pkarash
کاربر سایت
Lycoris Recoil سکانس های اکشن (جان ویکی) رو به کنار بزاریم یک زباله هست![]()

برو از خدا بترس مَرد!

------------------------
این انیمه Teppen هم کار جالب و عجیبغریبیه. یه جورایی یاد Joshiraku میندازه منو که چند وقت پیش هم اندینگ بامزهش بعد سالها دوباره معروف شد. البته Joshiraku راجع به راکوگو بود، ولی این یکی درباره یکجور استندآپکمدی دو و سه نفره ژاپنیه (البته به رسم معمول انیمهها و برخلاف واقعیت، اینجا تقریبا همه کمدینها دخترن). راستش Joshiraku خیلی ژاپنیه و شوخیهای کلامی خاص زیاد داره. شخصا خیلی دوست داشتم کامل ببینمش، ولی از چند قسمتی که دیدم عملا فقط قر دادنهای اندینگش یادم مونده!
تپن هم شوخیهای کلامی و بازی با کلمات ژاپنیش خیلی زیاده (استندآپه دیگه هرچی باشه) و رگباری باید زیرنویسها رو دنبال کنیم، ولی از اون کار دیگه خیلی قابل فهمتره بهنظرم. کاراکترها هم کاوایی و باحالن و با چندتا تیم سهنفره مختلف سروکار داریم که هرکدوم خلبازیها و بامزگیهای خودشون رو دارن؛ از یه تیم مایهدار به اسم سلبری-تی (چایخورن!) گرفته تا بروبچ عشق فضا که ظاهرا با فضاییها خوشوبش هم دارن! اپنینگ شلوغپلوغ جالبی هم داره.
پ.ن: قسمت ۲ ش نیومده هنوز و از ۳ ادامه دادن. گویا موضوعش یهجوری بوده که وقتی ترور مرحوم شینزو آبه پیش میاد، مجبور میشن بذارن بعدا پخشش کنن

من الان واقعا احساس میکنم به شعورم توهین شده
(من خودم انگلیسی دیدم البته