Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

سلام بچه ها :bash:
استایل دختر عربی یا نینجا طوری تو انیمه دیدین تاحالا؟
میشه اگه عکسشو دارین یا اسم کاراکترشو میدونین بهم بگین
واسه یه چیزی دنبال یه استایل و لباس عربی میگردم
نمیخوام عادی باشه دنبال یه استایل خاص و انیمه ای میگردم
با نهایت ناراحتی و عصبانیت، من تنها کارکتری که میشناسم که فایت استایل نینجا طور داره ، ولی پوشش عربی ... فرنگیس از انیمه ارسلان سنکیه

شرم اور برای کسانی که همچین رفتار و نگرش چندش اور به خاور میانه دارن

ارسلان سنکی انیمه بدی نیست (متوسط و رو به خوب) ولی شک ندارم نویسنده تنها تحقیقی که راجع به ایران و پارسیان کرده تو گوگل سرچ کرده Persian names😂😂😂

Attachments

• 10405161a.jpg
    10405161a.jpg
    129.3 KB · مشاهده: 18
بالاخره آرک آخر مانگا Black Clover هم شروع شد. خیلی خوب نبود اما شبیه شونن های قدیمی بود (ناراتو :-") و از همین جهت حداقل برای من جذاب و کار راه بنداز بود.

درواقع الان که فکرش رو میکنم Hero Academia هم آرک اخرشه و Jujutsu هم فکر کنم آخرش باشه از همه مهم تر One Piece هم آخرشه + آرک آخر انیمه بلیچ هم هست.
کارای جدید رو دنبال نکردم ولی بین اینایی که خوندم هیچکدوم خیلی جایگزین خوبی نبودن، اینا تموم بشن فکر کنم یه مدت کویر باشه البته با صرف نظر از استاد HxH کلاهبردار و D Gray Man مفقود.

بالاخره آرک آخر مانگا Black Clover هم شروع شد. خیلی خوب نبود اما شبیه شونن های قدیمی بود (ناراتو :-") و از همین جهت حداقل برای من جذاب و کار راه بنداز بود.

درواقع الان که فکرش رو میکنم Hero Academia هم آرک اخرشه و Jujutsu هم فکر کنم آخرش باشه از همه مهم تر One Piece هم آخرشه + آرک آخر انیمه بلیچ هم هست.
کارای جدید رو دنبال نکردم ولی بین اینایی که خوندم هیچکدوم خیلی جایگزین خوبی نبودن، اینا تموم بشن فکر کنم یه مدت کویر باشه البته با صرف نظر از استاد HxH کلاهبردار و D Gray Man مفقود.
آخر چپتر خدایی هایپ بود. با اینحال، آره! شبیه شونن های قدیمی بود.:دی

Hero Academia رو من از بس بدم میومد ادامه دادم! تا الان برعکس انتظارات آرک آخرش بدک نبوده، تا ببینیم چه میشه. حیف که راه رسیدن به این آرک آخر سرطان محض بود.:دی

با نهایت ناراحتی و عصبانیت، من تنها کارکتری که میشناسم که فایت استایل نینجا طور داره ، ولی پوشش عربی ... فرنگیس از انیمه ارسلان سنکیه

شرم اور برای کسانی که همچین رفتار و نگرش چندش اور به خاور میانه دارن

ارسلان سنکی انیمه بدی نیست (متوسط و رو به خوب) ولی شک ندارم نویسنده تنها تحقیقی که راجع به ایران و پارسیان کرده تو گوگل سرچ کرده Persian names😂😂😂
اقا اسم این انیمه اومد خبری نشده در باره فصل سومش 🤔😢

خب این چپتر وان پانچ من اومد و بالاخره این آرک تمام شد‌! مسیر رسیدن به آرک که اصلا آدم رو پیر میکرد ولی خب 5 چپتر آخر به قدری محشر بودند که میارزید!
برای آرک بعدی زیاد هایپ نیستم، چون خدایی این آرک زدند به سیم آخر!:D

Jujutsu هم فکر کنم آخرش باشه=
جوجوتسو احتمالا 2-3 تا ارک دیگه خواهد داشت :-" اگه درست یادم بشه توی ارک بزرگ قبلی(شیبویا) مانگاکا گفته بود داستان تقریبا به وسطاش رسیده، و الان شاید بشه گفت تقریبا 70 درصد داستان کامل شده و اون 30 درصد جا داره 2-3 ارک ازش در بیاره.

خب این چپتر وان پانچ من اومد و بالاخره این آرک تمام شد‌! مسیر رسیدن به آرک که اصلا آدم رو پیر میکرد ولی خب 5 چپتر آخر به قدری محشر بودند که میارزید!
برای آرک بعدی زیاد هایپ نیستم، چون خدایی این آرک زدند به سیم آخر!:D
عاقا همه چیز این ارک عالی بود برای من به جز اخرش، چپتر قبلی خیلی ریـ*د به اعصابم :-"
+
بشین جوجوتسو بخون :-"

سلام. کسی میدونه بخش پایانی Attack on Titan چه زمانی پخش میشه؟
سلام.

فقط گفتن 2023، و احتمالا بره برای زمستون یا بهار 2023 که میشه 6-9 ماه دیگه.

تریلر chainsaw man از نظر فنی خیلی خوب بود و دوبلر ها رو هم پسندیدیم :-" مخصوصا توی صحنه های اکشن که cg خیلی کم بود، اگه توی انیمه هم همینطور باشه کار خیلی خفنی میشه :-" چون کلا بخش های اکشن و .... مانگا زیادن.
نسبت به تیزر اولی چندان هایپ نبود، من حتی سامری سری هم نخونده بودم، چه داستان تاپیکالی داره!:D
کلا دنبال داستان نباش :-" به جز اوایل و شروعش که جالبه (بیشتر بخاطر دنیاش و ... ) کلا از نظر داستانی و منطقی انچنان توی دیواره که نگو :-"
ولی اگه استدیو انیمه خوب بهش رسیده باشن میتونه تبدیل بشه به یه چیزی شبیه کیمتسو.
+
در راستای بحث chainsaw man، 4 قسمت جدید از مانگاش که منتشر شده رو خوندم و .... سکوت اختیار میکنیم،
خیلی بده لامصب :-"
+
عاقای مستکبر دونو @m.a.t ، اگه اشتباه نکنم هم وب کامیک و هم مانگای وان پانچ رو خونده بودی :-"
لطفا بیا نظرتو در مورد پایان این ارک توی مانگا بگو.
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or