Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اهم... :-"

این boku no hero ملعون به جاهای خوبش رسید بالاخره :-" این قسمت های که الان پخش میشه، و تا اخر فصل احتمالا، بهترین آرک مانگا هستن. توی این 2-3 قسمت اقتباس اون آرک مانگا زیاد خوب نبوده البته و صحن ههای "پاور پوینتی" زیادن نسبتا ولی در کل نسبت به بقیه قسمت های پخش شده این فصل خیلی بهتره...

در مورد مانگاش هم، به شخصه برای من دیگه اصلا جذابیت خاصی نداره، بزرگترین مشکلش هم همونطور که از خیلی وقت پیش معلوم بود، تعداد خیلی زیادی کاراکتر که نقش چغندر رو دارن و بهشون پرداخته نمیشه درست حسابی.

در کل از بین مانگاهایی که الان دنبال میکنم، one punch man و jujutsu kaisen بهتر از بقیه هستن، با اینکه وب کامیک های one punch man رو خوندم ولی مانگاش همچنان جذابه، بخاطر ارت و طراحی فوق العاده و اینکه داستان توی مانگا تغییراتی داشته و یجورایی پولیش تر شده :-" فقط یه مورد اعصاب خورد کن اینه که اینا همش میپرن عقب و چپتر های که منتشر شده رو از اول میکشن و یا تغییراتی توشون انجام میدن (برای نسخه چاپی اگه اشتباه نکنم)

جوجوتسو هم داستان رو داره خوب جلو میبره. شخصیت ها و موارد جدید هم که به داستان اضافه شدن تقریبا همشون خوب بودن و به جذاب تر کردن مانگا کمک میکنن.

+

وینلند ساگا هم با اینکه این چپتر هاش دیر به دیر منتشر میشن و داستانش خیلی comfy :-" و اروم شده الان، همچنان مانگای خیلی خوبیه...

چند روز پیش جوایز Next Manga رو دادن رفت. و خب با این که جایزه خیلی ارزشمند و مهمی نیست، ولی اصولا کارهایی که توش برنده میشن طبق فرمول سال های قبل کارهای دوست داشتنی و واقعا خوبین

یه چند تا از برنده هاش رو قبلا در موردشون صحبت کرده بودم. ولی دو تا از کارهایی که برنده شدن رو اخیرا خوندم (یکی شون رو عملا همین دیشب آنگویینگ شدمش :D)
و به نظرم واقعا ارزش پیشنهاد دادن دارن.
یکی شون به طور مفصل

View attachment 222101

Dandadan
Action - Shonen

23 Chapter

داستان Dandadan خیلی سادس

آیاسه مومو و کن تاکاکورا یه دختر و پسر دبیرستانی اند که نه رابطه عشقولانه ای دارند، نه دوست هم اند نه حتی با هم آشنایی دارن و حتی هم کلاسی هم اند، هیچی! ولی یه روز تو مدرسه همین جوری الکی با هم سر این که آدم فضایی ها یا ارواح وجود دارند با هم دعواشون میشه. مومو خانم میگه که صد سال سیاه آدم فضایی ها وجود داشته باشن ولی چون مادربزرگش (Best Character in the Manga btw) میکوی معبده، چشم بسته به وجود ارواح اعتقاد داره. در مقابل تاکاکورا خان که از اون نردهای چهارچشم حوزه علمی تخیلیه به طرز نافرمی رو وجود آدم فضایی های تاکید داره و تو کت اش نمیره که براساس علم و منطق چیزی مثل ارواح وجود خارجی داشته باشن.

خلاصه که جر و بحث اینا کار رو به جایی میرسونه که این دو تا قرار میذارن همزمان هر کدوم برن یکی از لوکیشن های مخوف که معروفه به حضور این دو قشر. تاکاکورا میره سمت یه تونل متروکه تو کوهستان های حومه شهر که توش معروفه ارواح حضور دارن تا صرفا به مومو ثابت کنه ارواح وجود ندارن. مومو هم به به صورت موازی میره بالای یکی از برج های متروکه شهر که شایعه شده توش آدم فضایی ها ظاهر میشن تا به تاکاکورا ثابت کنه آدم فضایی ها وجود ندارند. Lo and Behold... مومو گیر آدم فضایی ها می افته که دنبال اندام های جنسی شن و تاکاکورا رو هم یه روح کینه ای به اسم Turbo Granny تسخیر می کنه که از قضا ایشون هم دنبال اندام های جنسی تاکاکورائه (I know It's Fucking Weird :-") و خلاصه یجورایی قصه مومو و تاکاکورا و درگیری عجیب غریب شون با دنیای ماورا از دو جهت شروع میشه :D

