Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Lycoris Recoil سکانس های اکشن (جان ویکی) رو به کنار بزاریم یک زباله هست:D
:o[-(
برو از خدا بترس مَرد!:D=((
------------------------
این انیمه Teppen هم کار جالب و عجیب‌غریبیه. یه جورایی یاد Joshiraku می‌ندازه منو که چند وقت پیش هم اندینگ بامزه‌ش بعد سال‌ها دوباره معروف شد. البته Joshiraku راجع به راکوگو بود، ولی این یکی درباره یک‌جور استندآپ‌کمدی دو و سه نفره ژاپنیه (البته به رسم معمول انیمه‌ها و برخلاف واقعیت، اینجا تقریبا همه کمدین‌ها دخترن). راستش Joshiraku خیلی ژاپنیه و شوخی‌های کلامی خاص زیاد داره. شخصا خیلی دوست داشتم کامل ببینمش، ولی از چند قسمتی که دیدم عملا فقط قر دادن‌های اندینگش یادم مونده!

تپن هم شوخی‌های کلامی و بازی با کلمات ژاپنیش خیلی زیاده (استندآپه دیگه هرچی باشه) و رگباری باید زیرنویس‌ها رو دنبال کنیم، ولی از اون کار دیگه خیلی قابل فهم‌تره به‌نظرم. کاراکترها هم کاوایی و باحالن و با چندتا تیم سه‌نفره مختلف سروکار داریم که هرکدوم خل‌بازی‌ها و بامزگی‌های خودشون رو دارن؛ از یه تیم مایه‌دار به اسم سلبری-تی (چای‌خورن!) گرفته تا بروبچ عشق فضا که ظاهرا با فضایی‌ها خوش‌وبش هم دارن! اپنینگ شلوغ‌پلوغ جالبی هم داره.

پ.ن: قسمت ۲ ش نیومده هنوز و از ۳ ادامه دادن. گویا موضوعش یه‌جوری بوده که وقتی ترور مرحوم شینزو آبه پیش میاد، مجبور می‌شن بذارن بعدا پخشش کنن

میتونیم به توافق برسیم که Ushio بست گِرل این فصله یا زوده ؟ :D
این آره ولی خواهرش میتونه لقب بدرد نخورترین کرکتر فصل رو بگیره!:|
نقش ایشون در داستان با شلغم برابری میکنه.

@Kurt117
این چپتر مای هیرو آکادمیا!:|:|:|
میزان Asspull به قدری مسخرست که بلند گفتم فاک دیس شت!
ملت آخر ناروتو رو مسخره میکردند، این از آخر ناروتو هم بدتر بود!:|
عاقا LMAO :-j :-j :-j
من گفتم از این مانگاکای محترم چششمون اب نمیخوره اونطور حرکات جدی بزنی، الانم میزان اب بندی رو کلا به سطوح جدیدی رسوند :-" من الان واقعا احساس میکنم به شعورم توهین شده :-"

شماها هنوز مای هیرو رو دنبال میکنین؟ من فکر کنم از بعد از اون دختربچه دیگه نگاهش نکردم، خیلی همه چیزش مقوا بود :-"

نمیدونم مشکل از منه یا انیمه زیادی خوش ساخته وگرنه در حالت عادی من نباید هر هفته منتظر قسمت جدید از شکنجه کردن بچه ها (مید این ابیس) باشم:-" :D

آخرین ویرایش:
دوستان انیمه Yu-Gi-Oh ارزش داره دیدنش؟!
من TCG و کلا سبک "کارتی" دوست ندارم :D

این مورد خاص برام نوستالژی بوده واسه همین نظرم Biased ـه، ولی توصیه میکنم Yu-Gi-Oh! Duel Monsters رو حتما ببین 100% ارزش داره :D

فقط سعی کن زبان ژاپنی پیدا کنی، با اینکه دوبله انگلیسیش بد نیست ولی دیالوگ هاش خیلی "بچه گانه" هستن، از صدا نفهمی چی میگن بهتره :))(من خودم انگلیسی دیدم البته :-" خنده داره :D :D)

Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX هم خوبه، بقیه رو ندیدم :-"

اگر با انیمه هم حال نکردی سری Abridged ـشو تو YT ببین عالیه :))

استودیو KC اعلام کرده که مدت زمان قسمت آخر فصل دوم Made in abyss دو برابر قسمت های عادی هست.(تقریبا میشه 45 دقیقه)
اگر باقی مونده این آرک رو هم به خوبی هشت قسمتی که تا الان منتشر شده اقتباس کنند این فصل پتانسیل اینو داره که از فصل اول و فیلم سینمایی هم بهتر بشه.

