Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
لیست رکورد هایی که فیلم Demon Slayer شکونده:|

لعنتی تمومی نداره!:|
درک نمی‌کنم :eek:
شاید چون بدون دیدنش نمیشه فصل دوم رو دید ملت اینقدر ریختن سرش!!
البته شدن که میشه چون تاثیر زیادی توی آرک‌ بعدش نداره؛
ولی به هر حال فیلر محسوب نمیشه و با ندیدنش یه بخش دراماتیک خفنی رو دست میدن.

13 مرداد/4 آگوست بلوری فیلم پایانی گینتاما منتشر میشه!
وایولت و گینتاما پشت سر هم دیگه! ای وای:((

پ.ن: یادم اومد فیلم Jose and Tiger هم همون ماه میاد! سه تا فیلم در یک ماه:|
کلا 2021 داره جزو اون سال های افسانه ایی انیمه ایی تبدیل میشه.

دوستان نظرتون نسبت به انیمه Baki چیه؟ بنظر جالب میاد با اینکه اصلا ندیدم حرفی در موردش زده بشه.
بد نیست ولی یخورده دیگه زیادی توش عضله زیاده باید بعد هر 3-4 تا اپیزود یه اپیزود هم یه چیز گوگولی ببینی بالانسش کنه :-" :D
مبارزات و انیمیشن اینا 9/10 بقیه چیزا 7/10 میدم. در کل اگه چیز خیلی خاصی برای دیدن نداری بد نیست دیدنش.
------------------------------
این یاسوکه چرا صداگذاریش اینطوریه؟ انگار 4 نفر رندوم از تو خیابون انتخاب کردن بعدم دیالوگ ها رو یه کاغذ دادن از روش بخونن با گوشیشون هم ضبط کردن ?? خیلی وضعیتش درامه ...

ادیت: تموم کردم یاسوکه رو. چه سرطانی بود این :D به هیچکس دیدنش رو توصیه نمی کنم. برید redo of healer ببینید استفاده بهتریه از وقت تا این :-" :D

آخرین ویرایش:
بد نیست ولی یخورده دیگه زیادی توش عضله زیاده باید بعد هر 3-4 تا اپیزود یه اپیزود هم یه چیز گوگولی ببینی بالانسش کنه :-" :D
مبارزات و انیمیشن اینا 9/10 بقیه چیزا 7/10 میدم. در کل اگه چیز خیلی خاصی برای دیدن نداری بد نیست دیدنش.
این یاسوکه چرا صداگذاریش اینطوریه؟ انگار 4 نفر رندوم از تو خیابون انتخاب کردن بعدم دیالوگ ها رو یه کاغذ دادن از روش بخونن با گوشیشون هم ضبط کردن ?? خیلی
از اون هایی هستش که اگه دوبله خوبی بشه(چه فارسی،چه انگلیسی)خیلی خفن میشه.

این یاسوکه چرا صداگذاریش اینطوریه؟ انگار 4 نفر رندوم از تو خیابون انتخاب کردن بعدم دیالوگ ها رو یه کاغذ دادن از روش بخونن با گوشیشون هم ضبط کردن ?? خیلی وضعیتش درامه ...

ادیت: تموم کردم یاسوکه رو. چه سرطانی بود این :D به هیچکس دیدنش رو توصیه نمی کنم. برید redo of healer ببینید استفاده بهتریه از وقت تا این :-" :D
آدم چرا وقت تلف کنه به جای یه مرغ و کروات درجه سه، میره یه بهترش رو سانسور نشده می بینه دیگه ،

View attachment 204309

خبر کوتاه بود و مسرت بخش
بعد از یکسال
هولی مولی خوش خبر باشی مرد بعد وان پیس که عملا خون تو رگام شده و دوری ازش ممکن نیست تاور قرار داره و این مدت بدون تاور واقعا سخت گذشت

86EP4:خیلی کارگردانی خوبی داره...چون روایت یک داستان از دو زاویه مختلف کار آسونی نیست، خوب تونستن درش بیارن. این Ending جدید اشون هم خیلی از اولی بهتره.:D
---
Wit :VIVY EP6، ناگاتسوکی و اوماهارا جدا سر Vivy دارن سنگ تمام میزارن، خودمم فکر نمیکردم بهترین انیمه سیزن برام تبدیل بشه.
---
Shadow House E4: کاشکی قسمت اول اش اینطور بود، آخه آدم قسمت اول رو ببینه تصور نمیکنه، دنیای داستان اینقدر جالب باشه.:D
---
Tokyo Revengers:EP4 خیلی پروداکشن بی روحی داره، قشنگ VA ها و داستان خوبش دارن تا اینجا باعث میشن ادامه بدم. فقط این قسمت اش فکر کنم پلات هول ایجاد کرد.:-/ حالا شاید آدمی زادی توضیح بدن چی به چیه!:-?
---
ناگاتورو هم دوست دارم...با اینکه این قسمت زیادی Le×d شد.
Pretty Boys Detective Club EP4: چقدر بورینگه بود!:| بازم آرت اش وحشتناک زیباست.

آخرین ویرایش:
قدیم اکثر اندینگ ها مفت نمیارزیدن الان چقدر خوب شدن :D

اون از وینلند ساگا(اصلا دلیل دیدن وینلند برا من milet بود :x)

اینم از کیمتسو، کار بد از LiSA نشنیدم تاحالا :D

اتفاقا من برعکس... خیلی وقته اندینگ باب طبع نشنیدم/ندیدم :(

قدیم...یه زمانی Secret Base (آنو هانا ) ، Unity ( گوسیک) ، و یا حتی اندینگ اوساگی دراپ داشتیم
روح آدم جلا پیدا میکرد:دی

درود
این Hero Academy کی میخواد دست از این مسابقات چرتش برداره و چهار تا قسمت خوب نشونمون بده - حیف حجمی که این روزا داریم هدر میدیم براش به نظر من

کیفیت بهتر از Demon Slayer نیومده ؟ این افت فریم داره :) - تیک میزنه لعنتی

درود
این Hero Academy کی میخواد دست از این مسابقات چرتش برداره و چهار تا قسمت خوب نشونمون بده - حیف حجمی که این روزا داریم هدر میدیم براش به نظر من

کیفیت بهتر از Demon Slayer نیومده ؟ این افت فریم داره :) - تیک میزنه لعنتی
والا آرک بعد این خوبه(نیمه دوم انیمه) ولی خب کلا این آرک اش کلی کرکتر نشون میده که هیچ ارزشی برات ندارن و خیلی بورینگه.:/
فقط امیدوارم آرک حال حاضر مانگا تمام بشه بره پی کارش! چون آرک خوبی برای اتمام داستانه بعد این واقعا فقط کش دادن الکیه.
---
دیگه میخوای برای بلوری صبر کن، لامصب اینقدر شاهکاره ارزشش رو داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or