Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بعله
معرفی می کنم
این شما و این
Cowboy Bebop

View attachment 221523

:|

View attachment 221524

حماسه Death Note به بهترین شکل داره تکرار می شه.
همچینم بد نیست انتخاب هاشون ، حداقل بهتر از بقیه است
۔۔۔۔۔۔۔

سه هفته پیش صبرم سر اومد رفتم مانگای اسلایم رو خوندم ، اگه بخوام پیشنهاد بدم که چطوری اسلایم رو دنبال کنید ، پیشنهادم همچنان انیمه است، جدا از مزیت های انیمه ، ارت انیمه خیلی بهتره و به نظرم اونت پلنینگ بهتری هم داره

اینجا کسی هست که بجز انیمه, کارتون کمدی هم ببینه؟ :D:D:D

خیلی وقت بود که بجز باب اسفنجی, هیچ شوی کمدیی ندیده بودم, واسه همین نه رفتم سراغ سیمسونز, نه ریک و مورتی, بلکه رفتم سراغ جیمی نترون :D
و باید بگم که عجب شوی خفنیه :D, فکر میکردم برای بچه ها باشه (هست :-") اما ته خندس, جوکاش خیلی خوبن, به بنظرم هم به اندازه خود باب اسفنجی یا حتی بیشتر بالانسه, هم محتویاتی داره که بچه ها باهاش حال کنن, و هم بزرگترها (حتی یخورده ادالتم هست) :D

خاک تو سر هرکی که فیلم دوم, و سیزن چهارمش رو کنسل کرد :D.

اینم از متا \m/

rrrrrr.JPG

و اما خودمم بالاخر فیلم رو دیدم, واقعا فوق العاده بود, اکشن و آرت استایل که حرفی برای زدن نداره, صدای فوق العاده شخصیت هکتور در کسلوانیا, برای وزمیر هم خیلی جالب بود

داستان هم خوب بود, فقط حس میکنم که میتونست بهتر باشه, یسری صحنه ها خیلی زود کات میشد, در کل باید کمی بلندتر میبود, نه خیلی فقط یکم
یسری جاهاشم مشخص نشد که یسری شخصیتا چی شدن

اما در کل انتظارات رو برآورده کرد :x

میدونم پری کوئل سریاله, ولی امیدوارم یکی از گرالت هم بدن, اصلا یه سریال کامل مثل کسلوانیا بدن.

اینجا کسی هست که بجز انیمه, کارتون کمدی هم ببینه؟ :D:D:D

خیلی وقت بود که بجز باب اسفنجی, هیچ شوی کمدیی ندیده بودم, واسه همین نه رفتم سراغ سیمسونز, نه ریک و مورتی, بلکه رفتم سراغ جیمی نترون :D
و باید بگم که عجب شوی خفنیه :D, فکر میکردم برای بچه ها باشه (هست :-") اما ته خندس, جوکاش خیلی خوبن, به بنظرم هم به اندازه خود باب اسفنجی یا حتی بیشتر بالانسه, هم محتویاتی داره که بچه ها باهاش حال کنن, و هم بزرگترها (حتی یخورده ادالتم هست) :D

خاک تو سر هرکی که فیلم دوم, و سیزن چهارمش رو کنسل کرد :D.
جا اینا به راه راست خدایت شو Grand Blue ببین، هیناماتسوری ببین ، GTO ببین ...
و ...!

یه 2تا انیمه بلند ببین (که پر از طنز هستن) اون موقع تازه مجوز دیدن گینتاما میگیری! :دی

پیرو این گمراه کنندگی های آشکار آکیبا بگم که شخصا grand blue رو دو قسمت بیشتر نتونستم تمحملش کنم و بعدش انتقالش دادم به زباله دان سیستم :-" :D خلاصه که من جای دوستان باشم نگاه می کنم ببینم آکیبا چی پیشنهاد داده دقیقا همون رو نمیبینم :D

----------------------

@gintama for ever
حالا همین انیمه کیفیت انیمیشناش در حد بهترین های تاریخ هست (اگه خود بهترین نباشه) بعد یه سری انیمه ها که آب نبستن مثلا توشون وضع کیفیشون در حد شکرستان هست :D

حالا همین انیمه کیفیت انیمیشناش در حد بهترین های تاریخ هست (اگه خود بهترین نباشه) بعد یه سری انیمه ها که آب نبستن مثلا توشون وضع کیفیشون در حد شکرستان هست :D
الان این انیمه منظورت کدوم انیمه ست؟من بالای ده تا انیمه اسم بردم

و اما دوم GTO,واقعا روتون میشه اینو به کسی معرفی کنید؟اخه کیفیت این از اون کابوی هم کمتره که.نکنید،حجم اینترنت مردم رو به فنا ندید.

