Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

فصل آخر Castlevania چطوریاست؟ من فصل اول رو دیدم خوشم اومد ولی از فصل های بعدی نظرت متناقضی شنیدم، خواستم ببینم اگه فصل آخر خوبه وقتم رو براش بزارم.
من دیشب همشو دیدم (امان از بی خوابی :-")
والا به نظر من از 2 فصل قبلی در کل ضعیف تر بود، انیمیشن ها و مبارزات همچنان خوبن ولی داستان و شخصیت پردازی ها انگار 2-3 پله عقب گرد داشتن :| خیلی احساس اب بندی به من میداد :-"
من خودم خیلی منتظر ادامه داستان isaac (اون forge master سیاه پوسته )بودم چون و برای من خط داستانیش جالب تر از بقیه بود ولی خوب یه مقدار ناامید شدم.

هنوز ارزش دیدن رو داره ولی خوب انتظارارو بیارید پایین :-"

فصل آخر Castlevania چطوریاست؟ من فصل اول رو دیدم خوشم اومد ولی از فصل های بعدی نظرت متناقضی شنیدم، خواستم ببینم اگه فصل آخر خوبه وقتم رو براش بزارم.
---
این کرکتر هایاسه که توی To Your Eternity دیدید، از منفورترین کرکترای عمرمه!:|
وای که چقدر من حرص میخورد هرموقع در مانگا میدیدمش.
بعد جالبه نظرات انیمه رو میخوندم، ملتی میگفتن اینقدرا هم انسان بدی نیست. دیگه خدایی حتی ریچل فن ها از برج خدا هم اینقدر LOW نیستن. که یک کودک کش رو انسان خوبی ببینن.:|
این آدمی که نام‌بردی، کارهاش حتی برای ملکه راشل-ساما هم قفله. کدوم پنچری به ذهنش رسیده این آدم خوبیه؟ این بشر ژنتیکش خرابه. کل نسلش و قبلش آدم‌های خرابی بودن.

این آدمی که نام‌بردی، کارهاش حتی برای ملکه راشل-ساما هم قفله. کدوم پنچری به ذهنش رسیده این آدم خوبیه؟ این بشر ژنتیکش خرابه. کل نسلش و قبلش آدم‌های خرابی بودن.
ای استکبار، میگم به مناسبت برگشت مجدد برج خدا هر دوشنبه اینجا قربونی کنیم یا زوده؟

ای استکبار، میگم به مناسبت برگشت مجدد برج خدا هر دوشنبه اینجا قربونی کنیم یا زوده؟
هر هفته به افتخار این بازگشت یکی از مخالفان راشل-ساما توی این تاپیک رو پیش پای ایشون ذبح می‌کنیم:>

هر هفته به افتخار این بازگشت یکی از مخالفان راشل-ساما توی این تاپیک رو پیش پای ایشون ذبح می‌کنیم:>

با @Akiba شروع می کنیم دیگه؟ :دی
فکر نکنم در حال حاضر قربونی بهتری وجود داشته باشه >:)

---
این کرکتر هایاسه که توی To Your Eternity دیدید، از منفورترین کرکترای عمرمه!:|
وای که چقدر من حرص میخورد هرموقع در مانگا میدیدمش.
بعد جالبه نظرات انیمه رو میخوندم، ملتی میگفتن اینقدرا هم انسان بدی نیست. دیگه خدایی حتی ریچل فن ها از برج خدا هم اینقدر LOW نیستن. که یک کودک کش رو انسان خوبی ببینن.:|
خیلی ******ست. من اشکم در اومد سر این اپیزود :((

Last edited by a moderator:
خیلی ******ست. من اشکم در اومد سر این اپیزود :((
من مانگا رو میخوندم اینطوری شدم، خیلی کم مانگایی تونسته من رو اینطوری کنه!
آرک بعد این هم خیلی عالیه‌

آخرین ویرایش:

اقتباس مامورو هوسودا (Wolf's Children - Summer Wars - Boy and the Beast) از افسانه دیو و دلبر تحت عنوان BELLE تو تاریخ 16 جولای تو ژاپن به اکران درمیاد

که یعنی احتمالا دی امسال بلوری اش بیاد بیرون
شدید منتظر کار جدید تیمشم :x :x

آخرین ویرایش:

