Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کاگویا ساما رو بنده 3 قسمت دیدم دراپ کردم :D
کلا این انیمه خر است :-" :D

فکر کنم باید تو unpopular می گفتم :D
کاگویا جز اعصاب خورد کن ترین کاراکتر های مونثیه که توی انیمه دیدم. قشنگ با ساکورا رقابت میکنه (هرچند به اندازه اون عوضی نیست:دی)

کاگویا جز اعصاب خورد کن ترین کاراکتر های مونثیه که توی انیمه دیدم. قشنگ با ساکورا رقابت میکنه (هرچند به اندازه اون عوضی نیست:D)
داداش چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا :D :-"

کاگویا فصل سومش شروع ضعیفی داشت ولی آرک آخری به روال عادی خوبش برگشت. 😑
تاور یه 10 20 اپیزود عقب بودم خوندم؛ جذابیت گذشته رو نداره. چیزی که هست از مبارزاتش واقعا چیزی متوجه نمی‌شوم. :دی البته اوایلش هم همین بود ولی الان خیلی تشدید شده این وضعیت.

انیمه جدید هم ندیدم چیزی ولی تو برنامه این سامرتایم که خیلی تعریف می کنن رو دارم و مید این ابیس. از فصل قبلی هم اوساما.

نظرم درباره ریوکوگیو هم عوض شد. مردک بدرنخور. :| آبروی هرچی آدمیراله برد.
باگی.:دی :))\m/ واقعا مشتاق دیدار ریچیِ خدمه یونکو هستم.:دی
یاماتو هم کاش نرسه. واقعا نچسبه.

من همین الان یک گوگلی کردم.
یکجا تیتر زده بود نقداش Mix بوده.
ولی بازم آدم جرئت نداره دنبال اش بره.:D
هر جایی شنکس باشه نقدا رو باید ریخت دور و به تماشای این موقرمز بی نظیر نشست 8->
مخصوصا که میگن تو این فیلم نقش زیادی داره

هنوز وانپیش تموم نشده مشخص بشه وانپیس چیه؟ :<

یعنی واقعا چی میتونه باشه ؟ >__>

دنیایی که تو وانپیس وجود داره مثه کره زمینه؟ یعنی مثلا نمیشد برعکس مسیر رو حرکت میکردن زود تر بهش میرسیدن؟ 💀
بحث اینه که کسی نمیدونه وان پیس کجاست:-"
حالا از هر جهت که حرکت کنند :دی

آخرش به نظرم فقط یه نامه پیدا میکنن
توش نوشته: ترولولولولولولولو همتون ایسگا شدین خبری از وان پیس نیست با این اموجی😁👒

بعد لوفی فاز فیلم هندی برمیداره و میگه من همینکه دیگه همه دزدان دریایی رو شکست دادم و پادشاه دزدان دریایی شدم و دوستای خوبی پیدا کردن پس این بزرگترین گنجینه که دارمO:-)

و بعد نوشته های پایانی میاد 💀

آخرش به نظرم فقط یه نامه پیدا میکنن
توش نوشته: ترولولولولولولولو همتون ایسگا شدین خبری از وان پیس نیست با این اموجی😁👒

بعد لوفی فاز فیلم هندی برمیداره و میگه من همینکه دیگه همه دزدان دریایی رو شکست دادم و پادشاه دزدان دریایی شدم و دوستای خوبی پیدا کردن پس این بزرگترین گنجینه که دارمO:-)

و بعد نوشته های پایانی میاد 💀
من که دنبال نمیکنم ولی انتظار داشته باش وان پیس رو اصلا توی این یونیورس پیدا نکنن و مجبور بشن برن یه ایسکای دیگه :D

آخرین ویرایش:
من که دنبال نمیکنم ولی انتظار داشته باش وان پیس رو اصلا توی این یونیورس پیدا نکنن و مجبور بشن یه ایسکای دیگه :D
چه باحال 😁
مثلا سازنده وانپیس حس کنه ۵۰۰۰ قسمت چیز کمیه تصمیم بگیره ادامه بده
و لوفی رو اینبار بفرسته تو فضا و لوفیم ازونجایی که زمین دیگه بورینگ شده واسش با وانپیس که در واقع نقشه ساخت کشتی فضاییه تصمیم بگیره کشتی فضایی رو بسازه بره پادشاه دزدان فضایی بشه😁

منم تعریفشو زیاد شنیدم ولی ۱۰۰۰ قسمت رد کرده !!!!!
کو حوصله🥲
مانگاشو بخونید. ورژن رنگی داره همراه با ترجمه اصلی و کیفیت اسکن عالی. یه چند قسمت از انیمه ببینید صدای کاراکترها تو ذهنتون بیاد بعد بشینید مانگا بخونید. آرک‌های خوبم انیمه ببینید. خودم 1 ماهه تا چپتر 700 رسیدم همینو میخواستم انیمشو ببینم سال بعد هم نمیتونستم تمومش کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or