Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه چیز جالب دیدم
تو قسمت 19 ادنز زرو شیکی و گروهش میرن یه سیاره دیگه موقع ورود به کازینو دوربین عادی میچرخه بقیه آدما رو یه دور نشون میده تو اون بین، ناتسو و گری و لوسی از فیری تیل رو بصورت ایستر اگ گذاشتن که در حال بازین، عکسشو تو اسپویلر میذارم

کاش همو می‌دیدند 8->
.

.

انیمه Kengan Ashura رو دیدم و با وجود CGI و بعضی وقتها 2D بودنش (مبارزات مهمش 3D میشه) میشه گفت کلون خوبی از Baki ساختن، در واقع استوریش خیلی بهتر از باکی هستش
پسندیدم و منتظر ادامه شیم :D
.
.

کسی record of ragnarok دیده؟ انیمه شو خوب درست کردن یا برم سراغ مانگاش؟ 🚶‍♂️

بعد از یه مدت طولانی نشستم وان‌پیس رو از 1005 تا 1022 خوندم آخ که چه حالی داد. هر چپترش ارزش داشت و قشنگ بود واقعا چیزی بهتر از وان‌پیس هم داریم ؟:-?? چقد صبر کردن سخته برای چپترای بعدیش. کاش تموم شده بود همه رو می‌خوندم تا آخر همین امروز :D

من ندیدم که...ولی میگن فقط قسمت اولش انقدر فاجعه بوده و بقیش اوکیه...
دروغه آیا؟ :-"
از بعد انیمیشن خیلی داغونه و اصلا کوچک ترین جای دفاعی نداره. بهترین قسمت های انیمیشنش به زور قابل تحمله. از بقیه جهات من شخصا 8/10 می دم. انیمیشن 2/10 :D

از بعد انیمیشن خیلی داغونه و اصلا کوچک ترین جای دفاعی نداره. بهترین قسمت های انیمیشنش به زور قابل تحمله. از بقیه جهات من شخصا 8/10 می دم. انیمیشن 2/10 :D
دیگه چه کاریه خو... پس آدم مانگاش رو میخونه:-"

البته مانگاش رو شروع کردم من، ولی کلا چندان آرت استایلش به دلم ننشست:-"

دیگه چه کاریه خو... پس آدم مانگاش رو میخونه:-"

البته مانگاش رو شروع کردم من، ولی کلا چندان آرت استایلش به دلم ننشست:-"
آدم وقتی Hunter X Hunter رو می‌خونه دیگه آرت هیچ مانگایی به چشمش نمیاد. لعنتی کیفیتش ماورایی بود. مخصوصا قسمت ۱۸۴

سلام
کسی record of ragnarok دیده؟ انیمه شو خوب درست کردن یا برم سراغ مانگاش؟
انیمه رو ندیدم . مانهوا رو هم فکر کنم به چپتر 10 نرسیده دراپ کردم . خیلی نچسب بود به نظرم و البته ملی گرایی ازش میبارید که همینم بیشتر میرفت رو اعصاب .
-----
ویرایش : من فکر میکردم مانهوای چینیه ولی ظاهرا اشتباه کردم .

خوب همینطور که حدس میزدیم، رگ و ریشه ی زورو هم به وانو ربط داده شد :D گرچه من از این ربط و این مواردی که گفتن راضی نیستم...ولی خو باید کنار بیایم دیگه:-"

مثلا زخم چشم که یه چیز خیلی فیزیکی و رندومه!
نحوه ی شمشیرزنی هم باز به خاطر استادشه که از اون فک و فامیله:-"
مثلا میگفتن رنگ موهاش یادآوره اون خاندانه باز قابل قبول تر بود:دی

از اونطرف هم سانجی احتمالا از طریق مادری قراره به ماه وصل بشن:)) (بکشید بیرون از این ماه! حالا باز درسته وان پیس قرن ها قبل از حیات توی ماه خبر داده و حتی تئوری های ریشه ی میوه ها و اینا ازش اومده، ولی بعد توریکو و ناروتو، ماه برام جذابیتی نداره دیگه:-" )
با کینگ هم فک و فامیل در میان حالا:)) مشخص میشه خواهر گمشده ی کینگ، مادر سانجیه:)) :-"

اون مومو حالت بالغ هم تو چند هزار چپتر پیش، یکی از طرح های رنگیه مانگا عکسش بود:p
اونجا لباسی که لوفی پوشیده بود هم علامت خاندان اودن رو داشت:-" و پشتشم اژدهای صورتی با همین مشخصات مومو! فقط شاخ نداشت:-"

چند روز پیش جوایز Next Manga رو دادن رفت. و خب با این که جایزه خیلی ارزشمند و مهمی نیست، ولی اصولا کارهایی که توش برنده میشن طبق فرمول سال های قبل کارهای دوست داشتنی و واقعا خوبین

