Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خیلی راحت میتونست بعداز خوب شدنش (؟) مریضی رو بهونه کنه و بگه میخوام استراحت کنم و دیگه هانتر رو ادامه نمیدم و داستان بعد اون آرک شاهکار نصفه نیمه تموم میشد آرکی که به تنهایی شاید از کل بعضی انیمه های تاپ این چندسال هم بهتر بود ! اونوقت الان جزو بزرگ ترین حسرت های دنیای انیمه - مانگا بود و چه حماسه هایی که نمیگفتن و اسمش در کنار برسرک و Vagabond هم میومد ! ولی چه کنیم که یه کاری کرده هر سال باید مراسم سالگرد فحش و نفرین بگیریم.

من فقط موندم اون آرک آخر چطوری به عقل این بشر رسیده بود :|

اومدم برج خدا رو از آخرین توقفش شروع کنم بخونم...
هیچییییی یادم نیست:|
کی کی هست؟ دشمن کیه؟ دوست کیه؟ اصلا کجاییم؟ هدف چیه؟ :))
دقیقا همین مشکل رو داشتم و احتمالا در آینده هم خواهم داشت.:))

بعد از یه وقفه حدودا یک ساله که نخوندم اومدم بدم ادامه دیدم هیـــچی یادم نیست. البته وسواس هم دخیل بود در این موضوع.:D ولی خلاصه اینکه مجبور شدم از اول سرسری یه نگاه بندازم کلش رو که وقت زیادی گرفت! هر چپتر کلی سوال پیش میاد حوصله‌ای نیست که بیام مطرحش کنم.
همچین وضعیتی رو با واگاباند هم داشتم و از اول خوندم.:|

به این وضعیت که می‌رسم همیشه با خودم میگم چرا یه خلاصه با جزئیات مدنظر خودم رو ننوشتم جایی؟ که یکم بعدترش به این نتیجه میرسم واقعا از حوصله‌م خارج بوده.:D یا اینکه چرا جایی نیست یه خلاصه با جزئیات مهم، یه تایم‌لاین دقیق از داستان بده بهمون!

تو این مدت پیرو سر و صدای زیاد حول ویوی نشستم ۶ قسمت دیدم، ost رو گرفتم و دراپ.

وان‌پانچ رو هم از اون سیستم جلدی خارج کردم و تقریبا رسوندم آنگوئینگ. جزو معدود کارایی هست اصلا دوست نداشتم برسه آنگوئینگ.:D

بلیچ رو قراره ادامه بدن این وان شاتی که دادن؟ این کارا چیه کوبو می‌کنه آخه؟ چرا مرده رو از قبر می‌کشی بیرون مرد حسابی؟ بشین همون برن د ویچ کامل کن خیلی هم کار بهتریه.:D

آخرین ویرایش:
دقیقا همین مشکل رو داشتم و احتمالا در آینده هم خواهم داشت.:))

بعد از یه وقفه حدودا یک ساله که نخوندم اومدم بدم ادامه دیدم هیـــچی یادم نیست. البته وسواس هم دخیل بود در این موضوع.:D ولی خلاصه اینکه مجبور شدم از اول سرسری یه نگاه بندازم کلش رو که وقت زیادی گرفت! هر چپتر کلی سوال پیش میاد حوصله‌ای نیست که بیام مطرحش کنم.
همچین وضعیتی رو با واگاباند هم داشتم و از اول خوندم.:|

به این وضعیت که می‌رسم همیشه با خودم میگم چرا یه خلاصه با جزئیات مدنظر خودم رو ننوشتم جایی؟ که یکم بعدترش به این نتیجه میرسم واقعا از حوصله‌م خارج بوده.:D یا اینکه چرا جایی نیست یه خلاصه با جزئیات مهم، یه تایم‌لاین دقیق از داستان بده بهمون!

تو این مدت پیرو سر و صدای زیاد حول ویوی نشستم ۶ قسمت دیدم، ost رو گرفتم و دراپ.