View attachment 222104

داندادان رو من فقط به یه دلیل و فقط هم به یه دلیل پیشنهاد می کنم
حداقل تا این جاییش که اومده بیشتر از هر کار دیگه تو این چند سال اخیر تو شونن جامپ وایب بلیچ رو میده. اونم بلیچ آرک اولش که پر هالو و هیولاهایی بود که ایچیگوی از همه جا بی خبر با دوستاش مجبور بود با چنگ و دندون باهاشون بجنگه و همه شخصیت های به طرز عجیبی فریکی بودن. این با این که ستینگ داستان و قدرت ها یخورده فرق داره ولی عملا به لحاظ وایب همونه و واقعا دوست داشتنیه از این لحاظ

و اوه آرت استایل کار محشره. طراحی هیولاها عالیه. شیمی بین مومو و تاکاکورا هم ته خندست. کاراکترهای فرعی هم تا این جا نه آن چنان عالی ولی آدم های باحالین. کمدی دوست داشتنی ای هم داره. اگه شونن خون تون اومده پایین شدید داندادان کنار Kaijuu No.8 پیشنهاد میشه. از بهترین کارهای اخیر ژانر اند.

View attachment 222105

Oshi no Ko
Drama - Seinen - Romance
53 Chapter

داستان Oshi no Ko اما، Holy Hell این یکی اصن داستانش مخصوصا تو مقدمه اش ساده نیست :D
چیزایی که میگم فقط برای چپتر اولشه، ولی ترجیح اینه تا حد ممکن چشم بسته بپرید تو دل این مانگا، بیشتر حال میده :D

داستان به یه دکتری به اسم گورو شروع میشه که تو یه بیمارستان دورافتاده ای کار می کنه. این بشر از فن های سه آتیشه یکی از آیدول های رو به رشد به اسم Ai Hoshino ـه. یه روز به صورت ناشناس این آیدول محبوب دل ها با منیجر اش به صورت ناشناس میان بیمارستانی که همین گورو توش کار می کنه. کاشف به عمل میاد به صورت مخفیانه هوشینو آی 16 ساله، یه دوقلو حامله است و اینا میخوان که بیمارستان به صورت مخفیانه پروسه مراقبت تا تولد این بچه ها رو به عهده بگیره. اوضاع تقریبا خوب پیش میره تا این که شب قبل به دنیا اومدن بچه، به این دکتر گوروی ما از پشت حمله میشه و بنده خدا جا به جا کشته میشه. فقط جای این که بره اون دنیا با تمام خاطراتش تو قالب یکی از بچه های هوشینو آی به دنیا میاد: آکوافینا هوشینو. قل دیگه که یه دختر باشه هم کاشف به عمل میاد یه تناسخ دیگه از یکی دیگه از فن های سه آتیشه آی ـه: روبی هوشینو
و قصه عجیب این دو تا بچه و ورود تدریجی و پر پیچ و خم شون به دنیای رسانه و سرگرمی کم کم شروع میشه...

View attachment 222111

توضیخ در مورد Oshi no Ko واقعا سخته. چون خلاصه داستان و بخش مقدمه اش (که اگه درست یادم باشه هشت چپتر اولش میشه) با هسته داستانی و تم هاش خیلی تفاوت دارن (عین چیزی که وینلند ساگا هست، ولی خب مقدمه وینلند ساگا خیلی طولانی تره) ولی بخوام راحت بگم که هضمش کنید، مانگای مرحوم Act-Age رو تصور کنید (که به خاطر نویسنده بی شعورش به فنا رفت) Oshi no Ko عملا به لحاظ تم یه جورایی جای خالی اون رو پر می کنه. ولی خب با دوز درام و رومنس به شدت قویتر.