واما دوم،این re.zero تموم شده یا قراره بیاد؟

اما سوم،چرا اینا توریکو و هانتر ول کردن؟گفتم الان حداقل یه فصل اومده تو پنج سالی که نبودم اما هیچی بعد میخوان بلیچ رو نبش قبر کنن

و اما چهارم،این بروتو چیه؟یعنی مثلا ریمیکس ناروتوهه یا جداست و مانگا داره؟

و امای اخر،هنوز بعد بیش از سی سال انیمه رو دست وامپایر هانترd هنوز نیمده چرا

و امای پاورقی:rainbowرو به جدیدا معرفی کنید،گنجینه ارشیوشون میشه

آخرین ویرایش:
پیرو این گمراه کنندگی های آشکار آکیبا بگم که شخصا grand blue رو دو قسمت بیشتر نتونستم تمحملش کنم و بعدش انتقالش دادم به زباله دان سیستم :-" :D خلاصه که من جای دوستان باشم نگاه می کنم ببینم آکیبا چی پیشنهاد داده دقیقا همون رو نمیبینم :D

----------------------

@gintama for ever
من هانترم پیشنهاد میدما:دی برو آواتارت رو عوض کن پس:p :))

ولی گرند بلو رو باید دید، هر آنکس که نبیند هم با طنز مشکل داره برادر من:دی

به کیفبت GTA گیر داده شد... نمیدونم منظور GTO بود یا چیز دیگه!
ولی اگر GTO بوده با هر کیفیتی، بزرگترین معلم تاریخ، جناب اونیزوکا رو باید دید! حتما و حتما و حتما باید دید:-"

