Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
جشن ويژه 27 مهر...

جشن ويژه 27 مهر...

با سلام خدمت شما دوستا عزيز...
بزرگترين جشن اينترنتي انيميشن در حال برگذاري است...
اگر شما هم تمايل داريد در اين جشن شركت كنيد به اين آدرس سري بزنيد...

منتظر حضور سبزتان هستيم...

http://www.27mehr.blogfa.com

http://www.irdub.com/forum/showthread.php?p=13357#post13357

با سلام ؛

Death Note یکی از 3 انیمه برتر تو لیست من .

Basilisk : با اینکه فضای اکشن و دو دسته نینجاها با قابلیتهای جالب داره ولی زیاد داستان قویی نداره . در کل بدک نیست ولی خیلی بهتر میتونستن بسازن

Berserk : یه انیمه خاص . خوب نمیشه زیاد راجع بهش نظر داد . پایان خیلی عجیبی داره و من زیاد نفهمیدم منظور نویسنده از اون پایان چیه . در کل جالبه ولی من به اندازه امتیازاتش ازش خوشم نیومد

Blood + : خوب این یکی از انیمه های مورد علاقه من هست و بعد از Elfen Lied میتونم بگم بیشترین فضای جدی و غمناک رو داره. چیزی که تو اکثر انیمه ها پیدا نمیشه . من خودم از اینکه کمدی با اکشن و یا کمدی با Horror قاطی بشه بدم میاد (مثلا این تیکه های کمدی naruto یا belach اگه حذف بشن خیلی بهتر میشه) . یکی از انیمه های خیلی خوب

Ergo Proxy هنوز ندیدم

Cowboy Bebop به اندازه امتیازاتش ازش خوشم نیومد . بهتره نظر ندم

Fullmetal Alchemist : یک از انیمه های خوب و سرگرم کننده . قسمتهای آخرش جالبتر میشه و داستانش نکات جالبی رو اضافه میکنه . فقط الفانز ارلیکه اعصابمو خرد میکرد ، نمیدونم بخاطره شخصیت خیلی سادش بود یا بخاطر دوبله انگلیسی بد . در کل انیمه خیلی خوبیه.

Elfen Lied : یکی از انیمه های خاص و عالی که با داستان و فضایی که داره شما رو کاملا در خودش غرق میکنه . بدرد بچه ها نمیخوره و برای بزرگسالا ساخته شده.

Rurouni Kenshin : سریالشو کامل ندیدم ولی همه فیلماشو دیدم

Samurai Champloo : مثل Cowboy Bebop (نظری نمیدم)

Evangelion : من زیاد ازش خوشم نیومد . میدونم خیلی ها طرفدارشن ولی خوب با سلیقه من جور درنیومد

یه چند تا انیمه دیگه که من خودم کامل دیدم و یا دارم دنبال میکنم :

Bleach که خوب اکثرا میشناسین و حالا حالاها ادامه داره و در کل خیلی خوبه . البته بعضی جاهاش زیاد خوب نیست ولی بعضی قسمتاش مثل سری اول soul society عالیه

Naruto که تا اون جایی که filler هاش شروع شد خوب بود و بعد از اونش دیگه دیدنش فایده زیادی نداره

Naruto Shippuden که ادامه naruto است و تا حالاش که خیلی خوب بوده

Code Geass - Lelouch of the Rebellion R2 : یکی از سه انیمه برتر لیست من

Fate/Stay Night : کسایی که طرفدار اکشن هستن ازش خوششون میاد . شخصیت های جالبی داره . مثل saber و یا archer. در کل انیمه خیلی خوبیه

Scrapped Princess : این هم داستان خیلی جالبی داره . قسمتهای آخرش داستانش بشدت زیبا میشه. اگه فیلم Matrix بعد از این ساخته میشد میگفتم حتماً از این الهام گرفته

چند تا انیمه هم هستن که بزودی میبینم و فکر کنم همشون خوب باشن :

Hellsing مخصوصا برای کسایی که طرفدا رblood+ هستن
Monster
Claymore
Twelve Kingdom

و سریهای کامل Ghost in the Shell

آها راستی یه سری جدید هم شروع شده و داره پخش میشه و الان قسمت ششم هست به نام Blade of Immortal. بدرد بچه ها نمیخوره و برای بزگسالا ساخته شده

۞۩ محمد ۩۞

محمد جان بین اینایی که معرفی کردی کدومش شبیه Ninja scroll ـه ؟

محمد جان بین اینایی که معرفی کردی کدومش شبیه Ninja scroll ـه ؟

اگه برات مقدوره ، چند قسمت اولو گیر بیار نگاه کن ، اگه خوشت اومد کامل ببین

اما تو اینایی که من اسم بردم به طور تقریبی اینا به ninja scrool میخورن

1.berserk

2.blade of immortal

3.basilik

البته خیلی انیمه ها هستن که من هنوز ندیدم و یا نشنیدم . دوستان دیگه هم میتونن کمکت کنن

Biohazard : Degeneration

Deg_poster.jpg

Sony Pictures & Capcom Presents
Biohazard : Degeneration
7 Years from Raccoon City
a Must see for Fans of The Game
bio_degeneration_sdcc08943.jpg

