واقعا درد داره که چنین ادمی تو این سن از بینمون برهنمیدونم چرا ولی هنوز ذهنم نپذیرفته، حتی دقیقه اولی که خبر رو خوندم به حدی برام غیرقابل بود که خط های خبر رو چندبار خوندم. اول فکر کردم نه از این خبراست که میگن فلان نویسنده معروف مرده بعد تکذیب میشه.... بعد که بقیه منابع رو چک کردم دیدم بله واقعا راسته!
الان حسم مثل وقتی هست که وسط هیاتوس ها بودیم...سالی دوبار یک چپتر جدید میومد، باز به همونم راضی بودیم، الان حس میکنم اگه صبر کنم مثل همیشه یک زمانی... هرچقدرم بگذره میگن یک چپتر جدید از راهه!
تصورش برام سخته دیگه هیچوقت و هرگز همچین روزی قرار نیست بیاد!
داستانی که 32 از زندگی ات رو پاش میزاری نیمه تمام بمونه، مغز آدم سوت میکشه.
واقعا امیدوارم بقیه مانگاکا ها مثل ایشون نیمه تمام کارشون نمونه.(بجز توگاشی البته)
حیف شد یک افسانه رو دنیا از دست داد! چیزی که آدم میسوزه اینکه چون نیمه تمامه هیچ استودیویی سراغ انیمه کردن اش نمیره
R.I.P Kentaro San
من هم واقعا امیدوارم یادگاری دست نوشته ایی حداقل کلامی پایان رو گفته باشه...آخه یادمه سال ها پیش گفته بود پایان برسرک رو میدونه. البته این ژاپنی ها سر این مسائل حاضرن بمیرن ولی دهن اشون باز نشهواقعا درد داره که چنین ادمی تو این سن از بینمون بره
بنظرم شایسته هست ولو در قالب نوشته هم که شده پایانی رو که میورا سان برای پایان برسرک درنظر گرفته بود بازگو بشه
واقعا هنرمندی به چیره دستی و استعداد ایشون کم هست
هر قسمت مانگا واقعا چشم نواز بود
الان که میفهمم وضعیت کنتارو سان چقدر بغرنج بوده و با این حال بفکر تموم کردن داستان بوده قلبم بدرد میاد...
Rest in peace
-------------------------------------------------------------------------
اقا قضیه این توگاشی بنده خدا چیه ؟ مگه مردم نمیخوان بقیه هانتر رو ببینن؟
یادمه این اواخر حرفایی هم بود که جدی جدی میخواد آرک پایانی مانگا رو شروع کنه. یعنی واقعا اینا رو آدم میفهمه جیگرش آتیش میگیره. اگه نمیمرد دیدن پایان برسرک در آینده ممکن بود.Wazarai: Honestly asking, what percentage of your concept has been realized in Berserk?
Miura: I’ve been planning to fold it from now on. *laughs* I’ve thought to fold (the story) from now on, not unfolding it anymore.
What Miura means by folding and unfolding here is expanding the story (unfold) and tying things up (fold). It's something we had talked about in the past, how with Elfhelm the story was going to stop expanding and instead start converging towards the ending, but here we got a direct confirmation from Miura.