PoP--General.2020
کاربر سایت
هیچکدومبا فرض اینکه اینهارو ندیدی مظنونین همیشگی اینهان :
Non non biyori
Yuru Camp
!K-ON
و...
=====
کدومهارو دیدی؟
اینطوری راحت تر میشه پیشنهاد داد.
میرم سراغ همینا که گفتی
دمت گرم
هیچکدومبا فرض اینکه اینهارو ندیدی مظنونین همیشگی اینهان :
Non non biyori
Yuru Camp
!K-ON
و...
=====
کدومهارو دیدی؟
اینطوری راحت تر میشه پیشنهاد داد.
کاش زودتر ادامه کایفوکو هم تایید شهدیگه الان تنها انیمه مهمی که فصل جدیدش تایید نشده بوکو نو.... بگذریم.
دروددرود بر دوستان عزیز
آقا ی انیمه slice of life مشتی معرفی کنین فیض ببریم
درود بر دوستان عزیز
آقا ی انیمه slice of life مشتی معرفی کنین فیض ببریم
درووود بر تودرود
کارهای پیشنهادی بچهها که عالین؛ بهویژه یورو کمپ و نون نون و اوساگی
این کارها رو هم پیشنهاد میکنم که بعضیهاشون واقعا کم دیده شدن:
Ammama to Inazuma: کار ملایم و دوستداشتنیایه. راجع به غذاست و خونواده. ماجرای یه پدریه که معلمه و از دختر کوچیکش مراقبت میکنه. یه روز به بهلطف یکی از شاگردهاش...
Police in a Pod: این از کارهای دو-سه فصل پیشه. البته نصفه دیدمش و نمیدونم در ادامه هم به همین خوبی هست یا نه، ولی تا همینجا خیلی چسبید بهم. ماجرای دو پلیس زن و همکارهاشونه. کمدی داره، کلیشههای دلچسب داره و... از تیتراژش هم شدیدا خوشم میاد. نمیدونم چرا از این انیمه صحبتی نمیشه اصلا
Aria: انیمه معروفیه و دریککلام شاهکاره، ولی خیلیها ندیدنش متاسفانه. کار SoL هست، ولی المانهای ماورایی، فانتزی و علمی-تخیلی هم داره. داستان توی آینده میگذره؛ توی شهر «نئو ونزیا» (ونیز جدید) که توی «سیاره سرخ» بنا شده... شدیدا ملایم و لطیفه. سه فصل اصلی و چندتا انیمه سینمایی داره
Amanchu: یه اثر دیگه از مانگاکای آریا. این کار جدیدتره و واقعگراتر، ولی بازم به پای آریا نمیرسه. تو زمان حاله و ماجرای دو دختره که غواصی میکنن. یادمه قسمت اولش رو میخواستم ببینم سر یه مسئلهای کفری بودم، ولی اونقدر اتمسفر انیمه قوی بود که ظرف چند دقیقه عصبانیتم که فروکش کرد هیچ، بوی دریا رو هم حس میکردم! دو فصل داره و ایشله فصلهای بعدی هم در کار باشه
Flying Witch: اینم انیمه دلنشینیه. همونطور که از اسمش برمیاد، فانتزی داره، ولی نهتنها به فضای SoLش آسیبی نمیزنه، بلکه قویترش هم میکنه. کلا یه فصله و سالهاست خبری نیست از ادامهش
Shirokuma Cafe: انیمه جالبیه! یه جوریه که انگار بروبچ دیزنی اومدن با انیمهسازها همکاری کردن؛ چرا؟ چون شخصیتهای اصلیش یک پاندا، یک خرس قطبی و یک پنگوئن هستن! البته آدمها هم هستن و تیریپ زوتوپیایی نیست. فضاش کودکانهس، ولی برای بچههای سیبیلداره کاراکترهاش خیلی باحالن و یه آرامش خاصی داره لامصب!
درووود و صد درودانیمه SOL مشتی؟
آقا برو Kakushigoto رو ببین
به طرز عجیبی از اون انیمه هاست که باید قبلا در موردش یه طومار نوشته باشم ولی ننوشتم الان که دارم چک می کنم (درسته من یه فایل ورد دارم که توش لینک همه طومارهام که این جا نوشتم رو ذخیره کردم )
پس همین الان طومارش رو مینویسم
View attachment 267568
Kakushigoto
Comedy - Slice of Life
12 Episodes
2020
کلا ده ساله که ما یه ترند ثابتی در مورد انیمه هایی حول محوریت بچه های بامزه و تک والدین ـه داریم که میشه ریشه اش رو به اثر ملعون Usagi Drop نسبت داد.