اقتباس مامورو هوسودا (Wolf's Children - Summer Wars - Boy and the Beast) از افسانه دیو و دلبر تحت عنوان BELLE تو تاریخ 16 جولای تو ژاپن به اکران درمیاد

به به! چه گزینه ای انتخاب کرده! :دی
من شدیدا از نوع طراحی جک و جونورهاش خوشم میام! :x
و بین همین چند نفری که میشناسم کارای سینمایی میسازن(زیاد سینمایی نمیبینم البته:-" ) برای چنین ساخت دیو، بهترینه :دی

داستان هم به نظر خیلی خاص تر از این حرفا میاد... به نظرم "اقتباس" نمیشه بهش گفت، برداشت آزاد درست تره:-"

تریلرم چسبید:x

به به! چه گزینه ای انتخاب کرده! :D
من شدیدا از نوع طراحی جک و جونورهاش خوشم میام! :x
و بین همین چند نفری که میشناسم کارای سینمایی میسازن(زیاد سینمایی نمیبینم البته:-" ) برای چنین ساخت دیو، بهترینه :D

داستان هم به نظر خیلی خاص تر از این حرفا میاد... به نظرم "اقتباس" نمیشه بهش گفت، برداشت آزاد درست تره:-"

تریلرم چسبید:x

به برداشت آزاد هم میگن اقتباس دیگه :D
این تصور اشتباهه که اقتباس ها همشون باید دقیقا مو به مو وفادار به اثر باشن
مخصوصا در مورد داستانای قدیمی تر این آزادی دست اقتباس کننده بیشتر هم میتونه باشه. Dororo ـی پیارسال به نظرم یکی از بهترین نمونه هاش بود

به برداشت آزاد هم میگن اقتباس دیگه :D
این تصور اشتباهه که اقتباس ها همشون باید دقیقا مو به مو وفادار به اثر باشن
مخصوصا در مورد داستانای قدیمی تر این آزادی دست اقتباس کننده بیشتر هم میتونه باشه. Dororo ـی پیارسال به نظرم یکی از بهترین نمونه هاش بود
آخه اقتباس هم بالاخره یه حد و مرزی باید داشته باشه...
این انقدر که میشه بهش گفت کار اورجینال، به قیافش اقتباس نمیخورد:))

یعنی اون دختر مو قرمزه بود چند سال پیش انیمه سریالی داشت...اون بیشتر از این بهش میخورد اقتباس باشه:)) :-"

سلام
به نظرم هر هفته یکی از طرفداراشو قربونی کنیم ثوابش بیشتره :D

من مانگا رو میخوندم اینطوری شدم، خیلی کم مانگایی تونسته من رو اینطوری کنه!
آرک بعد این هم خیلی عالیه‌.
الان اینجا به دلیل عدم وجود عنوان اسپویلر این سوال پیش میاد که دارین درباره چی صحبت میکنین .
@Morgoth Bauglir
جفتتون ویرایش کنین لطفا .

@Z-fan

undefined
مشکل بالا برای اسپویلر پست شما هم میتونه پیش بیاد .
ویرایش کنین لطفاً .
-----
پ.ن : واقعاً ناراحت کنندست که بعد از این همه سال همچنان باید درباره این موضوع پیش افتاده و ساده تذکر بدم به کاربران قدیمی تاپیک .

آخرین ویرایش:
سلام

به نظرم هر هفته یکی از طرفداراشو قربونی کنیم ثوابش بیشتره :D

الان اینجا به دلیل عدم وجود عنوان اسپویلر این سوال پیش میاد که دارین درباره چی صحبت میکنین .
@Morgoth Bauglir
جفتتون ویرایش کنین لطفا .

@Z-fan

مشکل بالا برای اسپویلر پست شما هم میتونه پیش بیاد .
ویرایش کنین لطفاً .
-----
پ.ن : واقعاً ناراحت کنندست که بعد از این همه سال همچنان باید درباره این موضوع پیش افتاده و ساده تذکر بدم به کاربران قدیمی تاپیک .

حالا والا من فقط لینک تریلر گذاشتم تو اسپویلر که شلوغ نشه پست با دو تا ویدیو خب و هیچ اسپویلی عملا در کار نیست ولی اوکی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or