این یکی از معدود کاراکتر های انیمه ای هست که من به عنوان وایفو قبولش دارمولی نه اینا اون استایلی که دنبالشم نیستن :<
با نهایت ناراحتی و عصبانیت، من تنها کارکتری که میشناسم که فایت استایل نینجا طور داره ، ولی پوشش عربی ... فرنگیس از انیمه ارسلان سنکیهسلام بچه ها
استایل دختر عربی یا نینجا طوری تو انیمه دیدین تاحالا؟
میشه اگه عکسشو دارین یا اسم کاراکترشو میدونین بهم بگین
واسه یه چیزی دنبال یه استایل و لباس عربی میگردم
نمیخوام عادی باشه دنبال یه استایل خاص و انیمه ای میگردم
آخر چپتر خدایی هایپ بود. با اینحال، آره! شبیه شونن های قدیمی بود.بالاخره آرک آخر مانگا Black Clover هم شروع شد. خیلی خوب نبود اما شبیه شونن های قدیمی بود (ناراتو) و از همین جهت حداقل برای من جذاب و کار راه بنداز بود.
درواقع الان که فکرش رو میکنم Hero Academia هم آرک اخرشه و Jujutsu هم فکر کنم آخرش باشه از همه مهم تر One Piece هم آخرشه + آرک آخر انیمه بلیچ هم هست.
کارای جدید رو دنبال نکردم ولی بین اینایی که خوندم هیچکدوم خیلی جایگزین خوبی نبودن، اینا تموم بشن فکر کنم یه مدت کویر باشه البته با صرف نظر از استاد HxH کلاهبردار و D Gray Man مفقود.
اقا اسم این انیمه اومد خبری نشده در باره فصل سومشبا نهایت ناراحتی و عصبانیت، من تنها کارکتری که میشناسم که فایت استایل نینجا طور داره ، ولی پوشش عربی ... فرنگیس از انیمه ارسلان سنکیه
شرم اور برای کسانی که همچین رفتار و نگرش چندش اور به خاور میانه دارن
ارسلان سنکی انیمه بدی نیست (متوسط و رو به خوب) ولی شک ندارم نویسنده تنها تحقیقی که راجع به ایران و پارسیان کرده تو گوگل سرچ کرده Persian names![]()
جوجوتسو احتمالا 2-3 تا ارک دیگه خواهد داشتJujutsu هم فکر کنم آخرش باشه=
عاقا همه چیز این ارک عالی بود برای من به جز اخرش، چپتر قبلی خیلی ریـ*د به اعصابمخب این چپتر وان پانچ من اومد و بالاخره این آرک تمام شد! مسیر رسیدن به آرک که اصلا آدم رو پیر میکرد ولی خب 5 چپتر آخر به قدری محشر بودند که میارزید!
برای آرک بعدی زیاد هایپ نیستم، چون خدایی این آرک زدند به سیم آخر!![]()
سلام.سلام. کسی میدونه بخش پایانی Attack on Titan چه زمانی پخش میشه؟
انیمه خیلی خوبه، حیفه!بشین جوجوتسو بخون![]()
نسبت به تیزر اولی چندان هایپ نبود، من حتی سامری سری هم نخونده بودم، چه داستان تاپیکالی داره!Chainsaw Man - Official Trailer 2
تاریخ پخش : اکتبر![]()
کلا دنبال داستان نباشنسبت به تیزر اولی چندان هایپ نبود، من حتی سامری سری هم نخونده بودم، چه داستان تاپیکالی داره!![]()