اخرای هیرواکادمیاس؟ اصلا خوشم نیومد ازش یه دو سه فصل فک کنم دیدم مانگا رو هم میخوندم ولی دیدم اصلا پیشرفت نمیکنه کیفیتش شایدم چون انتظار یه ناروتو داشتم ازش اینجوری شد و ناامید شدم حالا اگه اخراشه یکی بیاد بگه یه خط کی چی شد کی مرد کی نمرد :D

اخرای هیرواکادمیاس؟ اصلا خوشم نیومد ازش یه دو سه فصل فک کنم دیدم مانگا رو هم میخوندم ولی دیدم اصلا پیشرفت نمیکنه کیفیتش شایدم چون انتظار یه ناروتو داشتم ازش اینجوری شد و ناامید شدم حالا اگه اخراشه یکی بیاد بگه یه خط کی چی شد کی مرد کی نمرد :D
فقط بهت میگم نخون!
این چپتر مانگا اش یکی از بدترین توییست هایی رو داشت که توی یک مانگا شونن دیده بودم.:|
حتی فیری تیل هم اینقدر بد نبود.
مرگ که درست یادم باشه یکی اون دختره بود، که با پوست اش سم تولید میکرد. یکی و دوتا هیرو دیگه هم بودند که یا کرکتر جدید بودند یا اینکه زیاد کرکترای مهم نبودند. اون جدیدا هم فقط اومدند بمیرند برند پی کارشون!:))
توی کست اصلی پشه هم نمرده. پلات آرمور وحشتناکه، داغ دل بعد 300 چپتر شخصیت پردازی خیلی از کرکترا هنوز وجود خارجی نداره.:دی
البته یکی مرد و به احمقانه ترین روش ممکن Revive اش کردند.:|
الان مبارزه نهایی بین ویلین ها و هیرو هاست. Motivation ویلین اصلی داستان کلیشه محض بوده.

این کاری هیرو آکادمیا سعی داشت بکنه One Punch Man ده برابر بهتر تونسته انجام بده.
امیدوارم انیمه جوجوتسو کایسن بیاد تا حداقل این زباله رو بشوره ببره.

فقط بهت میگم نخون!
این چپتر مانگا اش یکی از بدترین توییست هایی رو داشت که توی یک مانگا شونن دیده بودم.:|
حتی فیری تیل هم اینقدر بد نبود.
مرگ که درست یادم باشه یکی اون دختره بود، که با پوست اش سم تولید میکرد. یکی و دوتا هیرو دیگه هم بودند که یا کرکتر جدید بودند یا اینکه زیاد کرکترای مهم نبودند. اون جدیدا هم فقط اومدند بمیرند برند پی کارشون!:))
توی کست اصلی پشه هم نمرده. پلات آرمور وحشتناکه، داغ دل بعد 300 چپتر شخصیت پردازی خیلی از کرکترا هنوز وجود خارجی نداره.:D
البته یکی مرد و به احمقانه ترین روش ممکن Revive اش کردند.:|
الان مبارزه نهایی بین ویلین ها و هیرو هاست. Motivation ویلین اصلی داستان کلیشه محض بوده.

این کاری هیرو آکادمیا سعی داشت بکنه One Punch Man ده برابر بهتر تونسته انجام بده.
امیدوارم انیمه جوجوتسو کایسن بیاد تا حداقل این زباله رو بشوره ببره.
دو قسمت اخر انیمه رو هر وقت تموم شد ببینم فک کنم بهتره فقط ببینم چی میشه

عالی بود یعنی فکرش رو نمیکردم اینطوری دور هم جمع شده باشن :))
فقط میخوام بدونم قراره تو این آرک چیکار کنن :))
----
تا اینجا آرک همه چی خوب بود داستان و وجود King رو دوست داشتم و با اینکه یکی از قدرت های op رو داره ولی نقطه ضعفش هم منطقی و درست بود. فقط اون قسمت ماجرا که میتونه همه رو نابود کنه از شر آستا هم خلاص شده ولی میگه 7 روز دیگه نابودتون میکنم از اون حرکت ها بود که فقط تو Black Clover میشه دید :دی کاش کشتن آستا رو هم باز یه جور دیگه میرفت. احتمالا یا رفت پیش اون یارو ترازو به دسته یا جهنم یا یه بعد و فضایی چیزی. sister هم که مشخص هست بعدا Come back میزنه :-"
----
راجب Hero Academia هم فکر کنم همه میدونستیم چی میشه :دی برای بعدش هم باز انتظار چیز دیگه ای نداشته باشید قراره با Talk no Jutsu حل بشه. آخر هم نفهمیدم چی داشت اینقدر معروف شد ؟ تنها جایی که برام جذاب بود قبل این آرک تم دارک و بتمنی که پیدا کرده بود خوب بود که باز آخرش مسخره جمع شد
----
Jujutsu Kaisen این آرک یه کلکسیونی از شخصیت و قدرت های عجیب به نمایش گذاشت یادم نمیاد تو مانگایی از نیروشون همچین استفاده های عجیب غریبی بشه.

این فعلا از مانگاها بعدا یه پست هم برای 2-3 تا منهوا باید بزنم :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or