کلیت کار برخلاف مقدمه Wacky و عجیب غریبش یه Commentary و داستان پوششی روی کل جوانب حوزه سرگرمیه. از تئاتر و سینما تا شوهای تلویزیونی و فضای یوتیوب، کنسل کالچر، زندگی شخصی سلبریتی ها و حاشیه های متعدد دیگه که نا کاملا واقعی ولی خیلی جدی روشون تو این کار پرداخت شده. به طور مثال، یه بار همون آرک اول بعد مقدمه و یه بار هم تو همین آرک اخیر تو مانگا به طرز وحشتناک قشنگی در مورد مصائب اقتباس از یه اثر تثبیت شده و کشمکش بین تیم های تولیدی و خالق اثر داستان شکل می گیره که واقعا محشره
از این لحاظ به نظرم Oshi no Ko حتی از Ace Age هم کار قویتریه. اونم با اختلاف تازه
هر چند اکثر پلات لاین های جدیش روی این جنبه ها به واسطه دو تا شخصیت اصلی به پایان خوب ختم میشن (که یکم غیر واقعی ـه) ولی خود جریان بعضا این قدر واقعیه که خوندنش رو حتی اذیت کننده هم می کنه.

View attachment 222112

یه خوبی Oshi no Ko که به شدت برای من دلچسبش کرده کمدی کاره که کنار جنبه های تاریک اش حسابی میشینه به دل. اینم به خاطر خالق های کاره. طراح مانگا خانم یوکویاری منگو ـه که اگه نمیشناسید طراح و نویسنده Kuzu no Honkai بوده (که کار رومنس سینین به شدت مریض و خوبیه) و نویسنده اش که به نظرم این جا باید نام آشنا تر باشه آکاماتسو آکا ئه. که اگه اینو نمیشناسید ایشون طراح و نویسنده مانگای در حال انتشار Kaguya-sama Love is War ـه. ترکیب این دو تا عجیب جواب داده تو Oshi no Ko. هم اون بخش مریض و افسرده کننده کارهای منگو رو داره هم سرزنده بودن کارهای آکا رو. نمیدونم چجوری ولی جواب داده :D

این کار یکی از کارهای واقعا 10/10 ـیه که اخیرا خوندم. واقعا برام عجیبه چجوری آکا همزمان هم کاگویا ساما رو مینویسه هفتگی و میکشه میره هم اسکریپت این رو. کار آدمیزاد نیست خدایی :D
در هر صورت گول خلاصه داستان عجیب غریبشو نخورید و حتما امتحان کنید این یه کار رو. 50 چپتری ازش اومده و فن ترنزلیشن اش از چپتر های 10، 15 که می افته دست تیم Ai's Fanclub واقعا ترجمه بی نقصیه و کلی Trivia هم ته هر چپتر داره. به شدت پیشنهاد میشه. مخصوصا کسایی که Act-Age رو دنبال می کردن و دنبال یه کار تو همون فضا می گردن

پ.ن: خود تایتل کار هم ایهام داره. میتونه هم ازش لفظ The Girl I Simp for برداشت شه هم Kids of the Idol برداشت شه :D
اولین باره یه جایی به مانگا جایزه میده و من مانگاهای برنده رو خوندم:دی
اوشی نو کو واقعاً کار خوبیه اما شروعش به شدت احمقانه است. اصلاً آدم تعجب می‌کنه چه طور انقدر شروعش احمقانه باشه. هزار جور کلیشه در مورد شروع یه مانگا در مورد صنعت سرگرمی هست اما نویسنده
اومده یه جوری داستان رو شروع کرده که انسان می‌ماند حیران:-"
در کل از بین مانگاهایی که الان دنبال میکنم، one punch man و jujutsu kaisen بهتر از بقیه هستن، با اینکه وب کامیک های one punch man رو خوندم ولی مانگاش همچنان جذابه، بخاطر ارت و طراحی فوق العاده و اینکه داستان توی مانگا تغییراتی داشته و یجورایی پولیش تر شده :-" فقط یه مورد اعصاب خورد کن اینه که اینا همش میپرن عقب و چپتر های که منتشر شده رو از اول میکشن و یا تغییراتی توشون انجام میدن (برای نسخه چاپی اگه اشتباه نکنم)
داستان پولش‌تر نشده. داستان مدام داره پولیش‌تر میشه. مثل همین دو قسمت اخیر که سرنوشت یکی از کاراکترها رو عوض کرد.
یه قسمتی هم هست که سه بار کشیده شده. حدود قسمت ۱۰۰. یعنی دو بار بعد از انتشار اون قسمت رو عوض کرد.
تغییرات هم به خاطر نسخه چاپی نیست. نسخه چاپی فقط یه سری اضافات به علاوه شماره گذاری متفاوت داره.
اونجا هم همین بابمبول هست.
عجیب‌ترین مورد هم همین نبود قسمت ۱۴۱ ـه. مانگای وان پانچ من به صورت عجیبی قسمت ۱۴۱ نداره.

