Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Unpopular Opinion من اینه که دیدن انیمه Tower of God قبل از خوندن منهواش اشتباهه:D
خوندن منهواش هم باید کند سوز انجام بشه. یعنی هر دیالوگ رو که می‌خونی باید روی اون تامل کنی و فروی بری چندی گریبان به جیب.
-
مطمئنی Unpopularه اینی که گفتی؟ :-"

سلام کسی انیمه میشناسه رابطه عاشقانه دوتا دختر که بوس هم داشته باشه بگه بهم ایچی نباشه
1629494512227.png
-----------------------------------------------
دوستان این انیمه tsukimichi رو اگه چیز دیگه ای برای دیدن ندارید یه امتحانی بکنید. یه ایسکای خسته تو مایه های slime هست و کلا بد از آب در نیومده.

توی این آنتولوژی‌های ساخته شده از سینمایی‌های معروف، ماتریکس با یه سر گردن اختلاف از بقیه بهتر بود.
دو قسمتش حتی از خود فیلم‌ها هم بهتر بودن:دی
--------
دو روز پیش انیمیشن America: The Motion Picture رو دیدم. و به سادگی می‌تونم بگم
DAFUQ did I just see؟
واقعاً این چی بود؟ شاید من توی حال بدی دیدمش. به نظر میاد برای دیدن این حتماً باید صنعتی مصرف شده باشه یا محصولات آمریکای جنوبی. منم سنگین‌ترین چیزی که توی عمرم مصرف کردم چای‌نبات غلیظ بوده
در نتیجه صلاحیت تماشای این رو نداشتم.
توقعم از روج لرد-میلر (حتی در مقام تهیه کننده) بیشتر از این بود.

سلام کسی انیمه میشناسه رابطه عاشقانه دوتا دختر که بوس هم داشته باشه بگه بهم ایچی نباشه
Bloom into You
با اختلاف بهترین کار یوری ـه که چند سال اخیر اومده.
اینو من فقط پیشنهاد دادم که نری یهو دنبال Citrus. دیدم یکی بالا پیشنهادش داده بود. نکن این کار رو، چشمات صدمه می بینه :دی روحت خراش می بینه و قلبت ترک برمیداره.

Bloom into You
اینو من فقط پیشنهاد دادم که نری یهو دنبال Citrus. دیدم یکی بالا پیشنهادش داده بود. نکن این کار رو، چشمات صدمه می بینه :D روحت خراش می بینه و قلبت ترک برمیداره.
ماشاالله چقدرم با تجربه:-"

Bloom into You
اینو من فقط پیشنهاد دادم که نری یهو دنبال Citrus. دیدم یکی بالا پیشنهادش داده بود. نکن این کار رو، چشمات صدمه می بینه :D روحت خراش می بینه و قلبت ترک برمیداره.
تجربه نشان داده هرچیم از این دو ژانر منحوس بسازن جاشون در زباله هاست. :-"

اهم.... :-"
این Tokyo Revengers رو همچنان بخاطر یکی از دوستان که خیلی هایپش میکنه دنبال میکنم و بعد از 19-20 قسمت همچنان برام سواله که چرا انقدر هایپ پشت این هست :|
اون اوایل چندجا میخوندم که گویا داستان بعدا تویست ها و ... جالبی داره و ادمو درگیر میکنه. والا تا اینجا که کلهم داستان انگار با تف سرهم شده و به هم نگه داشته شده :-"

خلاصه اینکه اعصابم خیلی خورد شد باید یه جایی خودمو خالی کنم :-" مشکلاتم با این انیمه و داستانش در کل به 2-3 تا چیز خلاصه میشه:

1. سن و سال این لامصبا :| اینا همشون 13-15 سالشونه و این مورد مدام به بیننده یاداوری میشه و کارهایی که میکنن به سنشون نمیخوره و نمیتونم جدیشون بگیرم :-"
البته منطق و ... توی اکثر انیمه و مانگاها وجود نداره و این مورد پایین بودن سن شخصیت ها هم از همون قدیما بوده توی انیمه ها، ولی وقتی تم انیمه اینطوری نسبتا واقع گرایانه هست یکم توی ذوق ادم میخوره.

2. انیمه و داستان سعی میکنن خودشونو خیلی خفن و به قولی deep نشون بدن ولی در واقعیت کاملا بر عکسش هست.

3.فن بیس به شدت مزخرف :-"

انیمه دیگه هم نیست این فصل که بشوره ببره این لعنتی رو....

