Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

به به...
کلا از موفع معرفیش یادم رفته بود، ولی همچنان به شدت منتظر لایو اکشن وان پیس هستیم :x
cowboy bebop که لایو اکشنش عالی بود و نتفلیکس واقعا کم نزاشته بود، بازیگر ها و طراحی محیط هم به شدت به انیمه وفادار بودن و در کل واقعا معنای جدیدی به لایو اکشن داد.

این پروژه وان پیس هم شک ندارم عالی میشه، تا باشه بیشتر از این لایو اکشن های نتفلیکسی :x :x :x

برای عنوان بعدی هم به نظرم Tower of God گزینه خیلی مناسبی برای لایو اکشن شدن هست، مخصوصا اینکه سورس کار مانهوا بوده و و اولین لایو اکشن از یه مانهوا بدون شک خیلی کار خاص و ججذابی میشه.

امیدوارم یک مرد پیدا بشه و قبل از شروع فیلم برداری بره اون کشتی ها رو آتیش بزنه:-"

مطمئنم به اندازه ای که مستقیما بره بهشت، دعای ملت پشتش هست:D

---

اون نقش اودا هم... بیخیاااااااال! جز یه حرف تبلیغاتی بیشتر نیست! :دی

@parham_safa
SAO:GGO با اینکه داستانش خیلی ربطی به وقایع اصلی نداره ولی حتما توصیه می کنم ببینی. کاراکتر های خیلی تو دل برو و باحالی داره و کلا سطحش شاید حتی از سری اصلی بالاتر باشه :-"

آخرین ویرایش:
سلام
  1. Sword Art Online
  2. Sword Art Online Extra Edition (movie) - اختیاری
  3. Sword Art Online 2
  4. Sword Art Online : Ordinal Scale (movie)
  5. Alternative Gun Gale Online - داستان فرعی (اختیاری)
  6. Accel World ربط مستقیمی ندارن اما یه ربطی دارن.
  7. Sword Art Online : Alicization
  8. Sword Art Online: Alicization - War of Underworld
  9. Sword Art Online: Alicization - War of Underworld Part 2

من به جز اولی که اونم فکر کنم نصفه بوده، هیچ کدوم رو ندیدم. همین جوری از اینترنت لیست رو درآوردم اما منطقی به نظر میاد:D
احسنت بر تو

فکر کنم همه Movie ها به جز Ordinal Scale حالت Recap داشته باشن

من فقط همون اوردینال رو دیدم انصافا زیبا بود اسپویل ریز: به جا VR میشه AR :D

تازه بوبا هم داشت : :D

Alicization هم سیزن اولش بنظرم ردمپشن آرکه SAO بود ولی سیزن های بعدی شدیدا افت کرد :D
سریالی ها رو کامل دیدم . یک دوستی درباره سینمایی های پرسید و چون خودم ندیده بودم گفتم اینجا بپرسم .

SAO:GGO با اینکه داستانش خیلی ربطی به وقایع اصلی نداره ولی حتما توصیه می منم ببینی. کاراکتر های خیلی تو دل برو و باحالی داره و کلا سطحش شاید حتی از سری اصلی بالاتر باشه
دیدم .

آخرین ویرایش:
تنها لایو اکشن به درد بخوری که دیدم rurouni kenshin بود . گنجوندن این حجم از فانتزی وان پیس داخل لایو اکشن حتی با بهترین تیم بازیگری و گارگردانی بازم خروجی‌ خوبی نمیده .(حالا شاید بعضی ها به به و چه چه کنن :D ) حتی دیدن تریلر لایو اکشن cowboy bebop هم برام عذاب اور بود :-&

ساخت لایو اکشن از رو انیمه مثل این میمونه به یـ نفر عاشق سیب پرتغال بدی و بگی این سیب ـه در این حد نشد . هر چقدر میخوان خرج کنن بازم نمیتونن جادویی که انیمه رو خاص کرده رو ایجاد کنن

آخرین ویرایش:
من مشکلم با بازیگرها خیلی به تغییر نژادها برنمیگرده
تو خود مانگا هم خیلی گنگ ـه این قضیه و تا قبل این که خود اودا تو یکی از SOS هاش بیاد در مورد نژادهای معادل شخصیت های اصلی کلاه حصیری ها بگه کسی نمیتونست دقیق حدس بزنه
اورآل هم به نظرم کار خوبی تو انتخاب بازیگرها کردن به لحاظ قیافه ای حداقل (به استثنای یه سری مثل کایا و کورو که به نظرم قیافه اصلی بازیگرها حداقل خیلی از حس اصلی کاراکترها تو مانگا دوره)
حداقل تا این جای کار 10-0 از اون فاجعه کابوی بیباپ جلوترن :D (که شخصیت آمریکایی بازیگر آسیایی داشت و شخصیت آسیایی بازیگر آمریکایی :D)

