Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

محتوای این کلیپ یکی از دلایلی هست که من جوجوتسو رو بیشتر از Demon Slayer خوشم اومده ازش :x.

محتوای این کلیپ یکی از دلایلی هست که من جوجوتسو رو بیشتر از Demon Slayer خوشم اومده ازش :x.

---

در مورد اون قضیه جثه و ظاهر، دقیقا درد منم هست...نه فقط تانجیرو، کلا همه کاراکترها طراحی بچه سال دارن:-"

پس با این اوصاف با فیلم کیمیتسو خیلی حال میکنی :p

---

در مورد اون قضیه جثه و ظاهر، دقیقا درد منم هست...نه فقط تانجیرو، کلا همه کاراکترها طراحی بچه سال دارن:-"
این نزوکو رو آخر سر نفهمیدم بزرگتر از تانجیرو هست یا کوچکتره ازش!؟ :-?

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
مانگای جدید ishida sui مانگاکای توکیو غول امروز منتشر شد و بر عکس توکیو غول انلاین منتشر میشه و تو مجله نیست

1620657642409.png

MANGA Plus by SHUEISHA ترجمه انگلیسی

نسخه اصلی [第1話] 超人X - 石田スイ | となりのヤングジャンプ

توناری برای یانگ چامپ هست و مثل چامپ پلاس شونن چامپ میمونه و فقط انلاین منتشر میشه چپتر ها (OPM هم تو همین سایت منتشر میشه)

آخرین ویرایش:
مانگای جدید ishida sui مانگاکای توکیو غول امروز منتشر شد و بر عکس توکیو غول انلاین منتشر میشه و تو مجله نیست

View attachment 205722

توناری برای یانگ چامپ هست و مثل چامپ پلاس شونن چامپ میمونه و فقط انلاین منتشر میشه چپتر ها (OPM هم تو همین سایت منتشر میشه)
بنظر خودم چپتر اول ضعیفی بود. زیاد معلوم نبود چی به چیه! ستینگ هم زیاد جالب نمیزد!
امیدوارم وسط این باز بیخیال نشه بزنه جاده خاکی.:|

چقدر خوبه این فصل دوم megalo box، خیلی هم مظلومه و به اندازه بقیه کارهای فصل سر و صدا نکرده ولی برای من بهترین انیمه فصل بوده مخصوصا این 2 قسمت اخیرش...
این حس و حال غریب و غم زده ای که داره رو خیلی کم پیش میاد توی انیمه ها یا حتی سریال ها و ... ببینیم.

اگه با همین کیفیت پیش بره و پایان خوبی هم داشته باشه برای من تبدیل میشه به یکی از بهترین انیمه هایی که دیدم + با اختلاف یکی از بهترین ادامه های ممکن برای انیمه ای که فصل 1 داشته :-"

این تصویر به همراه سکانس هایی که چند دقیقه قبلش پخش شدن عالی بودن...

خیلی خوشم نیومد علیرغم اینکه یکی از نکات مثبت مانگا توکیو غول طراحیش بود که خیلی به داستان میخورد ولی رو این اصلا به دلم نچسبید ! داستان هم خیلی حرفی نداشت برای گفتن فکر کنم نکته مثبتش همون طراحی باشه لول. شخصا برای من خیلی شبیه توکیو غول هست که برام جالب نیست کل داستان یاد اون بیوفتی.

(من خونده بودم با مشورت مانگاکا HxH میخواد یه مانگا راجب زندگی هیسوکا (؟) بنویسه خیلی مشتاق بودم ولی انگار الکی بوده یا کنسل شده)

-----------

اون صحنه نامی عالی بود :)) یعنی در کسری از ثانیه مرزهای خیانت رو جا به جا کرد:)) زورو و سانجی هم خیلی خوب بودن من همه اش منتظر بودم از زورو استفاده کنه بقیه رو بزنه :)) امیدوارم Black Leg گروه در نبود زورو یکم گرد و خاک کنه :x بعدشم یه کامبک از زورو :x

سلام :D
یه چیزی در حین تماشای انیمه Samuri Champloo فهمیدم؛
اینکه قسمت‌های سوم و چهارم (Ishindenshin sono 1&2) که یک داستان تو دو قسمت روایت می‌شه،
با الهام از فیلم‌های Yojimbo (1961) و Sanjuro (1962) ساخته‌های جاودانه آکیرو کوروساوا بزرگ با نقش‌آفرینی عالیجناب توشیرو میفونه هستند. :x

One Piece E973

این آرک وانو خیلی دیدنش دردناکه
مخصوصا برای ما، که درکشون میکنیم تو چه وضعیتی هستن همه نشستیم معجزه بشه یکی بیاد نجاتمون بده
موقع دیدن این چند قسمت سراسر پر از غم و خشم و نفرت بودم، مطمئنم وضعیت مارو دیدن گفتن مورد مناسبیه برای ساختنش :(
از عصبانیت فشارم رفت بالا

فصل آخر Castlevania چطوریاست؟ من فصل اول رو دیدم خوشم اومد ولی از فصل های بعدی نظرت متناقضی شنیدم، خواستم ببینم اگه فصل آخر خوبه وقتم رو براش بزارم.
---
این کرکتر هایاسه که توی To Your Eternity دیدید، از منفورترین کرکترای عمرمه!:|
وای که چقدر من حرص میخورد هرموقع در مانگا میدیدمش.
بعد جالبه نظرات انیمه رو میخوندم، ملتی میگفتن اینقدرا هم انسان بدی نیست. دیگه خدایی حتی ریچل فن ها از برج خدا هم اینقدر LOW نیستن. که یک کودک کش رو انسان خوبی ببینن.:|

فصل آخر Castlevania چطوریاست؟ من فصل اول رو دیدم خوشم اومد ولی از فصل های بعدی نظرت متناقضی شنیدم، خواستم ببینم اگه فصل آخر خوبه وقتم رو براش بزارم.
من دیشب همشو دیدم (امان از بی خوابی :-")
والا به نظر من از 2 فصل قبلی در کل ضعیف تر بود، انیمیشن ها و مبارزات همچنان خوبن ولی داستان و شخصیت پردازی ها انگار 2-3 پله عقب گرد داشتن :| خیلی احساس اب بندی به من میداد :-"
من خودم خیلی منتظر ادامه داستان isaac (اون forge master سیاه پوسته )بودم چون و برای من خط داستانیش جالب تر از بقیه بود ولی خوب یه مقدار ناامید شدم.

هنوز ارزش دیدن رو داره ولی خوب انتظارارو بیارید پایین :-"

---
این کرکتر هایاسه که توی To Your Eternity دیدید، از منفورترین کرکترای عمرمه!:|
وای که چقدر من حرص میخورد هرموقع در مانگا میدیدمش.
بعد جالبه نظرات انیمه رو میخوندم، ملتی میگفتن اینقدرا هم انسان بدی نیست. دیگه خدایی حتی ریچل فن ها از برج خدا هم اینقدر LOW نیستن. که یک کودک کش رو انسان خوبی ببینن.:|
این آدمی که نام‌بردی، کارهاش حتی برای ملکه راشل-ساما هم قفله. کدوم پنچری به ذهنش رسیده این آدم خوبیه؟ این بشر ژنتیکش خرابه. کل نسلش و قبلش آدم‌های خرابی بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or