Taha75
کاربر سایت
تانیو میهو به تنهایی این همه مدت امید و هایپ فصل دوم انیمه رو با طراحیهاش زنده نگه داشته بود. لعنتی انگار مغزش به مغز SIU لینک شده و آرت استایلش همون چیزیه که SIU میخواسته بکشه اما به خاطر مهارتهای طراحی پنچرش نمیتونسته.View attachment 267385
فصل دوم انیمه اقتباسی Tower of God تایید شد
آرت طراح شخصیت سری به مناسبت تایید انیمه
View attachment 267386
پ.ن: اگه فکر کردید من از اشتباهاتم درس گرفتم و آدم شدم سخت در اشتباهید
من هنوز برای انیمه تاور هایپم و دیدن وانگنان انیمیت شده می ارزه به تمام انتقادات خودم و ملت از فصل یک![]()
من این قسمت تاور رو خوندم ولی اصلا این بابا رو یادم نمیاد.View attachment 267385
فصل دوم انیمه اقتباسی Tower of God تایید شد
آرت طراح شخصیت سری به مناسبت تایید انیمه
View attachment 267386
پ.ن: اگه فکر کردید من از اشتباهاتم درس گرفتم و آدم شدم سخت در اشتباهید
من هنوز برای انیمه تاور هایپم و دیدن وانگنان انیمیت شده می ارزه به تمام انتقادات خودم و ملت از فصل یک![]()

یعنی به مانگاکای محترم اعتمادی نیست واقعا و به نظرم برش میگردونه یجوری.

بهترین خبر ممکن.View attachment 267529
در ادامه خبرهای اومدن فصلهای جدید انیمههای خونمون سوز، فصل جدید Ranking of Kings با عنوان Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage که خب آرک بعدی فصل اول رو پوشش میده برای ۲۰۲۳ تایید شد.
در خفنیت این آرک هم این بس که یکی از مهمترین گرههای فصل اول رو همون اول باز میکنه و خودش رو علاف ماجراهای قدیم نگه نمیداره و مستقیم میره سراغ ماجراجوییهای جدید.
دیگه الان تنها انیمه مهمی که فصل جدیدش تایید نشده بوکو نو.... بگذریم.
با فرض اینکه اینهارو ندیدی مظنونین همیشگی اینهان :درود بر دوستان عزیز
آقا ی انیمه slice of life مشتی معرفی کنین فیض ببریم![]()
اشتباه داری میگی بازدیگه الان تنها انیمه مهمی که فصل جدیدش تایید نشده بوکو نو.... بگذریم.

Kimi to Boku و Usagi Dropدرود بر دوستان عزیز
آقا ی انیمه slice of life مشتی معرفی کنین فیض ببریم![]()

هیچکدومبا فرض اینکه اینهارو ندیدی مظنونین همیشگی اینهان :
Non non biyori
Yuru Camp
!K-ON
و...
=====
کدومهارو دیدی؟
اینطوری راحت تر میشه پیشنهاد داد.

کاش زودتر ادامه کایفوکو هم تایید شهدیگه الان تنها انیمه مهمی که فصل جدیدش تایید نشده بوکو نو.... بگذریم.