vaan 2
کاربر سایت
اگه خیلی به فانتزی ها و کلیشه های ایسکای علاقه دارید و حال میکنید باهاش به هیچ وجه ایسکای اوجی سان رو نبینید، تمام باور ها و زاویه دیدتون رو ویران میکنه 

همین Demon Slayer هم ببینه خوبه!پاشو علی الحساب Spy x Family ببین *
اینو بگیم خوبهیکم حس خوب انیمه ای بگیره باز
![]()
خوبه بنظرم ببین!فکر نمیکردم کسی از من تو انیمه عقب تر باشه
خرسندم
راستی پریروز خواستم بالاخره سیزن دوم Demon Slayer رو شروع کنم، Movie هم دیدم، آیا دیدن قسمت اول واجبه؟![]()
چشمیه نیمچه سرچی کردم، انگار ملت زیاد راضی نبودن ولی باز میخوام نظر بچههای بازیسنتر رو بدونم، البته اگه کسی دیده باشه! با سرچ تاپیک که به هیچ نتیجهای نرسیدم به جز یه پست از @m.d.makan که فقط مربوط به اپیزود اول بوده. ماکان، اگه بقیه اپیزودها رو هم دیدی لطفاً یه توضیحی بده که ببینیم چه کنیم!![]()
آخه این خود بازیش هم خیلی انیمهای بود و برای همین گفتم شاید بد نباشه انیمهش رو هم ببینم!انیمه ایی که در مورد بازی باشه معمولا دو قرون هم نمی ارزه.
بجای این زباله ها پاشو چند تا انیمه خوب ببین!![]()
دستت درد نکنه!چشم
حقیقتش انیمه sc رو اگه بخوایم با باقی انیمه ها مقایسه کنیم کلا حرفی برای گفتنن نداره.
شخصیتها خیلی کم عمق و کلیشه ای هستن، مبارزات خیلی خوب کار نشدن و کلا همونطور که محمد گفت بطور مجزا دوزار هم نم ارزه.
ولی برای کسی که تازه بازی تموم کرده بنظرم میتونه جالب باشه.
داستان تقریبا 90 درصد همون هست و فقط یک جاهایی روابط تونستن بهتر نشون بدن و پایان بندیش هم تو انیمه بنظرم بهتر دراومده.
به نسبت اینکه بازی هم کاتسین درست حسابی نداشت میتونی با دیدن انیمه جاش رو پر کنی.
نمیدونم قبلا گفتم یا نه کلا مشخص هست که انیمه پرخرجی نیست و حرف خاصی برای گفتن نداره ولی بنظرم مکمل خوبی برای بازی شده.
کلا نه انیمه خیلی ضعیفی هست و نه خیلی خوب.
برای کسی که ماه ها پیش بازی کرده و از بازی فاصله گرفته اصلا پیشنهاد نمیکنم.
من کل 26 قسمت دیدم و بنظرم تقریبا از اواسطش بهتر میشه.
اما چون تازه بازیو تموم کردی پیشنهاد میکنم تا گرمی بشین ببین.
نمیونم تونستم بهت کمک کنم یا نه![]()
این چپتر وان پیس خیلی بی مقدمه و بسیار آتیشی بود. به یه سری سوال های آرک ماریجوآ هم بالاخره جواب داد.
اودا گفته که "میخواد" و "برنامه داره" تا 3 سال آتی وان پیس رو تموم کنه
که یعنی....
که یعنی تا 6 سال آینده وان پیس داریم. این بشر خیلی طبق برنامه زمانی پیش نمیره![]()
این یه ماه فکر کنم اودا فقط مشغول کشیدن درخت ها بودبه نظر میاد راحت با شمشیر و آتش بشه دفع کرد ولی احتمالا درختا از آب تغذیه کنند قوی تر میشن، در هر صورت هاشیراما برگشت
لعنت بهت شنکسداشتم میگفتم نیت بدی نداره آدم خوبیه که سریع گفت وقتشه ! تمام این سال ها از همه چیز با خبر بوده
کیو میگن پرچمشون رو آتیش زده ؟ قبلا نشون داده ؟
منتظر بودم ماجرای سابو رو هم نشون بده اما از اونجایی که چیزی نشون نداد فکر کنم دولت با انقلابی ها سرگرم باشه و لوفی با یونکوها، و به طور موازی باهم جلو پیش برن.
3 سال خیلی کم هست ملاک رو اگر همین مبارزه های آخر بگیریم فقط دوتا قدرت بخوان مبارزه کنند چندماه طول میکشه، حالا به اینا شخصیت های جدید و داستان رو هم اضافه کن.
این 25 سال یه طرف این جمع بندی آخر کار یه طرف ..
بارتولومئو به پر و پاچه ی شنکس پیچیده...همون یارو فن بویِ لوفی
تمام عوامل عملا همون عوامل فصل یک اند
تیم شون ثابته
فصل دو هم نمیدونم مانگا رو خوندید یا نه
اکشن کمتری داره ولی با اختلاف از حیث داستانی نسبت به فصل یک برتری داره و یه جورایی Pay-off خفنیه رو وقایع اون فصل
من چیزی اسپویل نمی کنم
ولی چیزی که من خوندم و چیزی که الان تریلرشو دیدیم فکر کنم خیلی راحت یکی از بهترین انیمه های سال بعد از همین الان مشخصه![]()