سلام دوستان.
خب،بالاخره یک خبر های جدیدی از این CG Animation شد.
اول درباره داستان و وقایع انیمیشن :
The film begins in the autumn of 2005, 7 years after the Raccoon City Outbreak, and the incident happens at an airport somewhere in a mid-western American city. Claire Redfield is now a member of a non-governmental organization which handles search and rescue of chemical and bioterrorist attacks. Claire arrives at the airport, for the purpose of business.
Meanwhile, a passenger airplane is approaching the airport for landing. As one of the attendants checks the passengers, she notices one man is looking un-well. The man in question is clearly in the final stages of the deadly T-Virus infection, and warns the attendant as such and it is an emergency. Shortly after, the infection claims his life and he zombiefies, causing him to attack several other passengers, which spreads the virus throughout the plane. The out-of-control plane, attempting and failing to make an emergency landing, crashes into the airport's lobby. Claire survives, along with many other civilians, and witnesses the door to the plane opening...and zombies pouring out of the hatch and attacking civilians, causing chaos.
The government is quick to lockdown the airport, sealing it of from the public and preventing the panicked civilians still trapped in the airport from leaving. Claire, meanwhile, lacking weapons, hides from the zombies, along with several other civilians, with Claire promising to protect a young girl; Rani Chawla.
The Special Response Team, led by Ex-SWAT Police Officer Angela Miller, is planning a rescue mission for the civilians trapped in the airport and sterilize all the zombies. The White House, seemingly "too eager" to contain the outbreak, sends in a Special Agent with experience in dealing with these forms of situations; Leon Scott Kennedy. Taking command of the SRT, Leon leads the team to breach the airport and battle the zombies, who by now have totally overrun the human population of the airport. Leon rescues Claire at the last moment and, together, they, along with Rani and Angela, escape the airport before it is bombed.
Shortly after their escape, it is revealed that an unknown bio-terrorist; Curtis Miller, a former employee of the same organization that hired Claire and is related to Angela, broadcasts a message revealing he is responsible for the outbreak. Curtis holds samples of the T-Virus, and demands U.S. President Graham to reveal to the public the entire truth of what happened of the Raccoon City disaster, along with his direct involvement with the Umbrella Corporation. Curtis gives the President a 4-hour deadline, or he will spread the T-Virus to every major city on Earth.
The SRT succeeds in locating Curtis' hiding place, but Curtis releases a new type of Tyrant against them, and deliberately infects himself with the G-Virus, turning him into a rampaging killing machine.
سازندگان انیمشن :
کارگردان : Makoto Kamiya
تهیه کننده : Jun Takeuchi
نویسنده : Shotaro Suga
دوبلور های شخصیت ها :

--------------------------
تاریخ انتشار :
ژاپن : 18 اکتبر
امریکای شمالی : 30 دسامبر
-------------------------------
Boxshot

رزیدنت دیویدش اومده پ:biggrin1:

من 10 تا انیمه باحالی که دیدیم رو معرفی میکنم :biggrin1:

One Piece
Naruto
Naruto Shippuden
Bleach
Death Note
Claymore
Elfen Lied
Rurouni Kenshin
Inuyasha
Vampire Knight
تو سری جدید هم D GrayMan خیلی قشنگه البته از قسمت 30 به بعد تازه قشنگ تر میشه
Mnemosyne که ova هست یه چیزی تو مایه های Elfen Lied
Sekirei هم اکشن . کمدی هست خیلی باحاله
Blade of the Immortal هم اکشن خونریزی :biggrin1:
Shikabane Hime هم بدک نیست
Vampire Knight Guilty هم که صحبتش نیست

دوستان من میخوام انیمه naruto رو روی x360 اجرا کنم اما مثل اینکه با codec هاش مشکل داره هر فیلم divx دیگه که دارم راحت پخش میشه اما این نه:(چی کار کنم؟ برنامه ای هست که بتونه اینا رو سریع تبدیل کنه تا بشه رو x360 هم اجراشون کرد؟

این هم چند تا سری که دیدم

Chrono Crusade

یه انیمه اکشن معمولی ؛ بد نبود ولی خوب خیلی هم خوب نبود

6.2/10

Hellsing

13 قسمت بیشتر نیست و درجه خشونتش نسبتا بالاست . بدک نیست . شخصیت اله کارد جالبه . معلوم نیست چه جونوریه :laughing:

6.6/10

Claymore

Holly Shit :((

اینو میتونستن یه شاهکارش کنن . base داستان عالی بود . Half human half yuma warriorsها با یه organization که معلوم نیست توش چه خبره و 47 تا warrior که هر کدوم rank دارن و ....

