moxA.J
کاربر سایت
این معلوم نیست کجاشو می خوان سریال کنن؟ خیلی طولانیه که یا باید هر دو سه قسمت انیمه رو یه اپیزود بکنن یا هم که باید ماست مالی بکنن و رد بشن برن جلو بعد از یک فصل هم کنسل بشه
این معلوم نیست کجاشو می خوان سریال کنن؟ خیلی طولانیه که یا باید هر دو سه قسمت انیمه رو یه اپیزود بکنن یا هم که باید ماست مالی بکنن و رد بشن برن جلو بعد از یک فصل هم کنسل بشه
برای اولین بار حس کردم که تو لایک ها جای خالی هست اینا چرا گیر دادن به لایو اکشن ؟ حداقل ۵ تا لایو اکشن خوب هم نساختن آدم دلش خوش باشه !
تک تک عوامل رو باید زنده زنده سوزوند!
ترتیبشون سال انتشارشونه دیگه.دو سه روز پیش بالاخره مانگا وان پیس انگویینگ شدم انیمه رو سر skypiea بخاطر پیسینگ داغونش دراپ کردم
و خب سوال داشتم
میشه ترتیب مووی ها و اونایی که خوبن رو بگین؟ مخصوصا این جدیدترا مثل stampede و اینکه همشون فیلرن کاملا؟
آیبو واقعا خوشا به حالت هنوزم با همین شور و اشتیاق میخونی وانپیس رو. من اخیرا هر ۲ ۳ چپتر و با هم میخونم و هر سری هم حس میکنم مقداری از خون بدنم تبخیر میشه سر خوندنش.خوب همینطور که حدس میزدیم، رگ و ریشه ی زورو هم به وانو ربط داده شد گرچه من از این ربط و این مواردی که گفتن راضی نیستم...ولی خو باید کنار بیایم دیگه
مثلا زخم چشم که یه چیز خیلی فیزیکی و رندومه!
نحوه ی شمشیرزنی هم باز به خاطر استادشه که از اون فک و فامیله
مثلا میگفتن رنگ موهاش یادآوره اون خاندانه باز قابل قبول تر بود
از اونطرف هم سانجی احتمالا از طریق مادری قراره به ماه وصل بشن (بکشید بیرون از این ماه! حالا باز درسته وان پیس قرن ها قبل از حیات توی ماه خبر داده و حتی تئوری های ریشه ی میوه ها و اینا ازش اومده، ولی بعد توریکو و ناروتو، ماه برام جذابیتی نداره دیگه )
با کینگ هم فک و فامیل در میان حالا مشخص میشه خواهر گمشده ی کینگ، مادر سانجیه
اون مومو حالت بالغ هم تو چند هزار چپتر پیش، یکی از طرح های رنگیه مانگا عکسش بود
اونجا لباسی که لوفی پوشیده بود هم علامت خاندان اودن رو داشت و پشتشم اژدهای صورتی با همین مشخصات مومو! فقط شاخ نداشت
اون سه تا سامورایی که کایدو توی غار زندانی کرده بود کی بودن؟ خیلی خفن به نظر میرسیدن احساس میکنم از زیردستای اودن خیلی قویتر بودن یکیشون هم خیلی شبیه زورو بود
اره. بیشتر منظورم همون بود که کدوماش بهترنترتیبشون سال انتشارشونه دیگه.
من خودم فقط Strong world، Stampede، Film Z رو دیدم که فکر میکنم نظر جمعی هم همینه که خوباش همینان. گرچه ندیدی هم به جایی بر نمیخوره. فیلر هم اگر منظورت اینه که سورسش مانگاست یا نه که نه نیست. البته mal زده مانگا ولی خب نه به اون شکل مد نظر شما.
نظر شخصیم هم اینکه هیچ کدوم رو نبین. کلی انیمه مووی خوب هست ببین جاشون.
آیبو واقعا خوشا به حالت هنوزم با همین شور و اشتیاق میخونی وانپیس رو. من اخیرا هر ۲ ۳ چپتر و با هم میخونم و هر سری هم حس میکنم مقداری از خون بدنم تبخیر میشه سر خوندنش.
