Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

و بازم اودا و تکنیک همیشگی
دوباره یه پایان‌بندی ناگهانی و شوکه کننده برای پایان چپتر
خب این الان یعنی چی!!
الان دوباره قراره یکی بپره لوفی رو از سقوط ازاد نجات بده؛ مارکو شاید؟!
الان لوفی تا چند چپتر بعدی از جریان مبارزات خارج میشه و بعد دوباره بر‌میگرده؟
خب اگه قراره اینطور بشه درستش ایته که کایدو بره پایین و همه رو شل و پل کنه نه اینکه وایسه بالا به خودش ور بره و بعد که لوفی اومد بگه "میدونستم سخت‌جون‌تر از این حرفایی" خب لامصب برو پایین بزن همه رو سرویس کن منتظر چی می‌مونی؟!!

و بازم اودا و تکنیک همیشگی
دوباره یه پایان‌بندی ناگهانی و شوکه کننده برای پایان چپتر
خب این الان یعنی چی!!
الان دوباره قراره یکی بپره لوفی رو از سقوط ازاد نجات بده؛ مارکو شاید؟!
الان لوفی تا چند چپتر بعدی از جریان مبارزات خارج میشه و بعد دوباره بر‌میگرده؟
خب اگه قراره اینطور بشه درستش ایته که کایدو بره پایین و همه رو شل و پل کنه نه اینکه وایسه بالا به خودش ور بره و بعد که لوفی اومد بگه "میدونستم سخت‌جون‌تر از این حرفایی" خب لامصب برو پایین بزن همه رو سرویس کن منتظر چی می‌مونی؟!!
منتظره بانو روبین مبارزه ش رو انجام بده:-"
بعد قرنی بانوی ما یه مبارزه گیرش اومده، بزارید بجنگه و پارازیت نندازن تو مبارزه:| :))

سلام
جدیداً اعصابم نمیکشه وان پیس نگاه کنم :|
یکی از بچه ها هم گفته بود آدمو یاد مشکلات خودمون میندازه و میره رو اعصاب . چه وضعشه آخه :-w
-----
پ.ن : @m.a.t آیا کسی میدونه چرا Tensura Nikki - Tensei Shitara Slime Datta Ken زیرنویس نمیشه ؟

سلام
یکی از بچه ها هم گفته بود آدمو یاد مشکلات خودمون میندازه و میره رو اعصاب . چه وضعشه آخه :-w
-----
پ.ن : @m.a.t آیا کسی میدونه چرا Tensura Nikki - Tensei Shitara Slime Datta Ken زیرنویس نمیشه ؟
شاید چون Slice of Life و اسپین اففه براشون اولویتی نداره‌.
---
حرف از اسلایم زدی تریلر پارت دوم فصل دوم اومده و واویلا! یکم اسپویل داره ولی خوب بازم کاملا بنظرم حدی هست که بشه دید.

خواننده اوپنینگ فصل دوم هم جالبه! ایشونن که یوتیوبر و خواننده تایلندی که کاور های انیمه میخونده هست.این مدلی ندیده بودم.

سلام
-----
لابد چون که کسی دوست نداشته زیرنویسش کنه.
معمولا این جور انیمه‌ها رو سخت کسی داوطلب میشه کار کنه.
==================================
چهار قسمت از برج خدا روی Naver‌ اومد. احتمالاً به زودی (شاید دوشنبه هفته آینده) قسمت انگلیسی هم بیاد.
رواست به این مناسبت امیر آکیبا رو بن کرده و ۴۰۰۰ فن آرت از راشل-ساما توی این تاپیک آپلود بشه.