17677729961312200807_qh1g.jpg

Attack of Titan - Season 4

دوستان واقعیت اینه که MAPPA فراتر از تصور عمل کرده! اپیزودهای 5، 6 و 7 و سه اپیزود آخر یعنی 14، 15 و 16 واقعأ درگیرکننده بودن. با وجودی که پارت دوم فصل سوم این انیمه واقعأ پرفکت بود و انتظاراتم قبل از دیدن فصل چهارم به شدت پایین بود ولی بعد از دیدن فصل چهارم احساسم اینه که فصل چهارم جذاب‌ترین فصل این انیمه هست و واقعأ فکرشو نمیکردم تا این حد از ساخته استودیوی MAPPA خوشم بیاد. کاملأ محو داستان و سکانس‌های اکشن انیمه شدم. روایت داستان بی نظیره. داستان هم که به معنای واقعی کلمه شاهکاره. کلأ از داستان‌هایی که به تدریج قطعات پازل رو میذارن کنار هم تا یک مفهوم شکل بگیره خوشم میاد و توی این زمینه انیمه اتک رو دست نداره. چیزی که برام جالبه اینه که داستان به سمتی پیش میره که از هر دو جبهه انتقاد میکنه. مثلأ ارن تا حدی از اون تیپ شخصیت نجات دهنده بشر خارج شده و یه جورایی الآن بیشتر دنبال انتقام هست.
در مورد موسیقی به نظرم صداگذاری و موسیقی متن انیمه لذت بخشه و در مجموع عیب بزرگی ندیدم چون همونطور که در این فصل شاهدیم، خیلی از سکانس‌ها به واسطه همین صداگذاری مناسب هیجان‌انگیز از آب در اومدن. طراحی کاراکترها هم کاملأ مطابق مانگا در اومده هرچند کمی در نگاه اول شاید کاراکترها نامأنوس به نظر بیان. از طرف دیگه باید اشاره کنم که طراحی غول‌ها خیلی خوب صورت گرفته. گرافیک انیمه شاید نسبت به فصل پیش پایین تر اومده باشه ولی تصاویرش دارک تر شده و من این شکلی بیشتر میپسندم. سرعت اکشنش هم نسبت به فصول قبلی بیشتر و مخاطب پسندتر شده. اگر دقت کنید انیمه در این فصل ضمن حفظ سبک معمایی خودش، برخلاف دو فصل اول این انیمه دیگه کمتر زمینه چینی میکنه و بیشتر حقایق رو افشا میکنه برای همین جذابیت انیمه دوچندان شده. یادتونه در فصل دوم خیلی از اپیزودها شبیه فیلر بودن و در بعضی از اپیزودها فقط یکی دو تا سکانس هیجان انگیز اونم در انتهای اپیزود یافت می‌شد ولی فصل چهارم حداقل در زمینه هیجان‌ انگیز بودن خوب عمل کرده و هر اپیزود مخاطب رو تشنه اپیزود بعدی میکنه.
هرچند این فصل شخصیت و قیافه ارن جدی‌تر و با ابهت‌تر شده ولی نمیدونم چرا ارن هیچوقت به اندازه لیوای نمیره تو دل آدم. در فصول قبلی ارن بخاطر بی‌عرضه بودنش روی اعصاب مخاطب راه میرفت و توی فصل چهارم با وجودی که شخصیتش خیلی با عرضه‌تر، خشن‌تر و خفن‌تر شده اما به دلیل هدف و تصمیماتش بازم رفته روی مخ! یعنی چی میخوای نسل الدیایی‌ها (نوادگان یمیر) رو منقرض کنی تا جهان رو نجات بدی؟ ارن جان !Come on فداکاری هم حدی داره قربونت برم!! اجازه میدین واسه من قابل درک نباشه؟ توجه کنید ارن کلی مارلیایی رو به هلاکت رسوند و بعد حالا به این نتیجه رسیده اونور نسل الدیایی‌ها رو (با بچه‌دار نشدن نوادگان یمیر) هم منقرض کنه تا جهان به آرامش برسه. یهو بمب اتم بزن به جهان و خلاص!
اوایل یعنی توی فصل‌های ابتدایی انیمه فکر میکردیم گریشا یگر ناجی این جهان هست ولی خب نه! و این کاراکتر هم خیلی زود از داستان حذف شد یعنی ارن پدرش رو خورد و وارث تایتان بنیان گذار شد. الآن که توی فصل چهارم دیدیم همه هم‌رزم‌های لیوای توسط مایع نخاعی زیک تبدیل به تایتان شدن! یه حس مثبتی بهم میگه همه الدیایی‌هایی که تبدیل به تایتان‌ شدن آخرش به یه روشی به انسان تبدیل میشن.

اگر دقت کنید داستان این انیمه هیچ راه حلی که منجر به جنگ نشود برای مشکل به وجود اومده ارائه نمیده و هدف هم همین بوده! حداقل تا اینجای کار اینطور بوده که مدام داره این مطلب رو به مخاطب الهام میکنه که جهان بی‌رحمه. ببینید هیچ کاراکتری در این داستان نیست که به دنبال صلح باشه حتی زیک و ارن هم مجبورن "برای ایجاد صلح، جنگ به راه بیاندازن!". از طرف دیگه، به نظرم هیچ ناجی برای جهان این داستان که راه‌حل مناسبی داشته باشه وجود نداره. راه‌حل زیک و ارن فقط پاک کردن صورت مسئله‌ست. در مجموع داستان انیمه برای من جذاب و لذت‌بخش هست. از این فصل خوشم اومد ولی آخرش با در آمپاس نگه داشتن مخاطب برای پارت دوم این فصل، کمی ضد حال زد. در انتها جا داره منم به عنوان یک طرفدار این انیمه بگم ThankYouMAPPA#

Last edited by a moderator:

17677729961312200807_qh1g.jpg

Attack of Titan - Season 4

دوستان واقعیت اینه که MAPPA فراتر از تصور عمل کرده! اپیزودهای 5، 6 و 7 و سه اپیزود آخر یعنی 14، 15 و 16 واقعأ درگیرکننده بودن. با وجودی که پارت دوم فصل سوم این انیمه واقعأ پرفکت بود و انتظاراتم قبل از دیدن فصل چهارم به شدت پایین بود ولی بعد از دیدن فصل چهارم احساسم اینه که فصل چهارم جذاب‌ترین فصل این انیمه هست و واقعأ فکرشو نمیکردم تا این حد از ساخته استودیوی MAPPA خوشم بیاد. کاملأ محو داستان و سکانس‌های اکشن انیمه شدم. روایت داستان بی نظیره. داستان هم که به معنای واقعی کلمه شاهکاره. کلأ از داستان‌هایی که به تدریج قطعات پازل رو میذارن کنار هم تا یک مفهوم شکل بگیره خوشم میاد و توی این زمینه انیمه اتک رو دست نداره. چیزی که برام جالبه اینه که داستان به سمتی پیش میره که از هر دو جبهه انتقاد میکنه. مثلأ ارن تا حدی از اون تیپ شخصیت نجات دهنده بشر خارج شده و یه جورایی الآن بیشتر دنبال انتقام هست.
در مورد موسیقی به نظرم صداگذاری و موسیقی متن انیمه لذت بخشه و در مجموع عیب بزرگی ندیدم چون همونطور که در این فصل شاهدیم، خیلی از سکانس‌ها به واسطه همین صداگذاری مناسب هیجان‌انگیز از آب در اومدن. طراحی کاراکترها هم کاملأ مطابق مانگا در اومده هرچند کمی در نگاه اول شاید کاراکترها نامأنوس به نظر بیان. از طرف دیگه باید اشاره کنم که طراحی غول‌ها خیلی خوب صورت گرفته. گرافیک انیمه شاید نسبت به فصل پیش پایین تر اومده باشه ولی تصاویرش دارک تر شده و من این شکلی بیشتر میپسندم. سرعت اکشنش هم نسبت به فصول قبلی بیشتر و مخاطب پسندتر شده. اگر دقت کنید انیمه در این فصل ضمن حفظ سبک معمایی خودش، برخلاف دو فصل اول این انیمه دیگه کمتر زمینه چینی میکنه و بیشتر حقایق رو افشا میکنه برای همین جذابیت انیمه دوچندان شده. یادتونه در فصل دوم خیلی از اپیزودها شبیه فیلر بودن و در بعضی از اپیزودها فقط یکی دو تا سکانس هیجان انگیز اونم در انتهای اپیزود یافت می‌شد ولی فصل چهارم حداقل در زمینه هیجان‌ انگیز بودن خوب عمل کرده و هر اپیزود مخاطب رو تشنه اپیزود بعدی میکنه.
هرچند این فصل شخصیت و قیافه ارن جدی‌تر و با ابهت‌تر شده ولی نمیدونم چرا ارن هیچوقت به اندازه لیوای نمیره تو دل آدم. در فصول قبلی ارن بخاطر بی‌عرضه بودنش روی اعصاب مخاطب راه میرفت و توی فصل چهارم با وجودی که شخصیتش خیلی با عرضه‌تر، خشن‌تر و خفن‌تر شده اما به دلیل هدف و تصمیماتش بازم رفته روی مخ! یعنی چی میخوای نسل الدیایی‌ها (نوادگان یمیر) رو منقرض کنی تا جهان رو نجات بدی؟ ارن جان !Come on فداکاری هم حدی داره قربونت برم!! اجازه میدین واسه من قابل درک نباشه؟ توجه کنید ارن کلی مارلیایی رو به هلاکت رسوند و بعد حالا به این نتیجه رسیده اونور نسل الدیایی‌ها رو (با بچه‌دار نشدن نوادگان یمیر) هم منقرض کنه تا جهان به آرامش برسه. یهو بمب اتم بزن به جهان و خلاص!
اوایل یعنی توی فصل‌های ابتدایی انیمه فکر میکردیم گریشا یگر ناجی این جهان هست ولی خب نه! و این کاراکتر هم خیلی زود از داستان حذف شد یعنی ارن پدرش رو خورد و وارث تایتان بنیان گذار شد. الآن که توی فصل چهارم دیدیم همه هم‌رزم‌های لیوای توسط مایع نخاعی زیک تبدیل به تایتان شدن! یه حس مثبتی بهم میگه همه الدیایی‌هایی که تبدیل به تایتان‌ شدن آخرش به یه روشی به انسان تبدیل میشن.