خیلی راحت میتونست بعداز خوب شدنش (؟) مریضی رو بهونه کنه و بگه میخوام استراحت کنم و دیگه هانتر رو ادامه نمیدم و داستان بعد اون آرک شاهکار نصفه نیمه تموم میشد آرکی که به تنهایی شاید از کل بعضی انیمه های تاپ این چندسال هم بهتر بود ! اونوقت الان جزو بزرگ ترین حسرت های دنیای انیمه - مانگا بود و چه حماسه هایی که نمیگفتن و اسمش در کنار برسرک و Vagabond هم میومد ! ولی چه کنیم که یه کاری کرده هر سال باید مراسم سالگرد فحش و نفرین بگیریم.

من فقط موندم اون آرک آخر چطوری به عقل این بشر رسیده بود :|

اومدم برج خدا رو از آخرین توقفش شروع کنم بخونم...
هیچییییی یادم نیست:|
کی کی هست؟ دشمن کیه؟ دوست کیه؟ اصلا کجاییم؟ هدف چیه؟ :))
دقیقا همین مشکل رو داشتم و احتمالا در آینده هم خواهم داشت.:))

بعد از یه وقفه حدودا یک ساله که نخوندم اومدم بدم ادامه دیدم هیـــچی یادم نیست. البته وسواس هم دخیل بود در این موضوع.:D ولی خلاصه اینکه مجبور شدم از اول سرسری یه نگاه بندازم کلش رو که وقت زیادی گرفت! هر چپتر کلی سوال پیش میاد حوصله‌ای نیست که بیام مطرحش کنم.
همچین وضعیتی رو با واگاباند هم داشتم و از اول خوندم.:|

به این وضعیت که می‌رسم همیشه با خودم میگم چرا یه خلاصه با جزئیات مدنظر خودم رو ننوشتم جایی؟ که یکم بعدترش به این نتیجه میرسم واقعا از حوصله‌م خارج بوده.:D یا اینکه چرا جایی نیست یه خلاصه با جزئیات مهم، یه تایم‌لاین دقیق از داستان بده بهمون!

تو این مدت پیرو سر و صدای زیاد حول ویوی نشستم ۶ قسمت دیدم، ost رو گرفتم و دراپ.

وان‌پانچ رو هم از اون سیستم جلدی خارج کردم و تقریبا رسوندم آنگوئینگ. جزو معدود کارایی هست اصلا دوست نداشتم برسه آنگوئینگ.:D

بلیچ رو قراره ادامه بدن این وان شاتی که دادن؟ این کارا چیه کوبو می‌کنه آخه؟ چرا مرده رو از قبر می‌کشی بیرون مرد حسابی؟ بشین همون برن د ویچ کامل کن خیلی هم کار بهتریه.:D

آخرین ویرایش:
دقیقا همین مشکل رو داشتم و احتمالا در آینده هم خواهم داشت.:))

بعد از یه وقفه حدودا یک ساله که نخوندم اومدم بدم ادامه دیدم هیـــچی یادم نیست. البته وسواس هم دخیل بود در این موضوع.:D ولی خلاصه اینکه مجبور شدم از اول سرسری یه نگاه بندازم کلش رو که وقت زیادی گرفت! هر چپتر کلی سوال پیش میاد حوصله‌ای نیست که بیام مطرحش کنم.
همچین وضعیتی رو با واگاباند هم داشتم و از اول خوندم.:|

به این وضعیت که می‌رسم همیشه با خودم میگم چرا یه خلاصه با جزئیات مدنظر خودم رو ننوشتم جایی؟ که یکم بعدترش به این نتیجه میرسم واقعا از حوصله‌م خارج بوده.:D یا اینکه چرا جایی نیست یه خلاصه با جزئیات مهم، یه تایم‌لاین دقیق از داستان بده بهمون!

تو این مدت پیرو سر و صدای زیاد حول ویوی نشستم ۶ قسمت دیدم، ost رو گرفتم و دراپ.

