Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

تریلر chainsaw man از نظر فنی خیلی خوب بود و دوبلر ها رو هم پسندیدیم :-" مخصوصا توی صحنه های اکشن که cg خیلی کم بود، اگه توی انیمه هم همینطور باشه کار خیلی خفنی میشه :-" چون کلا بخش های اکشن و .... مانگا زیادن.

کلا دنبال داستان نباش :-" به جز اوایل و شروعش که جالبه (بیشتر بخاطر دنیاش و ... ) کلا از نظر داستانی و منطقی انچنان توی دیواره که نگو :-"
ولی اگه استدیو انیمه خوب بهش رسیده باشن میتونه تبدیل بشه به یه چیزی شبیه کیمتسو.
+
در راستای بحث chainsaw man، 4 قسمت جدید از مانگاش که منتشر شده رو خوندم و .... سکوت اختیار میکنیم،
خیلی بده لامصب :-"
+
عاقای مستکبر دونو @m.a.t ، اگه اشتباه نکنم هم وب کامیک و هم مانگای وان پانچ رو خونده بودی :-"
لطفا بیا نظرتو در مورد پایان این ارک توی مانگا بگو.
با تشکر
نظر خاصی ندارم.:-"
چون کلا مانگاش رو از وب‌کمیکش بیشتر دوست دارم با این آرک و پایانش هم حال کردم.
تنها مشکلی که دارم، حالت الکی گمنامی قهرمانه که توی وان‌پانچ من هست و توی داستان‌های دیگه هم بوده. این که آخر هر ماجرایی هیچ اعتباری نصیب سایتاما نمیشه رو نمی‌پسندم اما می‌فهمم
که این برای ادامه داستان لازمه.
این آرک هم توی وب‌کمیک مال بیشتر از یک سال پیشه اما تهش کمی منطقی‌تر بود. سفر در زمان یه مقدار زیاده‌روی بود و هیچی هم به داستان اضافه نکرد.
فقط یه سری صحنه فوق هیجانی داشت که اونا خوب بود.

آرک بعدی وب‌کامیک رو هم دوست نداشتم. انتشارش هم خیلی بی‌نظم بود و ولش کردم.

آخرین ویرایش:
الان پستت رو از ریشه حذف میکنند. :-"
تنها قسمتی که ممکن بود اسپویل تلقی بشه رو مخفی کردم.:-<
البته حذف هم بشه به جایی برنمی‌خوره. خودم که می‌خونمش می‌بینم چیز به درد بخوری توش نیست:>

1659837119515.png

فصل دوم انیمه اقتباسی Tower of God تایید شد

آرت طراح شخصیت سری به مناسبت تایید انیمه

1659837260058.png

پ.ن: اگه فکر کردید من از اشتباهاتم درس گرفتم و آدم شدم سخت در اشتباهید :>
من هنوز برای انیمه تاور هایپم و دیدن وانگنان انیمیت شده می ارزه به تمام انتقادات خودم و ملت از فصل یک :دی

View attachment 267385

View attachment 267386

من هنوز برای انیمه تاور هایپم و دیدن وانگنان انیمیت شده می ارزه به تمام انتقادات خودم و ملت از فصل یک :D
تانیو میهو به تنهایی این همه مدت امید و هایپ فصل دوم انیمه رو با طراحی‌هاش زنده نگه داشته بود. لعنتی انگار مغزش به مغز SIU لینک شده و آرت استایلش همون چیزیه که SIU می‌خواسته بکشه اما به خاطر مهارت‌های طراحی پنچرش نمی‌تونسته.

خدا خیرش بده.

و اما بعد
اول این که Hype is real و با این که اگر فشار بیارم می‌تونم ۸ خط از ایرادات فصل اول بنویسم (که با استانداردهای خودم خیلیه) اما واقعا منتظر فصل دوم بودم.

من بیشتر از وانگنان منتظر پرنس هستم و کل آرک اتاق ناامن.

اصولا درستش اینه که دو تا آرک اتاق ناامن و زیگائنا رو توی ۱۲ قسمت بسازن تا حالت کند سوز داستان حفظ بشه اما ممکنه مثل فصل اول تا آخر مبارزات کارگاهی رو هم بسازن که بیشتر شبیه کبریت انداختن توی بشکه بنزینه.