اگر دقت کنید داستان این انیمه هیچ راه حلی که منجر به جنگ نشود برای مشکل به وجود اومده ارائه نمیده و هدف هم همین بوده! حداقل تا اینجای کار اینطور بوده که مدام داره این مطلب رو به مخاطب الهام میکنه که جهان بی‌رحمه. ببینید هیچ کاراکتری در این داستان نیست که به دنبال صلح باشه حتی زیک و ارن هم مجبورن "برای ایجاد صلح، جنگ به راه بیاندازن!". از طرف دیگه، به نظرم هیچ ناجی برای جهان این داستان که راه‌حل مناسبی داشته باشه وجود نداره. راه‌حل زیک و ارن فقط پاک کردن صورت مسئله‌ست. در مجموع داستان انیمه برای من جذاب و لذت‌بخش هست. از این فصل خوشم اومد ولی آخرش با در آمپاس نگه داشتن مخاطب برای پارت دوم این فصل، کمی ضد حال زد. در انتها جا داره منم به عنوان یک طرفدار این انیمه بگم ThankYouMAPPA#

این پست بوی شهادت میده
پیشنهاد من اینه سریعتر هر چیزی که میشه تو اسپویلر گذاشت... "هرچیزی" رو بذاری تو اسپویلر :D

منم همین ماه پیش بالاخره فصل 4 رو با داداشام دیدیم
حقیقتا با این که من برای بار دوم و داداشام برای بار اول ماراتن کل سری رو از اول میدیدیم، انیمیشن این فصل خیلی مورد خاصی نبود
منتها ری اکشن داداشام طلایی بود به این فصل

داداش کوچیکه ام که اولش اکشن خالصه مخصوصا با کانتکست سه فصل قبل عین سگ هایپ بود. بعد به محض این که داستان کوبید تو خط Political Conspiracy و درگیری های سیاسی، قشنگ قیافه اش قسمت به قسمت درهم تر می رفت. نمی فهمید چی به چیه :)) اون قسمت های آخر که کارد میزدی بهش خون در نمیومد
داداش بزرگترم برعکس با این که با اکشن حال می کرد ولی با جریان سیاسی کار شدید بیشتر وایب می گرفت....

تا دو قسمت آخر که معلوم شد ارن و زیک پلن دارن واسه مرگ تدریجی کل الدیایی ها.
اصن ریخت به هم ها :))
خیلی خوب بود

اعصابش خورد بود چرا میخوان همه غول ها رو بکشن. این چه راه حل مسخره ایه و اینا
به طرز مشابهی قبلا سر اشتاینز گیت هم به خاطر همچین چیزی اعصابش ناجور خورد شده بود موقع دیدن

به طرز فزاینده ای آشوب طلبه تو این مدل روایت ها و عشقش اینه مثل کدگیاس و دث نوت تا تهش با جنگ و درگیری بره جلو تا این مدل نقشه های آرمانی
هنوزم اعصابش خورده :D یادش می افته شروع می کنه به ارن فحش دادن :))

====================

Lupin.the.Third.Mine.Fujiko.to.Iu.Onna.13.Uncen.BD.[720].takanime.pw.mkv_snapshot_21.09_[2021....jpg

Lupin III: Mine Fujiko to Iu Onna رو تموم کردم
9/10
یکم نیمه اول می لنگه، چون نه روایت ها اون قدر قویه و یکم معرفی دوباره همه شخصیت های سری یکم اذیت کننده است
ولی از نیمه دوم انیمه پاشو میذاره رو گاز تا ته یه دنده فقط میره بالا

و این که آرت استایل کار رو شدید پسندیدم
ظاهرا سه تا فیلم دنباله این انیمه از جیگن و گوئمون و دوباره فوجیکو داره سری... سر فرصت اونا رو هم می بینم

Last edited by a moderator:
چقدر فصل مزخرفیه! الان چند قسمت از انیمه های که دنبال میکردم دیدم خیلی Meh هستم.:/
Tokyo Revengers هم مانگا رو خوندم دیگه هیجانی براش ندارم.
اسلایم هم وایستادم تمام بشه با دیالوگا مغز منو نخورن.
Vanitus هم این آرک جدیدش ضعیف ترین قسمت اش بود.
کویره بخدا!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0
  • H^D^

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or