Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اهم...
2 تا از انیمه های این فصل رو به پخش هفتگیشون رسوندم،
Made in abyss، اول اینکه من همش یادم میره این داستان و دنیا چقدر کثافته :-" دوم اینکه داستان در قالب انیمه به نظرم بهتر و گیرا تر هست تا مانگا، برای من مانگاش یادم میاد همینجا ها بود که خسته کننده شده بود ولی انیمه بهتر بوده.

over lord iv، نسبت به فصل قبل بهتر هست ولی بازم همچنان داستان و ... برای من خیلی Meh و تکراری شده، در کل این خیلی قوی بودن شخصیت های اصلی تا یه جایی جذابه ولی بقیه دنیا و مواردی که اضافه شدن به اندازه ای پیشرفت نمیکنن که ادم جذب داستان بشه.
مثلا توی opm نویسنده زد تو کار شخصیت های فرعی و تمرکز روی اونا و همین داستان و مانگا رو خیلی جذاب میکرد، وگرنه اگه توجه فقط روی سایتاما و قوی بودنش بود خیلی وقت پیش داستان به شدت خسته کننده میشد. توی overlord ولی به اون اندازه به دنیا پرداخته نمیشه و وقتی هم که تمرکز میره روی شخصیت های فرعی، بازم به اندازه کافی داستانشون جذاب نیست :| این دنیای انیمه هم کلا خیلی نچسبه. برعکس موشوکو تنسه که خیلی خوب و فقط با توضیحات زبانی/نوشتاری خیلی بهتر و جذاب تر دنیا رو معرفی میکرد و یا گسترش میداد.

+
برای عزیزانی که نانا رو دیدن و یا به قولی Nana enjoyers :-"

View attachment 82403181e806ed1033771716a4a32ce5.mp4

من تاکومی رو خیلی دوست داشتم البته :-" شخصیت پردازی عالی و باورپذیری داشت و در کل از اینطور شخصیت های خاکستری توی داستان ها به شدت استقبال میشه، و همین شخصیت پردازی های عالی بود که نانا رو یه سر و گردن از بقیه مانگا ها و انیمه ها بالاتر میبره به نظرم.

حلاصه اینکه nana 10/10 کم کم میشه Number 1 انیمه/مانگا من :-"

آخرین ویرایش:
خوب HxH تموم شد، همچنان بهترین شونن از نظر من :-"

یه تبلت قدیمی دارم زدم به شارژ، اگر همراهی کنه میخوام ادامه مانگا رو هم بخونم :D
چون نیمه تمامه بنظرم نه آقا!:|
----
یک چپتر مزخرف دیگه از هیرو اکادمیا اینقدر طرف بد میکشه اصلا نمیفهمیم در مبارزه چه اتفاقی میوفته.
آرک ناروتو>>>>>آرک آخر هیروآکادمیا
---
بلک کلاور کثافت چه هایپ شده‌:دی

احترامن تاحالا elf با موهای بلند بلوند دیدین تو انیمه یا بازی ای ؟
اگه دیدین میشه اسمشو بهم بگین :Flowers:
زلدا :p ؟ الف حساب نمیشه؟ :-"
حداقل به عنوان الف میشه قالبش کرد به ملت:-"

فقط ایندفعه تو جواب بده...
این سوالا برای چیست؟ :دی هر از گاهی میای ازمون یه کوییز میگیری :دی :))

زلدا :p ؟ الف حساب نمیشه؟ :-"
حداقل به عنوان الف میشه قالبش کرد به ملت:-"

فقط ایندفعه تو جواب بده...
این سوالا برای چیست؟ :D هر از گاهی میای ازمون یه کوییز میگیری :D :))

شرم بر من که تو زودتر این جوابو گفتی :دی

اگه می گفتی موهای بلند سفید جواب این بود که بری کلا Sousou no Frieren رو چک کنی :دی
به غایت خفن ترین الف ها رو بین مانگاهایی که خوندم رو داره

1662206947243.png

ولی بلوند مو بلند که من یادم بیاد اون دختر جاسوسه Fiel از No Game No Life هنوز از اون همه سال پیش تو ذهنمه

1662207212875.png

تو انیمه های این فصل Isekai ojisan یه elf هست اسمش رو نمی‌دونم معمولا به عنوان elf سوندره ازش یاد میشه
Suzailgiererzegalnelvzegilreagranzelga.Elga.600.3718240.jpg
تو گنشین هم klee و مامانش و همچنین آرکان سومرو مجموعا کمی تا قسمتی از این ویژگی هایی که میخوای رو دارن.
با احترام

تو انیمه های این فصل Isekai ojisan یه elf هست اسمش رو نمی‌دونم معمولا به عنوان elf سوندره ازش یاد میشه
View attachment 270649
تو گنشین هم klee و مامانش و همچنین آرکان سومرو مجموعا کمی تا قسمتی از این ویژگی هایی که میخوای رو دارن.
با احترام
این دقیقا همون چیزی بود که میخواستممممم😭

اره واقعاً اینها رو برای چی میخای :|

یکی هم من بگم...توی فصل دوم تناسخ یه علاف (Mushoku Tensei) ما Elinalise Dragonroad رو داشتیم....کارهای خیلی خیلی بدی هم میکرد :D

1662211971502.jpeg

پس چرا من هر چی الف دیدم تو انیمه ها یا بلوند بودن یا نقره فام... الان حال ندارم اسم بزارم
ولی اگه الف حق میخوای
Skeleton knight in another world هست، هر چند که صورتیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or