Kurt117
کاربر سایت
اهم...
2 تا از انیمه های این فصل رو به پخش هفتگیشون رسوندم،
Made in abyss، اول اینکه من همش یادم میره این داستان و دنیا چقدر کثافته
دوم اینکه داستان در قالب انیمه به نظرم بهتر و گیرا تر هست تا مانگا، برای من مانگاش یادم میاد همینجا ها بود که خسته کننده شده بود ولی انیمه بهتر بوده.
over lord iv، نسبت به فصل قبل بهتر هست ولی بازم همچنان داستان و ... برای من خیلی Meh و تکراری شده، در کل این خیلی قوی بودن شخصیت های اصلی تا یه جایی جذابه ولی بقیه دنیا و مواردی که اضافه شدن به اندازه ای پیشرفت نمیکنن که ادم جذب داستان بشه.
مثلا توی opm نویسنده زد تو کار شخصیت های فرعی و تمرکز روی اونا و همین داستان و مانگا رو خیلی جذاب میکرد، وگرنه اگه توجه فقط روی سایتاما و قوی بودنش بود خیلی وقت پیش داستان به شدت خسته کننده میشد. توی overlord ولی به اون اندازه به دنیا پرداخته نمیشه و وقتی هم که تمرکز میره روی شخصیت های فرعی، بازم به اندازه کافی داستانشون جذاب نیست
این دنیای انیمه هم کلا خیلی نچسبه. برعکس موشوکو تنسه که خیلی خوب و فقط با توضیحات زبانی/نوشتاری خیلی بهتر و جذاب تر دنیا رو معرفی میکرد و یا گسترش میداد.
+
برای عزیزانی که نانا رو دیدن و یا به قولی Nana enjoyers
View attachment 82403181e806ed1033771716a4a32ce5.mp4
من تاکومی رو خیلی دوست داشتم البته
شخصیت پردازی عالی و باورپذیری داشت و در کل از اینطور شخصیت های خاکستری توی داستان ها به شدت استقبال میشه، و همین شخصیت پردازی های عالی بود که نانا رو یه سر و گردن از بقیه مانگا ها و انیمه ها بالاتر میبره به نظرم.
حلاصه اینکه nana 10/10 کم کم میشه Number 1 انیمه/مانگا من
2 تا از انیمه های این فصل رو به پخش هفتگیشون رسوندم،
Made in abyss، اول اینکه من همش یادم میره این داستان و دنیا چقدر کثافته
دوم اینکه داستان در قالب انیمه به نظرم بهتر و گیرا تر هست تا مانگا، برای من مانگاش یادم میاد همینجا ها بود که خسته کننده شده بود ولی انیمه بهتر بوده.over lord iv، نسبت به فصل قبل بهتر هست ولی بازم همچنان داستان و ... برای من خیلی Meh و تکراری شده، در کل این خیلی قوی بودن شخصیت های اصلی تا یه جایی جذابه ولی بقیه دنیا و مواردی که اضافه شدن به اندازه ای پیشرفت نمیکنن که ادم جذب داستان بشه.
مثلا توی opm نویسنده زد تو کار شخصیت های فرعی و تمرکز روی اونا و همین داستان و مانگا رو خیلی جذاب میکرد، وگرنه اگه توجه فقط روی سایتاما و قوی بودنش بود خیلی وقت پیش داستان به شدت خسته کننده میشد. توی overlord ولی به اون اندازه به دنیا پرداخته نمیشه و وقتی هم که تمرکز میره روی شخصیت های فرعی، بازم به اندازه کافی داستانشون جذاب نیست
این دنیای انیمه هم کلا خیلی نچسبه. برعکس موشوکو تنسه که خیلی خوب و فقط با توضیحات زبانی/نوشتاری خیلی بهتر و جذاب تر دنیا رو معرفی میکرد و یا گسترش میداد.+
برای عزیزانی که نانا رو دیدن و یا به قولی Nana enjoyers

View attachment 82403181e806ed1033771716a4a32ce5.mp4
من تاکومی رو خیلی دوست داشتم البته
شخصیت پردازی عالی و باورپذیری داشت و در کل از اینطور شخصیت های خاکستری توی داستان ها به شدت استقبال میشه، و همین شخصیت پردازی های عالی بود که نانا رو یه سر و گردن از بقیه مانگا ها و انیمه ها بالاتر میبره به نظرم.حلاصه اینکه nana 10/10 کم کم میشه Number 1 انیمه/مانگا من

آخرین ویرایش:

؟ الف حساب نمیشه؟