ClaP TraP
کاربر سایت
حاضرم دیگه هیچوقت نبینم تا اینکه دوبله ببینمیه سوال از شما انیمه ببین ها بپرسم
اصلولا انیمه رو به دوبله اصلی میبینن یا انگلیسی

حاضرم دیگه هیچوقت نبینم تا اینکه دوبله ببینمیه سوال از شما انیمه ببین ها بپرسم

این جز اصول و مبانی مقدس اتاکو هاست... هر کی انیمه رو دوبله غیر ژاپنی ببینه رسما کافر به حساب میاد...یه سوال از شما انیمه ببین ها بپرسم
بعضی انیمه ها دوبله هاشون واقعا غیرقابل تحمله و تازه بماند چقدر ترجمه هارو تغییر میدن تا توی دوبله قشنگ تر بشه. (یه چیز مثل دوران قدیم خودمون فیلم هارو دوبله فارسی تماشا میکردیم ولی نمیدونستیم ترجمه ها دقیق نیست) مجبورت میکنن زبان اصلی تماشا کنی (البته هستن انیمه هایی که واقعا دوبله خوبی دارن بشخصه دوبله AOT رو خیلی حال میکنم چون هم انگلیسی دیدمش هم زبان اصلی)یه سوال از شما انیمه ببین ها بپرسم
اگر به زبانی غیر از زبان اصلی دیدی بگو از تاپیک بنت کنم .یه سوال از شما انیمه ببین ها بپرسم
ولی واقعا death note دوبله فارسی فوق العاده ای داشت .
:این دختره خیلی سمه . پیجشم ببینی ویدیو های بدتر از اینم واسه اتک یا توکیو غول هم دارهآره مخصوصا اپنینگش:

اگر کامل ندیدی و دراپ کردی، فقط قسمت 8 رو ببین، بهترین جوک هارو داشت بنظرمتو چند صفحه اخیر اسم گرند بلو رو دیدم اومدم بگم این انیمه جز بدترین ساخته های دست بشره اخه به چی این میخندین من نمیفهمم
اتفاقا کامل دیدمش نمیدونم چرا برام جالب نیست یه موردی هم هست اینه که من راحت میخندماگر کامل ندیدی و دراپ کردی، فقط قسمت 8 رو ببین، بهترین جوک هارو داشت بنظرم
بحث کمدی شدیدا سلیقهای ـه![]()
من خودم زبان اصلیو بیشتر میپسندم خیلی جالب ترهبعضی انیمه ها دوبله هاشون واقعا غیرقابل تحمله و تازه بماند چقدر ترجمه هارو تغییر میدن تا توی دوبله قشنگ تر بشه. (یه چیز مثل دوران قدیم خودمون فیلم هارو دوبله فارسی تماشا میکردیم ولی نمیدونستیم ترجمه ها دقیق نیست) مجبورت میکنن زبان اصلی تماشا کنی (البته هستن انیمه هایی که واقعا دوبله خوبی دارن بشخصه دوبله AOT رو خیلی حال میکنم چون هم انگلیسی دیدمش هم زبان اصلی)
به طور کلی بگم هرچی انیمه مورد نظر انیمه قشنگ تری باشه یا شما بیشتر دوستش دارید، زبان اصلی دیدنش واجب تر میشه.
راستش من خودم از انیمه های مورد علاقمه!تو چند صفحه اخیر اسم گرند بلو رو دیدم اومدم بگم این انیمه جز بدترین ساخته های دست بشره اخه به چی این میخندین من نمیفهمم
تو چند صفحه اخیر اسم گرند بلو رو دیدم اومدم بگم این انیمه جز بدترین ساخته های دست بشره اخه به چی این میخندین من نمیفهمم

تورنتمن خودم زبان اصلیو بیشتر میپسندم خیلی جالب تره
ولی یه مشکلی که هست اکثرا زیرنویس چسبیده به ویدیو دارن که من اصلا زیرنویس چسبیده به فیلم و سریال و انیمه اصلا خوشم نمیاد
سایتی هست که بدون زیر نویس باشه کارا؟
مثلا سایتی ماله خود ژاپنی ها که کلا فکر نکنم برای مخاطب خارجی زیرنویس گذاشته باشه