XsmokeX
کاربر سایت
کاگویا ساما رو بنده 3 قسمت دیدم دراپ کردم
کلا این انیمه خر است
فکر کنم باید تو unpopular می گفتم
کلا این انیمه خر است
کاگویا جز اعصاب خورد کن ترین کاراکتر های مونثیه که توی انیمه دیدم. قشنگ با ساکورا رقابت میکنه (هرچند به اندازه اون عوضی نیست)کاگویا ساما رو بنده 3 قسمت دیدم دراپ کردم
کلا این انیمه خر است
داداش چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستاکاگویا جز اعصاب خورد کن ترین کاراکتر های مونثیه که توی انیمه دیدم. قشنگ با ساکورا رقابت میکنه (هرچند به اندازه اون عوضی نیست)
هر جایی شنکس باشه نقدا رو باید ریخت دور و به تماشای این موقرمز بی نظیر نشستمن همین الان یک گوگلی کردم.
یکجا تیتر زده بود نقداش Mix بوده.
ولی بازم آدم جرئت نداره دنبال اش بره.
بحث اینه که کسی نمیدونه وان پیس کجاستهنوز وانپیش تموم نشده مشخص بشه وانپیس چیه؟ :<
یعنی واقعا چی میتونه باشه ؟ >__>
دنیایی که تو وانپیس وجود داره مثه کره زمینه؟ یعنی مثلا نمیشد برعکس مسیر رو حرکت میکردن زود تر بهش میرسیدن؟
من که دنبال نمیکنم ولی انتظار داشته باش وان پیس رو اصلا توی این یونیورس پیدا نکنن و مجبور بشن برن یه ایسکای دیگهآخرش به نظرم فقط یه نامه پیدا میکنن
توش نوشته: ترولولولولولولولو همتون ایسگا شدین خبری از وان پیس نیست با این اموجی
بعد لوفی فاز فیلم هندی برمیداره و میگه من همینکه دیگه همه دزدان دریایی رو شکست دادم و پادشاه دزدان دریایی شدم و دوستای خوبی پیدا کردن پس این بزرگترین گنجینه که دارم
و بعد نوشته های پایانی میاد
چه باحالمن که دنبال نمیکنم ولی انتظار داشته باش وان پیس رو اصلا توی این یونیورس پیدا نکنن و مجبور بشن یه ایسکای دیگه
قضیه چیه خب به منم بگین >__>خیر خیلی وقته که قضیه میدونیم این چیزا نیست
منم تعریفشو زیاد شنیدم ولی ۱۰۰۰ قسمت رد کرده !!!!!آقا قضیه این وان پیس چیه این قدر دربارش حرف میزنین؟؟
من تا حالا ۱ قسمت هم ازش ندیدم شروعش کنم؟
مانگاشو بخونید. ورژن رنگی داره همراه با ترجمه اصلی و کیفیت اسکن عالی. یه چند قسمت از انیمه ببینید صدای کاراکترها تو ذهنتون بیاد بعد بشینید مانگا بخونید. آرکهای خوبم انیمه ببینید. خودم 1 ماهه تا چپتر 700 رسیدم همینو میخواستم انیمشو ببینم سال بعد هم نمیتونستم تمومش کنم.منم تعریفشو زیاد شنیدم ولی ۱۰۰۰ قسمت رد کرده !!!!!
کو حوصله