View attachment 267385

View attachment 267386

من هنوز برای انیمه تاور هایپم و دیدن وانگنان انیمیت شده می ارزه به تمام انتقادات خودم و ملت از فصل یک :D
من این قسمت تاور رو خوندم ولی اصلا این بابا رو یادم نمیاد.:))

با گندی که فصل اول زدند نمیدونم چطور شما امید دارید.:دی

تایید فصل دوم برج خدا خبر خوبی بود :D فصل اولش که خیلی افتضاح بود. از اون طرف SIU هم توی آرک آخر منهوا کم ضدحال نزدش بهمون. فصل دوم انیمه هم به احتمال بسیار زیاد گند می‌زنه، ولی من قطعا همه قسمت‌هاش رو آنگوئینگ می‌بینم:D
بعد از اینکه منهوا رفت توی Hiatus، مجددا شروع به خوندن فصل اول برج خدا کردم. شروع برج خدا خیلی شبیه به کارهای ایسکای هست، ولی حسی که فصل اول به من میده، مثل کارهای لاورکرافت هست. محیط برج یه حس دلهره به آدم می‌ده. بزرگی برج، پیچیدگی‌هاش، آدم‌هاش و بی‌رحم بودن دنیا، قشنگ حس ترس از ناشناخته‌ها یا همون cosmic horror رو به من می‌داد. چند جا از المان شوک استفاده میشه برای اینکه مخاطب غافلگیر بشه. ولی به غیر از این چندتا مورد، سنگینی دیالوگ‌ها، حس مرموز برج، قاب‌هایی که SIU از برج کشیده، نگاه شخصیت‌ها و رفتارشون اون فضای دلهره‌آور رو ایجاد می‌کنه. چقدر دلم برای اون حس تنگ شده بود=((

امروز صبج داخل اتوبوس همینطوری توییتر رو نگاه میکردم و با این خبر فاخر روبرو شدم:
1659953839551.png

تاریخ پخش فصل سوم (و احتمالا اخر) mob psycho 100 تایید شد که 5 اکتبر هست 8->

از اونور از اوپنینگ انیمه هم رسما رونمایی شد که بی نهایت عالی و هایپ هستش :-"

2 ماه دیگه تا پخش یکی از بهترین انیمه های امسال.

+

@Arima Kishou
چند چپتر اخیر مای هیرو رو خوندم :-"
عاقا من که چشمم اب نمیخوره باکوگو رو کشته باشه واقعا :-" یعنی به مانگاکای محترم اعتمادی نیست واقعا و به نظرم برش میگردونه یجوری.
اگه واقعا هم مرده باشه باهاش مشکل دارم من، از پتانسیل های این بنده خدا زیاد استفاده نشد و اگه توی داستان بهش بیشتر پرداخته میشد و بعد میمرد خیلی عالی میشد واقعا :-"
مثلا اون موقع که دساتان دکو رو دنبال میکرد که تنهایی رفته بود، یه سری چپتر هم میدادن که باکوگو و .... رو دنبال میکرد.

خلاصه اینکه، مانگا همچنان اون مشکلی رو داره که از همون چپتر های 30-40 خودشو نشون داد، نپرداختن به شخصیت های جانبی و فرعی :|

1659983596297.jpeg

در ادامه خبرهای اومدن فصل‌های جدید انیمه‌های خونمون سوز، فصل جدید Ranking of Kings با عنوان Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage که خب آرک بعدی فصل اول رو پوشش میده برای ۲۰۲۳ تایید شد.
در خفنیت این آرک هم این بس که یکی از مهم‌ترین گره‌های فصل اول رو همون اول باز می‌کنه و خودش رو علاف ماجراهای قدیم نگه نمی‌داره و مستقیم میره سراغ ماجراجویی‌های جدید.

دیگه الان تنها انیمه مهمی که فصل جدیدش تایید نشده بوکو نو.... بگذریم.

View attachment 267529

در ادامه خبرهای اومدن فصل‌های جدید انیمه‌های خونمون سوز، فصل جدید Ranking of Kings با عنوان Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage که خب آرک بعدی فصل اول رو پوشش میده برای ۲۰۲۳ تایید شد.
در خفنیت این آرک هم این بس که یکی از مهم‌ترین گره‌های فصل اول رو همون اول باز می‌کنه و خودش رو علاف ماجراهای قدیم نگه نمی‌داره و مستقیم میره سراغ ماجراجویی‌های جدید.

بهترین خبر ممکن. :x 🔥
یک سری میگفتند اسپین آفه، درسته؟

درود بر دوستان عزیز
آقا ی انیمه slice of life مشتی معرفی کنین فیض ببریم :pepsi:
با فرض اینکه اینهارو ندیدی مظنونین همیشگی اینهان :
Non non biyori
Yuru Camp
!K-ON
و...
=====
کدومهارو دیدی؟
اینطوری راحت تر میشه پیشنهاد داد.

اشتباه داری میگی باز:-"
Kimi to Boku بود اونی که باید فصل دومش میومد:p
و گرند بلو :دی
درود بر دوستان عزیز
آقا ی انیمه slice of life مشتی معرفی کنین فیض ببریم :pepsi:
Kimi to Boku و Usagi Drop :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or