وان‌پانچ رو هم از اون سیستم جلدی خارج کردم و تقریبا رسوندم آنگوئینگ. جزو معدود کارایی هست اصلا دوست نداشتم برسه آنگوئینگ.:D

بلیچ رو قراره ادامه بدن این وان شاتی که دادن؟ این کارا چیه کوبو می‌کنه آخه؟ چرا مرده رو از قبر می‌کشی بیرون مدر حسابی؟ بشین همون برن د ویچ کامل کن خیلی هم کار بهتریه.:D
اصلا نمیشه! :| هزاران هزار کاراکتر داره:| بعد همهده بار تیم عوض کردن! دشمن دیروز، دوست امروزه و این حرفا :D یه سری هم مثلا یه بار قبلا از تو صحنه رد شده بودن، الان باز برگشتن؛ نمیدونم این یارو الان تو کدوم جبهه بوده:))

هیچی... احتمالا فعلا بی خیال میشم، ببینم کی حسش میاد بشینم باز به قول خودت از اول بخونم!(دقیقا یکبار دیگه هم برج خدا مجبور شدم از اول بخونم:| )

فقط بگم تنها چیزی که میدونم اینه که معنای واقعی کلمه ی B!tch از روی راشل گرفته شده! اینو کامل میدونم:-" )

---

وان پانچ منم باید بخونم...اینم قرن هاست نخوندم اول باید پیدا کنم ببینم تا کجا خوندم(تا حدودی حداقل میدونم کدوم مبارزه بودم:-" و میدونم کی دوسته و کی دشمن:)) )

---
Solo Leveling هم تا حدی :-"

---

خیر سرم یه وان پیس و Overgeared رو فقط میخونم و میدونم که کجام:))

جا اینا به راه راست خدایت شو Grand Blue ببین، هیناماتسوری ببین ، GTO ببین ...
و ...!

یه 2تا انیمه بلند ببین (که پر از طنز هستن) اون موقع تازه مجوز دیدن گینتاما میگیری! :D
انیمه هم میبینم خیالت راحت :D, ولی کارتونا یچی دیگن, پیشنهاد میکنم که انیمه بازها هم ردش نکنن, نمیدونی چقدر این جیمی نترون خوبه :D

cowboy bebop رو اخیرا تموم کردم که شاهکار واقعی بود :x, اما قسمتای آخرش نابودم کرد :(( (حالا فیلم رو چجوری ببینم؟ :()
کسلوانیا رو هم بعدش دیدم که البته انیمه نیست, اما اونم عشق بود :x, منتظر پروژه های بعدی هستیم :D

GTO رو هم به فکرش بودم اتفاقا, قسمت اولش که خیلی خنده بود :D

جان من بلند رو بیخیال شین, هنوز از DBS و DBZ ریکاور نکردم :|.

سلام

بشیین ناول رو بخون .اوووووووووففففف خیلی بهتر از مانهواست .
تا حالا هیچ داستان بلندی به زبون غیر فارسی نخوندم:-"
حسشم نمیاد تا وقتی مانگا و منهوا هست، بشینم ناول بخونم:-"
شدم مثل بچه ها که کتاب داستان عکس دار میخوان:p :))

اومدم برج خدا رو از آخرین توقفش شروع کنم بخونم...
هیچییییی یادم نیست:|
کی کی هست؟ دشمن کیه؟ دوست کیه؟ اصلا کجاییم؟ هدف چیه؟ :))
اوف بر تو
داستان برج خدا رو باید در قلب و روحت با تیزی حک کنی و یک بار هم با خون خودت روی کاغذی که از پوست خودت ساختی بنویسی برای آیندگان. بعد اومدی میگی یادم نیست؟ اوف بر تو (چرا شبیه داستان فیلم ترسناک‌های دوزاری شد؟ بگذریم...)

