فعلا که سونی درستش کرده، باید دید در روز های آینده اپلود توی اینترنت میشه یا نه!(که بعید میدونم نشه)خدا ایشالله از پی ام ت بشنوه - بدجور منتظرشیم
فعلا که سونی درستش کرده، باید دید در روز های آینده اپلود توی اینترنت میشه یا نه!(که بعید میدونم نشه)خدا ایشالله از پی ام ت بشنوه - بدجور منتظرشیم
من تو کتم نمیره هنوز وقتی از 5صبح لیک شده تا چندین ساعا بعدش هم بوده(گفتی 9 ساعت؟)فعلا که سونی درستش کرده، باید دید در روز های آینده اپلود توی اینترنت میشه یا نه!(که بعید میدونم نشه)
لیک شدن واقعا که لیک شده، اینکه نیومده واقعا عجیبه!من تو کتم نمیره هنوز وقتی از 5صبح لیک شده تا چندین ساعا بعدش هم بوده(گفتی 9 ساعت؟)
ولی هنوز گه هنوزه هییییچ خبری نشده ازش
چه معنی میده آخه
People are afraid to upload it on Nyaa because it could cause the site to get taken down. It has now been uploaded by anonymous on Mega 10 minutes ago, and they will delete the file in a couple of hours. If someone else uploads it on Nyaa in these couple of hours before it gets deleted, then in some hours we might get it
سلامسلام.....
من هنوز فیلم Kimetsu no Yaiba رو ندیدم ولی یه زیرنویس اسپانیایی برای همین Web-DL PS بودش که از روی اون زیرنویس فارسی نسخه CAM رو با برنامه تنظیم کردم....
گفتم بزارم تا بقیه هم تا آمدن زیرنویس های بهتر.....فعلاً از این نسخه استفاده کنن.
امیدوارم که مشکلی زمانبندی با نسخه ای که دارید نداشته باشه،
من نسخه ی 2 زبانه رو آوردم که زیرنویس هاردساب انگلیسی نداره.
من دیگه دنبال نکردم، کیفیت بهتری هم اومده یا همین رو بگیریم؟احتمالا کیفیت بهتر که مستقیم از psn ریپ کرده باشن هم بزودی سر و کلشون پیدا بشه
صبر اصلاً جایز نیس....ولی برای زیرنویس بنظرم بهتره کمی صبر کرد چون سر زیرنویس کردنش دعوا هست بعید میدونم تا آخر هفته نیاد
توی سایت nyaa که بری یه نسخه دو زبانه 3.79گیگ هستش...اون رو که بیاری دیگه هارد ساب نیست.این نسخه هایی که از کیمتسو اومده همه شون هارد سابن؟ قرار نیست نسخه بدون زیرنویس بیاد؟
کیفیت اون هارد ساب با این وجود که 1080P هستش...خیلی پایینه....تا اول انیمه رو دیدم...درجا Delete ـش کردم.من دیگه دنبال نکردم، کیفیت بهتری هم اومده یا همین رو بگیریم؟
وای چقدر عالی بود هی از وسط فیلم هی با خودم میگفتم اینا همش خوابه ولی نگو واقعیت بود تهش Shinjuro
تانجیرو فصل بعد قرار ـه چه هیولایی بشه قرار بود انتقام مادر و خانوادش رو بگیره مرگ Shinjuro هم بهش اضافه شد
پ.ن : این چه وضع ترجمه کردنه اخه
View attachment 203545
باز خوبه Hard Sub داشت
Demon.Slayer.Kimetsu.no.Yaiba.The.Movie.Mugen/Infinity.Train/Ressha-Hen.2020.1080p.Dual.Audio.PSN.WEBRip.x264-Rapta :: Nyaaولی نسخه ی 2زبانه اون کیفیت ـش خوبه....ارزش دیدن با همین نسخه رو داره.
چندتا اسکرین-شات ازش توی توضیحات بودش.....کیفیت ـش بدک نیسDemon.Slayer.Kimetsu.no.Yaiba.The.Movie.Mugen/Infinity.Train/Ressha-Hen.2020.1080p.Dual.Audio.PSN.WEBRip.x264-Rapta :: Nyaa
خلیل نظرت در مورد این چیه؟ چون کم حجم تره بیشتر باب دلمه!