دوستان نظرتون نسبت به انیمه Baki چیه؟ بنظر جالب میاد با اینکه اصلا ندیدم حرفی در موردش زده بشه.
بد نیست ولی یخورده دیگه زیادی توش عضله زیاده باید بعد هر 3-4 تا اپیزود یه اپیزود هم یه چیز گوگولی ببینی بالانسش کنهدوستان نظرتون نسبت به انیمه Baki چیه؟ بنظر جالب میاد با اینکه اصلا ندیدم حرفی در موردش زده بشه.
از اون هایی هستش که اگه دوبله خوبی بشه(چه فارسی،چه انگلیسی)خیلی خفن میشه.بد نیست ولی یخورده دیگه زیادی توش عضله زیاده باید بعد هر 3-4 تا اپیزود یه اپیزود هم یه چیز گوگولی ببینی بالانسش کنه![]()
مبارزات و انیمیشن اینا 9/10 بقیه چیزا 7/10 میدم. در کل اگه چیز خیلی خاصی برای دیدن نداری بد نیست دیدنش.
------------------------------
این یاسوکه چرا صداگذاریش اینطوریه؟ انگار 4 نفر رندوم از تو خیابون انتخاب کردن بعدم دیالوگ ها رو یه کاغذ دادن از روش بخونن با گوشیشون هم ضبط کردن ?? خیلی
آدم چرا وقت تلف کنه به جای یه مرغ و کروات درجه سه، میره یه بهترش رو سانسور نشده می بینه دیگه ،بد نیست ولی یخورده دیگه زیادی توش عضله زیاده باید بعد هر 3-4 تا اپیزود یه اپیزود هم یه چیز گوگولی ببینی بالانسش کنه![]()
مبارزات و انیمیشن اینا 9/10 بقیه چیزا 7/10 میدم. در کل اگه چیز خیلی خاصی برای دیدن نداری بد نیست دیدنش.
------------------------------
این یاسوکه چرا صداگذاریش اینطوریه؟ انگار 4 نفر رندوم از تو خیابون انتخاب کردن بعدم دیالوگ ها رو یه کاغذ دادن از روش بخونن با گوشیشون هم ضبط کردن ?? خیلی وضعیتش درامه ...
ادیت: تموم کردم یاسوکه رو. چه سرطانی بود اینبه هیچکس دیدنش رو توصیه نمی کنم. برید redo of healer ببینید استفاده بهتریه از وقت تا این
![]()
![]()
هولی مولی خوش خبر باشی مرد بعد وان پیس که عملا خون تو رگام شده و دوری ازش ممکن نیست تاور قرار داره و این مدت بدون تاور واقعا سخت گذشت
حالا شاید آدمی زادی توضیح بدن چی به چیه!
بازم آرت اش وحشتناک زیباست.??????
)اتفاقا من برعکس... خیلی وقته اندینگ باب طبع نشنیدم/ندیدمقدیم اکثر اندینگ ها مفت نمیارزیدن الان چقدر خوب شدن
اون از وینلند ساگا(اصلا دلیل دیدن وینلند برا من milet بود)
اینم از کیمتسو، کار بد از LiSA نشنیدم تاحالا

والا آرک بعد این خوبه(نیمه دوم انیمه) ولی خب کلا این آرک اش کلی کرکتر نشون میده که هیچ ارزشی برات ندارن و خیلی بورینگه.:/درود
این Hero Academy کی میخواد دست از این مسابقات چرتش برداره و چهار تا قسمت خوب نشونمون بده - حیف حجمی که این روزا داریم هدر میدیم براش به نظر من
کیفیت بهتر از Demon Slayer نیومده ؟ این افت فریم داره- تیک میزنه لعنتی

دراپ شد...