soltanmasoud
کاربر سایت
زیرنویس فارسی:کسی زیر نویس Kakegurui twin رو داره به من بده![]()
زیرنویس فارسی:کسی زیر نویس Kakegurui twin رو داره به من بده![]()
من که میگم این قضیه ی دخالتی که میگی اصلا وجود نداره و از اول همین برنامه بوده!حرفی که میزنی نه با عقل نه با شرایطی که داستان پیش رفت جور در نمیاد، اگه اودا میتونه دقیقه ۹۰ بزنه زیر میز و خر خودش رو برونه، اصلا از همون اول اجازه نمیداد تو کارش دخالت کنن... این قضیه خیلی تابلو تر از این حرفا بود...
اگه بگیم هم همش کار و تصمیم اودا بوده... همچین قضیه ای یه شکست برای نویسنده است
منم با مازیار در این زمینه موافقممن که میگم این قضیه ی دخالتی که میگی اصلا وجود نداره و از اول همین برنامه بوده!
ولی میگم اگر میگی ویراستار دخالت کرده، ویراستار دلش محبوبیت برای اون اثر رو میخواد! محبوبیت هم با اتفاقی که افتاده مسلما به دست نمیاد! (دقیقا راه مخالفه!)
پس کلا فرضیه ای که مطرح میکنی از پایه اشتباهه!
والله شکستی برای نویسنده نیست، نویسنده کاری که دوست داره رو پیش میبره! قرار نیست چون ما فن فلان کاراکتریم، کنار گذاشتنش به معنیه شکست برای اون باشه!
جدا از اینکه قبل این چپتر هم خیلیا هم صرفا از رو حس و هم بک سری از نظر داستانی میگفتن این اتفاق نمیفته! (وجود فلانی توی فلان مکان بیشتر کاربرد خواهد داشت، و رفتنش از اونجا چیزی اضافه نمیکنه)
فن کجا بود،من که میگم این قضیه ی دخالتی که میگی اصلا وجود نداره و از اول همین برنامه بوده!
ولی میگم اگر میگی ویراستار دخالت کرده، ویراستار دلش محبوبیت برای اون اثر رو میخواد! محبوبیت هم با اتفاقی که افتاده مسلما به دست نمیاد! (دقیقا راه مخالفه!)
پس کلا فرضیه ای که مطرح میکنی از پایه اشتباهه!
والله شکستی برای نویسنده نیست، نویسنده کاری که دوست داره رو پیش میبره! قرار نیست چون ما فن فلان کاراکتریم، کنار گذاشتنش به معنیه شکست برای اون باشه!
جدا از اینکه قبل این چپتر هم خیلیا هم صرفا از رو حس و هم بک سری از نظر داستانی میگفتن این اتفاق نمیفته! (وجود فلانی توی فلان مکان بیشتر کاربرد خواهد داشت، و رفتنش از اونجا چیزی اضافه نمیکنه)
اریگاتوفارسی:
والا مانگا رو بخونی دوسال دیگه مثل ما میشی و کلا همه کرکترا از یادت میرند.احتمالا دیده باشین ولی تو سابردیت Hunter X Hunter موس رو ببری روی بنر میشه Hiatus x Hiatus
View attachment 268850
View attachment 268851
دارم ریواچ میکنم، ارزش داره بعد از انیمه برم مانگا هم بخونم؟
آخه استاد سالی یه چپتر میده نمیدونم چقدر داستان پیش رفته![]()
![]()
![]()
فن کجا بود،
من تو کلاه حصیری ها فن نامیم اتفاقا من مردد بودم اگه یاماتو بیاد رسما نامی و روبین رو ببره تو سایه...
چیزی که از نظر من واقعیته اینه که 100 چپتر یه کارکتر داشتیم که میخواست بزنه به دریا،،، به عنوان خدمه معرفی شد و اعضا هم پذیرفتنش، تا همین چپتر 1056 هم همینطور بود... یهو تو چپتر 1057 دچار (هوم سیک) شد
و هیچ چیزی اینو نه تغییر میده نه توجیه میکنه الا یه تصمیم انی در تحریریه... حالا یا خود اودا یا (شونن) جامپ
اریگاتو

و نمیتونیم بگیم نه این نبوده دارن چرت میبافن 

و یاماتو هم فکر نکنم اصلا پونگلیف بلد باشه

منم دارم ریواچ میکنم ، تا آرک مورچه دیدم ، مانگا هم فکر کنم حدود 50 چپتر بعد انیمه اومده باشه.احتمالا دیده باشین ولی تو سابردیت Hunter X Hunter موس رو ببری روی بنر میشه Hiatus x Hiatus
View attachment 268850
View attachment 268851
![]()
![]()
بدون در نظر گرفتن تعطیلی بیپایان مانگا، خوندن مانگای هانتر اکیداً توصیه میشه. یکی از سطح بالاترین داستانهای ماجراجویانه است که ممکنه پیدا کنی.احتمالا دیده باشین ولی تو سابردیت Hunter X Hunter موس رو ببری روی بنر میشه Hiatus x Hiatus
View attachment 268850
View attachment 268851
![]()
![]()

در نهایت هیچ حس خوبی از overload نمیگیرم... نویسنده کاملا سردر گمه چه تو روایت چه تو شخصیت پردازی خصوصا اینز
من اصلا اسلایم و اورلرد رو برای OP بودنشون میبینماین اورلرد کاراکتر اصلیش تا آخر همینقدر OP می مونه؟ صد رحمت به وان پانچ من واقعا این دیگه از اونم بدتره![]()