راه حل راحتی برای شما گمراهان فراموش‌کار زیانکار تباه هست.
List of Arcs
لیست آرک‌هاست و خلاصه هر کدوم. ظرف چند ساعت می‌تونی خلاصه همه آرک‌ها رو بخونی تا آخرین قسمت
سلام

بشیین ناول رو بخون .اوووووووووففففف خیلی بهتر از مانهواست .
واقعا همین طوره.
رمانش یه هیجان خرکی داشت. قشنگ حس حماسی به آدم می‌داد. کلی هم جزئیات داشت. یه بخش مهمی حدیث نفس گفتن شخصیت‌ها با خودشون بود که توی منهوا کلا حذف شده.
اوف بر تو ای زیان‌کار
فکر کنم این رمان ترجمه فارسی هم داره.

سلام
ترجمست خب . البته از اول نیست ولی میتونی در کنار مانهوا اینم بخونی . مکمل های خوبی هستن برای هم .
واقعا همین طوره.
رمانش یه هیجان خرکی داشت. قشنگ حس حماسی به آدم می‌داد. کلی هم جزئیات داشت. یه بخش مهمی حدیث نفس گفتن شخصیت‌ها با خودشون بود که توی منهوا کلا حذف شده.
دقیقاً . مخصوصاً شخصیت پردازی یکی از کاراکترها که نمیخوام اسپویلش کنم تو ناول طنازی عجیب و دلچسبی داره که تو مانهوا اصلاً خبری از اون دلبری نیست .

آخرین ویرایش:

مسخرمون کردن....امسال قرار بود بیاد....رفت تا oct 2022 :|

با تجربه تلخی که من از اون Junji Ito Collection داشتم، اگه اینا کل انیمه در حد این تیزر ـه یا حتی یخورده م پایین تر باشه من حاضرم تا خود 2023 هم صبر کنم :D

===========

Shirobako The Movie [1080p BD x265 10bit] [Opus] [AnimDL.ir].mkv_snapshot_01.35.58_[2021.08.29...jpg

پریشب فیلم Shirobako رو هم دیدیم

اون چنان چیز اضافه ای رو خود شیروباکو نداره. تقریبا با همون بیت و جریانات میره جلو. ولی اورآل روایت محشریه. اگه مثل من عاشق شیروباکو بودید، فیلمش دقیقا در همون حد عالیه، فقط این بار تو یه چهار چوب صد دقیقه ای

امروز عکسی از کارهای صداپیشه ی یکی از کاراکترهای آینده ی وان پیس رو گزاشتن (عکس نمیزارم اسپویل نشه...)
رنج صداش رو یادم نیست... ولی صداپیشه ی آیاکا(گنشین ایمپکت) هست که به هیییییچ عنوان به اون نقش نمیخوره!
شینوبو از کیمیتسو نو یایبا... باز اینم اصلا و ابدا نمیخوره!
و تو عکسی که گذاشته بودن، قیافه هیچ کدوم از کاراکترها هم به صدای اون کاراکتر نمیخوره:-"

جز... جز... فوبوکی (وان پانچ من) که اصلا صداش رو یادم نیست:-" یعنی تنها امیدم فقط اینه، وگرنه که ول معطله بقیه صداهاش:دی امیدوارم ناامید نشیم! :|

josee-to-tora-to-sakana-tachi-lyrics.jpg
Josee to Tora to Sakana-tachi
پسر چرا کسی از این فیلم چیزی نمیگه :|

خیلی قشنگ بودش...لحظه ای از تماشای انیمه خسته نشدم و اصلاً دوست نداشتم که فیلم تموم بشه...طراحی های بی نظیر و انیمیشن های روان خوب، بکگراند های خوش رنگ و لعاب و رنگ آمیزی بسیار خوب.
روایت داستان خیلی خوب بودش و حسابی درگیر شخصیت ها و حال و هوای اونها شدم و جمع بندی فیلم هم مناسب بودش و همه چیز OK بودش.

موسیقی اون خوب بودش و چندتا قطعه ی جذاب داشت که به موقعه به کمک انیمه آمد....ولی دوبله ی اون با ایده آل های من فاصله داشتن، هر چند که دیگه عادت شده و برام عادی هست که تو اینطور فیلم ها از دوبلورهای صفر کیلومتر و یا بازیگرهای نا آشنا استفاده کنن....ولی در کل دوبله ـش خوب بود و نباید زیاد سخت گرفت.

