ce7en44
کاربر سایت
با دو متر قد و 120 کیلو وزن و دور بازوی 60، چطوری میخوای کاسپلی اینو بزنی من نمیدونم والامیخوام کاسپلیشونو بزنم
با دو متر قد و 120 کیلو وزن و دور بازوی 60، چطوری میخوای کاسپلی اینو بزنی من نمیدونم والامیخوام کاسپلیشونو بزنم
من 80 کیلو امبا دو متر قد و 120 کیلو وزن و دور بازوی 60، چطوری میخوای کاسپلی اینو بزنی من نمیدونم والا
خیلی ناخودآگاه اول خوندم highschool dxd و متعجب شدم که چقدر سطح تاپیک بالا رفته که همچین ابراز نظر های نکست لولی داریم میبینیم () که بعد از باز کردن اسپویلر متوجه شدم نخیر HxH بود و از این خبرا نیستخوب HxH تموم شد، همچنان بهترین شونن از نظر من
یه تبلت قدیمی دارم زدم به شارژ، اگر همراهی کنه میخوام ادامه مانگا رو هم بخونم
اونو ندیدم و نخواهم دیدخیلی ناخودآگاه اول خوندم highschool dxd و متعجب شدم که چقدر سطح تاپیک بالا رفته که همچین ابراز نظر های نکست لولی داریم میبینیم () که بعد از باز کردن اسپویلر متوجه شدم نخیر HxH بود و از این خبرا نیست
High School DxD جزو محدود ایچی هاست که واقعا داستان داره. خدایی هم داستان و هم دنیای باحالی داره.اونو ندیدم و نخواهم دید
همون Sekirei و مخصوصا SnQ برای یه Lifetime اچی بس بود
بهترین ایچی تاریخ نباشه از بهترین هاست.خیلی ناخودآگاه اول خوندم highschool dxd و متعجب شدم که چقدر سطح تاپیک بالا رفته که همچین ابراز نظر های نکست لولی داریم میبینیم () که بعد از باز کردن اسپویلر متوجه شدم نخیر HxH بود و از این خبرا نیست
High School DxD جزو محدود ایچی هاست که واقعا داستان داره. خدایی هم داستان و هم دنیای باحالی داره.
قشنگ داستان هم فان و هم تماشایی هست.
If you know what I mean
betبهترین ایچی تاریخ نباشه از بهترین هاست.
من Prison School رو لوس میدونم چون خیلی با شوخی های جنسی اش نخندیدم.bet
البته یادم رفتم بگم(بیشتر اچی-کمدی ـه) ولی Prison School بهترین کمدی که دیدم به ترتیب:
Prison School > Danshi > Nichijou > Grand Blue
Grand Blue اگه همه قسمت هاش به خوبی Screwdriver بود میومد کنار Prison School ولی جوک لوس زیاد داشت
GTO هنوز ندیدم
اچی باید همراه کمدی باشه، نه "داستان" در مورد "PLOT" میشه بحث کرد لحظه ای که خودشو جدی میگیره باخته
فایت سین هایی که خوب Animate کردن هم برای Redeem شدن انیمه کافی نیست
اینم UO من تاپیک هم خودتون اشتباه اومدین
Prison School > Danshi > Nichijou > Grand Blue
لابد بوکونوپیکوداستان خوب چه ربطی به ژانر داره؟ من همین حالا میتونم چند تا انیمه هنتای نام ببرم که جزو بهترین داستان هایی هستن که خوندم