Ali.jangi
کاربر سایت
قراره چپتر 216 رو بکشهYoooo
هفته بعد تو جامپ یه وان شات جدید از وان پیس داریم
مانگاکای این یکی، نائوشی کومی، طراح Nisekoi ـه.
در مورد Vivi هم هست
View attachment 221422
انگویینگ شدم...هرچی فکر میکنم بنظرم آرک آخر داستان زیادیه! قشنگ داستان تموم شده بود. نمیدونم چه نیازی به آرک آخر داشتندکلا قسمت های آینده خیلی عالی میشه.حداقل اونجایی که فکر میکنم انیمه فصل یک تمام میشه از اوج های داستان هست.
اتفاقا من مانگا دیگه تهه انگویینگ شدنم، در کل فوق العادست، بنظرم لایق این فروش رو داره حقیقتا...از اون کاراست من هیچ جاش حوصله ام سر نرفت. هی دارم بکوب میخونم
ایراد و اینا داره بعضی استوری المنت ها یا توییست های آینده یکم با عقل و منطق جور در نمیان(یک صحنه یا حداقل جریانی داره اصلا جواب نمیده) ولی در کل کار خیلی خفنیه. برای من کلا بزرگترین نقطه قوت مانگا جریان های کارآگاهی مانگا و سرنخ هایی که میداد که منجر به پلات توییست های جالبی میشه، خیلی دوست داشتم. یک چندتا کرکتر هم هستن استوری لاین شدید زیادی بود.(یکی بود الان فکر میکنم استوری لاین به هیچ دردی نخورد)
نمیگمم کار پرفکتیه با اینحال بشدت من باهاش حال کردم.
1. یکی از سوالات بزرگ من نبود یاکوزا توی کل مانگاست، خیلی برام عجیبه یاکوزا اصلا نوی داستان نمیاد و نداره. آخه قشنگ گنگ هم باشید یک جایی آخر خطه دیگه باید پاشید با یاکوزایی چیزی ادغام بشید.
این عزیزان میزنن آدم میکشن بعد هیچ خدایی رو بنده نیستن.
2. اینو خیلی حس نکردم... یعنی اثر دیدم مثل مته کنه توی مخ آدم، البته سکانس اینطوری هم داشته اکثرا برای خودم Meh بودند.
3. تا قبل بهار این فن بیس اصلا وجود خارجی نداشتن...بیخیالشون!
یک نگاه به فن بیس بوکونوهیرو بکن و یک چایی بنوش.
Days 91 کار خیلی خوبی بود واقعا!
بیخیال باو... Tokyo Revengers اون موز رو قورت میده!
یک مانگا نام ببر که توی آرکی که باید آرک آخر میبود، تموم شده باشه ( من که مانگا نخوندم...ولی منظورم کاملا ناروتو و بلیچه )انگویینگ شدم...هرچی فکر میکنم بنظرم آرک آخر داستان زیادیه! قشنگ داستان تموم شده بود. نمیدونم چه نیازی به آرک آخر داشتند
فقط منم که بدم نیومد؟
نه. تنها نیستی.فقط منم که بدم نیومد؟
بنظرم به عنوان یه ادپتیشن غربی خوب درش آوردن, حتی لباساشونم همونه, اتمسفر بدیم نداره, دث نوت اصلا این شکلی نبود
از کجا معلوم, شاید خوب باشه .
خیلی وقت نمیدونم یعنی چقدر...ولی Grand Blueبسی از the witcher nightmare of the wolf لذت بردم برعکس اون سریال کذاییش
فقط ای کاش اکت پایانیش یکم طولانی تر بود (کلا داستان از 2/3 فیلم به بعد خیلی rushed میشه).
در کل ارزش 1 بار دیدن رو داشت
پ.ن: خیلی وقته این تاپیک نیومدم و شاید سوالم یکم تکراری باشه ولی اگر امکان داره یه چندتا انیمه با پدر مادر تو ژانر کمدی/اچی معرفی کنید حال و هوام یکم عوض شه
High School DXDبسی از the witcher nightmare of the wolf لذت بردم برعکس اون سریال کذاییش
فقط ای کاش اکت پایانیش یکم طولانی تر بود (کلا داستان از 2/3 فیلم به بعد خیلی rushed میشه).
در کل ارزش 1 بار دیدن رو داشت
پ.ن: خیلی وقته این تاپیک نیومدم و شاید سوالم یکم تکراری باشه ولی اگر امکان داره یه چندتا انیمه با پدر مادر تو ژانر کمدی/اچی معرفی کنید حال و هوام یکم عوض شه
High School DXD
هنوز روی دستش ساخته نشده.
KEIJO هم خوبه.
فکر کنم دو سال پیش دیدمش نمیدونم فصل دومش هنوز اومده یا نهخیلی وقت نمیدونم یعنی چقدر...ولی Grand Blue
خوب شد یادم انداختی ، داشت تو هاردم خاک میخورد کلا یادم رفته بود دارمشHigh School DXD
هنوز روی دستش ساخته نشده.
KEIJO هم خوبه.
نگاه من مطمئنم بخاطر فروش مانگا و ساخت انیمه داستان مانگا رو ادامه دادن، الان اوضاع توکیو ریونجرز توی مانگا نه به اون شدت ولی خیلی بلیچ واره! قشنگ آرک قبل آرک پایانی بیشتر حس و حال آرک پایانی رو داشت و هیجان اشم خیلی بیشتر بود.یک مانگا نام ببر که توی آرکی که باید آرک آخر میبود، تموم شده باشه ( من که مانگا نخوندم...ولی منظورم کاملا ناروتو و بلیچه )
چند قسمت دیده بودم ایده اشم هم دوست دارم...حیف وقت نشده وگرنه ادامه اش میدادم.تایید میشه، شخصا کیجو جزو معدود کارهای معلومالحالی بود که تونستم ببینم و خوشمم اومد
Dumbbell Nan Kilo Moteru هم کار خوبیه؛ هم نسبتا پدرمادردار محسوب میشه و هم اخلاق ورزشی داره