قسمت هیجده Summertime Rendering عالی بود!
اره لعنتی هر قسمت داره قشنگ تر میشهقسمت هیجده Summertime Rendering عالی بود!
این سری رو باید ول کنن واقعاView attachment 268033
به مناسبت 10 سالگی Psycho-Pass فیلم Psycho-Pass: Providence معرفی شد.
Akane وسط Kogami کنارش چه شود
دقیقا یکی همین psycho pass و یکی هم Tokyo ghoul فصل اولشون بارها از ادامه بهتر بودن.این سری رو باید ول کنن واقعا
من سر فصل 3 خیلی سعی کردم بزور دنبالش کنم و به خودم تلقین کنم که عاقا چقدر خوبه این فصل و بهتره و دوباره میره توی اوج ولی....
ناخودآگاه مقایسه با فصل 1 و مخصوصا حضرت ماکیشیما میومد تو ذهنم
خلاصه اینکه، شخصیت های جدید نچسب هستن خیلی برای من و داستان و نقش های منفی هم دیگه نه تازگی دارن و نه به اندازه قبل خوبن.
سه تا فیلم Psycho-Pass - Sinners of the System خوب بودناین سری رو باید ول کنن واقعا
من سر فصل 3 خیلی سعی کردم بزور دنبالش کنم و به خودم تلقین کنم که عاقا چقدر خوبه این فصل و بهتره و دوباره میره توی اوج ولی....
ناخودآگاه مقایسه با فصل 1 و مخصوصا حضرت ماکیشیما میومد تو ذهنم
خلاصه اینکه، شخصیت های جدید نچسب هستن خیلی برای من و داستان و نقش های منفی هم دیگه نه تازگی دارن و نه به اندازه قبل خوبن.
بک استوریه، و هیچوقت انیمه از فیلم اسپویل نمیکنه و صرفا یه جورایی تبلیغهدرود
عزیزان قسمت جدید " 1029 " وان پیس رو مشکل نداره ببینیم ؟ برای مایی که هنوز موفق به دیدن سینمایی RED نشدیم ؟
متاسفانه سایکوپس سه ضلع مهم داشت...یا بهتر بگم یک خط بود با دو ضلع مهم، یکیش کوگامی هستView attachment 268033
به مناسبت 10 سالگی Psycho-Pass فیلم Psycho-Pass: Providence معرفی شد.
Akane وسط Kogami کنارش چه شود
نادکو مونوگاتاریتو انیمه ای تاحالا کبرای طلائی دیدین؟
یا کاراکتری که تبدیل به کبرا یا مار بشه؟ (مثلا موهاش مار باشه)
واسه کاری بهش نیاز دارم میشه واسم عکساشو بفرستین
دیگه از اوروچی مارو معروف تر داریم تو این زمینه؟تو انیمه ای تاحالا کبرای طلائی دیدین؟
یا کاراکتری که تبدیل به کبرا یا مار بشه؟ (مثلا موهاش مار باشه)
واسه کاری بهش نیاز دارم میشه واسم عکساشو بفرستین
من همین الان یک گوگلی کردم.دوستان این فیلم سینمایی One Piece که شنکس عزیزم توش حضور پر رنگی داره نیومده هنوز ؟؟
هرجا میرم داره اسپویل میشه برام میخوام زودتر ببینمش