وان‌پانچ رو هم از اون سیستم جلدی خارج کردم و تقریبا رسوندم آنگوئینگ. جزو معدود کارایی هست اصلا دوست نداشتم برسه آنگوئینگ.:D

بلیچ رو قراره ادامه بدن این وان شاتی که دادن؟ این کارا چیه کوبو می‌کنه آخه؟ چرا مرده رو از قبر می‌کشی بیرون مدر حسابی؟ بشین همون برن د ویچ کامل کن خیلی هم کار بهتریه.:D
اصلا نمیشه! :| هزاران هزار کاراکتر داره:| بعد همهده بار تیم عوض کردن! دشمن دیروز، دوست امروزه و این حرفا :D یه سری هم مثلا یه بار قبلا از تو صحنه رد شده بودن، الان باز برگشتن؛ نمیدونم این یارو الان تو کدوم جبهه بوده:))

هیچی... احتمالا فعلا بی خیال میشم، ببینم کی حسش میاد بشینم باز به قول خودت از اول بخونم!(دقیقا یکبار دیگه هم برج خدا مجبور شدم از اول بخونم:| )

فقط بگم تنها چیزی که میدونم اینه که معنای واقعی کلمه ی B!tch از روی راشل گرفته شده! اینو کامل میدونم:-" )

---

وان پانچ منم باید بخونم...اینم قرن هاست نخوندم اول باید پیدا کنم ببینم تا کجا خوندم(تا حدودی حداقل میدونم کدوم مبارزه بودم:-" و میدونم کی دوسته و کی دشمن:)) )

---
Solo Leveling هم تا حدی :-"

---

خیر سرم یه وان پیس و Overgeared رو فقط میخونم و میدونم که کجام:))

جا اینا به راه راست خدایت شو Grand Blue ببین، هیناماتسوری ببین ، GTO ببین ...
و ...!

یه 2تا انیمه بلند ببین (که پر از طنز هستن) اون موقع تازه مجوز دیدن گینتاما میگیری! :D
انیمه هم میبینم خیالت راحت :D, ولی کارتونا یچی دیگن, پیشنهاد میکنم که انیمه بازها هم ردش نکنن, نمیدونی چقدر این جیمی نترون خوبه :D

cowboy bebop رو اخیرا تموم کردم که شاهکار واقعی بود :x, اما قسمتای آخرش نابودم کرد :(( (حالا فیلم رو چجوری ببینم؟ :()
کسلوانیا رو هم بعدش دیدم که البته انیمه نیست, اما اونم عشق بود :x, منتظر پروژه های بعدی هستیم :D

GTO رو هم به فکرش بودم اتفاقا, قسمت اولش که خیلی خنده بود :D

جان من بلند رو بیخیال شین, هنوز از DBS و DBZ ریکاور نکردم :|.

سلام

بشیین ناول رو بخون .اوووووووووففففف خیلی بهتر از مانهواست .
تا حالا هیچ داستان بلندی به زبون غیر فارسی نخوندم:-"
حسشم نمیاد تا وقتی مانگا و منهوا هست، بشینم ناول بخونم:-"
شدم مثل بچه ها که کتاب داستان عکس دار میخوان:p :))

اومدم برج خدا رو از آخرین توقفش شروع کنم بخونم...
هیچییییی یادم نیست:|
کی کی هست؟ دشمن کیه؟ دوست کیه؟ اصلا کجاییم؟ هدف چیه؟ :))
اوف بر تو
داستان برج خدا رو باید در قلب و روحت با تیزی حک کنی و یک بار هم با خون خودت روی کاغذی که از پوست خودت ساختی بنویسی برای آیندگان. بعد اومدی میگی یادم نیست؟ اوف بر تو (چرا شبیه داستان فیلم ترسناک‌های دوزاری شد؟ بگذریم...)

راه حل راحتی برای شما گمراهان فراموش‌کار زیانکار تباه هست.
List of Arcs
لیست آرک‌هاست و خلاصه هر کدوم. ظرف چند ساعت می‌تونی خلاصه همه آرک‌ها رو بخونی تا آخرین قسمت
سلام

بشیین ناول رو بخون .اوووووووووففففف خیلی بهتر از مانهواست .
واقعا همین طوره.
رمانش یه هیجان خرکی داشت. قشنگ حس حماسی به آدم می‌داد. کلی هم جزئیات داشت. یه بخش مهمی حدیث نفس گفتن شخصیت‌ها با خودشون بود که توی منهوا کلا حذف شده.
اوف بر تو ای زیان‌کار
فکر کنم این رمان ترجمه فارسی هم داره.