سانجی رو قراره به کینگ ربط بدن؟ داره بال درمیاره؟
من اصلا اون قضیه لوناریان و انل رو کلا یادم رفته بود. ولی الان معلوم میشه که چه ول نکنیه اودا!
فقط اینکه اگه اینا هم واقعا لوناریان هستن چطور ازشون خبری تو اون نقاشیهای ماه نبود؟ چون قطعا جدای از اون ۳ تا نژادن اینا.
و اینکه بعد مدتها این قضیه کشور خدایان، گاد ولی، خاندان D خیلی جالب شد. کنجکاوم ببینم به کجا میرسه.
یاماتو هم واقعا شخصیت نچسبیه. احتمالش به صفر میل میکنه ولی کاش میشد اوروتی و پیجوان جاش کلاهحصیری شن.
یه مورد دیگه هم درباره یاماتو اینکه هی تکرار میکنه میخواد کایدو رو بکشه! موارد دیگه هم داشتیم تو سری بچه از ننه باباش بدش بیاد ولی قتل رو نه! هیچ رقمه نمیخوره به وانپیس.
داستان Strong World (به نظرم بهترین فیلم از همه نظر ) توی داستان اصلی به شخصیت منفیش اشاره هایی شده!اره. بیشتر منظورم همون بود که کدوماش بهترن
خب پس میزارم یه موقع دلم تنگ شد میام سراغشون.
میدونم تو مانگا نیستن ولی برای این چندتا فیلم اخر یسری طراحی داشت تو خود مانگا. گفتم شاید داستانش رو خود اودا گفته
اون طراحی کاور پوستر و صفحات رنگی اینا یه حالت پروموت کردن و تبلیغات داره بیشتر ولی بذار دقیق چیزی که گفتن رو بدم بخونی که ایجاد کجفهمی نکرده باشم!اره. بیشتر منظورم همون بود که کدوماش بهترن
خب پس میزارم یه موقع دلم تنگ شد میام سراغشون.
میدونم تو مانگا نیستن ولی برای این چندتا فیلم اخر یسری طراحی داشت تو خود مانگا. گفتم شاید داستانش رو خود اودا گفته
One Piece Film: Strong World is the 10th One Piece film of the series. It was written by manga creator Eiichiro Oda himself.
As stated, the film is an original story written by Eiichiro Oda himself in honor of One Piece's Tenth Anniversary. In previous films, Oda only supplied character designs and approved story ideas. For One Piece Film: Strong World, Toei personally asked if he would write the script. As a promotion for the movie, the first 1.5 million Japanese moviegoers who went to see One Piece Film: Strong World received Volume 0 of the manga. The "0th Volume" includes Chapter 0 that shows the world of One Piece 20 years ago, and is directly linked to the movie.[1]
One Piece Film: Z is the 12th One Piece film, released on December 15, 2012.The film was scripted by Osamu Suzuki, directed by Tatsuya Nagamine and executive produced by Eiichiro Oda.[2]
1One Piece: Stampede is the 14th One Piece movie. It was released in Japan on August 9, 2019 to commemorate the anime's 20th anniversary. The news was first announced following the broadcast of Episode of Sky Island.
Eiichiro Oda served as creative supervisor.[3]
اونی که شبیه زورواهه احتمالا بابای زورواهه.
بقیه هنوز معلوم نیستن.
با این پست ها منو مجبور میکنی برم شروعش کنمقسمت آخر پیشنمایش برج خدا ولولهای در جان خوانندگان انداخته! از اون قسمتهاییـه که یه عده بدجور ازش شکار میشن و یه عده هم کف و خون قاطی میکنن و کف و خون قاطی کنندگان ظاهراً بیشتر هستن.
به همین مناسبت لازم میتونم دو آرت از ستاره داستان پیوست کنم...
محتوای آرتها هیچ گونه اسویلی نه از این قسمت و نه از هیچ قسمتی از برج خدا نداره. خیالتون راحت باشه.
و در نهایت Praise the QUEEN
نگاه....یک دور بخونی بعد یک مدت، حقیقتا کل داستان از دستت در میره و نمیدونی چی به چیه کلا الان کامل خود من از یادم رفتهبا این پست ها منو مجبور میکنی برم شروعش کنم
ولی 500 قسمت اخه