Paripi Koumei - E10
خلاصه نظرم درباره ی Paripi Koumei
chan × chan
Ai!! chikichiki banban
Ai!? chikichiki chanchan
Aa! chikichiki banban
Ai!! chukichukichuki banban
HIGH chikichiki banban
Ai!? chikichiki chanchan
Aa! chikichiki banban
Ai!! chuki chuki
توی این 6ماه ی اول سال....تا الان OP به این قشنگی نداشتیم....منو یاد چوچومه توی گین-تاما میندازه
خود انیمه رو خیلی دوست دارم و انرژی خوبی داره...ولی حیف که جنبه ی موسیقی و کلاً J-Msuic اون خیلی کم رنگه و اصلاً در حد اندازه های Carole & Tuesday نیس
دوبله ی Eiko رو دوست دارم ولی اگه جای اون Manaka Iwami و یا حتی Kanae Ito هم بودش...بازم خوب میشد.
گرافیک انیمه خیلی خوبه و انیمشین های حالت های کمدی اون خیلی باحاله، بخصوص ری-اکشن Eiko رو باحال در اوردن.
دست لباس های Eiko خیلی جذابه و روش خوب کار کردن...ولی بازم به متنوعی دست لباس های Shirobako نمیرسه...لامصب تو یه کلاس دیگه بودش.
Komi-san wa, Comyushou desu. 2nd Season - E08
چیز خاصی ندارم بگم....جز عشقم کومی سان
خلاصه نظرم درباره ی Paripi Koumei
chan × chan
Ai!! chikichiki banban
Ai!? chikichiki chanchan
Aa! chikichiki banban
Ai!! chukichukichuki banban
HIGH chikichiki banban
Ai!? chikichiki chanchan
Aa! chikichiki banban
Ai!! chuki chuki
توی این 6ماه ی اول سال....تا الان OP به این قشنگی نداشتیم....منو یاد چوچومه توی گین-تاما میندازه
خود انیمه رو خیلی دوست دارم و انرژی خوبی داره...ولی حیف که جنبه ی موسیقی و کلاً J-Msuic اون خیلی کم رنگه و اصلاً در حد اندازه های Carole & Tuesday نیس
دوبله ی Eiko رو دوست دارم ولی اگه جای اون Manaka Iwami و یا حتی Kanae Ito هم بودش...بازم خوب میشد.
گرافیک انیمه خیلی خوبه و انیمشین های حالت های کمدی اون خیلی باحاله، بخصوص ری-اکشن Eiko رو باحال در اوردن.
دست لباس های Eiko خیلی جذابه و روش خوب کار کردن...ولی بازم به متنوعی دست لباس های Shirobako نمیرسه...لامصب تو یه کلاس دیگه بودش.
Komi-san wa, Comyushou desu. 2nd Season - E08
چیز خاصی ندارم بگم....جز عشقم کومی سان