Lycoris Recoil سکانس های اکشن (جان ویکی) رو به کنار بزاریم یک زباله هست
Lycoris Recoil سکانس های اکشن (جان ویکی) رو به کنار بزاریم یک زباله هست
این آره ولی خواهرش میتونه لقب بدرد نخورترین کرکتر فصل رو بگیره!میتونیم به توافق برسیم که Ushio بست گِرل این فصله یا زوده ؟
عاقا LMAO
من TCG و کلا سبک "کارتی" دوست ندارمدوستان انیمه Yu-Gi-Oh ارزش داره دیدنش؟!
فقط بهت میگم نخون!اخرای هیرواکادمیاس؟ اصلا خوشم نیومد ازش یه دو سه فصل فک کنم دیدم مانگا رو هم میخوندم ولی دیدم اصلا پیشرفت نمیکنه کیفیتش شایدم چون انتظار یه ناروتو داشتم ازش اینجوری شد و ناامید شدم حالا اگه اخراشه یکی بیاد بگه یه خط کی چی شد کی مرد کی نمرد
دو قسمت اخر انیمه رو هر وقت تموم شد ببینم فک کنم بهتره فقط ببینم چی میشهفقط بهت میگم نخون!
این چپتر مانگا اش یکی از بدترین توییست هایی رو داشت که توی یک مانگا شونن دیده بودم.
حتی فیری تیل هم اینقدر بد نبود.
مرگ که درست یادم باشه یکی اون دختره بود، که با پوست اش سم تولید میکرد. یکی و دوتا هیرو دیگه هم بودند که یا کرکتر جدید بودند یا اینکه زیاد کرکترای مهم نبودند. اون جدیدا هم فقط اومدند بمیرند برند پی کارشون!
توی کست اصلی پشه هم نمرده. پلات آرمور وحشتناکه، داغ دل بعد 300 چپتر شخصیت پردازی خیلی از کرکترا هنوز وجود خارجی نداره.
البته یکی مرد و به احمقانه ترین روش ممکن Revive اش کردند.
الان مبارزه نهایی بین ویلین ها و هیرو هاست. Motivation ویلین اصلی داستان کلیشه محض بوده.
این کاری هیرو آکادمیا سعی داشت بکنه One Punch Man ده برابر بهتر تونسته انجام بده.
امیدوارم انیمه جوجوتسو کایسن بیاد تا حداقل این زباله رو بشوره ببره.