Z_KH
کاربر سایت
پیشنهاد میکنم با یه انیمه سنگین فلسفی شروع کنید. بهترین گزینه Purizun Sukūru هست.سلام
آقا برای یکی که تا الان فقط سوباسا دیده از انیمه چی برای آغاز انیمه پیشنهاد میدید؟
پیشنهاد میکنم با یه انیمه سنگین فلسفی شروع کنید. بهترین گزینه Purizun Sukūru هست.سلام
آقا برای یکی که تا الان فقط سوباسا دیده از انیمه چی برای آغاز انیمه پیشنهاد میدید؟
در کل احساس میشه مانگاکا رد داده
من برای خوندن وبتونها که قالب دراز دارن از Sumatra PDF استفاده میکنم. برای کمیک هم از Mcomixخوب من دیشب یکم تحقیق کردم و به 4 برنامه زیر برای مانگا خوندم رسیدم (ترتیب از بد به خوب )
SumatraPDF
YACReader
Honeyview
CDisplayEx
و Houdoku
هنوز هم معتقدم اگر تبلت نداشته باشی مانگا خوندن عملی نیست پس نمیخونم
راهی یا تنظیمی تو اینا هست بشه با یک دکمه نگه داشتن زوم کرد و وقتی دکمه رو ول میکنی برگرده سایز اولیه؟
بعضی جاها متن ریزه واقعا اعصابم خورد میشه دستی هی زوم کنم
ولی کسی خواست با PC مانگا بخونه این Houdoku عالیه، لایبرری هم داره میتونید کاور اضافه کنید که من نکردم (این امکان مختص Houdoku نیست ولی کلا بهترین ظاهر رو داره از نظر من )
View attachment 268527
آدم یه مانیتور IPS مفتی هم داشته باشه Portrait بذاره خوبه
آنلاین هزارتا تبلیغات و ... مانع خوندن میشن. کیفیت اسکن هم که بماند.سوال!
یعنی شما وبتون و مانگا رو دانلود میکنید و میخونید؟ چه کاریه
اگه گیمر باشی مخصوصا طرفدار تیکن اشغالم باشه باید نگاه کنی
من به اونصورت مانگا و کمیک خون حرفه ای نیستم ولی برای همون تعداد کمی که هرچند وقت میخونم باز هم برام سخته که بشینم پشت PC و بخونم.من برای خوندن وبتونها که قالب دراز دارن از Sumatra PDF استفاده میکنم. برای کمیک هم از Mcomix
برای دانلود هم از FMD استفاده میکنم که واقعا بینقصه روی PC
روی موبایل و تبلت هم که هیچی نمیتونم بخونم. فقط لپتاپ. روی یه میز پایه کوتاهه و خودم هم دراز کش.
خوبی هر دوی اون برنامهها هم اینه که فقط کافیه اسکرول موس رو به چرخونید. در نتیجه فقط یه انگشتم از تمام هیکل لازمه حرکت کنه.
آرشیو و اینا هم که کلاً گرده و هرچی رو بخونم بعدش پاک میکنم. فقط ترجمههای خودم رو آرشیو میکنم (نهایت نارسیسیزم)
دقیقا قضاوت منم در موردش همین بود... اخرش خیلی معمولی بودآقا سایلنت ویس رو دیدم
تا ۴۰ دقیقه اول پر قدرت و تاثیر گذار پیش رفت ولی به بعد تا آخر من چیزه دندون گیری ازش ندیدم و حسابی افت کرد
در کل اون قدری که ازش تعریف میشد نبود