در کل از همه چیزش راضی بودم و ارزش وقتی که گذاشتم رو داشت و پیشنهاد میکنم که اگه کسی هنوز ندیده، حتماً توی برنامه ی انیمه هاش، قرارش بده.

P.S
من نسخه ی 1080P Netflix رو اوردم که با زیرنویس انیمه لیست هماهنگش کردم...

Attachments

img_main-1.jpg
Natsume Yuujinchou: Ishi Okoshi to Ayashiki Raihousha​

اِهم....میخوام از این تریبون استفاده کنم و به سازنده های فیلم سینمایی با صدای رسا و بلند بگم که: خـــــر خودتونین :)
خجالت بکشید، برداشتید 2 قسمت انیمه رو تنگ هم زدید و یه سینمایی تو پاچه ملت کردید! انیمه بین ها رو چی فرض کردید!؟

جدا از مسئله ی بالا، انیمه مثل همیشه خوب و عالی بودش و از دیدنش لذت کافی رو بردم :D

من این هفته با خوندن قسمت پیشنمایش جدید برج خدا (قسمت 506) و همین طور قسمت جدید انگلیسی اون (قسمت 499) کاملاً روی ابرها هستم و از همین تریبون می‌خوام به راشل-ساما که این منهوای خارق العاده رو به ما هدیه داد تشکر کنم. خدا بهت عمر بده سالار
قسمت 506 رو می‌ذارم کنار چون هنوز نتونستم توی ذهنم این همه زیبایی رو هضم کنم اما قسمت 499:
حرف‌های تلخ و طعنه‌های بی‌رحمانه‌ی وایت به بام که دیگه نقل مجالس شده و گفتن نداره اما قسمت زیبای ماجرا
گفتگوی داوون و کاراکا بود. دو نفر که در دو دوره زمانی با انگیزه‌های متفاوت علیه زاهارد جنگیدن. و به دو شکل متفاوت هم جنگیدن. هر کدوم ساختار نفرت خودشون رو از زاهارد به موجزترین شکل ممکن شرح میدن و نسبت به نفرت خودشون حس‌های متفاوتی دارن.
اما زمانی که کاراکا در مورد بام حرف می‌زنه و بلایی که سرش آوردن. آخرش به یه پنل سهل و ممتنع می‌رسه. پنلی که عملا حرف خاصی نمی‌زنه اما جمع‌بندی حرف‌های قبلی‌شونه و جمع بندی همه احساسات متناقض کاراکا نسبت به بام و تمام بلاهایی که سرش اومده.
و می‌دونید زیبایی کار کجاست. ما این احساس رو توی صورت کاراکا می‌بینیم. اونم در حالی که صورتش رو نمی‌بینیم. و از لرزش صداش می‌فهمیم در حالی که داریم متن رو می‌خونیم و صدای کاراکا رو نمی‌شنویم.

1630438504675.png

ما توی چهره‌ی کاراکا داریم ترس، حسرت، پشیمونی، نفرت، عذاب وجدان و همه احساسات منفی رو می‌بینیم.
من نسخه کره‌ای این قسمت و چند ترجمه مختلف از اون رو توی جاهای مختلف خوندم. برام باعث تاسفه توی ترجمه رسمی انگلیسی و ترجمه فارسی، احساس اصلی دیالوگ‌ها به صورت کامل منتقل نمیشه.

البته همه‌ی این‌ها به این دلیله که من زیادی در برج خدا ذوب شدم. همون طور که امیرآکیبا در وان‌پیس زیبایی‌هایی رو می‌بینه که من نمی‌بینم یا از چیزهایی ذوق می‌کنه که برای من خنثی هستن، احتمالاً حس اکثریت هم به این موارد همین طور خواهد بود و حس مشابهی با هم نداریم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or