چهار قسمت از برج خدا روی Naver‌ اومد. احتمالاً به زودی (شاید دوشنبه هفته آینده) قسمت انگلیسی هم بیاد.
رواست به این مناسبت امیر آکیبا رو بن کرده و ۴۰۰۰ فن آرت از راشل-ساما توی این تاپیک آپلود بشه.
1zqb7id9vrv41.jpg

photo_2020-05-31_19-48-59.jpg

سلام

الان تنها چیزی که رواست بن کردن طرفداران راشل به خاطر کفری بودنم از زیرنویس نشدن اسپین آف اسلایم ـه
شاید چون Slice of Life و اسپین اففه براشون اولویتی نداره‌.
شیطونه میگه بزن مدیرشون رو بن کنا >:)

امروز 8 قسمتی از vivy که اومده رو دیدم و حقیقتا باید بگم تا الان 10/10 بوده. اگه یه پایان خوب بتونن براش در بیارن و همین ریتم رو ادامه بدن شاید بره تو تاپ 10 من. اگه هنوز ندیدین یا شک دارین تو دیدنش به هیچ عنوان درنگ نکنین و برین سراغش

سلام

الان تنها چیزی که رواست بن کردن طرفداران راشل به خاطر کفری بودنم از زیرنویس نشدن اسپین آف اسلایم ـه

شیطونه میگه بزن مدیرشون رو بن کنا >:)
استکباریون یه زمانی برش داشتن!
الان نه استکباری عمل میکنند، و نه انقلابی:-" معلومه چنین شرایطی پیش میاد:دی
.... بنش کن:-"

درود :D ؛
"سوپر کاب" رو دیدم و بسی خوشمان آمد؛ از اون سبک‌های ریتم پایین و آرامش بخشه.
"شادو هاوس" هم طبق انتظار عالی بود؛ یه داستان فانتزی باحال.
"ماشیرو نو اوتو" هم کار باحالی بود؛ گرچه دیگه فرمول کارای موسیقی این سبکی برام تکراری شده ولی خود ابزار موسیقی که داشت بدیع و گوش نواز بود.
"بیشونن تانتی‌دان" هم بدکی نبود.
با احتساب این چهار تا تعداد انیمه‌های واچ لیستم به 17عدد رسید؛ علی برکت الله #:-S .
چقدر الکی سر خودم رو شلوغ کردم#-o احتمالا چندتایی رو هلد کنم.

دیگه فصل از نیمه گذشته منم نمره‌های خودم رو دادم :-" ؛
البته ممکنه بسته به پایان‌بندی که دارن نمره بعضی‌هاشون تغییر کنه.
به دو تا کار "فومتسو" و "ویوای" 9 دادم.
شادو هاوس، موریاتی، ایتی سیکس، سوپر کاب و ماشیرو رو هم 8 دادم؛ بوکونو هیرو فعلا توی این آرک 8 بسشه.
مابقی هم 7 دادم؛ گرچه چون یه کم بازه‌ای که نمره میدم کمه زیاد دست و بالم باز نیست؛ یعنی کاری که خوشم بیاد و تا ته ببینم رو معمولا کمتر از 7 نمیدم؛
اکثرا اون کارایی رو کمتر از 7 میدم که دراپ می‌کنم و اینجوری به جای 10تا گزینه برا نمره دادن 4تا گزینه دارم!!
برا همین بعضی وقتا ارزش اونایی که نمره‌شون یکی میشه برام برابر نیست؛ البته هر کاری ویژگی‌های خودشو داره و نبایدم ارزش دو کار برابر باشه؛
ولی خب وقتی به دوتا کار یه نمره رو میدیم یعنی تقریبا تو یه رده هستند؛ حالا البته زیادم مهم نیست؛
این نمره‌ها رو میدم که عریضه خالی نمونه وگرنه به جای این کارا آدم بهتره بره چند تا انیمه جدید شروع کنه؛
همیشه تنوع بهترین حس رو داره :D .

آخرین ویرایش:
سلام
استکباریون یه زمانی برش داشتن!
الان نه استکباری عمل میکنند، و نه انقلابی:-" معلومه چنین شرایطی پیش میاد:D
.... بنش کن:-"
اگر بنش کنم در آینده به جون کی نق بزنم ؟ :D
حالا جدی جایی اسلام رو زیرنویس نکرده ؟ انیم لیست و انیم ورد که تعطیل . جای دیگه ای نیست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or