Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مانگاکای برسرک هم انگار به رحمت خدا رفت...

داستان رو تا جایی نوشته که بشه خوندش یا بی خیالش شیم ؟

علت پارگی حاد آئورت

والا تا حالا همچین چیزی رو نشنیده بودم به طور طبیعی رخ بده ... یا حین عمل یا تصادف یا درگیری ممکنه همچین اتفاقی بیفته

آخرین ویرایش:
من فقط موندم چرا خدا با توگاشی کاری نداره!:|
والا تا حالا همچین چیزی رو نشنیده بودم به طور طبیعی رخ بده ... یا حین عمل یا تصادف یا درگیری ممکنه همچین اتفاقی بیفته
میگن باید خیلی بدشانس باشی که اینطور بشی که ایشون بوده.:(
خوندش یا بی خیالش شیم ؟
برسرک نخونده از این دنیا نرو. فقط اینو بگم.:دی

امروز بعد بیدار شدن خبرو دیدم و خیلی ناراحت شدم، یرسرک از اولین مانگا هایی بود که خوندم و با همه افت و خیزاش بازم خیلی اثر خاص و بیادموندنی هست.
کلا تا حالا به مرگ یه مانگاکا فکر نکرده بودم و این خبر هم یه دفعه ای اومد و یجورایی هم شوکه شدم و هم ناراحت.
+
اینو قبلا زیاد گفتم ولی یه بار دیگه هم بگم، آرک golden Age، نحوه معرفی گاتس، گریفیث و بقیه شخصیت های مانگا و سرنوشتی که براشون اتفاق میوفته از بهترین آرک های مانگایی هستن که تا حالا نوشته شد.
داستان به شدت پولیش شده و درگیر کننده و در مورد پایان آرک هم حرفی باقی نمیمونه، یکی از شوکه کننده ترین و بیاموندنی ترین پایان ها برای یه آرک.

rip Kentaro san :(

من فقط موندم چرا خدا با توگاشی کاری نداره!:|

میگن باید خیلی بدشانس باشی که اینطور بشی که ایشون بوده.:(

برسرک نخونده از این دنیا نرو. فقط اینو بگم.:D
یه چیز نیمه کاره بیشتر میره روی اعصاب ... حالا قراره که بیانیه برای وضعیت داستان بدن

یه چیز نیمه کاره بیشتر میره روی اعصاب ... حالا قراره که بیانیه برای وضعیت داستان بدن
شاید بگن در ادامه داستان چه اتفاقاتی قراره رخ بده ولی شک نداشته باش که نیمه کاره میمونه. اصلا بخاطر احترام به اون مرحوم هم ادامه نمیدن، چون فقط داستان برسرک شاهکار نبود آرتورک فوق العاده میورا هم بی نظیره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or