یه چند تا از برنده هاش رو قبلا در موردشون صحبت کرده بودم. ولی دو تا از کارهایی که برنده شدن رو اخیرا خوندم (یکی شون رو عملا همین دیشب آنگویینگ شدمش :D)
و به نظرم واقعا ارزش پیشنهاد دادن دارن.
یکی شون به طور مفصل

1630147155157.png

Dandadan
Action - Shonen

23 Chapter

داستان Dandadan خیلی سادس

آیاسه مومو و کن تاکاکورا یه دختر و پسر دبیرستانی اند که نه رابطه عشقولانه ای دارند، نه دوست هم اند نه حتی با هم آشنایی دارن و حتی هم کلاسی هم اند، هیچی! ولی یه روز تو مدرسه همین جوری الکی با هم سر این که آدم فضایی ها یا ارواح وجود دارند با هم دعواشون میشه. مومو خانم میگه که صد سال سیاه آدم فضایی ها وجود داشته باشن ولی چون مادربزرگش (Best Character in the Manga btw) میکوی معبده، چشم بسته به وجود ارواح اعتقاد داره. در مقابل تاکاکورا خان که از اون نردهای چهارچشم حوزه علمی تخیلیه به طرز نافرمی رو وجود آدم فضایی های تاکید داره و تو کت اش نمیره که براساس علم و منطق چیزی مثل ارواح وجود خارجی داشته باشن.

خلاصه که جر و بحث اینا کار رو به جایی میرسونه که این دو تا قرار میذارن همزمان هر کدوم برن یکی از لوکیشن های مخوف که معروفه به حضور این دو قشر. تاکاکورا میره سمت یه تونل متروکه تو کوهستان های حومه شهر که توش معروفه ارواح حضور دارن تا صرفا به مومو ثابت کنه ارواح وجود ندارن. مومو هم به به صورت موازی میره بالای یکی از برج های متروکه شهر که شایعه شده توش آدم فضایی ها ظاهر میشن تا به تاکاکورا ثابت کنه آدم فضایی ها وجود ندارند. Lo and Behold... مومو گیر آدم فضایی ها می افته که دنبال اندام های جنسی شن و تاکاکورا رو هم یه روح کینه ای به اسم Turbo Granny تسخیر می کنه که از قضا ایشون هم دنبال اندام های جنسی تاکاکورائه (I know It's Fucking Weird :-") و خلاصه یجورایی قصه مومو و تاکاکورا و درگیری عجیب غریب شون با دنیای ماورا از دو جهت شروع میشه :D

1630149454207.png

داندادان رو من فقط به یه دلیل و فقط هم به یه دلیل پیشنهاد می کنم
حداقل تا این جاییش که اومده بیشتر از هر کار دیگه تو این چند سال اخیر تو شونن جامپ وایب بلیچ رو میده. اونم بلیچ آرک اولش که پر هالو و هیولاهایی بود که ایچیگوی از همه جا بی خبر با دوستاش مجبور بود با چنگ و دندون باهاشون بجنگه و همه شخصیت های به طرز عجیبی فریکی بودن. این با این که ستینگ داستان و قدرت ها یخورده فرق داره ولی عملا به لحاظ وایب همونه و واقعا دوست داشتنیه از این لحاظ

و اوه آرت استایل کار محشره. طراحی هیولاها عالیه. شیمی بین مومو و تاکاکورا هم ته خندست. کاراکترهای فرعی هم تا این جا نه آن چنان عالی ولی آدم های باحالین. کمدی دوست داشتنی ای هم داره. اگه شونن خون تون اومده پایین شدید داندادان کنار Kaijuu No.8 پیشنهاد میشه. از بهترین کارهای اخیر ژانر اند.

1630149898789.png

Oshi no Ko
Drama - Seinen - Romance
53 Chapter

داستان Oshi no Ko اما، Holy Hell این یکی اصن داستانش مخصوصا تو مقدمه اش ساده نیست :D
چیزایی که میگم فقط برای چپتر اولشه، ولی ترجیح اینه تا حد ممکن چشم بسته بپرید تو دل این مانگا، بیشتر حال میده :D

داستان به یه دکتری به اسم گورو شروع میشه که تو یه بیمارستان دورافتاده ای کار می کنه. این بشر از فن های سه آتیشه یکی از آیدول های رو به رشد به اسم Ai Hoshino ـه. یه روز به صورت ناشناس این آیدول محبوب دل ها با منیجر اش به صورت ناشناس میان بیمارستانی که همین گورو توش کار می کنه. کاشف به عمل میاد به صورت مخفیانه هوشینو آی 16 ساله، یه دوقلو حامله است و اینا میخوان که بیمارستان به صورت مخفیانه پروسه مراقبت تا تولد این بچه ها رو به عهده بگیره. اوضاع تقریبا خوب پیش میره تا این که شب قبل به دنیا اومدن بچه، به این دکتر گوروی ما از پشت حمله میشه و بنده خدا جا به جا کشته میشه. فقط جای این که بره اون دنیا با تمام خاطراتش تو قالب یکی از بچه های هوشینو آی به دنیا میاد: آکوافینا هوشینو. قل دیگه که یه دختر باشه هم کاشف به عمل میاد یه تناسخ دیگه از یکی دیگه از فن های سه آتیشه آی ـه: روبی هوشینو
و قصه عجیب این دو تا بچه و ورود تدریجی و پر پیچ و خم شون به دنیای رسانه و سرگرمی کم کم شروع میشه...

1630153037702.png

توضیخ در مورد Oshi no Ko واقعا سخته. چون خلاصه داستان و بخش مقدمه اش (که اگه درست یادم باشه هشت چپتر اولش میشه) با هسته داستانی و تم هاش خیلی تفاوت دارن (عین چیزی که وینلند ساگا هست، ولی خب مقدمه وینلند ساگا خیلی طولانی تره) ولی بخوام راحت بگم که هضمش کنید، مانگای مرحوم Act-Age رو تصور کنید (که به خاطر نویسنده بی شعورش به فنا رفت) Oshi no Ko عملا به لحاظ تم یه جورایی جای خالی اون رو پر می کنه. ولی خب با دوز درام و رومنس به شدت قویتر.

کلیت کار برخلاف مقدمه Wacky و عجیب غریبش یه Commentary و داستان پوششی روی کل جوانب حوزه سرگرمیه. از تئاتر و سینما تا شوهای تلویزیونی و فضای یوتیوب، کنسل کالچر، زندگی شخصی سلبریتی ها و حاشیه های متعدد دیگه که نا کاملا واقعی ولی خیلی جدی روشون تو این کار پرداخت شده. به طور مثال، یه بار همون آرک اول بعد مقدمه و یه بار هم تو همین آرک اخیر تو مانگا به طرز وحشتناک قشنگی در مورد مصائب اقتباس از یه اثر تثبیت شده و کشمکش بین تیم های تولیدی و خالق اثر داستان شکل می گیره که واقعا محشره
از این لحاظ به نظرم Oshi no Ko حتی از Ace Age هم کار قویتریه. اونم با اختلاف تازه
هر چند اکثر پلات لاین های جدیش روی این جنبه ها به واسطه دو تا شخصیت اصلی به پایان خوب ختم میشن (که یکم غیر واقعی ـه) ولی خود جریان بعضا این قدر واقعیه که خوندنش رو حتی اذیت کننده هم می کنه.

1630153950328.png

یه خوبی Oshi no Ko که به شدت برای من دلچسبش کرده کمدی کاره که کنار جنبه های تاریک اش حسابی میشینه به دل. اینم به خاطر خالق های کاره. طراح مانگا خانم یوکویاری منگو ـه که اگه نمیشناسید طراح و نویسنده Kuzu no Honkai بوده (که کار رومنس سینین به شدت مریض و خوبیه) و نویسنده اش که به نظرم این جا باید نام آشنا تر باشه آکاماتسو آکا ئه. که اگه اینو نمیشناسید ایشون طراح و نویسنده مانگای در حال انتشار Kaguya-sama Love is War ـه. ترکیب این دو تا عجیب جواب داده تو Oshi no Ko. هم اون بخش مریض و افسرده کننده کارهای منگو رو داره هم سرزنده بودن کارهای آکا رو. نمیدونم چجوری ولی جواب داده :D

این کار یکی از کارهای واقعا 10/10 ـیه که اخیرا خوندم. واقعا برام عجیبه چجوری آکا همزمان هم کاگویا ساما رو مینویسه هفتگی و میکشه میره هم اسکریپت این رو. کار آدمیزاد نیست خدایی :D
در هر صورت گول خلاصه داستان عجیب غریبشو نخورید و حتما امتحان کنید این یه کار رو. 50 چپتری ازش اومده و فن ترنزلیشن اش از چپتر های 10، 15 که می افته دست تیم Ai's Fanclub واقعا ترجمه بی نقصیه و کلی Trivia هم ته هر چپتر داره. به شدت پیشنهاد میشه. مخصوصا کسایی که Act-Age رو دنبال می کردن و دنبال یه کار تو همون فضا می گردن

پ.ن: خود تایتل کار هم ایهام داره. میتونه هم ازش لفظ The Girl I Simp for برداشت شه هم Kids of the Idol برداشت شه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or