ولی خب کاش فقط با انتخاب بازیگر درست حل میشد :(
طراحی ست، CGI، طراحی کاستوم، گریم... جدا نمیدونم چجوری میتونن یه چیزی حتی تو وادی 100 کیلومتری وان پیس بسازن با بودجه نتفلیکس
نگرانی اصلی هم طبق معمول خود داستانه
طبیعتا اگه هر چیزی از نتفلیکس بدونیم اینه که نویسنده هاش و پشت صحنه همیشه خیلی دوست دارن امضای خودشون رو تو اقتباس داشته باشن و از اثر اصلی متمایز ترش کنن
و امممم... اکثر اوقات خیلی خوب درنمیاد این قضیه :D

خیلی سخته بخوای خوشبین باشی به همچین مدل پروژه ای

به بانوان دست نزنن، مردها رو هر چی دوست دارن رنگین پوست کنن:D
یه عمر منتظر دیدن هانکوک بودیم، حالا بیاین یه بازیگری بزارن که هیچ شباهتی نداره، ظلمه به خدا:D
فرض کن هانکوکی که قسمت 300~400 میاد رو اصلا نت فلیکس بخواد بهش برسه!
حیف اون چیزی که با اون سرعت برسه اونجا و بهش اسم وان پیس بخوان بدن:| (البته اصلا چه بهتر تو همین ایست بلو وان پیس رو پیدا کنند تموم بشه بره این خزعبلات ساختنشون:| )

ولی برای اون چیزی که منتظری...من مطمئنم بگردی کاسپلیرهای خیلییی حق تر با بودجه بیشتری از نت فلیکس پیدا خواهی کرد:-"

فرض کن هانکوکی که قسمت 300~400 میاد رو اصلا نت فلیکس بخواد بهش برسه!
حیف اون چیزی که با اون سرعت برسه اونجا و بهش اسم وان پیس بخوان بدن:| (البته اصلا چه بهتر تو همین ایست بلو وان پیس رو پیدا کنند تموم بشه بره این خزعبلات ساختنشون:| )

ولی برای اون چیزی که منتظری...من مطمئنم بگردی کاسپلیرهای خیلییی حق تر با بودجه بیشتری از نت فلیکس پیدا خواهی کرد:-"
به هر حال با این انتخاب بازیگر مشخصه قرار نیست از اول داستان بسازن. من برای دمیج کنترل میگفتم وگرنه اصلا امیدی بهش نداشته باش:D

اون ویدئویی که فن های گنشین ساخته بودن یادته که توی کشتی بود؟ صد شرف داره به اقتباس های نتفلیکس:D

لینک واتساپ بفرست :-" :">

به هر حال با این انتخاب بازیگر مشخصه قرار نیست از اول داستان بسازن. من برای دمیج کنترل میگفتم وگرنه اصلا امیدی بهش نداشته باش:D

اون ویدئویی که فن های گنشین ساخته بودن یادته که توی کشتی بود؟ صد شرف داره به اقتباس های نتفلیکس:D

لینک واتساپ بفرست :-" :">
لیست بازیگرها تقریبا کل ایست بلو بود، فقط این وسط باگی ساما رو یادم نمیاد دیدم یا نه اسمش رو...که مهم نیست:-"

اون ویدیوی گنشین که خدا بود:))
کلا فن ها خیلی وقتا از پروژه های رسمیه دست دو بهتر کار میکنند:-"

در راستای خبر ادامه پیدا کردن مانگای برسرک، به شخصه مخالفم با ادامه دادنش :-"
البته درسته که تیم پشتش همون تیم و استدیوی میورا (ع) هستن و در کل گفتن طبق ایده ها و حرف های استاد کار رو جلو میبرن ولی دنیای برسرک خیلی بزرگ شده بود.
من بدبین فقط دارم به این فکر میکنم خیلی از موارد داستان کاملا نادیده گرفته میشن و شاید یه چیزی شبیه 2 فصل اخر game of thrones تحویلمون دادن :| یعنی یجورایی فقط داستان اصلی (گاتس و ... ) رو speedrun کنن و جزئیات این دنیا و ...بهشون پرداخته نشه.
من خودم خیلی منتظر اطلاعات بیشتر در مورد godhand بودم، اینکه اینا خودشون کی بودن، گادهند چطوری ایجاد شد و ... و الان فقط دارم به این فکر میکنم که حتی اگه به این موارد پرداخت بشه، ناخوداگاه همش فکر میکنم که " این چیزی نیست که خود میورا توی فکر داشته" :-"

البته اینا احتمالا به همون بدبینی من بر میگرده و مقداری هم بخاطر بحث های آنتی ناتالیسم خارج از تاپیک هست که تاثیرشونو روی هممون گذاشته :-"

برای ملت خبر میاد که مانگاشون ادامه پیدا میکنه....

بعد برای وان پیس جدا از اون لایو اکشن منحوس، خبر میاد یک ماه میره استراحت:(( نمیخوام :((

اسم Final Arc هم میارن... نمیخوام اونم =(( بی ادبا :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or