View attachment 224143
چند روز پیش همینجوری توی letterboxd داشتم میگشتم و رسیدم به لیست عناوینی که بالاترین امتیازها رو دارن، و دیدم بعله نسبتا انیمه زیاد هست توی لیست و این انیمه NANA هم اگه اشتباه نکنم عنوان پنجم یا ششم بود، برام جالب شد ببینم در مورد چیه، رفتم خلاصه داستانش رو خوندم و یادم افتاد این همون انیمه ای هست که یکی از دوستای نزدیکم خیلی وقت پیش دهنم رو سرویس کرده بود باهاش
و مدام میگفت باید ببینمش ولی خوب کلا از یادم رفته بود. حتی اگه اشتباه نکنم توی همین تاپیک خیلی خیلی سال پیش این انیمه بهم پیشنهاد شده بود
انیمه در مورد 2 تا دختر 20 ساله هست که هردو اسمشون Nana هست و به دلایلی هر دوتاشون همزمان به توکیو نقل مکان میکنن و توی راه با هم اشنا میشن. این 2 نفر از نظر ظاهری و شخصیتی کلا خیلی با هم متفاوتن و تنها وجه مشترکشون رو شاید بشه مشکلات گذشتشون دونست....
فعلا خودم حدود 10 قسمتش رو دیدم و تا اینجا واقعا عالی بوده. اول اینکه انیمه اتمسفر و حال و هوای غمگین و واقع گرایانه ای داره و همین جذابش میکنه، ولی یه نکته ی مهمتر بود که برای همون لازم دیدم بیام در موردش پست بدم،
به طرز عجیبی انیمه منو یاد دورانی میندازه که تازه شروع کرده بودم انیمه ببینم، اون حس و حال وقتی که برای اولین بار چند تا از کارهای تاپ انیمه رو ادم میبینه...
واقعا عالی بوده تا اینجا و یادم نیست اخرین بار کی یه انیمه انقدر منو جذب خودش کرده باشه.
اگه تا حالا ندیدینش، به شدت پیشنهاد میشه.
+
عاقا ما هر چقدر توی تورنت و .. .دنبال کیفیت خوب و Hd این انیمه گشتیم پیدا نشد، بهترین کیفیتی که تونستم پیدا کنم dvdrip 480p بود
لعنتی حتی رزولوشنش هم منو یاد روز های دانلود انیمه با اینترنت ذغالی میندازه، اون موقع بخاطر سرعت داغون، محدودیت حجمی و ... همش دنبال انیمه و اپیزود های کم حجم بودم