خیلی سوالها برام پیش اومد و این نصفه تموم شد با اون پایانه خیلی بدش . بعد که یه چرخی تو نت زدم دیدم که خیلی ها گفتن تو چند قسمت آخر داستان از مانگا فاصله گرفت و اینجوری شد . خیلی ها هم میگن با ادامه داشته باشه ولی هنوز بعد از یک سال هیچ خبری از ادامه نیستش .
اصلا داستان جایی تموم شد که تازه داشت شروع میشد . 3 تا dwleer ها رو تو مبارزه نشون نداد
. number 1 (alicia) و number 2 رو هم نشون نداد . من همش تو کف این دوتا بودم .
OMG :evil:

8/10

۞۩ محمد ۩۞

تو سری جدید هم D GrayMan خیلی قشنگه البته از قسمت 30 به بعد تازه قشنگ تر میشه

اینو من هر چی دنبال قسمت 40+ گشتم پیدا نشد . یعنی 40 قسمت اولش هست با قسمتهایی که داره پخش میشه . شاید وقتی تموم شد سری کاملش تو نت بیاد .

شما همشو داری ؟

دوستان من میخوام انیمه naruto رو روی x360 اجرا کنم اما مثل اینکه با codec هاش مشکل داره هر فیلم divx دیگه که دارم راحت پخش میشه اما این نه:(چی کار کنم؟ برنامه ای هست که بتونه اینا رو سریع تبدیل کنه تا بشه رو x360 هم اجراشون کرد؟

کلی نرم افزار video editing و video convertor داریم که از این کارا میکنن .

اگه واردی بهترینش Virtual Dub هست .

بقیه Agogo.AVI.MPEG.WMV.RM.MOV.Converter
Allok Video Splitter
Ultra Video Converter
و ......
search google

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام Yu-Gi-Oh! رو دانلود کنم. یه سایت میخوام که لینکاشو به صورت مستقیم داشته باشه. البته انگلیسیش رو...
یه سایت پیدا کردم: http://www.yugiohfans.co.uk اما وقتی ثبت نام کردم activation code رو به ایمیلم نمیفرسته.

آخرین ویرایش:
سلام بروبچ . من تازه رفتم تو کاره انیم. کسی لینک دانلود. blood the last vampire 2008 و vampire hunter d 1985 رو داره؟
بعد دونبال یه سریال ترسناکه انیم میگردم که بتونم دانلود کنم ژانر gore منظورم نیست.کسی میتونه معرفی کنه که کیفیتش مثل blood the last vampire باشه.

vlcsnap-77180.png

نامزدهای بهترین انیمیشن‌ کوتاه
اسکار ۲۰۰۹ را ببینید

در مورد عماد مخبری جوان، اطلاعات محدودی در اینترنت وجود دارد. عماد در سال ۱۹۷۸ آمریکا به دنیا آمد و به همین خاطر شهروندی آمریکا را دریافت کرد. چند ماه بعد از تولد او، تحصیلات پدرش در آمریکا تمام شد و عماد همراه والدینش به ایران بازگشت. چند ماه بعد انقلاب رخ داد. در سال ۱۹۹۳، عماد و خانواده‌اش به سوئد رفتند. هنگامی که او، سال دوم دبیرستان بود، آنها مجددا مهاجرت کردند: این بار به کالیفرنیای جنوبی.
خود او در مورد این مهاجرت‌ها می‌گوید که تطبیق پیدا کردن با محیط جدید برایش دشوار بوده است. او می گوید که در آن زمان با لهجه مخلوط انگلیسی و فارسی صحبت می‌کرد، لهجه‌ای که حرف زدنش را شبیه آرنولد شوارتزنگر می‌کرد!

7867sunnies.jpg

یکی از علایق او، بازی فوتبال بود، اما استعداد عمده عماد در علوم کامپیوتری بود، استعدادی که سرانجام به گرفتن لیسانس و فوق لیسانس علوم کامپیوتری از دانشگاه UCLA منتهی شد. بعد از فارغ‌التحصیلی از UCLA، عماد به مدرسه فیلم‌سازی Gobelins در پاریس رفت. او که در کار با نرم‌افزاری مایا مهارت داشت با شش نفر دیگر، یک گروه تشکیل دادند و کار روی پروژه فارغ‌التحصیلی‌شان که یک انیمیشن مفرح ۲ دقیقه و ۲۷ ثانیه‌ای بود را آغاز کردند. نام این انیمیشن که عماد و همکارانش به خاطر ان نامزد اسکار شده‌اند، اختاپوس یا Oktapodi است.
آنها مدتی را صرف ساخته و پرداخته کردن کاراکترها و لوکیشن انیمیشن‌شان کردند: دو اختاپوس عاشق‌پیشه، یک جزیره یونانی، مرد ماهیگیر، خیابان‌های باریک و …
انیمیشن کوتاه آنها در جولای سال قبل تکمیل شد و توانست جوایز متعددی را از آن خود کند، جوایزی در فیلم‌های انیمیشن زاگرب، فستیوال بین‌المللی انیمیشن‌های هیروشیما، فستیوال بین‌المللی فیلم‌های دانشجویی کازابلانکا یا جایزه Canal Award.
عماد علاقه دارد که یک کارگردان تکنیکی شود. او در حال حاضر به آمریکا بازگشته و در صدد یافتن حرفه‌ای مرتبط با انیمیشن‌سازی و جلوه‌های بصری در سانفرانسیسکو و لوس‌آنجلس است.

لینک دانلود Oktapodi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or