Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@Arima Kishou @BROXIGAR

دقیقا بخاطر همین دلیل هایی که گفتید مانگا رو دراپ کردم من :-"

در کل ادم باید با ترس و لرز مانگا ها رو شروع کنه چون حتی اگه خیلی خوب شروع بشن، احتمال اینکه داستان و کیفیت کلی بزنه توی دیوار بیشتره تا اینکه مانگا همونطور تا پایانش بدون افت و خوب ادامه پیدا کنه :-"

دقیقا تا چپتر 75 یا 85 و اینا (دقیقا یادم نمیاد.) دقت کنی واقعا معلوم بود داستان با عشق و علاقه نویسنده جلو میره کرکترا هم خیلی عالی بودن ولی از یکجایی ببعد Re سطح طراحی ها پایین اومد، بعضی جاها پلات هول رسما داشت.
که بعدا خود مانگاکا علنا گفت، دیگه واقعا نه توان جسمانی اش رو داشته و نه علاقه ایی، همینطوری سرسری مینوشته که فقط تمام اش کرده باشه.

خود پایان بنظرم ایراد زیادی نداشت اون آرک های آخر و مسیر رسیدن بهشون زیاد جالب نبودن.
بعضی کرکتر آرک ها هم خیلی یهویی تغییر جهت میدادن.:|
البته پایان اش باز به طومار پلات هول های بلیچ نمیرسه، با اینحال خب بازم میشه گفت با پلات هول های کمی به پایان نرسید.
یک کرکتر بخصوص بود اصلا خود داستان Tease میکرد که بعدا ازش چیزی میبینم سرنوشت اش مشخص نشد. نه! ببخشید یکی نبود، حالا هرچی فکر میکنم کرکترای زیادی بودن که داستان این بلا رو سرشون آورد!:|
همون Lore داستان هم درست و حسابی نتونست توضیح بده با اینکه کلی هینت الکی میداد:|
نمیدونستم خود مانگاکا اینو گفته. وقتی خودش اینو میگه باید تا تهش رفت دیگه. :D
خود پایان اره زیاد مشکلی نداشت ولی مسیری که تا اخر رفانو اصلا دوس نداشتم. شخصیتایی مثل آمون خوب جمع سدن واقعا. ولی کاراکترایی هم که غبل شدنم کم نبودن. ینی حتا تا چپتر یکی مونده به اخرم ایشیدا ازین مسخره بازیاش دست ور نمیداشت که یکیو بکشه و چپتر بعد زنده بشه. کانکی وقتی مثلا مرد من یک درصدم شک نداشتم که زندست.:D
اون کاراکتری که میگی فکرکنم One Eyed King بود که به زیرزمین فرار کرده بود و آیاتو رفته بود دنبالش. عملا به هیچ سرانجامی نرسید. سه تا بچه فقط باهاش اومدن که هیچ قدرتیم نداشتن.:D
Lore داستانم تا جایی که گره هاش باز نشده بود بنظرم خوب بود ولی از وقتی واشو و وی سر و کلشون پیدا شد دیگه کم کم از دستش در رفت. اون متحد شدن غول و ادما هم ازین آشفته تر و عجله ای تر نمیشد.

@Arima Kishou @BROXIGAR

دقیقا بخاطر همین دلیل هایی که گفتید مانگا رو دراپ کردم من :-"

در کل ادم باید با ترس و لرز مانگا ها رو شروع کنه چون حتی اگه خیلی خوب شروع بشن، احتمال اینکه داستان و کیفیت کلی بزنه توی دیوار بیشتره تا اینکه مانگا همونطور تا پایانش بدون افت و خوب ادامه پیدا کنه :-"

کار خوبی کردی واقعا منم اگه میدونستم اینجوری قراره پیش بره ترجیه میدادم دراپ کنم تا خاطرات سری اول پر پر نشه!:D

لیست انیمه‌هایی ک میخوام ببینم اگر نظر یا پیشنهادی دارید بگید ممنون:
View attachment 204869
این fate stay night رو دیدی یه لطفی به خودت کن و چشمات رو با اسید بشور . :D لااقل اگه خیلی علاقه داری که ببینیش بجای اون ورژن ملعون قدیمی بشین Fate/stay night: Unlimited Blade Works رو ببین که نسبت به اون قابل تحمل تر هست.
اگه @Akiba یه حرف درست تو این تاپیک زده باشه اونم اینه که فیت زیرو مثل یه باگ تو سری fate هست! :-bd

نمیدونستم خود مانگاکا اینو گفته. وقتی خودش اینو میگه باید تا تهش رفت دیگه. :D
خود پایان اره زیاد مشکلی نداشت ولی مسیری که تا اخر رفانو اصلا دوس نداشتم. شخصیتایی مثل آمون خوب جمع سدن واقعا. ولی کاراکترایی هم که غبل شدنم کم نبودن. ینی حتا تا چپتر یکی مونده به اخرم ایشیدا ازین مسخره بازیاش دست ور نمیداشت که یکیو بکشه و چپتر بعد زنده بشه. کانکی وقتی مثلا مرد من یک درصدم شک نداشتم که زندست.:D
اون کاراکتری که میگی فکرکنم One Eyed King بود که به زیرزمین فرار کرده بود و آیاتو رفته بود دنبالش. عملا به هیچ سرانجامی نرسید. سه تا بچه فقط باهاش اومدن که هیچ قدرتیم نداشتن.:D
Lore داستانم تا جایی که گره هاش باز نشده بود بنظرم خوب بود ولی از وقتی واشو و وی سر و کلشون پیدا شد دیگه کم کم از دستش در رفت. اون متحد شدن غول و ادما هم ازین آشفته تر و عجله ای تر نمیشد.

