Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اهم...
با انتشار جدیدترین چپتر مانگای one punch man، فصل سوم انیمه ایشون هم تایید شد:

1660819517450.png

فعلا اطلاعات خاصی در مورد استدیو و ... در دسترس نیست.

و اما اخرین چپتر این ارک :|
عاقا من انقدر بدم میاد توی داستان ها یه شخصیت رو میزنن نرف میکنن و میگن "اره تکنیک ها یادش رفت" :|
الانم که سایتاما با سفر توی زمان همه چی یادش رفت، گارو که هم نصفش بخاطر همین سفر توی زمان و نصف دیگش بخاطر مشتی که از سایتاما خورد :| عاقا این چه وضعیه :|
به من حس بی منطق و بی نتیجه بودن میده اینطور عقب گرد ها توی داستان های مختلف.
+
معلوم شد گارو نوجوونه، من همش فکر میکردم این نره خر بزرگ تره :-"

خلاصه اینکه با این ارک خیلی حال کردیم تا اینکه رسید به اخرش و برای من پایانش زیاد جالب نبود.

+

مانگاکای محترم هم تا حدود 1 ماه رفت مرخصی. ولی انصافا دمشون گرم هر 2 هفته قشنگ به موقع چپتر ها منتشر میشد و خیلی کم تاخیر میخوردن. تعداد صفحات هم اکثرا بالا بود با طراحی های با کیفیت و پرجزئیات، خلاصه اینکه عاقای موراتا واقعا کم نزاشت برای مانگا.

آخرین ویرایش:
سلام
آقا برای یکی که تا الان فقط سوباسا دیده از انیمه چی برای آغاز انیمه پیشنهاد میدید؟ :D

Death Note
همین
اگه با این نتونستی Shingeki no Kyojin (یا انگلیسی اش Attack on Titan رو ببین)
اگه اون هم نگرفتت One-punch Man
و اگه اون هم نگرفتت به نظر من این کاره نیستی

البته دروغ چرا یه سری از رفقای ما با امثال High School DxD و Vampire Knight و اینا افتادن تو چاه لذا همیشه خودت هر چی غریضه ات می پسنده رو هم ببین :D
(این وسط هر کی هم گفت وان پیس رو نبین رو بگیر با مشت بزن. رسماً دشمن غاصب اند :دی)

سیزن دوم مید این ابیس به جرئت می تونم بگم جزو تاپ 3 عجیب ترین ساخته های بشره...
مخصوصا 4-5 قسمت اول من اصن ریشام داشت فر می خورد از شدت بحت و حیرت :-" :D
خیلی هم این سیزن دومش کثافت شده :D :D به هیچ عنوان موقع غذا خوردن نبینید :D

Last edited by a moderator:
سلام
آقا برای یکی که تا الان فقط سوباسا دیده از انیمه چی برای آغاز انیمه پیشنهاد میدید؟ :D
به نظر من هم Attack on Titan بهترین گزینست :D

2 نفر رو تو دبیرستان با این معتاد کردم :>

اگر فوتبالی(لیترالی) دوست داری Inazuma Eleven ببین، فانتزی تر از فوتبالیستاست ولی خیلی جذابه :D

Last edited by a moderator:
سید جان من میخواستم بهش
Harem in the Labyrinth of Another World
معرفی کنم
بلاشک از ایمان آورندگان میشه :D

اگه بخوای کسی رو مستقیم بندازی تو چاه همیشه مقاومت از خودش نشون میده :>

Death Note
همین
اگه با این نتونستی Shingeki no Kyojin (یا انگلیسی اش Attack on Titan رو ببین)
اگه اون هم نگرفتت One-punch Man
و اگه اون هم نگرفتت به نظر من این کاره نیستی

البته دروغ چرا یه سری از رفقای ما با امثال High School DxD و Vampire Knight و اینا افتادن تو چاه لذا همیشه خودت هر چی غریضه ات می پسنده رو هم ببین :D
(این وسط هر کی هم گفت وان پیس رو نبین رو بگیر با مشت بزن. رسماً دشمن غاصب اند :D)
چه جالب، فکر میکردم فقط خودم مشکل داشتم که با Ninja Scroll و Elfen Lied و Bible Black انیمه بین شدم، نگو بدتر از منم هست :D

سیزن دوم مید این ابیس به جرئت می تونم بگم جزو تاپ 3 عجیب ترین ساخته های بشره...
مخصوصا 4-5 قسمت اول من اصن ریشام داشت فر می خورد از شدت بحت و حیرت :-" :D
خیلی هم این سیزن دومش کثافت شده :D :D به هیچ عنوان موقع غذا خوردن نبینید :D

قسمت ۷ made in abyss عجب چیزی بود... روایت داستان عالی بود
انیمه رو که دیدید، حتماً Omake ها و قسمت‌های فرعی مانگا رو هم ببینید :-"
ولی حتماً مطمئن بشید FBI در حال چک کردن کامپیوترتون نیست. روی این جور چیزا خیلی حساسن:-"

4ipjspcf9s551.jpg

خوب من دیشب یکم تحقیق کردم و به 4 برنامه زیر برای مانگا خوندم رسیدم :-" (ترتیب از بد به خوب :>)
SumatraPDF

YACReader

Honeyview

CDisplayEx

و Houdoku :D

هنوز هم معتقدم اگر تبلت نداشته باشی مانگا خوندن عملی نیست پس نمیخونم :> :D

راهی یا تنظیمی تو اینا هست بشه با یک دکمه نگه داشتن زوم کرد و وقتی دکمه رو ول میکنی برگرده سایز اولیه؟ :D

بعضی جاها متن ریزه واقعا اعصابم خورد میشه دستی هی زوم کنم :-"

ولی کسی خواست با PC مانگا بخونه این Houdoku عالیه، لایبرری هم داره میتونید کاور اضافه کنید که من نکردم :D(این امکان مختص Houdoku نیست ولی کلا بهترین ظاهر رو داره از نظر من :D)
1660898197094.png

آدم یه مانیتور IPS مفتی هم داشته باشه Portrait بذاره خوبه 8->

@NHM
این Houdoku نسخه اندروید و موبایل نداره که.
من خیلی وقته Cdisplayex رو داشتم واسه گوشی و پی سی. واسه تغییر سایز کلیدای + و _ یا Crtl + Scroll wheel. واسه برگشت به سایز قبلی فک نکنم گزینه داشت باشه اگر دستی تنظیم کرده باشی. کلید F واسه فیت تو اسکرینه که ۴ گزینه داره. بهترین حالتش هم اینکه یا هر ۴ تا رو غیرفعال کنی یا under width باشه (البته واسه مانگا، برای مانهوا برعکس این یعنی under height باشه بهتره). کلا هم واسه هر کار دیگه‌ای مثل یه مقدار زوم خاص می‌تونی کلید میانبر بذاری. واسه خوندن متن‌های ریز هم مگنیفایر داره.

درباره خوندن مانگا رو گوشی هم بستگی به کارش داره. باراکامون، کاگویا و ... که جزئیات خاصی ندارن اوکی هستن، مانهوا هم که کلا واسه گوشی بهتره ولی کارایی مثل واگاباند، وان‌پانچ و اویاسومی پون‌پون ترجیحا همون تبلت. تازه همینا رو هم میشه خوند تو گوشی. مانگا رو صفحه‌ای که نمیخونن؛ پنل به پنل می‌خونن. تو حالت لنداسکیپ گوشی خیلی راحته خوندنشون.
با اینکه خودم هم رو سیستم مانگا خوندم ولی واقعا به استهلاک PC و نشستن رو صندلیش نمی‌صرفه. :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or