+

یادی کنیم از انیمه 91 days، بنده خدا نسبتا underrated هست و کلا توی این ژانر گانگستری زیاد انیمه خوب نداریم.

banana fish ملعون هم خیلی بهتر از این tokyo revengers هست :-"

آخرین ویرایش:
این Tokyo Revengers رو همچنان بخاطر یکی از دوستان که خیلی هایپش میکنه دنبال میکنم و بعد از 19-20 قسمت همچنان برام سواله که چرا انقدر هایپ پشت این هست :|
اون اوایل چندجا میخوندم که گویا داستان بعدا تویست ها و ... جالبی داره و ادمو درگیر میکنه. والا تا اینجا که کلهم داستان انگار با تف سرهم شده و به هم نگه داشته شده :-"

خلاصه اینکه اعصابم خیلی خورد شد باید یه جایی خودمو خالی کنم :-" مشکلاتم با این انیمه و داستانش در کل به 2-3 تا چیز خلاصه میشه:

1. سن و سال این لامصبا :| اینا همشون 13-15 سالشونه و این مورد مدام به بیننده یاداوری میشه و کارهایی که میکنن به سنشون نمیخوره و نمیتونم جدیشون بگیرم :-"
البته منطق و ... توی اکثر انیمه و مانگا وجود نداره و این مورد پایین بودن سن شخصیت ها هم از همون قدیما بوده توی انیمه ها، ولی وقتی تم انیمه اینطوری نسبتا واقع گرایانه هست یکم توی ذوق ادم میخوره.

2. انیمه و داستان سعی میکنن خودشونو خیلی خفن و به قولی deep نشون بدن ولی در واقعیت کاملا بر عکسش هست.

+

یادی کنیم از انیمه 91 days، بنده خدا نسبتا underrated هست و کلا توی این ژانر گانگستری زیاد انیمه خوب نداریم.

به نظرم توی کارهای گنگستری (و پاپکورنی) کره‌ای‌ها محصولات بهتری نسبت به ژاپنی‌ها تولید می‌کنن (الآن)
اگر اهل منهوا خوندن باشی، ممکنه چیزهای دندون‌گیری توی تولیدات کره‌ای بتونی پیدا کنی.

البته منطق و ... توی اکثر انیمه و مانگاها وجود نداره و این مورد پایین بودن سن شخصیت ها هم از همون قدیما بوده توی انیمه ها، ولی وقتی تم انیمه اینطوری نسبتا واقع گرایانه هست یکم توی ذوق ادم میخوره.

+

می‌خواد خودش رو خفن نشون بده.
بعضی از المان‌هاش هم داره ولی در حقیقت فقط یه سری موقعیت‌‌سازی و دیالوگ‌های تینایجر پسنده؛
انگار داری یه موزیک ویدئو خفن میبینی؛ جذاب بودنش برا من در همین حده.
داستان به شدت هول داره هم از نظر منطقی و هم از نظر وابستگی شدید کاراکتر اصلی به تایم تراول!!
اینکه برای گرفتن اطلاعات تایم تراول میکنه خیلی مزحک‌ه.

در زمینه مرام گنگ و یاکوزا GTO ما را بس |:

پ.ن: اسپورت خون‌م افتاده بود رفتم "آشیتا نو جو" رو استارت زدم ولی دیگه انیمه ساخت 1970 رو فرض کنید چه چیز زیرخاکی هست :-"
قصد ندارم هلدش کنم ولی گفتم در کنارش یه کار جدید ببینم که بشوره ببره برا همین "دایاموند نو ایس" رو شروع کردم که تا حالاش خوب بوده
این کارای ورزشی رو آدم میبینه قشنگ 4 5 سال جوون میشه :D

آخرین ویرایش:

+

کلا قسمت های آینده خیلی عالی میشه.حداقل اونجایی که فکر میکنم انیمه فصل یک تمام میشه از اوج های داستان هست.

اتفاقا من مانگا دیگه تهه انگویینگ شدنم، در کل فوق العادست، بنظرم لایق این فروش رو داره حقیقتا...از اون کاراست من هیچ جاش حوصله ام سر نرفت. هی دارم بکوب میخونم:|
ایراد و اینا داره بعضی استوری المنت ها یا توییست های آینده یکم با عقل و منطق جور در نمیان(یک صحنه یا حداقل جریانی داره اصلا جواب نمیده) ولی در کل کار خیلی خفنیه. برای من کلا بزرگترین نقطه قوت مانگا جریان های کارآگاهی مانگا و سرنخ هایی که میداد که منجر به پلات توییست های جالبی میشه، خیلی دوست داشتم. یک چندتا کرکتر هم هستن استوری لاین شدید زیادی بود.(یکی بود الان فکر میکنم استوری لاین به هیچ دردی نخورد:|)
نمیگمم کار پرفکتیه با اینحال بشدت من باهاش حال کردم.

1. یکی از سوالات بزرگ من نبود یاکوزا توی کل مانگاست، خیلی برام عجیبه یاکوزا اصلا نوی داستان نمیاد و نداره. آخه قشنگ گنگ هم باشید یک جایی آخر خطه دیگه باید پاشید با یاکوزایی چیزی ادغام بشید.
این عزیزان میزنن آدم میکشن بعد هیچ خدایی رو بنده نیستن.:|

2. اینو خیلی حس نکردم... یعنی اثر دیدم مثل مته کنه توی مخ آدم، البته سکانس اینطوری هم داشته اکثرا برای خودم Meh بودند.

3. تا قبل بهار این فن بیس اصلا وجود خارجی نداشتن...بیخیالشون!
یک نگاه به فن بیس بوکونوهیرو بکن و یک چایی بنوش.:دی

Days 91 کار خیلی خوبی بود واقعا!

بیخیال باو...:| Tokyo Revengers اون موز رو قورت میده!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or