اکثر این انیمه ها عموما کارهای خسته کننده اند که بعد دو قسمت با خودت میگی "fuck you, Shizou Abe, I'm not gonna solve your Child birth problem"
البته مرحوم شینزو آبه که به ناحق ترور شد. منم اتفاقا بچه داشتن رو خیلی دوست دارم. ولی این مدل انیمه ها و پیامشون خیلی تو چشمه و رو مخه. همین فصل هم یکی داریم با محوریت یه ناپدری که عضو یاکوزائه و من ترجیحم اینه از دو کیلومتری اش رد نشم
با این حال کاکوشیگوتو فوق العاده است
اصن داستان انیمه چیه حالا؟
View attachment 267570
داستان با دختر 18 ساله ای به اسم گوتو هیمه شروع میشه که اول انیمه بعد از سال ها وارد خونه پدری عملا متروکه اش میشه (اول انیمه نمیدونیم چرا) و با دیدن صفحه های مانگای پخش شده وارد موجی از خاطرات بچگی اش میشه. خاطرات 10 سال پیش اش و زمانی که با پدرش زندگی می کرد. بابای هیمه یه مانگاکای به شدت باحالیه به اسم کاکوشی گوتو (اگه فکر می کنید این تنها بازی با کلماتیه که انیمه داره سخت در اشتباهید ) گوتو شغلش مانگاکائه. ولی نه هر مانگاکایی. گوتو مانگاهای کمدی کثیف +18 می کشه و نون شو از این راه به دست میاره
سر همین عمرا نمی تونه به دختر گل 9 ساله اش هیمه نشون بده کارش چیه. جریان اصلی انیمه ماجراهای روزمره این پدر و دختر بامزه و رازیه که گوتو میخواد از دخترش نگه داره (Hence the title, Kakushigoto)
یه داستان SoL به شدت دوست داشتنی که روایتگر یه قصه دختر پدری واقعا لبخند آوره
اگه تا الان از رو عکس ها متوجه نشدید. کاکوشیگوتو کار کومتا کوجی ـه. که قبل تر از این نویسنده و طراح Sayonara Zetsubou Sensei است و خیلی از امضاهاش از اون اثر تو این کارش هم دیده میشه
خیلی جاها کمدی جلوه تلخ تری به خودش میگیره و شخصیت ها رو با حقایق روبرو می کنه. از اون طرف طراحی شخصیت ها به شدت ساده و بامزه اند و داستان اورآل خیلی احساساتی و تاثیر گذاره
View attachment 267581
خوبیش اینه همه اینا کامل تو انیمه هست و یه اقتباس 12 قسمتی کامله که حتی این قدر خوش شانس بوده که یه فیلم خلاصه شده از وقایع انیمه رو هم برای خودش بگیره
تیم صداپیشگی هم پر ستاره هایی مثل کامیا هیروشی و تاکاهاشی ریه است و واقعا به استایل مانگا و کارهای کومجی وفادار مونده انیمه
کار خاصیه کاکوشیگوتو
با این که عملا کار SoL ـه ولی پس زمینه اش یه داستانی میره جلو که واقعا احساسات آدم رو تکون میده و در ظاهر بازم به شدت بامزه و خنده داره
برای من به شخصه جزو لیست SoL های کلاسیکیه که به هر کسی میتونم پیشنهادش بدم
evil @m.a.t be likeآقا من ی اعترافی بکنم
تا حالا شونصتا از پستاتو بوکمارک کردم سر فرصت انیمه و مانگاهایی که معرفی میکنی برم سمتشون ولی هیچ وقت نرفتم
شرمسارم واقعا
دمتم گرم که اینقد با اشتیاق و خفن پست میذاری
نگاه نگاه...برو شرم کن! برو تو افق محو شو که تو این پست باز گیر دادی به اوساگی دراپ! پاشو جای اینجا پست دادن برو تو Unpopular Center پست این مدلی بده (در مورد بازیشون بگو )
قربانت ایول! انتخاب خیلی خوبیه. فقط گرافیک فصل اولش شاید اول یکم تو ذوقت بزنه بهخاطر قدیمی بودن (Aria the Animation مال سال ۲۰۰۵ ئه)، ولی فصلهای بعد بهتر میشهدرووود بر تو
از ایده aria خوشم اومد اول همینو میبینم
دمت گرم
درووود و صد درود
آقا من ی اعترافی بکنم
تا حالا شونصتا از پستاتو بوکمارک کردم سر فرصت انیمه و مانگاهایی که معرفی میکنی برم سمتشون ولی هیچ وقت نرفتم
شرمسارم واقعا
دمتم گرم که اینقد با اشتیاق و خفن پست میذاری
میشه ریشه اش رو به اثر ملعون Usagi Drop نسبت داد.
فکر کنم Touka Kirishima از Tokyo Ghoul
به به چه خبری من با فصل اول این انیمه اشکم درومدView attachment 267529
در ادامه خبرهای اومدن فصلهای جدید انیمههای خونمون سوز، فصل جدید Ranking of Kings با عنوان Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage که خب آرک بعدی فصل اول رو پوشش میده برای ۲۰۲۳ تایید شد.
در خفنیت این آرک هم این بس که یکی از مهمترین گرههای فصل اول رو همون اول باز میکنه و خودش رو علاف ماجراهای قدیم نگه نمیداره و مستقیم میره سراغ ماجراجوییهای جدید.
دیگه الان تنها انیمه مهمی که فصل جدیدش تایید نشده بوکو نو.... بگذریم.
فن بیس این بزرگوار عالیترین فن بیس ایرانی دوران معاصر بودنفکر کنم Touka Kirishima از Tokyo Ghoul
سبک طراحیش به مانگا وفاداره. به نظرم همون طور که خودت میگی به حال انیمه هم میخورد.به به چه خبری من با فصل اول این انیمه اشکم درومد
در اولین فرصت ببینیدش یه مقدار گرافیک وسبکش هنریش بروز نیست ولی با حال هوا انیمه ساز گاره
باعث خوشحالیه که انیمیشن های سریالی هم تو چندسال اخیر پیشرفت زیادی کردن .فصل سوم Dota dragon's blood منتشر شد
View attachment 267771