من راحت میخندم :D ولی اینو شاید باورت نشه در کل 5 بار هم خنده م نیومد فک میکردم برا همه اینجوریه بعد اومدم اینجا دیدم همه باهاش حال می‌کنن خیلی برام عجیب بود

بعضی انیمه ها دوبله هاشون واقعا غیرقابل تحمله و تازه بماند چقدر ترجمه هارو تغییر میدن تا توی دوبله قشنگ تر بشه. (یه چیز مثل دوران قدیم خودمون فیلم هارو دوبله فارسی تماشا میکردیم ولی نمیدونستیم ترجمه ها دقیق نیست) مجبورت میکنن زبان اصلی تماشا کنی (البته هستن انیمه هایی که واقعا دوبله خوبی دارن بشخصه دوبله AOT رو خیلی حال میکنم چون هم انگلیسی دیدمش هم زبان اصلی)
به طور کلی بگم هرچی انیمه مورد نظر انیمه قشنگ تری باشه یا شما بیشتر دوستش دارید، زبان اصلی دیدنش واجب تر میشه.
من خودم زبان اصلیو بیشتر میپسندم خیلی جالب تره
ولی یه مشکلی که هست اکثرا زیرنویس چسبیده به ویدیو دارن که من اصلا زیرنویس چسبیده به فیلم و سریال و انیمه اصلا خوشم نمیاد
سایتی هست که بدون زیر نویس باشه کارا؟
مثلا سایتی ماله خود ژاپنی ها که کلا فکر نکنم برای مخاطب خارجی زیرنویس گذاشته باشه

حیف میشد اینجا نزارم.:D
View attachment 270841

View attachment VID_20220907_092840_985.mp4

تو چند صفحه اخیر اسم گرند بلو رو دیدم اومدم بگم این انیمه جز بدترین ساخته های دست بشره اخه به چی این میخندین من نمیفهمم

من شما رو به شرم و حیا دعوت میکنم! انیمه به این خوبی:(

من خودم زبان اصلیو بیشتر میپسندم خیلی جالب تره
ولی یه مشکلی که هست اکثرا زیرنویس چسبیده به ویدیو دارن که من اصلا زیرنویس چسبیده به فیلم و سریال و انیمه اصلا خوشم نمیاد
سایتی هست که بدون زیر نویس باشه کارا؟
مثلا سایتی ماله خود ژاپنی ها که کلا فکر نکنم برای مخاطب خارجی زیرنویس گذاشته باشه
تورنت :-"
Nyaa.si

سایت های ایرانیم فکر کنم اکثرا سافت ساب میزارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or