XsmokeX
کاربر سایت
پوچ تر از دیدن انیمه ورزشی فقط یه کار هست اونم خوندن مانگا ورزشی
-عمام راحل

-عمام راحل
پاسخ کوتاه: برو بابااینکه به این B!tch شناسی هم رسیدی خودش نکته ی مثبتیست![]()
از در که رفتی بیرون، دست راست برو تا برسی اینجا:پوچ تر از دیدن انیمه ورزشی فقط یه کار هست اونم خوندن مانگا ورزشی![]()
-عمام راحل
طور نیست که ما فداییان ملکه فکر کنیم ملکه مون یه کاراکتر مقوایی و الکی کیوت مثل Rem ـه.
گفتی ملکه... یاد این پسره ی سم افتادم که دوتا دختر همراهشه و میگه ملکه ملکه... WC لازم شدم فقط با یادآوریشپاسخ کوتاه: برو بابا
پاسخ بلند:
این طور نیست که ما فداییان ملکه فکر کنیم ملکه مون یه کاراکتر مقوایی و الکی کیوت مثل Rem ـه.
میخوام برات این طوری بگم که ما دنبال زنی نیستیم که توی تختخواب بخوابه و توی مستراح پیپی کنه.
ما شیرزنی ساختار شکن میخواییم کسی که تختخواب و مستراح حالیش نباشه. کسی که سامورایی باشه و همه جا هم براش ژاپن! یعنی همه دنیا براش مستراح باشه و هر جا که رسید فوراً *****
و ملکه برج بیرون، میانی و داخلی، یگانه فاتح طبقه ۱۳۶ الی ۱۴۲، قیرگونی کننده پشت بام، دسته بیلی که به کوون... دسته بیلی که به کمر کوون خورده
راشل-سامای کبیر
همچین کاراکتری ـه. کسیه که وقتی میاد توی داستان، خواننده درجا خانه فنگ میشه و میفهمه اینجا کی اسهال دا.... کی رییسه!!!!!!
از در که رفتی بیرون، دست راست برو تا برسی اینجا:
Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]
اونجا بیشتر به این جور نظرات نیازه![]()
تمام عوامل عملا همون عوامل فصل یک اند
تیم شون ثابته
فصل دو هم نمیدونم مانگا رو خوندید یا نه
اکشن کمتری داره ولی با اختلاف از حیث داستانی نسبت به فصل یک برتری داره و یه جورایی Pay-off خفنیه رو وقایع اون فصل
من چیزی اسپویل نمی کنم
ولی چیزی که من خوندم و چیزی که الان تریلرشو دیدیم فکر کنم خیلی راحت یکی از بهترین انیمه های سال بعد از همین الان مشخصه![]()
من الام متوجه شدم فصل 2 vinland saga هم دست Mappa پدر*سگ هست
عاقا بسه دیگه من اصلا اسم ماپا رو میشنوم اتوماتمیشم، البته از حق نگزریم به اون صورت استدیو بدی هم نیستن
وقت و بودجه داشته باشن کار های خوبی تحویل میدن، ولی این حجم پروژه که اینا برداشتن....
بگذریم... تقریبا یادم رفته بود فصل 1 وینلند تا کجای داستان رو پوشش داده بود و و الان بعد از دیدن تریلر اگه اشتباه نکنم کل فصل دوم تقریبا کاملا متفاوت از فصل 1 و خیلی اروم تر میشه، و به همین دلیل فکر نکنم به اون صورت بودجه بالا و ... لازم داشته باشن براش، در کل اینکه من دوست دارم فقط غر بزنم![]()
![]()
![]()
حیف که 90% اینجا آنگویینگ نیستن و منم حوصله تگ اسپویل گذاشتن ندارم ولی بدانند که از زیان کارانندپاسخ کوتاه: برو بابا
پاسخ بلند:
این طور نیست که ما فداییان ملکه فکر کنیم ملکه مون یه کاراکتر مقوایی و الکی کیوت مثل Rem ـه.
میخوام برات این طوری بگم که ما دنبال زنی نیستیم که توی تختخواب بخوابه و توی مستراح پیپی کنه.
ما شیرزنی ساختار شکن میخواییم کسی که تختخواب و مستراح حالیش نباشه. کسی که سامورایی باشه و همه جا هم براش ژاپن! یعنی همه دنیا براش مستراح باشه و هر جا که رسید فوراً *****
و ملکه برج بیرون، میانی و داخلی، یگانه فاتح طبقه ۱۳۶ الی ۱۴۲، قیرگونی کننده پشت بام، دسته بیلی که به کوون... دسته بیلی که به کمر کوون خورده
راشل-سامای کبیر
همچین کاراکتری ـه. کسیه که وقتی میاد توی داستان، خواننده درجا خانه فنگ میشه و میفهمه اینجا کی اسهال دا.... کی رییسه!!!!!!
از در که رفتی بیرون، دست راست برو تا برسی اینجا:
Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]
اونجا بیشتر به این جور نظرات نیازه![]()
ما رستگاریم . شما برو خود را باشبقول یک بابایی:
"Facts don't care about your feelings"
باشد رستگار شوید.![]()
کسی که Waifu اش Rem باشه صد در صد بهشت رو انتخاب کرده.سلام
ما رستگاریم . شما برو خود را باش![]()
تو الان سمت حقی ( منکسی که Waifu اش Rem باشه صد در صد بهشت رو انتخاب کرده.![]()
اگر تو سمت Rem باشی که در هم رزم بر علیه باطل(محمد علی) هستیم.سلام
تو الان سمت حقی ( من) یا باطل ( محمدعلی ) ؟