Poppy war
کاربر سایت
سیزن 3 کینگدام کیفیت خوبی داره،یا کلا بچسبیم به مانگا ؟حالا که داره هم سیزن 3 کینگدام پخش میشه
هم انیمه کومی سان تایید شده
و فصل 4 اورلرد قراره بیاد و ...
و بهتر از همه فصل دوم Made in Abyss هم تایید شده
من دوباره به نیت روزهای پایانی ایام مبارکه ماه رمضان به رسم هر ساله انیمه هایی که دلم میخواد ادامه شون رو هر چه سریعتر ببینیم رو لیست می کنم
(اینا ادامه هان فقط البته، کلی مانگا هست که میخوام انیمه شن، فعلا بیخیال اونا میشیم)
View attachment 205564
تو لیست پارسال فکر کنم نیاوردم Houseki no Kuni رو، ولی با این یه سالی که گذشت و قفلی ای که Orange زده رو Beastars دیگه باآس دست به دعا شد
اورنج، تو رو خدا بساز این فصل دو شو چشم ما به جمال سه بعدی Lapis Lazuli و Ghost روشن شه
View attachment 205567
آکاتسوکی نو یونا از خوبای کارای شوجو و ریورس هارم ـه... یه جورایی میشه گفت زیادی خوبه همچین سبکی حقش نیست همچین کار خوبی داشته باشه
مانگا رو آنگویینگم و آرک به آرک بهتر و جالب تر میشه. متریال برای انیمه شدن زیاااااااده. آرک زنو رو البته OVA کردن چند سال پیش، هنوز ندیدمش (ولی امیدوارم خشونتش رو حفظ کرده باشن، نه که خیلی مهم باشه ولی خیلی تاثیر داشت)
در کل اینم دست پیروت رو میبوسه کنار اوسوماتسو سان جزو معدود کارهای خوبشونه
View attachment 205569
آقا پریروز بنده کاشف به عمل اومدم که مانگای Silver Spoon تموم شده درسته؟
تموم شده و انیمه ی لعنتی هنوز فصل سه نداره
چه فاکینگ طوری آخه؟ انیمه SoL محشر نیست که هست، گوش تا گوش اش پر Best Girl و Best Boy نیست که هست؟ آموزنده نیست که هست؟ خیلی هم انیمیشن خفنی نمیخواد... چر البته انیماتور حیوون زیاد میخواست ولی بعید میدونم از اون لحاظ دچار کمبود باشیم. شیطونه میگه برم اسب و خوک کشیدن یاد بگیرم خودمو به عنوان Key Animator به استدیوهای ژاپنی غالب کنم ادامه Silver Spoon رو کلید بزنیم
هنوزم به نظرم ماجراهای هاچیکن تو دانشکده کشاورزی شون بهترین انیمه SoL تمام ادواره و خیلی زور داره که ادامه شو این همه وقته نگرفتیم
View attachment 205570
داشتم دیروز راستش فکر می کردم که No Game No Life اون قدر که من فکر می کردم خوب بود یا نه؟
که رفتیم نگاه کردیم دیدیم دوباره رسیدم به اون تیکه های مذاکره شون با واربیست ها و یادم افتاد که نه حاجی... همون قدر که من یادمه خوب بود (البته از چیزی که من یادم بود دوز اچی اش حتی بیشتر هم بود... ولی خب اونش مهم نیست) تو این بازدیدی که از انیمه داشتم این دفعه خیلی بیشتر رفرنس هاش رو سردرآوردم... خیلی بهتر می کنه کار رو
بدبختی 7 سال گذشته. Madhouse فعلی عمرا اون مدهاوس 2014 نیست و هیچ رقمه هم خبر ندارم فیلم Zero اش چقدر فروخته و اینا
در کل هنوزم ایسکای و کلا کار فانتزی خفن و خاصیه NGNL و دلم نمیخواد برم دنبال رمانش
View attachment 205571
این و هانتر هانتر با هم... جفتشون خفن ترین آرک هاشون به بهترین وجه ممکن انیمه میشن و به یه نقطه استراحت خوبی میرسن
ولی جای استراحت، جفت کارها مستقیم میرن کما
نویسنده هاشونم شونه بالا میندازن رسما ول می کنن میرن پی کار خودشون
میمونیم من و شما و دو تا کار خفن ولی نیمه رها شده
در کل برام مهم نیست فیلم دیمن اسلیر چند صد تا رکورد بشکونه. برای من هنوز اون تیکه Shoushitsu که کیون به یوکی میگه با فدراسیون ارشد فضایی ها اعلام جنگ می کنه برام به عنوان بهترین انیمه سینمایی اقتباسی نگهش میداره
این دفعه چیزایی که میخوام از دفعات قبل به وضوح یکم بعید ترن
کارهایی اند که به استثناء Houseki no Kuni عملا 5 ساله از هیچ کدوم خبری نیست. ولی خب خدا رو چه دیدید، شاید سر یکی به سنگ خورد. امیدوارم نفر اولشون توگاشی باشه (البته اون باید سر و کمر و شونه اش به یه سنگ خاصی بخورن و درست شن تا ادامه هانتر رو ببینیم )