کار خوبی کردی واقعا منم اگه میدونستم اینجوری قراره پیش بره ترجیه میدادم دراپ کنم تا خاطرات سری اول پر پر نشه!:D
اره پستش توی اینترنت هست، قشنگ خودش هم یکجا میگه میدونه خیلی ها رو ناامید کرده، درست یادم مونده باشه جاهایی هم در مورد زندگی شخصی اش و رابطه اش با پدرش و اینکه زیاد خودش رو باهوش نمیدونه حرف میزنه! کلا معلومه زیاد حال و روز خوشی نداره.
اون رو یادم نبود ولی آره اونم جزوشون بود.:دی
بیشتر جریان این پدر Eto و خود Eto! پدرش درست یادم باشه بصورت تکنیکی زندست. ولی از یکجا ببعد خود کانکی اینا وجودیت این بنده خدا رو یادشون میره.
خود Eto هم اصلا توی کل مانگا معلوم نشد آخر مرده یا زندست. سرنوشت اش روی هواست، حتی خود ایشیدا هم یادش رفته بود.:)) خود داستان طوری میگفت که زندست...ولی آخر سر ما که اثری ازش ندیدیم.:|

این fate stay night رو دیدی یه لطفی به خودت کن و چشمات رو با اسید بشور . :D لااقل اگه خیلی علاقه داری که ببینیش بجای اون ورژن ملعون قدیمی بشین Fate/stay night: Unlimited Blade Works رو ببین که نسبت به اون قابل تحمل تر هست.
اگه @Akiba یه حرف درست تو این تاپیک زده باشه اونم اینه که فیت زیرو مثل یه باگ تو سری fate هست! :-bd
یک باگ مثبت البته:دی
یهو بد برداشت نشه برای اونایی که نمیدونند:-"

ولی همه پست هام در مورد وان پیس هم درسته ها:p

اقا Heaven's Feel هم بعد اون پیشنهاد بدید! عالیه.:(

یک باگ مثبت البته:D
یهو بد برداشت نشه برای اونایی که نمیدونند:-"

ولی همه پست هام در مورد وان پیس هم درسته ها:p
دیگه وقتی اینهمه از استی نایت بد میگیم معلومه باگ خوب منظورمون هست. :D
در مورد وان پیس؟ اگه از لوفی و زورو تعریف کردی که اره حرف هات درستن.

اقا Heaven's Feel هم بعد اون پیشنهاد بدید! عالیه.:(
شت اصلا یادم نبود این رو :(

این Demon Slayer کیفیتش در حد Jujutsu Kaisen هست؟ با جوجوتسو که بدجور حال کردم (دیگه از امضا معلومه :D) هم مبارزات زیبا و خوبی داشت و هم کارکتر های باحال و خفن , Demon Slayer رو تا قسمت 5 دیدم و جالب بود باید ببینم در ادامه هم کیفیتش رو حفظ میکنه تا نه .

این Demon Slayer کیفیتش در حد Jujutsu Kaisen هست؟ با جوجوتسو که بدجور حال کردم (دیگه از امضا معلومه :D) هم مبارزات زیبا و خوبی داشت و هم کارکتر های باحال و خفن , Demon Slayer رو تا قسمت 5 دیدم و جالب بود باید ببینم در ادامه هم کیفیتش رو حفظ میکنه تا نه .
کیفیت گرافیکی که کار همون تیم فیت هاست، از این نظر تضمینه!

داستان و ... هم خوبه...
من خودم جوجوتسو رو بیشتر دوست دارم(کلا اینکه کاراکترهاش بزرگسال تر میزنند برام نکته مثبته:-" )
ولی کیمیتسو هم خوبه:دی
البته در حد این هایپ نمیدونمش:-" (هنوز برام غیر قابل درکه:)) ) ولی از دیدنش پشیمون نمیشی:دی
خدا رو شکر تموم هم شده و به خاطر محبوبیت شلنگ نگرفتن بهش:-" و با این محبوبیت حتما تا آخر پوشش میدنش:دی

من بیشتر Demon Slayer رو دوست دارم تا جوجوتسو!:دی
مخصوصا فیلم اش که جدا شاهکار بود.

کیفیت گرافیکی که کار همون تیم فیت هاست، از این نظر تضمینه!

داستان و ... هم خوبه...
من خودم جوجوتسو رو بیشتر دوست دارم(کلا اینکه کاراکترهاش بزرگسال تر میزنند برام نکته مثبته:-" )
ولی کیمیتسو هم خوبه:D
البته در حد این هایپ نمیدونمش:-" (هنوز برام غیر قابل درکه:)) ) ولی از دیدنش پشیمون نمیشی:D
خدا رو شکر تموم هم شده و به خاطر محبوبیت شلنگ نگرفتن بهش:-" و با این محبوبیت حتما تا آخر پوشش میدنش:D
ایشون فیلم اش رو ندیده، نظرش قبول نیست.:D
@Irisviel Ackerman

این Sukuna جزء کاراکتر هایی هست که در عین عوضی بودن با ابهت هم هستن مثل گیلگمش تو فیت/زیرو که در عین حالی که عوضی بود ولی ابهت هم داشت , البته اون گیلگمش تو Unlimited Blade Works دیگه با ابهت نبود و یه عوضی تمام عیار بود دقیقا مثل Mahito تو جوجوتسو که ته عوضی بودنه! 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or