سلام
ترجمست خب . البته از اول نیست ولی میتونی در کنار مانهوا اینم بخونی . مکمل های خوبی هستن برای هم .
واقعا همین طوره.
رمانش یه هیجان خرکی داشت. قشنگ حس حماسی به آدم می‌داد. کلی هم جزئیات داشت. یه بخش مهمی حدیث نفس گفتن شخصیت‌ها با خودشون بود که توی منهوا کلا حذف شده.
دقیقاً . مخصوصاً شخصیت پردازی یکی از کاراکترها که نمیخوام اسپویلش کنم تو ناول طنازی عجیب و دلچسبی داره که تو مانهوا اصلاً خبری از اون دلبری نیست .

آخرین ویرایش:

مسخرمون کردن....امسال قرار بود بیاد....رفت تا oct 2022 :|

با تجربه تلخی که من از اون Junji Ito Collection داشتم، اگه اینا کل انیمه در حد این تیزر ـه یا حتی یخورده م پایین تر باشه من حاضرم تا خود 2023 هم صبر کنم :D

===========

Shirobako The Movie [1080p BD x265 10bit] [Opus] [AnimDL.ir].mkv_snapshot_01.35.58_[2021.08.29...jpg

پریشب فیلم Shirobako رو هم دیدیم

اون چنان چیز اضافه ای رو خود شیروباکو نداره. تقریبا با همون بیت و جریانات میره جلو. ولی اورآل روایت محشریه. اگه مثل من عاشق شیروباکو بودید، فیلمش دقیقا در همون حد عالیه، فقط این بار تو یه چهار چوب صد دقیقه ای

امروز عکسی از کارهای صداپیشه ی یکی از کاراکترهای آینده ی وان پیس رو گزاشتن (عکس نمیزارم اسپویل نشه...)
رنج صداش رو یادم نیست... ولی صداپیشه ی آیاکا(گنشین ایمپکت) هست که به هیییییچ عنوان به اون نقش نمیخوره!
شینوبو از کیمیتسو نو یایبا... باز اینم اصلا و ابدا نمیخوره!
و تو عکسی که گذاشته بودن، قیافه هیچ کدوم از کاراکترها هم به صدای اون کاراکتر نمیخوره:-"

جز... جز... فوبوکی (وان پانچ من) که اصلا صداش رو یادم نیست:-" یعنی تنها امیدم فقط اینه، وگرنه که ول معطله بقیه صداهاش:دی امیدوارم ناامید نشیم! :|

josee-to-tora-to-sakana-tachi-lyrics.jpg
Josee to Tora to Sakana-tachi
پسر چرا کسی از این فیلم چیزی نمیگه :|

خیلی قشنگ بودش...لحظه ای از تماشای انیمه خسته نشدم و اصلاً دوست نداشتم که فیلم تموم بشه...طراحی های بی نظیر و انیمیشن های روان خوب، بکگراند های خوش رنگ و لعاب و رنگ آمیزی بسیار خوب.
روایت داستان خیلی خوب بودش و حسابی درگیر شخصیت ها و حال و هوای اونها شدم و جمع بندی فیلم هم مناسب بودش و همه چیز OK بودش.

موسیقی اون خوب بودش و چندتا قطعه ی جذاب داشت که به موقعه به کمک انیمه آمد....ولی دوبله ی اون با ایده آل های من فاصله داشتن، هر چند که دیگه عادت شده و برام عادی هست که تو اینطور فیلم ها از دوبلورهای صفر کیلومتر و یا بازیگرهای نا آشنا استفاده کنن....ولی در کل دوبله ـش خوب بود و نباید زیاد سخت گرفت.

در کل از همه چیزش راضی بودم و ارزش وقتی که گذاشتم رو داشت و پیشنهاد میکنم که اگه کسی هنوز ندیده، حتماً توی برنامه ی انیمه هاش، قرارش بده.

P.S
من نسخه ی 1080P Netflix رو اوردم که با زیرنویس انیمه لیست هماهنگش کردم...

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or