sajjadBOX
کاربر سایت
درود ؛
"سوپر کاب" رو دیدم و بسی خوشمان آمد؛ از اون سبکهای ریتم پایین و آرامش بخشه.
"شادو هاوس" هم طبق انتظار عالی بود؛ یه داستان فانتزی باحال.
"ماشیرو نو اوتو" هم کار باحالی بود؛ گرچه دیگه فرمول کارای موسیقی این سبکی برام تکراری شده ولی خود ابزار موسیقی که داشت بدیع و گوش نواز بود.
"بیشونن تانتیدان" هم بدکی نبود.
با احتساب این چهار تا تعداد انیمههای واچ لیستم به 17عدد رسید؛ علی برکت الله .
چقدر الکی سر خودم رو شلوغ کردم احتمالا چندتایی رو هلد کنم.
دیگه فصل از نیمه گذشته منم نمرههای خودم رو دادم ؛
البته ممکنه بسته به پایانبندی که دارن نمره بعضیهاشون تغییر کنه.
به دو تا کار "فومتسو" و "ویوای" 9 دادم.
شادو هاوس، موریاتی، ایتی سیکس، سوپر کاب و ماشیرو رو هم 8 دادم؛ بوکونو هیرو فعلا توی این آرک 8 بسشه.
مابقی هم 7 دادم؛ گرچه چون یه کم بازهای که نمره میدم کمه زیاد دست و بالم باز نیست؛ یعنی کاری که خوشم بیاد و تا ته ببینم رو معمولا کمتر از 7 نمیدم؛
اکثرا اون کارایی رو کمتر از 7 میدم که دراپ میکنم و اینجوری به جای 10تا گزینه برا نمره دادن 4تا گزینه دارم!!
برا همین بعضی وقتا ارزش اونایی که نمرهشون یکی میشه برام برابر نیست؛ البته هر کاری ویژگیهای خودشو داره و نبایدم ارزش دو کار برابر باشه؛
ولی خب وقتی به دوتا کار یه نمره رو میدیم یعنی تقریبا تو یه رده هستند؛ حالا البته زیادم مهم نیست؛
این نمرهها رو میدم که عریضه خالی نمونه وگرنه به جای این کارا آدم بهتره بره چند تا انیمه جدید شروع کنه؛
همیشه تنوع بهترین حس رو داره .
"سوپر کاب" رو دیدم و بسی خوشمان آمد؛ از اون سبکهای ریتم پایین و آرامش بخشه.
"شادو هاوس" هم طبق انتظار عالی بود؛ یه داستان فانتزی باحال.
"ماشیرو نو اوتو" هم کار باحالی بود؛ گرچه دیگه فرمول کارای موسیقی این سبکی برام تکراری شده ولی خود ابزار موسیقی که داشت بدیع و گوش نواز بود.
"بیشونن تانتیدان" هم بدکی نبود.
با احتساب این چهار تا تعداد انیمههای واچ لیستم به 17عدد رسید؛ علی برکت الله .
چقدر الکی سر خودم رو شلوغ کردم احتمالا چندتایی رو هلد کنم.
دیگه فصل از نیمه گذشته منم نمرههای خودم رو دادم ؛
البته ممکنه بسته به پایانبندی که دارن نمره بعضیهاشون تغییر کنه.
به دو تا کار "فومتسو" و "ویوای" 9 دادم.
شادو هاوس، موریاتی، ایتی سیکس، سوپر کاب و ماشیرو رو هم 8 دادم؛ بوکونو هیرو فعلا توی این آرک 8 بسشه.
مابقی هم 7 دادم؛ گرچه چون یه کم بازهای که نمره میدم کمه زیاد دست و بالم باز نیست؛ یعنی کاری که خوشم بیاد و تا ته ببینم رو معمولا کمتر از 7 نمیدم؛
اکثرا اون کارایی رو کمتر از 7 میدم که دراپ میکنم و اینجوری به جای 10تا گزینه برا نمره دادن 4تا گزینه دارم!!
برا همین بعضی وقتا ارزش اونایی که نمرهشون یکی میشه برام برابر نیست؛ البته هر کاری ویژگیهای خودشو داره و نبایدم ارزش دو کار برابر باشه؛
ولی خب وقتی به دوتا کار یه نمره رو میدیم یعنی تقریبا تو یه رده هستند؛ حالا البته زیادم مهم نیست؛
این نمرهها رو میدم که عریضه خالی نمونه وگرنه به جای این کارا آدم بهتره بره چند تا انیمه جدید شروع کنه؛
همیشه تنوع بهترین حس رو داره .
آخرین ویرایش: